Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-05, 14:00   #1921
megi2015
Zadomowienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Matko jakie wy super rzeczy w tych lumpkach znajdujecie. mój błąd polega chyba na tym że tam nie chodzę. Może czas zacząć
Stary 2010-11-05, 14:00   #1922
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Gratuluje synka subtelle

Ja dzisiaj nie poszlam do pracy bo mnie gardlo boli.Odkad jestem w ciazy a to juz 19 tydzien to moj drugi dzien wolnego nie liczac jednogodzinnych wyskokow do lekarza jak mam wizyte.I wiecie co..moj szef strzelil fochaon uwaza ze ciaza to nie choroba...a ja sie mecze zbolem gardla od poniedzialku i poprostu dzisiaj nie moglam sie podniesc z lozka rano

A teraz z milszych tematow, to laseczkaa mnie zainspirowala swoimi zakupami w lumpie, ze sama zaczelam buszowac odrobine.Wklejam co udalo mi sie zakupic:
ciuszki super, a co do szefa, to czy Ty nie możesz iść na zwolnienie, chociaż na tydzień, wtedy sie może opamięta, a poza tym szkoda Twojego urlopu
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 14:01   #1923
aja1
Zakorzenienie

Te koszule są zabójcze, a zwłaszcza ta z kamizeleczką

Kurde zrobiłam grzybową i wcale mi się nie chce jej jeść :/
A maleństwo dziś skacze jak kangur, ech...

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2010-11-05 o 14:02
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 14:13   #1924
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
łał ale masz już brzuszek do mnie też przyszły dziś leginsy 2 pary jedne ocieplane drugie nie i też jestem bardzo zadowolona z zakupu, na brzuszek jest jeszcze troszkę miejsca ale specjalnie wzięłam większe (z myślą o przyszłości) :P

laseczka super są ty to już masz chyba całą szafę ciuszków

jok3r no to rzeczywiście dupa, tyle siedziałaś i wybierałaś a jak sobie upatrzyłaś i wiesz co chcesz musisz zrobić powtórkę z rozrywki no ale my ci zawsze pomożemy

wikakika super ciuszki znalazłaś
Wiesz co jakby nie przyslali mi przez pomylke katalogu przeznaczonego na targi to bym nawet tego Butterfly-a nie zobaczyla na oczy, bo na stronie go nie maja na alle tak samo. No i babeczka na poczatku napisala, ze jesli oba wozki sa Warriorami to moge sobie miksowac kolorystyke, a teraz mi pisze, ze mi takiego nie uszyja. Natomiast jakbym chciala Fantazje podtawowa to AKURAT maja OSTATNIA sztuke. Ja rozumiem, ze moglam byc wkurzajaca i przez to nieporozumienie z katalogiem troche sie namieszalo, ale w konu klient nasz pan i skoro najpierw moge miksowac, a teraz juz nie to hmm.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 14:15   #1925
iizabelaa
Zakorzenienie

Troszkę ciuszków w kiepskiej jakości zdjęć

komplecik, legginsy i buciki dostałam od siostry,
body kupiłam ostatnio w Mothercare

a skarpetki kupiłam w dzień, w który zrobiłam test ciążowy
Stary 2010-11-05, 14:23   #1926
olsza30
Raczkowanie

I ja już jestem po połówkowym- lekarz potwiedził nam córeczkę:jupi : jestem taka szczęśliwa!!!

co do ciuszków to zaraz po usg zaczęłam kupować.zazdroszczę wam, ze macuie u siebie lumpki, u mnie sa takie straszne, że nic bym tam nie znalazła- szkoda nawet tam zaglądać.

zastanawiam sie ciągle nad łóżeczkiem,. macie już jakieś typy? do tej pory chciałam tylko szczebelkowe drewniane 120X60 normalne z szufladą i kółeczkami, ale dziś coś mnie naleciało na kołyskę taką jak np. ta:
http://allegro.pl/kolyska-coneco-az-...302702757.html

wiem, że to w sumie zbędny wydatek, bo po 4 miesiącach trzeba i tak kupować łóżeczko drewniane. co o tym myślicie i może znacie jakieś opinie czy się psują są niepraktyczne itp.

dziewczyny gdyby rzucil się wam gdzieś w oczy kocyk malinowy w kolorowe kropeczki to dajcie znać bo na taki poluję.
olsza30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 14:29   #1927
subtelle
Raczkowanie

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa

Black Angel wspominała o rozstępach. Mnie się robi 'słoneczko' wokoło brodawek i jestem zła, bo piersi jak dotąd to była jedyna część ciała, z której byłam zadowolona... a teraz mam mnóstwo czerwonych promyków. i dupa. piersi już ładne nie będą.
Na brzuchu nie mam na razie nic, a cellulit? dramat. tyłek i uda to kraina wysp i wzgórz....

I te humory. TŻ to mi tak działa na nerwy, że czasem bym go udusiła. mimo, że nic nie robi złego, bo np siedzi przed tv. albo właśnie za to...

sama ze sobą wytrzymać nie mogę. no.

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez olsza30 Pokaż wiadomość
I ja już jestem po połówkowym- lekarz potwiedził nam córeczkę:jupi : jestem taka szczęśliwa!!!
Gratulacje

subtelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 14:29   #1928
olsza30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa

Black Angel wspominała o rozstępach. Mnie się robi 'słoneczko' wokoło brodawek i jestem zła, bo piersi jak dotąd to była jedyna część ciała, z której byłam zadowolona... a teraz mam mnóstwo czerwonych promyków. i dupa. piersi już ładne nie będą.
Na brzuchu nie mam na razie nic, a cellulit? dramat. tyłek i uda to kraina wysp i wzgórz....

I te humory. TŻ to mi tak działa na nerwy, że czasem bym go udusiła. mimo, że nic nie robi złego, bo np siedzi przed tv. albo właśnie za to...

sama ze sobą wytrzymać nie mogę. no.

mam dokładnie to samo z tymi piersiami szczególnie po kąpieli pojawiają się czerwone pajączki, no i narazie rozstepów też nie mam ale za to mega cellulit, ale nie pzrejmuje sie tym zupełnie, robię co mogę, smaruję sie mustelą i oliwką codziennie i nie mam więcej na to wpływu.

Co do TŻ i humorków też mnnie denerwuje ostatnio, tzn. dla niego wszytskie wybory typu łóżeczko, wózek są bardzo szybkie a ja lubię wziąść pod uwagę wszystkie za i przeciw, on nie analizuje - tacy juz są panowie zdaję sobie z tego sprawę, ale denerwuje mnie, że ja o wszytskim muszę zadecydowac.
olsza30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 14:33   #1929
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluje synka subtelle

Ja dzisiaj nie poszlam do pracy bo mnie gardlo boli.Odkad jestem w ciazy a to juz 19 tydzien to moj drugi dzien wolnego nie liczac jednogodzinnych wyskokow do lekarza jak mam wizyte.I wiecie co..moj szef strzelil fochaon uwaza ze ciaza to nie choroba...a ja sie mecze zbolem gardla od poniedzialku i poprostu dzisiaj nie moglam sie podniesc z lozka rano

A teraz z milszych tematow, to laseczkaa mnie zainspirowala swoimi zakupami w lumpie, ze sama zaczelam buszowac odrobine.Wklejam co udalo mi sie zakupic:
śliczne zakupy . a szefem się nie przejmuj

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

laseczka super są ty to już masz chyba całą szafę ciuszków
do szafy jeszcze nie wkładam bo muszę miejsce zrobić dla dziecka i w szafie i w komodzie całej szafy nie mam ciągle uważam że jeszcze mam za mało .
a ogólnie dowiedziałam się że dostanę cały karton ciuszków od znajomej która ma bliźniaczki więc już nie mogę się doczekać

jejku takie kupowanie uzależnia i to poważnie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Matko jakie wy super rzeczy w tych lumpkach znajdujecie. mój błąd polega chyba na tym że tam nie chodzę. Może czas zacząć
zacznij na pewno znajdziesz nie drogo fajne markowe ciuszki .
ja uważam że nie warto kupować za dużo nowych -mnie przynajmniej na to by nie było stać . ostatnio jak zobaczyłam jak w Tesco w promocji 5pack bodziaków był za 55 zł czyli jedna sztuka wypada po 11zł ... eh ... a w sumie niczym się nie różnią prócz tego ze są nowe-ale dziecko szybko wyrasta więc te używane są prawe jak nowe . a za 55 zł to ja bym w lumpie miała z 2 siatki różnych markowych ciuszków...

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Troszkę ciuszków w kiepskiej jakości zdjęć

komplecik, legginsy i buciki dostałam od siostry,
body kupiłam ostatnio w Mothercare

a skarpetki kupiłam w dzień, w który zrobiłam test ciążowy
śliczne , wiesz miałam kiedyś pomysł że jak okaże się że jestem w ciąży to kupie TŻ albo skarpetki albo buciki i mu je dam mówiąc będziesz tatą. staraliśmy się o dziecko troszkę ale i tak jak okazało się że będę miała dziecko to byłam bardzo zaskoczona, zrobiłam test rana i jak wyszły 2 kreseczki to nie mogłam uwierzyć... z tych nerwów i zarazem szczęścia aż się rozpłakałam i obudziłam w niedzielę rano TŻ pokazując mu test wiec z niespodzianki nici może jak będziemy mieli 2 dziecko to już inaczej zareaguje i zrobię mu taką niespodziankę zobaczymy ...
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 14:35   #1930
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:

co do ciuszków to zaraz po usg zaczęłam kupować.zazdroszczę wam, ze macuie u siebie lumpki, u mnie sa takie straszne, że nic bym tam nie znalazła- szkoda nawet tam zaglądać.

zastanawiam sie ciągle nad łóżeczkiem,. macie już jakieś typy? do tej pory chciałam tylko szczebelkowe drewniane 120X60 normalne z szufladą i kółeczkami, ale dziś coś mnie naleciało na kołyskę taką jak np. ta:

wiem, że to w sumie zbędny wydatek, bo po 4 miesiącach trzeba i tak kupować łóżeczko drewniane. co o tym myślicie i może znacie jakieś opinie czy się psują są niepraktyczne itp.

dziewczyny gdyby rzucil się wam gdzieś w oczy kocyk malinowy w kolorowe kropeczki to dajcie znać bo na taki poluję.

moja siostra ma łóżeczko i kołyskę

mówi że to super sprawa jak ma się 2 poziomowy domek,
ona łóżeczko ma w sypialni,
a kołyskę w salonie
Stary 2010-11-05, 14:37   #1931
Montii
Zakorzenienie

kołyska totalnie nie w moim typie...

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 14:37   #1932
monikal
Raczkowanie

Boszkie te ciuszki macie dziewczyny... nie mogę się napatrzeć...

ja nie umiem chodzić po lumpkach - nigdy nic fajnego nie znalazłam choć moja dobra znajoma niesamowitego nosa do szukania, ja

mam nadzieję, że się wybiorę jutro na zakupy bo już mnie skręca ..

Olsza gratuluję córci

co do swoich ubranek to ma spodnie z h&m sztruksowe super się nosi i jakość oki zakupiłam też dwa sweterki jeden rozpinany, drugi to prawie sukieneczka do rajstopek i legginsów jak znalazł a i jeszcze koszulkę w niej to chyba całą przechodzę taka obszerna ale super, porobię wam zdjęcia jutro przy świetle i wkleję. i na tym poprzestanę, resztę się dobierze z "normalnych"..

w sprawie rozstępów to miałam na udach i pupie zawsze a teraz odpukać odpukać narazie cisza ale przybrałam tylko 4 kg od początku więc się ładnie rozciągnęło oby tak dalej...

Iza skarpetki już różowe super przeczucie !

monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 14:38   #1933
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
śliczne , wiesz miałam kiedyś pomysł że jak okaże się że jestem w ciąży to kupie TŻ albo skarpetki albo buciki i mu je dam mówiąc będziesz tatą. staraliśmy się o dziecko troszkę ale i tak jak okazało się że będę miała dziecko to byłam bardzo zaskoczona, zrobiłam test rana i jak wyszły 2 kreseczki to nie mogłam uwierzyć... z tych nerwów i zarazem szczęścia aż się rozpłakałam i obudziłam w niedzielę rano TŻ pokazując mu test wiec z niespodzianki nici może jak będziemy mieli 2 dziecko to już inaczej zareaguje i zrobię mu taką niespodziankę zobaczymy ...
no ja mu je dałam bez słowa, a on nie zorientował się na początku o co mi chodzi

ja jak zrobiłam test to tż był już w pracy a nie chciałam mu mówić o tym przez telefon,
więc poczekałam do popołudnia a wracając z pracy miałam po drodze sklep z ciuchami dla dzieci
Stary 2010-11-05, 14:54   #1934
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
EXTRA

No mnie też lewa starasz się mniej chodzić czy co robisz??
Powiem Ci tak ze u mnie to jest tak ze na poczatku bolalo raz na jakis czas a teraz codziennie bez przerwy najgorzej jest jak sie duzo nachodze wiec staram sie nie chodzic zbyt dlugo no ale nie raz jest to nieuniknione ....gin.powiedziala ze to minie tylko ze jak slucham opowiesci innych mam to wiekszosc do porodu i po z tym sie borykala .....gin.powiedz.spi pani na prawym boku ale mi to nic nie pomaga a bodajze jeszcze gorzej boli ...najlepiej jest na wznak no ale w ciazy to niewskazana pozycja do spania wiec pozostaje meczyc sie i czekac .....bede na wizycie 18.11 to moze mi cos wiecej doradzi bo zbyt wylewna to gin. nie jest

Ale bede prywatnie na usg 12.11 to zapytam innego lek. moze on bardziej zorientowany bedzie
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 15:03   #1935
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
No wlasnie dostalam maila i chyba Pani juz stracila cierpliwosc ( nie dziwie sie zreszta i tak dlugo wytzrymala ) i odpisala, ze w najblizszej przyszlosci nie beda szyc z tego materialu, ktory mi sie podoba jedynie turkusy. No to dupa ogolnie, bo turkus to mi sie w ogole nie podoba, wiec pozostaja mi sklepy i gotowe wozki.
a już było tak pięknie teraz znów szukanie ci się zacznie

Cytat:
bardzo fajne i do tego są wg mnie świetne jakościowo,
bo sobie ostatnio kupiłam 3 szt.,
a 7-pak kosztuje w sklepie 79zł
kochane a możecie podać tą stronę z all jeszcze raz bo chyba ominęłam jakoś a bym kuknęła

Cytat:
Gratuluje synka subtelle

zakupki śliczne a co do szefa to olej go i idź na zwolnienie należy ci się tym bardziej że chora jesteś

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 15:03   #1936
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Ja kupuje Pampersy Premium, Babydream i Dada. To samo z chusteczkami. Kosmetyki Nivea, BABYDREAM i tyle reszta sie okaze w praniu.

Ta Lovela to mleczko do prania wlasnie to co tak za***....pachnie

No napisalam na maila ze strony i odpisali.

No wlasnie dostalam maila i chyba Pani juz stracila cierpliwosc ( nie dziwie sie zreszta i tak dlugo wytzrymala ) i odpisala, ze w najblizszej przyszlosci nie beda szyc z tego materialu, ktory mi sie podoba jedynie turkusy. No to dupa ogolnie, bo turkus to mi sie w ogole nie podoba, wiec pozostaja mi sklepy i gotowe wozki.
Eee, no to kijowo Czyli zabawa od nowa...a już myślałam że będziesz mieć taki oryginalny model.

Cytat:

Gratuluję potwierdzonej córci

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 15:06   #1937
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
kochane a możecie podać tą stronę z all jeszcze raz bo chyba ominęłam jakoś a bym kuknęła
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13626331

o tego sprzedawce chodzi

http://allegro.pl/show_user_auctions...31&gr_id=89313

ja na pewno kupie u niego body i pajace
Stary 2010-11-05, 15:15   #1938
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
no ja mu je dałam bez słowa, a on nie zorientował się na początku o co mi chodzi

ja jak zrobiłam test to tż był już w pracy a nie chciałam mu mówić o tym przez telefon,
więc poczekałam do popołudnia a wracając z pracy miałam po drodze sklep z ciuchami dla dzieci
to udał Ci się prezent z zaskoczenia .
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 15:21   #1939
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

ego-ego - leginsy super, brzuszek też
laseczkaa, wikakika, izabela - piękne ubranka macie.
megi 2015- jak zobaczyłam ceny ubranek w sklepach, to od razu zachciało mi się do lumpa chodzić.

Ja na obiadek zrobiłam placki ziemniaczane z cukrem - uwielbiam je.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 15:33   #1940
blackrose4u
Wtajemniczenie

witajcie czytam Was na bierząco ale jakoś ciężko mi idzie z odpisywaniem. Zamówiłam sobie te próbki z Ariela i Loveli.
Zastanawiam się czy faktycznie teraz kupować wózek i łózeczko czy nie poczekać do przyszłego roku. A teraz pokompletuje inne drobnostki. Sama nie wiem
Ide dzisiaj do reala i zobacze ten proszek co Jokr3 pisałaś. Jak myślisz że będzie lepszy od Loveli?

Dziewczyny gratulacje poznania płci i witam nowe mamusie

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 16:04   #1941
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
witajcie czytam Was na bierząco ale jakoś ciężko mi idzie z odpisywaniem. Zamówiłam sobie te próbki z Ariela i Loveli.
Zastanawiam się czy faktycznie teraz kupować wózek i łózeczko czy nie poczekać do przyszłego roku. A teraz pokompletuje inne drobnostki. Sama nie wiem
Ide dzisiaj do reala i zobacze ten proszek co Jokr3 pisałaś. Jak myślisz że będzie lepszy od Loveli?

Dziewczyny gratulacje poznania płci i witam nowe mamusie
Moge jedynie powiedziec to co zauwazyla tesciowa, bo to ona glownie zajmuje sie praniem w domu. Do takiego codziennego przeplukania/odswiezenia wystarczy mleczko do prania, lub nawet sam plyn do plukania, ale usrane pieluszki czy bardziej zabrudzone rzeczy to juz proszek musi byc. No i ona poki co pierze w tym Dzidziusiu i jest zadowolona.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

No i gratki poznanych plci Kurcze pamietam to uczucie takiej wolnosci, bo w koncu wiem co kupowac !!!!!
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 16:11   #1942
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
deneb3 - nie powiem , bo byśmy se z rąk wyszarpywały te ubranka
he he no wiem piękne te Twoje ubranka

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Przyszły właśnie leginsy ciążowe te zimowe ocieplane, są zaje......

Wklejam Wam zdjęcia chociaż kiepskie, bo sama robilam, bo nie miał mi kto zrobić
oo jak fajnie leżą, ja czekam za swoimi
przy okazji - fajny brzusio już masz

mi ostatnio wyskoczył bardziej i widzę, że podchodzi już do góry

olsza - gratulacje dziewczynki!

a powiedzcie czy myslicie już o butelkach? bo ja się zastanawiam nad AVENT a Tommee Tippee, chce kupic wcześniej komplecik aby był na zapas i juz odlozony

i pochwale sie - ostatnie 2 tygodnie mialam strasznie zajete i "szybkie"
ale udalo nam sie sprzedać mieszkania i kupujemy nowe wieksze
3 pokojowe 60 metrowe z balkonem
piękne i to wyobrazcie sobie NIC a NIC nie trzeba tam robic, nawet scian nie trzeba malowac bo sa swieze i to w kolorach nam odpowiadajacych ogolnie byli wlasciciele mieli podobny gust do nas
wiec i kuchnia brazowa i ogolnie cale mieszkanko fajnie zrobione

jestesmy zachwyceni

przeprowadzka najpozniej w styczniu
udalo nam sie przed pojawieniem sie maluszka
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 16:26   #1943
Eirene1987
Zakorzenienie

deneb3 nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę mieszkanka i super że nic nie musicie robić bo to i koszty i robota a tak to szybko możecie się przeprowadzać my to dopiero w przyszłym roku w sierpniu zaczynamy szukać mieszkania ale już bym chciała na swoim być mimo kredytu to jednak sami to sami a z rodzicami to wiadomo choćby najlepsi byli to już nie to dla mnie przynajmniej

Stary 2010-11-05, 16:33   #1944
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
deneb3 nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę mieszkanka i super że nic nie musicie robić bo to i koszty i robota a tak to szybko możecie się przeprowadzać my to dopiero w przyszłym roku w sierpniu zaczynamy szukać mieszkania ale już bym chciała na swoim być mimo kredytu to jednak sami to sami a z rodzicami to wiadomo choćby najlepsi byli to już nie to dla mnie przynajmniej
no trafiło nam się super
tanie jak na takie mieszkanie bo zalezalo im na szybkiej sprzedazy
i wszystko idealne
zapomnialam dodac,ze lazienka tez w moim stylu, taka fajna, nowoczesna,bezowo-brazowa z duza narozna wanna

strasznie sie ciesze zwlaszcza,ze okolica do spacerow z maluszkiem idealna,spokoj
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 16:44   #1945
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
a powiedzcie czy myslicie już o butelkach? bo ja się zastanawiam nad AVENT a Tommee Tippee, chce kupic wcześniej komplecik aby był na zapas i juz odlozony

piękne i to wyobrazcie sobie NIC a NIC nie trzeba tam robic, nawet scian nie trzeba malowac bo sa swieze i to w kolorach nam odpowiadajacych ogolnie byli wlasciciele mieli podobny gust do nas

jestesmy zachwyceni

ja kupię zestaw startowy TT na allegro

a jeśli chodzi o mieszkanie to gratuluję
wyobrażam sobie jak się cieszysz
a balkon to super sprawa
Stary 2010-11-05, 16:45   #1946
_Ciastko_
Rozeznanie

Byłam w Zusie. Pani w okienku powiedziała że na zwolnieniu ogolnie powinno się być w domu . Ja się pytam czy to oznacza ze nawet nie mogę wyjść na moment to powiedziała że nie umie na to pytanie odpowiedzieć ale raczej tak. No to mówie jej ze za dwa tygodnie jade do tesciowej i mnie wógóle w Kielcach nie będzie i co wtedy w razie kontroli, też mówi że nie wie (i że to mój problem?!) ale najlepiej abym przed wyjazdem napisała oświadczenie pod jakim adresem będę dostępna. Napiszę ten właściwy (żeby mi nie nasłali kontroli z innego miasta), czyli ten z Wlk. Brytanii. Zresztą nie rozumiem jednego, skoro mam zwolnienie w ciąży chodzące to oznacza to że nie mam kurcze grypy itp. tylko mam odpoczywać, więc wg mnie mogę leżeć plackiem nawet na plaży w Egipcie, a jestem ciekawa jakie oczy Pani w okienku by zrobiła jakbym napisału na oświadczeniu adres pod który jadę: pole namiotowe na południu Chorwacji

Szczęśliwa mężatka 29.09.2007r

Wizażystka, kosmetyczka i stylistka rzęs Xtreme Lashes -
_Ciastko_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 17:05   #1947
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki wielkie

Cytat:
no trafiło nam się super
i wszystko idealne
zapomnialam dodac,ze lazienka tez w moim stylu, taka fajna, nowoczesna,bezowo-brazowa z duza narozna wanna

strasznie sie ciesze zwlaszcza,ze okolica do spacerow z maluszkiem idealna,spokoj
no to superowo jednym słowem i taka łazienka achh...

Cytat:
Napisane przez _Ciastko_ Pokaż wiadomość
Byłam w Zusie. Pani w okienku powiedziała że na zwolnieniu ogolnie powinno się być w domu . Ja się pytam czy to oznacza ze nawet nie mogę wyjść na moment to powiedziała że nie umie na to pytanie odpowiedzieć ale raczej tak. No to mówie jej ze za dwa tygodnie jade do tesciowej i mnie wógóle w Kielcach nie będzie i co wtedy w razie kontroli, też mówi że nie wie (i że to mój problem?!) ale najlepiej abym przed wyjazdem napisała oświadczenie pod jakim adresem będę dostępna. Napiszę ten właściwy (żeby mi nie nasłali kontroli z innego miasta), czyli ten z Wlk. Brytanii. Zresztą nie rozumiem jednego, skoro mam zwolnienie w ciąży chodzące to oznacza to że nie mam kurcze grypy itp. tylko mam odpoczywać, więc wg mnie mogę leżeć plackiem nawet na plaży w Egipcie, a jestem ciekawa jakie oczy Pani w okienku by zrobiła jakbym napisału na oświadczeniu adres pod który jadę: pole namiotowe na południu Chorwacji
no wiesz trochę niekompetentna skoro nie potrafiła na pytania odpowiadać po to jest żeby wątpliwości wyjaśnić wiesz im o to chodzi że masz w domu siedzieć bo np jak jedziesz na wakacje to chociażby do egiptu jak napisałaś to skoro dobrze się czujesz na takie podróże to czemu do pracy nie możesz chodzić - zwolnienia nie daje się po to żeby odpoczywać tylko jeśli jest coś nie tak - to tak dla zusu bo wiadomo że my dostajemy czasem właśnie żeby odpocząć ale zusowi nie wytłumaczysz skoro się czujesz dobrze to masz chodzić do pracy a nie jeździć po rodzinie chyba że na czas ciąży mieszkasz u kogoś np u rodziców ale wtedy właśnie tak się tłumaczysz. wiesz oni pilnują swojego bo w końcu to oni płacą prawda

Stary 2010-11-05, 17:20   #1948
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak ze u mnie to jest tak ze na poczatku bolalo raz na jakis czas a teraz codziennie bez przerwy najgorzej jest jak sie duzo nachodze wiec staram sie nie chodzic zbyt dlugo no ale nie raz jest to nieuniknione ....gin.powiedziala ze to minie tylko ze jak slucham opowiesci innych mam to wiekszosc do porodu i po z tym sie borykala .....gin.powiedz.spi pani na prawym boku ale mi to nic nie pomaga a bodajze jeszcze gorzej boli ...najlepiej jest na wznak no ale w ciazy to niewskazana pozycja do spania wiec pozostaje meczyc sie i czekac .....bede na wizycie 18.11 to moze mi cos wiecej doradzi bo zbyt wylewna to gin. nie jest

Ale bede prywatnie na usg 12.11 to zapytam innego lek. moze on bardziej zorientowany bedzie
jak się czegoś konkretnego dowiesz daj znać. jak też wypytam swojego 16.11

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
he he no wiem piękne te Twoje ubranka

mi ostatnio wyskoczył bardziej i widzę, że podchodzi już do góry

olsza - gratulacje dziewczynki!

jestesmy zachwyceni

Gratuluję kupna mieszkanka Super sprawa. my mamy swoje mieszkanko od 2 lat, ale rok praktycznie remontowaliśmy. wszystko od podstaw, także ciesz się kochana że nie musicie nic robić bo to koszmar mieszkamy w nim dopiero od przeszło roku, ale nie zamieniłabym na żadne inne chyba że trochę większe haha
Stary 2010-11-05, 17:21   #1949
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki

Cytat:
no trafiło nam się super
i wszystko idealne

Gratuluję mieszkanka i normalnie czytam jakby o swoim mieszkaniu
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 17:23   #1950
Szara Myszka
Raczkowanie

Subtelle gratuluję synka!

Olsza gratuluję córeczki!

Zastanawiam się co zrobić, żeby moja kochana córeczka w brzuszku zmieniła pozycję. Już któryś raz z kolei prostuje swoje kończyny w mój pęcherz .

Poniżej ja w 23 tc. Mój mąż się ze mnie śmieje, że połknęłam piłkę do kosza .

Zapraszam na mojego bloga:
www.szafadorci.blogspot.com
Szara Myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości