|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() wszystkie wiemy że kobiety kochają torebki i buty po ślubie chyba będę musiała ograniczyć kupowanie |
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
Myślę też że może bardziej byś sie przekonała że ta dieta nie jest tak tragiczna jakbyś się dogłębniej zapoznała z jej założeniami Bo wydaje mi się że trzy dni jedzenia grillowanych ryb czy piersi kury np. z sosem czosnkowym i innymi dodatkami, omletów czy twarożku itp to nie jest wielka tragedia Broń boże Cie nie na mawiam ale nie ma co tak z góry negować
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
a ja potrzebuję i na książki, i na kosmetyki, i na buty i na ciuchy miesjca...bo wszędzie wszystko upchane
![]() Micia ale ksiądz!nowoczesny... kurde kot nam gdzies wsiąkł, ten puszysty zawsze kolo 4-5 mnie budzi i go wypuszczam...do tej pory go nie ma i albo gdzies zamknięty albo ktosgo sobie wział bo ostatnio bez obrożywrócił...myslalm,ze sam se zdjal, albo zgubil...ale chyba ktos go probowal zlapac![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1924 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bede nie stosujaca to bedziemyu dwie:P Cytat:
mi sie bardzpo podobaja te drugie..my tez bedzimeyu miec raczej takie plaskie tylko ze wzor taki jak pokazywalam![]() Cytat:
ojjj moja tez ![]() Cytat:
![]() znaczy takie ciemniejsze czerwone zaraz cykne fotke i sie [pochwale:P
|
||||
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojecia.. i wyobraz sobie, ze rodzice sie zgodzili, zeby on im pobieral te odciski... przeciez latwiej byloby mu zrobic liste obecnosci i zbierac podpisy...
Cytat:
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam w rodzinie krawcową co już szyła suknie ślubne ale .... jakbym ją poprosiła to do końca życia bym jej się nie wypłaciła
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
a ja będę musiała mieć wielką szafe (już mam bo przecież mamy mieszkanie
)
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym pewnie ogłoszenia rozwiesiła jakby do jutra nie wrócił - no ale to ja, mam świra na punkcie moich kotów
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
moj na szczescie nie wychodzi na dwor bo mu na zimno
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wracajac do mojej orkiestry - szok ! Myslalam ze mamy jeszcze duzo czasu a tu - BRAK TERMINÓW!
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież gdybym była na nie to bym wogóle olała ten temat miałam na myśli-tylko i wyłącznie-moje przyzwyczajenia żywieniowe (chociaż po moich przejściach z odchudzaniem to żołądek mam nadal skurczony-ale to dobrze )poza tym inaczej jak się np. mieszka samemu a inaczej jak się jest na garnuszku u rodziców i je to co wszyscy (no powiedzmy) ![]() zresztą i chleba i ziemniaków jem malutko (chleba to 2 kromki na dzień a ziemniaki jeśli już jem to nie więcej niż 3 dziennie) ![]() no ale dukan to rygor- jak bez węglowodanów to bez i już- w tej sytuacji nawet te 2 kromki chleba to dużo ale diety jako diety napewno nie neguję i pewnie kiedyś się i ja przekonam na własnej skórze
|
|
|
|
|
#1933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie strasz mnie bo my w czarnej du.pie jesteśmy i NIC nie mamy jeszcze ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() tu przynajmniej można jeść "ile się chce"
|
||
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
a to moje szpileczki czerwone
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jeszcze wróci ja też Małego kiedyś szukałam cały dzień i pół nocy, bałam się że ktoś zabrał bo ładny, a on drań po całej dobie w końcu wrócił ![]() naszemu zakładamy czerwoną chustkę, raz mama nie założyła i już sąsiad go do klatki nie wpuścił bo nie zaczaił że to nasz bez chusty mój teraz za to strasznie brzuch ma podrapany o jakieś druty
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sbie pomalowalam pazurki na fioletowy ciemny kolor
![]() ale mi sie teskni za TZ a jeszcze teraz mi napisal sms ze niczego bardziej nie pragbnie niz tegop zebysmy juz zawsze byli razem i ze bardzo chcilaby zebym juz u niego byla bo nie moze beze mnie wyrobic...
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) też będziemy ale szczerze .... to po tych targach na których byłam to nadal mam pustkę bo nawciskają Ci ulotek i wizytówek i nadal nic nie wiesz bo hałas taki że nawet nie pogadasz
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Lena
|
Cytat:
![]() .............. wróciłam... teraz oglądam >Majkę<... jeszcze sie nie wciągnęłam , ale nie mam co innego oglądać.... ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- a ja dzis złamałam pazura w pracy.. jak otwierałam ampułk,ę leku.... a takiego długiego już miałam.... ale to jest chyba kara.. bo rano szefowa dała nam do podpisania druk , w którym było że mamy do pracy przychodzić w obciętych pazurkach, niepomalowanych i bez biżu.... i ja zamiast podpisać, to dałam dziewczynom dalej do podpisania..
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczxyny a co sadzicie o twej sukni? bo mi sie podoba
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
lula mam podone...
moje niestety wszyskie 3 wychodza,ale dlatego,ze mieszkamy w domku i mamy spory ogrod...jak wzielam tego co uciekl wlasnieto tez nie cchialam zeby wychodzil,alerodzice go wypuszczali i teraz mowie,ze to ich wina,ech... najgorzej moj tata-on sie przywiazuje na maksa a jeden juz tak zginal nam bez wiesci (tez rasowy)kurde jak sie okocila nasza "przydomowa" kotka to nikt niechcial kotow, a teraz zabieraja mam tylko nadzieje, ze dadza mu np. mleko a on zacznie s...c (nie moze pic mleka)i go wypuszcza i wroci![]() a i jeszcze co do sprawy z kolesiem tym co mamy problem to wlasnie kolega napisal mi ze: Prodziekan nie może zrobić nic przed faktem, poradziła nam żeby zainterweniować do siły najwyższej w naszym instytucie czyli do prof. S., błagalnym tonem, przyznając się do winy, obiecując poprawę i prosząc o jakieś wyjście z sytuacji. Dzisiejsze rozmowy z prof. S. nie odbyły się z powodu jego nieobecności. Jutro zbiera się ponownie ekipa ratunkowa, która wyrazi nasz szczery lament, chęć poprawy i pragnienie wyjścia z sytuacji. Sytuacja nie wygląda różowo. masakr ajakas, na szczescie ten prof. jest bardzo spoko i mam nadzieje,ze pomoze...a najbardziej mam nadzieje,ze sie uda z tym zwolnieniem lekarkim ech
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Lula piękna!
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie tez mi sie bardzo podoba:P) ja to bede miec problem z wyborem kurde;/ tyle mi sie sukien podoba...a ile ich mam w folderze to glowa mala...mam nadzieje ze jak juz zaczne wybierac to pojdzie latwiej
|
|
|
|
#1946 |
|
Lena
|
podoba mi się! ale taka za długaśna... ja pracuje w pilegniarstwie,, i wiadomo, zeby nikogo nie zadrapać... a i rekawiczki gumowe sie czasem targają....
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no moze troche dluga ale to slubna to mozna szalec :Pa wczoraj znalazma taka do cywilnego bardzo faj ni eby pasowala i podoba mi sie bardzo
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Lula piekna
zapisałam sobie jaMustique jak to sie w dziecinstwie mowilo: bozia skarała...
|
|
|
|
#1949 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładna sukienusia
ja na pewno będę miała lipę z wyborem sukienki..bo na tyle co już przejrzałam to żadna nie rzuciła mnie na kolana :/..ale jeszcze duuużo czasu więc luzik
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

mam pełny karton i nie mam na razie gdzie je trzymać bo nadal urządzamy się
ostatnio kuzynce na urodziny kupiłam dwie i nawet nie sądziłam że sie tak ucieszy 

zawsze kolo 4-5 mnie budzi i go wypuszczam...do tej pory go nie ma
Bo ja nie mogę między nimi wybrać..
tylko ze wzor taki jak pokazywalam
na szpilce) których nigdy nie ubrałam
ale to zalezy od reszty stroju, tak jak pisza dziewczyny,wiec na tobie moga wygladac ok
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Ja bym pewnie ogłoszenia rozwiesiła jakby do jutra nie wrócił - no ale to ja, mam świra na punkcie moich kotów 

i ma pewnosci, ze chodza do kosciola