Rossmann- część VIII - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-10, 14:53   #1921
nokia0
Rozeznanie

Dot.: Rossmann- część VIII

zakupki i zostawione prawie 70zł
-zel loreal ze szczoteczka -PROMOCJA 15,99(w naturze 18,99 to i promocja hehe)
-woda brzozowa
-swieca brise only love
-wklady do szczoteczki oral-b -24,99
-espumisan x2-super promocja 6,99 za 8 saszetek

ale jestem ciekawa tego zelu

inż.

26.10.10-> 39,0cm/83cm/53,2kg
26.11.10-> 40,5cm/84cm/52,8kg
nokia0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 14:57   #1922
regretsareuseless
Zadomowienie

Dzisiejsze zakupy:
- dezodorant Nivea Pure Invisible,
- Air Wick odświeżacz do powietrza (mam wersję Białe Kwiaty i pachnie naprawdę cudnie )
W poniedziałek chyba pójdę po poczwórne cienie do powiek z Rimmela, po prostu zakochałam się w nich
Dziewczyny mogłybyście mi polecić jakiś dobry eyeliner? słyszałam, że ten z Wibo jest dobry
regretsareuseless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 15:09   #1923
chudzinka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez regretsareuseless Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogłybyście mi polecić jakiś dobry eyeliner? słyszałam, że ten z Wibo jest dobry
Nie miałam go osobiście, ale recenzje są ..... hmm, różne
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...er.html&next=1
chudzinka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 15:50   #1924
arquettewska
Rozeznanie

Cytat:
Też słyszałam o nim dużo dobrego, jak skończy mi się mój na pewno wypróbuję. Teraz mam z Bell. Muszę powiedzieć, że mam wrażenie, że nie da się go skończyć. Mam go z 2,5 roku, a on dalej nic. I jest dobry.

A z dzisiejszych zakupów w Rossmanie przyniosłam kryjący krem antybakteryjny Synergen za 6zł , zobaczymy czy mi podpasuje.
arquettewska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 15:53   #1925
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam ten z Wibo i jak na eyeliner za 6zł jest ok

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 16:53   #1926
nokia0
Rozeznanie

uzywalyscie tego pudru?brazujacego?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg puder brazujacy.jpg (29,9 KB, 83 załadowań)

inż.

Stary 2010-12-10, 18:08   #1927
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anioleczek25 Pokaż wiadomość
Hej. Działa Wam dziś Rossnet? Mi wogóle, a tak chciałam sprawdzić wyniki z krzyżówki z listopadowego Skarbu, bo dziś miały być opublikowane a tu lipa
Mam jeszcze takie pytanie do tych z Was, które mają grudniowy Skarb? Czy jest w nim jakaś wzmianka o tym jaki prezent sentymentalno- pożyteczny poleca Beata Tyszkiewicz (pomarańczę naszpikowaną goździkami, biżuterię czy bieliznę??) i o tym jaką rybę na święta poleca Robert Makłowicz ( pieczone steki z tuńczyka, sandacza po polsku czy śledzie w pomidorowym sosie?). Nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedzi na te pytania, a chciałam wziąść udział w konkursie. Pomyślałam więc, że być może w grudniowym Skarbie coś jest na ten temat. Do Rossa mam nie po drodze, bo prawie 40 km odemnie, a specjalnie nie mam okazji aby pojechać do miasta. Pomożecie??? Bardzo bym prosiła. Będę niezmiernie wdzięczna.

Trochę Wam mogę pomóc

Pani Tyszkiewicz poleca na pewno pomarańczę naszpikowaną goździkami. Wydaje mi się, że rok temu był z nią wywiad w Skarbie Albo w innej gazecie to czytałam... Na pewno jest to pomarańcza Mam przed oczami ten artykuł ze zdjęciem pomarańczy nabitej goździkami plus czerwona duża kokarda. Jestem tego pewna na milion procent Bardzo mi to utkwiło w pamięć, bo chyba uznałam, że to nawet niezły pomysł. Tyszkiewicz rozwodziła się nad tym, że to tani prezent, zrobiony od serca, przywołujący piękny zapach i tak dalej...

A Makłowicz - nie wiem, ale strzeliłabym, że sandacz po polsku, bo on chyba jest pasjonatem typowo polskiej kuchni i lubi ''promować'' tradycje.

Edytowane przez Annaluka
Czas edycji: 2010-12-10 o 18:10
Annaluka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-10, 18:12   #1928
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Trochę Wam mogę pomóc

Pani Tyszkiewicz poleca na pewno pomarańczę naszpikowaną goździkami. Wydaje mi się, że rok temu był z nią wywiad w Skarbie Albo w innej gazecie to czytałam... Na pewno jest to pomarańcza Mam przed oczami ten artykuł ze zdjęciem pomarańczy nabitej goździkami plus czerwona duża kokarda. Jestem tego pewna na milion procent Bardzo mi to utkwiło w pamięć, bo chyba uznałam, że to nawet niezły pomysł. Tyszkiewicz rozwodziła się nad tym, że to tani prezent, zrobiony od serca, przywołujący piękny zapach i tak dalej...

A Makłowicz - nie wiem, ale strzeliłabym, że sandacz po polsku, bo on chyba jest pasjonatem typowo polskiej kuchni i lubi ''promować'' tradycje.
Zgadza się . Wszystko można znaleźć na Rossnecie.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 18:15   #1929
PPP90
Zakorzenienie

Domol nabłyszczacz do zmywarek 1l.
4,99 PLN

2982103225840

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 18:50   #1930
koszyk
Wtajemniczenie

Czy w rossmanie są może takie tabliczki z wzorkami do zdobienia paznokci?
Stary 2010-12-10, 19:04   #1931
benia1169
Zadomowienie

A ja mam takie pytanie z innej beczki odnośnie wspomnianej krzyżówki ze Skarbu. Na rossnecie są podane osoby, które wygrały (w październiku, bo za listopad nie ma jeszcze wyników), a przecież teraz wysyła się sms-a i nie podaje się swoich danych, tylko nr telefonu mają, z którego rozwiązanie przyszło. To skąd wiadomo, kto wygrał? Wyszukują wg. nr-u tel. w swojej bazie danych, czy jak?
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-10, 19:20   #1932
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Niektórzy pisząc sms piszą od razu w nim swoje dane. Ja tak zawsze robię, wygralam tak kilka razy rozne nagrody (ale nie na Rossnecie ani nie w Skarbie) i zawsze przychodzily na adres z sms-a.

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 19:54   #1933
anioleczek25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Trochę Wam mogę pomóc

Dziękuję Ci ślicznie
anioleczek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 20:04   #1934
dziama_
Raczkowanie

Cytat:
mam teraz z Wibo, ale miałam też z Miss Sporty i powiem Ci, że mnie lepiej podpasował ten z Miss Sporty ; )
dziama_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 20:18   #1935
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nokia0 Pokaż wiadomość
zakupki i zostawione prawie 70zł
-zel loreal ze szczoteczka -PROMOCJA 15,99(w naturze 18,99 to i promocja hehe)
-woda brzozowa
-swieca brise only love
-wklady do szczoteczki oral-b -24,99
-espumisan x2-super promocja 6,99 za 8 saszetek

ale jestem ciekawa tego zelu
Możesz mi powiedzieć, które wkłady i ile sztuk?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-10, 20:34   #1936
nokia0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Możesz mi powiedzieć, które wkłady i ile sztuk?
http://www.oralb.com/pl/products/pro...=power&pid=cap
Wklady to takiej sczoteczki na dwa paluszki.
cena 24,99 za dwie "główki"

inż.

Stary 2010-12-10, 20:58   #1937
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nokia0 Pokaż wiadomość
http://www.oralb.com/pl/products/pro...=power&pid=cap
Wklady to takiej sczoteczki na dwa paluszki.
cena 24,99 za dwie "główki"
Dzięki, ja poszukuję do vitality, w dobrej cenie to chyba tylko na all znajdę...
Stary 2010-12-11, 09:09   #1938
czuprynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
kupiłam tego blokera ziajowego, o którym pisałyśmy parę dni temu. czas na testy.
jak przetestujesz i wyrobisz sobie opinie to daj znać ja nadal jestem zachwycona

Cytat:
Napisane przez ksiegowa10 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj pierwszy raz użyłam tego żelu z myjką Loreal gąbeczka jest świetna nie podrażnia jest mięciutka dokładnie myje cera jest rozjaśniona i gładka i nie ma suchych skórek.
No kurczę, właśnie czaję się na tego loreala ale to tylko z powodu tej gąbeczki, bo sam żel, jakoś tak średnio mnie przekonuje, tym bardziej że mam swój sekretny sposób na oczyszczanie buźki i boje się ze naszpikowany chemia loreal mógłby mi ją przesuszyć i podrażnić. Możesz zrobić dla mnie mni ocenę tego żelu? proszę

Cytat:
Napisane przez anka1892 Pokaż wiadomość
o tą stronę chodzi?
http://img204.imageshack.us/img204/3...anuj0004hw.jpg

zakosiłam Skarb wczoraj, ale weszłam do R tylko po Lipton Red Tea i obczaiłam gdzie leży Micel z Bourjois, ale kurde jestem dziś chora i nie mam siły iść do Rossa, w ogóle nigdzie nie mam siły iść, a chleba nie mam
oo! Biedactwo życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Cytat:
Napisane przez koszyk Pokaż wiadomość
Czy w rossmanie są może takie tabliczki z wzorkami do zdobienia paznokci?
z takich blaszek ze wzorkami do odbijania na paznokieć (bo mniemam, że o takie Ci chodzi) to tylko w naturach w drugiej szafie essence lub blaszki konada na allegro
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 09:38   #1939
ksiegowa10
Rozeznanie

[No kurczę, właśnie czaję się na tego loreala ale to tylko z powodu tej gąbeczki, bo sam żel, jakoś tak średnio mnie przekonuje, tym bardziej że mam swój sekretny sposób na oczyszczanie buźki i boje się ze naszpikowany chemia loreal mógłby mi ją przesuszyć i podrażnić. Możesz zrobić dla mnie mni ocenę tego żelu? proszę

Ja oddałam żel siostruni bo bałam się go używać bo na samym początku składu miał SLS ale gąbeczka jest taka gumowa i nie podrażnia nawet użyłam jej do peelingu ust i są po niej przeboskie. Ja używam tej gąbeczki albo z żelem Babyderm albo z micelarnym żelem z Biedronki ( świetny żel ) polecam Ci spróbowanie chociaż samej gąbki bo ja tylko z tego powodu kupiłam pełny produkt mam cerę mieszaną czasem tłustą i zawsze wyskakiwały mi pryszcze teraz odkąd używam żelu babyderm i z biedronki, na twarz frakcja sojowa i Bidoderma Preparat korygujący pory mam cerę idealna jak z okladki nawet nie musiałabym uźywac podkładu ale lubię się malować pozdrawiam papatki
ksiegowa10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-11, 10:21   #1940
czuprynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiegowa10 Pokaż wiadomość
Ja oddałam żel siostruni bo bałam się go używać bo na samym początku składu miał SLS ale gąbeczka jest taka gumowa i nie podrażnia nawet użyłam jej do peelingu ust i są po niej przeboskie. Ja używam tej gąbeczki albo z żelem Babyderm albo z micelarnym żelem z Biedronki ( świetny żel ) polecam Ci spróbowanie chociaż samej gąbki bo ja tylko z tego powodu kupiłam pełny produkt mam cerę mieszaną czasem tłustą i zawsze wyskakiwały mi pryszcze teraz odkąd używam żelu babyderm i z biedronki, na twarz frakcja sojowa i Bidoderma Preparat korygujący pory mam cerę idealna jak z okladki nawet nie musiałabym uźywac podkładu ale lubię się malować pozdrawiam papatki
Bardzo dziękuję Ci za wyczerpującą odpowiedź. Ja na twarz również używam micela z biedronki na zmianę z płynem RdL z rossa, a potem buzie myję mleczkiem dla mam w ciąży- świetny skład, nie wysusza, nie podrażnia i w ogóle A co do tego loreala to też czaje się na niego ze względu na gąbeczkę właśnie żel jako taki mnie nie interesuje bo mam swoich ulubieńców, tylko jestem świadoma tego, że trzeba będzie go zużyć, a siostry nie mam, wiec nie mam komu oddać
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 10:25   #1941
goldika
Zakorzenienie

Dziewczyny czy dzis jeszcze podklad healthy mix z bourjois jest w cenie 39 czy juz za ponad 50?
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 10:27   #1942
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy dzis jeszcze podklad healthy mix z bourjois jest w cenie 39 czy juz za ponad 50?
http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...611&prId=52396
już w normalnej cenie
anka1892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 10:39   #1943
goldika
Zakorzenienie

dzieki
kurde nie znalazlam w pore mojego koloru
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 10:58   #1944
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Dzięki, ja poszukuję do vitality, w dobrej cenie to chyba tylko na all znajdę...

W saturnie i rtv euro agd, końcowki do oral b vitality kosztują 49,90zł (3 sztuki).

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 11:17   #1945
kiciaaa87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziama_ Pokaż wiadomość
mam teraz z Wibo, ale miałam też z Miss Sporty i powiem Ci, że mnie lepiej podpasował ten z Miss Sporty ; )
Kiedyś używałam codziennie eyelinera, ostatnio trochę przystopowałam i zastanawiam się nad jakimś w żelu... Ale jeśli chodzi o te tradycyjne to czasami cena nie oznacza jakości. Ja miałam z Sephory za ok. 30zł a wolę ten z Wibo za ok. 7-8 zł. Na dodatek starcza na długo, nie wysycha w opakowaniu.
Mi Miss Sporty nie odpowiadał głównie pędzelek (za długi i najeżdżałam na rzęsy). Widocznie z eyelinerami jak z tuszami do rzęs, dla każdego coś innego.
kiciaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 11:36   #1946
koszyk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez
:nie: z takich blaszek ze wzorkami do odbijania na paznokieć (bo mniemam, że o takie Ci chodzi) to tylko w [COLOR=Silver
naturach w drugiej szafie essence lub blaszki konada na allegro [/COLOR]
Dziekuje bardzo.
Stary 2010-12-11, 11:42   #1947
gabryssiaa
Zakorzenienie

co do eyelinera z wibo- nie zmienie go na żaden inny póki co.
moja mama używa z miss sporty ale nie wiem czy o ten Ci chodzi, ale pędzelek jest bardzo wąski i twardy, w wibo pędzelek jest plusem, bo jest miękki dość i grubszy co ułatwia malowanie. Pod koniec dnia może się pokruszy ale trzyma się. Co do trwałości koloru to po wyschnięciu nie jest mega głęboka czerń ale nie narzekam za tą cene

wkurza mnie czasami, że jak pędzelek źle włożę to się pojedyńczy włosek wywinie. Wyrywam go pęsetą.

Wart wypróbowania, pięniądze żadne, a będziesz miała porównanie z innymi
gabryssiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 13:35   #1948
million thoughts
BAN stały

Właśnie wróciłam z ogromnych ross'owych zakupów. Cieszę się z udanego połowu (kolejny lakier do kolekcji, nie chcę nawet myśleć o zużywaniu tych wszystkich zapasów ), ale wkurzyła mnie sytuacja w Rossie. Jakaś babka oglądała kosmetyki. Zaczęła od lakierów; każdy, który jej się spodobał odkręcała i robiła plamkę na własnych paznokciach. Później przeszła do tuszy, odkręcała każdy bez wyjątku. A najgorsze było to, że ochroniarz tylko się na nią gapił i nie reagował.
million thoughts jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 13:58   #1949
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez million thoughts Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z ogromnych ross'owych zakupów. Cieszę się z udanego połowu (kolejny lakier do kolekcji, nie chcę nawet myśleć o zużywaniu tych wszystkich zapasów ), ale wkurzyła mnie sytuacja w Rossie. Jakaś babka oglądała kosmetyki. Zaczęła od lakierów; każdy, który jej się spodobał odkręcała i robiła plamkę na własnych paznokciach. Później przeszła do tuszy, odkręcała każdy bez wyjątku. A najgorsze było to, że ochroniarz tylko się na nią gapił i nie reagował.
też byłam świadkiem takiej sytuacji, ale zanim zdążyłam zareagować ochroniarz sam wstąpił do akcji i ją tam trochę sprowadził na ziemię, że używa rzeczy, które ktoś później będzie chciał kupić, że od tego są testery myślałam, że podbiegnę do niego i normalnie go przytulę
Stary 2010-12-11, 15:48   #1950
sante
Wtajemniczenie

nawiąże do wibo,kupiłam ze 3tyg.temu tusz do rzęs w takim intensywnie różowym opakowaniu.Była wtedy promocja i kosztował ok 5-6zł.Jest b.dobry nie kruszy się,nie zbija rzęs w kępki,intensywnie czarny.Można porównać do tuszów z górnej półki
sante jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości