Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 15:14   #1921
aanika
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Ja mogę polecić Kompres z Apteczki Babuni jesli jeszcze nie używałyście a wasze włosy lubią proteiny mleczne (moje uwielbiają )
A czy on nie jest bardziej jak maska? Ja jeszcze nie wiem, czy moje włosy lubią proteiny mleczne, ale niebawem kupię Kallosa i się przekonam
Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
haha zwala bo ja wlasnie na nią patrze na stronce.. ale widzialam ją pare razy w sklepach.. i kusi mnie bo jest do suchych.. a mi sie przesuszyly a wieszz moze jaki ma sklad? chodzi o silikony? bo juz mam ten nieszczesny nisim z silikonami to starczy
Nie, nie znam składu niestety.
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Znalezienie czegoś wygładzającego bez sylikonów będzie dosyć trudne, ale powodzenia życzę Timotei z bambusem ma sylikon, łatwy do zmycia.
Może niekoniecznie musi to być coś wygładzającego z nazwy, chodzi o to, żeby włosy były gładkie po użyciu tej odżywki . A ta Timotei z bambusem nie obciążała Ci przypadkiem włosów? Chyba wybrałabym inną wersję.
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Musze znalezc ten timotei, nie moga go wycowac, moze jest tak dobry ze go wykupują Oby moja teoria sie sparawdziła.
dziewczyny a Ziaja witamina?? Ja np. bardzooo lubią tą odzywkę, ale testuje inne i nie kupuje narazie. Jest lekka fajnie nawilza i włoski sa miekkie po niej.
Mnie już się Ziaje znudziły . Z odżywek pasowały mi tylko miód i pszenica.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 15:28   #1922
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Może niekoniecznie musi to być coś wygładzającego z nazwy, chodzi o to, żeby włosy były gładkie po użyciu tej odżywki . A ta Timotei z bambusem nie obciążała Ci przypadkiem włosów? Chyba wybrałabym inną wersję.
Trochę jednak obciąża włosy.
Ale mnie też chodzi o efekt wygładzenia, a nie tylko o nazwę Chyba, że znajdziesz coś wygładzającego bez sylikonów, to na pewno kupię taką odżywkę

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 15:35   #1923
19agusia91
Zakorzenienie

Mi nie obciążało
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 15:42   #1924
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Madzienka79 czytałam ostatnio artykuł o arjuwerdyjskich szamponach i było napisane ze do konca nie wiadomo co sie w nich znajduje bo producenci nie podają skladu INCI tylko taki co z ziółek sie tam znajduje...więc boje się zeby tych ziółek nie było np.10% a reszta jakies konserwanty parabeny itp....
więc na stronce mogą obiecywac zlote góry a tak naprawde moze to byc wielka ściema i bubel jakiś...i ponoć te strony helfy liczą sobie ostro za te szampony sprowadzją je z zagranicy za np.10zł a sprzedają za 50....
Wystaw ten szampon do recenzji albo podaj sklad Viki, ze sobie pozwole polecic kolezanke, Narek tez jest kumaty w tych sprawach. Ja swoje wystawialam w watku o skladzie i sa ok, jedynie co zawieraja to perfumy umieszczone w pierwszym skladzie i SLES, poza tym sklad jest ok.
Klaudus dzisiaj niczego nie mozemy byc pewni w 100% taka Madzia np bedzie zachwycac sie Vatika a taka pani Basia wcierka ze skorki jablek domowej roboty niby naturalna ale ze skladem chemicznym, ktorym zostaly "poczestowane" wielokrotnie jabluszka i byc moze to juz w dzisiejszych czasach jest tak, ze w wiekoszosci chemia wplywa lepiej na wlosy niz natura.
Co do kosztow to wiadomo, ze wszystkie sklepy narzucaja sobie marze i np taka odzywka Timotei bedzie kosztowac u producenta zlotowke a w sklepie 10zl, czysty handel.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Właśnie widzę, ze nie dodało załącznika

Ja też myślę, że gość coś kręci, chyba nie zdecydowałabym się na zaufanie takiemu typowi. Lubie szczerość,a to jest takie, zakręcone.

Dodaję zdjęcie orzecha. Ja miałam tę odżywkę bez silikonów, Garnier:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=329548

Madziu, jak tylko zobaczyłam, ze ktoś dodał komentarz pod zdjęciem to od razu pomyślałam o Tobie
Dziekuje rowniez agus. Trudno nie skomentowac czegos co jest nieprzecietne a zdjecie jest bombowe.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 16:19   #1925
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Ja też szukam jakiejś odżywki nazilzajaco- regenerującej może. I czaje się na tego garniera odżywke wzmacniającą nutri- gładka lub timotei z bambusem i avocado.
Stary 2009-08-30, 16:45   #1926
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Ja też szukam jakiejś odżywki nazilzajaco- regenerującej może. I czaje się na tego garniera odżywke wzmacniającą nutri- gładka lub timotei z bambusem i avocado.
ta z avocado moge polecic ;d

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Przy okazji chciałam spytać. Bardzo plączą mi się włosy i mają skłonność do kołtunienia.. Próbowałam rozczesywać je na jedwab i odżywke jakąś z Ziaji, której nazwy nie pamiętam, ale nie dało rady. Może macie jakiś sposób na to
Mnie najładniej się rozczesują po glorii i kalosie, jako pomoc w rozczsywaniu uzywam mgiełki radical. No i mam szczotke ze sztucznym włosiem

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 16:45   #1927
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja jezeli tylko znajde Timotei z bambusem i masłem shea to kupuje bez zastanowienia. Bo nie widuje jej ostatnio w ogóle. I kupie nawet jezeli nie wykorzystam Younga jeszcze.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 17:03   #1928
Anariel
Wtajemniczenie

Caly dzien mnie nie bylo... a teraz ide czytac
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 17:06   #1929
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
A czy on nie jest bardziej jak maska? Ja jeszcze nie wiem, czy moje włosy lubią proteiny mleczne, ale niebawem kupię Kallosa i się przekonam
Nie, ona tylko tak wygląda, to zwykła odżywka
Cytat:
Mnie już się Ziaje znudziły . Z odżywek pasowały mi tylko miód i pszenica.
Mi też podpasowała pszenica teraz mam z olejem rycynowym jakaś słabsz jest mimo ze zmiany w skłądzie są niewielkie
Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Wystaw ten szampon do recenzji albo podaj sklad Viki, ze sobie pozwole polecic kolezanke, Narek tez jest kumaty w tych sprawach. Ja swoje wystawialam w watku o skladzie i sa ok, jedynie co zawieraja to perfumy umieszczone w pierwszym skladzie i SLES, poza tym sklad jest ok.
Czuję się wyróżniona

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-08-30 o 17:20
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 17:09   #1930
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Dodałam takie, gdzie najlepiej włosy widać, ale nie ma już co podziwiać, 24 godziny po myciu już. Ale długość widać, wydaje mi się, ze urosły od ostatniego zdjecia.

A drugie dodałam, bo jest takie, hmm, takie szczęśliwe
śliczne włosy, a szczęśliwe zdjęcie wygląda na naprawdę szczęśliwe
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Mam taka małą sprawę. Załóżmy, że istnieje sobie facet. Ma przyjaciółkę, z którą kiedyś był, która nadal go kocha i do której on twierdzi, że nadal coś czuje. Codziennie ze sobą rozmawiają. Ale on ma też inną przyjaciółkę. Obie się nie znają. Z tą drugą spotyka się codziennie, wszędzie z nią chodzi, zaprosił na wesele brata. Z tą pierwszą rozmawia tylko na gg, ale cały czas jej opowiada o tamtej, gdzie z nią był, co robili, co ona powiedziała itd. I twierdzi, że nic do niej nie czuje i nie są razem. Chyba nie można takiemu wierzyć, prawda?
coś kręci.. ciekawe co mówi tej drugiej o tej pierwszej
Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Witam, piszę pierwszy raz w tym wątku, choć często go przeglądam
witaj
Cytat:
Kosmetyki Himalaya to tylko w aptekach Ja dostaje lekkiej paniki jak mi zostaje końcówka 1-2 odżywek, wolę mieć lekki zapasik i zwykle jakoś używam ich na zmiane, zaleznie od humoru
ja też! chomikuję odżywki, ale fakt jest taki, że potrzebuję zawsze po myciu użyć odżywki bez spłukiwania, a te schodzą mi najszybciej świetny jest Gliss Kur 2fazowy, ale w moim przypadku słabo wydajny.. używam odżywek na zmianę coby mi się włosy za bardzo nie przyzwyczajały
Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
To się chwalę 54 cm , mam nadzieję, że dojdę do 70 ;P A zdjęcie wkleję, jak wymyślę sposób na uchwycenie siebie tyłem

Przy okazji chciałam spytać. Bardzo plączą mi się włosy i mają skłonność do kołtunienia.. Próbowałam rozczesywać je na jedwab i odżywke jakąś z Ziaji, której nazwy nie pamiętam, ale nie dało rady. Może macie jakiś sposób na to
piękna długość! a zdjęcie tyłem może zrobić np samowyzwalacz co do odżywki do rozczesywania, to wiem, że dziewczyny chwalą sobie Gliss Kura w sprayu. ja też polecam poza tym do rozczesywania furorę robi też Rossmannowski Liliputz
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ja jezeli tylko znajde Timotei z bambusem i masłem shea to kupuje bez zastanowienia. Bo nie widuje jej ostatnio w ogóle. I kupie nawet jezeli nie wykorzystam Younga jeszcze.
posiadam, używam i potwierdzam, że jest dobry
Stary 2009-08-30, 17:38   #1931
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
ja też! chomikuję odżywki, ale fakt jest taki, że potrzebuję zawsze po myciu użyć odżywki bez spłukiwania, a te schodzą mi najszybciej świetny jest Gliss Kur 2fazowy, ale w moim przypadku słabo wydajny.. używam odżywek na zmianę coby mi się włosy za bardzo nie przyzwyczajały
Lubisz odżywki w sprayu powiadasz ... chcesz się wymienić? ja mam 2/3 tej odżywki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...neracyjna.html stoi u mnie już chyba z pół roku i nikt jej nie używa...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 17:46   #1932
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Lubisz odżywki w sprayu powiadasz ... chcesz się wymienić? ja mam 2/3 tej odżywki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...neracyjna.html stoi u mnie już chyba z pół roku i nikt jej nie używa...
pewnie, mi one bardzo odpowiadają a co by Cię satysfakcjonowało w zamian?

macie jakieś doświadczenie z tymi kosmetykami? : http://www.zeberka.pl/art.php?id=5451
Stary 2009-08-30, 17:54   #1933
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, mi one bardzo odpowiadają a co by Cię satysfakcjonowało w zamian?

macie jakieś doświadczenie z tymi kosmetykami? : http://www.zeberka.pl/art.php?id=5451
Nie wiem co tam masz generalnie jakaś odżywka/maska, może odlewka Lorysa bo z tego co kojarze chyba go masz
Stary 2009-08-30, 18:03   #1934
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co tam masz generalnie jakaś odżywka/maska, może odlewka Lorysa bo z tego co kojarze chyba go masz
wrzucałam kiedyś na wątku o kolekcjach masek moją kolekcję ale rzeczywiście powiększyła się o Lorysy mam czekoladowego, z wężem i tego z masłem shea którego wybierasz?
Stary 2009-08-30, 18:47   #1935
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
wrzucałam kiedyś na wątku o kolekcjach masek moją kolekcję ale rzeczywiście powiększyła się o Lorysy mam czekoladowego, z wężem i tego z masłem shea którego wybierasz?
Czekoladowego przechodzimy na PW?
Stary 2009-08-30, 18:49   #1936
19agusia91
Zakorzenienie

Całego czekoladowego weźmiemy Ci

Blondyna, dziękuję
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-30, 19:08   #1937
Soleilka
Zakorzenienie

Dziękować, dziękować zapisałam już nazwy staram się odżywić kłaczki, bo są już w okropnym stanie a po ostatniej wizycie u fryzjera powiedziałam basta... Miało być ścięcie końcówek, a z takiej długości jak mam teraz ścięto mi do ramion. Postaram się jakoś zrobić foto

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:39   #1938
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Klaudus dzisiaj niczego nie mozemy byc pewni w 100% taka Madzia np bedzie zachwycac sie Vatika a taka pani Basia wcierka ze skorki jablek domowej roboty niby naturalna ale ze skladem chemicznym, ktorym zostaly "poczestowane" wielokrotnie jabluszka i byc moze to juz w dzisiejszych czasach jest tak, ze w wiekoszosci chemia wplywa lepiej na wlosy niz natura.
Co do kosztow to wiadomo, ze wszystkie sklepy narzucaja sobie marze i np taka odzywka Timotei bedzie kosztowac u producenta zlotowke a w sklepie 10zl, czysty handel.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Dziekuje rowniez agus. Trudno nie skomentowac czegos co jest nieprzecietne a zdjecie jest bombowe.
tylko ze ja nie mam nigdzie tego skladu zapisanego szampon dostalam owiniety folią a na butli nie ma

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:39   #1939
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja mmam pytanie ale nie włosowe.
Kupiłam sobie maseczke drożdzową w saszetce z Soraya i chciałam ją nałozyc tylko mam pytanie, czy po zmyciu jej przed snem i posmarowaniem kremem buzi mam jeszcze przemyc tonikiem czy nie potrzeba?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 19:42   #1940
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
tylko ze ja nie mam nigdzie tego skladu zapisanego szampon dostalam owiniety folią a na butli nie ma
A masz z helfy.pl ten szampon? bo oni chyba mają podane na stronie składy
Stary 2009-08-30, 19:51   #1941
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
A masz z helfy.pl ten szampon? bo oni chyba mają podane na stronie składy
Nie ,oni maja podane tylko jakie zioła sie w nim znajdują..nie ma składu INCI

dokładnie mają tylko to napisane czy to moze byc caly sklad inci????
SKŁAD:
Aqua, Emblica Officinalis, Cocamidopropyl Betain, Acacia Concinna, Sapindus mukurossi peel extract, Glycerin, Citric Acid, Citrus Medica Limonum, Lanolin, Methylparabe, Azadirachta Indica, Ocimum Sanctum, Eclipta Alba, Cyperus Rotundus

Ogolnie jakos z tego helfy nie byłam zadowolona olejek sesa przyslali w takim opakowaniu pogniecionym i powycieranym jakby juz wczesniej z 30 osob go otwierało...ehh strasznie mi sie to nie spodobalo

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie

Edytowane przez Klaudiczka997
Czas edycji: 2009-08-30 o 20:07
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:53   #1942
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Właśnie nadrabiałam zaległości bo cały dzień spędziłam na wsi u rodzinki, przyjechał mój chrzestny którego nie widziałam 14 lat

Co do włosów to ja szukam jakiejś maski bo mój Kallos starczy jeszcze na parę razy tylko. Zastanawiam się nad stapizem, Mona zadowolona z niego byłaś?

Ja z kompresu z Apteczki Babuni średnio jestem zadowolona, dziad obciąża mi włosy tak samo jak Timotei z bambusem już więcej go nie kupię

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:09   #1943
19agusia91
Zakorzenienie

Magdzia, przetrzyj tobnikiem, ja zawsze tak robie. Myję buzię, maseczka, zmywam, tonik
Hula Hop
440/5000 minut

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 20:15   #1944
Magdzia94
Zakorzenienie

Dzieki bo to moja pierwsza maseczka i nie wiedziałam, musze powiedziec ze Twój podpis działa na mnie irytująco bo tej piosenki uczyłam sie na pamiec na muzyke i to niedawno....

Stary 2009-08-30, 20:17   #1945
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Magdzia, przetrzyj tobnikiem, ja zawsze tak robie. Myję buzię, maseczka, zmywam, tonik
Ja robię tak samo. Zawsze po przetarciu buzi tonikiem na płatku zostają mi jakieś resztki maseczki (szczególnie tych glinkowych).

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:19   #1946
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Co do włosów to ja szukam jakiejś maski bo mój Kallos starczy jeszcze na parę razy tylko. Zastanawiam się nad stapizem, Mona zadowolona z niego byłaś?
Ojj bardzo. Ale nie zalecam używać go częściej niż raz w tygodniu (przy myciu co dwa dni) bo obciąża. Mega wygładzenie, odżywienie, i piękny słodki zapach (choć współlokatorka z akademika mówiła, że śmierdzi jak rzygi, no cóż)

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:27   #1947
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladowego przechodzimy na PW?
już idę na PW nie było mnie na wizażu jakiś czas bo byłam u Tż-a
Cytat:
Całego czekoladowego weźmiemy Ci

Blondyna, dziękuję
nie ma, nie ma już nikomu go nie proponuję ale powiem, że użyłam go wczoraj i pięknie pachnie, włosy są po nim bardzo miłe w dotyku, ale chyba ten z wężem lepiej działa na moje kudełki
Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Ja robię tak samo. Zawsze po przetarciu buzi tonikiem na płatku zostają mi jakieś resztki maseczki (szczególnie tych glinkowych).
ja też tak robię poza tym tonik fajnie odświeża i nawilża moją skórę, która bezpośrednio po masce jest ściągnięta i lekko wysuszona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 20:29   #1948
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ,oni maja podane tylko jakie zioła sie w nim znajdują..nie ma składu INCI

dokładnie mają tylko to napisane czy to moze byc caly sklad inci????
SKŁAD:
Aqua, Emblica Officinalis, Cocamidopropyl Betain, Acacia Concinna, Sapindus mukurossi peel extract, Glycerin, Citric Acid, Citrus Medica Limonum, Lanolin, Methylparabe, Azadirachta Indica, Ocimum Sanctum, Eclipta Alba, Cyperus Rotundus

to chyba jest INCI , pogrubione to detergent - ten sam który jest w Babydreamie i Hippie (wiec nie powinnaś używać cyklicznych silikonów), a pochyłym Ci zaznaczyłam ekstrakty, paraben jest tylko jeden (Methylparabe)
Cytat:
Ogolnie jakos z tego helfy nie byłam zadowolona olejek sesa przyslali w takim opakowaniu pogniecionym i powycieranym jakby juz wczesniej z 30 osob go otwierało...ehh strasznie mi sie to nie spodobalo
może warto to im zgłosić?
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja z kompresu z Apteczki Babuni średnio jestem zadowolona, dziad obciąża mi włosy tak samo jak Timotei z bambusem już więcej go nie kupię
No tak on zawiera Parafinę i to może niektórym nie służyć, ale u mnie - o ile na skórze robi zapychającą masakre- to na włosach się sprawdza

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-08-30 o 20:31
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:48   #1949
19agusia91
Zakorzenienie

Dziewczyny, zapomniałam. Elseve nutri blask light też jest fajna
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-30, 20:59   #1950
Anariel
Wtajemniczenie

Ale sie rozpisalyscie hehehe znowu :P
Ja sobie robilam mala organizacje w kosmetykach Wczoraj kupilam sobie w Ikeii pare rzeczy i zrobilam maly porzadek

Ide sie wytopic, pozniej zajrze
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości