|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
hej
![]() to widać wszystkie się uczą ja tez codziennie wracam z praktyk i siedze się ucze już teraz nie odpuszczam miałam jechac do olsztyna do koleżanki na juwenalia, ale zostalam uczylam sie w weekend
|
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
brawo
może powinnas zacząć myślec o jakims doktoracie Ty mądralo![]() Cytat:
tylko nauka i nauka ja się dziś obijam, mama przyjezdża do Lbn na zakupy
|
|
|
#1923 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ale ja się za wami stęskniłam tylko ostatnio niestety nie mam nawet kiedy zajrzeć na wątek, bo pracuję na półtora etatu (na szczęście tylko przez jakiś czas ) i jak wracam to jestem tak styrana, że nie mam ochoty siedzieć przed kompem.Poza tym mam sporo spraw, nie zawsze przyjemnych teraz na głowie, więc już w ogóle ![]() A jeszcze dzisiejszy wieczór spędzam sama, czego bardzo nie lubię, bo Tż ma nocny dyżur
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko, nareszcie, tesknilam. Wez mi powiedz, jak cenowo za nocleg jest Łódź(jesli sie orientujesz) bo mam mozliwośc praktyk, sa 2 miejsca i się zastanawiam...Moze byc na gg
![]() Agatka doktorat nie ale stypendium mogłoby wpasć, zawsze to na kosmetyki bym miała swoje Jeszcze tylko egzamin jeden mi został...
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kaś ale ci dobrze ja egzaminy mam dopiero przed sobą. Gratuluję samych piąteczek
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję
No wiesz, ja od kwietnia ciągle na uczelni coś. Jeszcze tylko napisać kilka papierków na zaliczenia i już z głowy...
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jeszcze 12 zaliczeń/kolokwiów/egzaminów, bo wszyskto sobie zliczyłam
ciekawe jak tam Gosia na panieńskim wczoraj po 20 taaaaka burza była w Lbn! akurat wtedy wracałam trajtkiem z zakupów i nie miałam parasolki... pół godziny przesiedziałam na przystanku bo tak lało...zadzwoniłam po wpsółlokatorkę żeby po mnie wyszła z parasolką, ale widac jak wyszła tak na niej można polegać, a azła na nią jestem wrrrrrrr
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo Agat padało? A u nas(80 km dalej) takie słoneczko i ani kropelki..
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
łoo i to jak
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz a tu nie pada wcale...
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
za to dziś żar leje się z nieba
przez @ musiałam iść w jeansach i mało co się nie ugotowałam z D. bylismy identycznie ubrani tylko on miał granatową koszulkę a ja różową![]() a tak poza tym jak to mówią
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja Was nie chcę demotywować ale wy się ABSOLUTNIE za dużo uczycie!!!!!
wiem wiem sesja, zaliczenia, egzaminy blablabla..... znam to miałam i mam tak samo, ale z życia trzeba też korzystać! kiedy jak nie teraz? uwierzcie na słowo i doświadczenie starszej( ![]() 1 przykład z miliona: w środę dostałam w trakcie pracy @ i umierałam. dosłownie. leżałam na biurku po 2nospach ze słoikiem z gorącą wodą na brzuchu i wyłam z bólu. po 1,5h męczarni stwierdziłam, że nie dam rady i wychodzę. i co musiałam zrobić? zadz. do szefa (którego na szczęście nie było,bo byłoby mi trochę głupio przy nim tak jęczeć) a potem do swojej prezeski i się tłumaczyć i prosić że umieram i nie jestem w stanie funkcjonować. I zastanawiać się czy brać dzień wolny czy wytrzymam.....na szczęście mam tak super szefostwo, że puścili mnie bez straty urlopu. Ale widzicie jak to jest? jest się dorosłym i NIBY niezależnym..... a żeby od razu odp. na wasze pytania to panieński był rewelacyjny!!!! starsza postarała się na medal było 12dziewczyn, przedbiegi w domu, potem impreza w Archiwum. Wszystkie byłyśmy na czarno z różowym boa na szyi, przyszła panna młoda miała czarną kieckę obszytą tym boa a na sutkach miała różowe piórka do tego welon w różowe piórka+ małe penisy całe mieszkanie w balonach, piórach-oczywiście wszystko róż. Masa jedzenia i alkoholu. było sporo zabaw dla urozmaicenia np. każda z nas do torebki wrzuciła jakąś swoją rzecz i PM musiała zgadywać czyje to. jak nie zgadła to piła, jak zgadła piła włascicielka albo starsza panu młodemu zadała wcześniej kilkanaście pytać, a na wieczorze PM musiała odpowiedzieć tak jak on. jak nie to oczywiście piła no szaleństwo było!potem pojechałyśmy do Archiwum i tam już były tańce hulanki i swawola łącznie z tańcami na barze no mówie Wam szaleństwo!każdej dziewczynie życzę takiego panieńskiego. Oczywiście wszystko było szybko, szybko i biegiem. Czas miałam zapełniony co do minuty dlatego nie było nawet mowy żebym mogła się z Wami spotkać ale mam nadzieję, że prędzej czy później w końcu się uda
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia jak przeczytałam o tym panienskim kurde az zazdoszcze
rzeczywiscie taki panieński z prawdziwego zdarzenia super musiało byc ![]() ja niestety sie ucze dalej jeszcze 2 tygodnie i wakacje ale najpierw egzaminy od ktorych zalezy moja przyszlosc... moj zawod musi sie udac musi! a potem leże i nie robie nic, ale wczesniej impreza poegzaminowa musi byc ![]() a dzis po praktykach skoczylam do housa zakupy sie udaly tym bardziej, ze dzis przeceny -40% wiec tym bardziej jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
ja też Gosi zazdroszczę
żeby to było takie proste pójść sobie na zieloną trawę i poleniuchować ja póki co opalam się na balkonie z kodeksem w ręku
|
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny oj znowu dawno mnie tu nie było
![]() Mam jakoś ostatnio dołka non stop Facetów nie na widzę ... Nogę w gipsie mam bo cholera gdzieś ścięgna w nodze przecięłam i włożyli mi w gips ,mam teraz pomoc domową w postaci małej,która mi pomaga jak może i siostry ,ale ja się wpakowałam 3 tyg noga w gipsie Ku*wa wiecie że była ta sprawa z byłym i ojcostwo co chciał ustalać bo nie był pewien że to jego dziecko i była sprawa Ku*rwa wiecie jaka jego była mina BEZCENNA jak się dowiedział że to jego dziecko i jeszcze podwyższyłam mu alimenty o 100 funtów to około 500 zł byście zobaczyły jego minę w sądzie to byście się uśmiały Moja adwokatka jak wyszła to śmiała się ,ale powiedziała jaki idiota i debil jak myślał że to nie jego ...U mnie życie to zagmatwane jest jak cholera ,ale trzeba jakoś powoli go poukładać
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko poleniuchujemy jak wpadne do Lublina bo jak narazie to plan taki,ze jutro na stałe wracam do Zamościa, później wpadam tylko w poniedzialek bo mam zajecia w internacie od ok 16 i w czwartek mam na 9 egzamin. I podobno 14.06 mam wpis ale to komus indeks zostawie... Wiec sobie popatrz w kalendarzyku kiedy ci porwanie na słoneczko w parku pasuje
|
|
|
|
|
#1937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba się cieszyć że sdprawy przybrały w końcu tkai obrót! mówiłyśmy Ci że Twoj były zrobi z siebie idiotę, ba zrobił już jak złozył wnioske o ustalenie przypomniał sobie nagle teraz masz powód do śmiechu taki że heeej![]() Cytat:
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli tylko nie bede pracowac to przyjade bardzo chetnie
|
|
|
|
|
#1939 | ||
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiście panieński był super
fajnie tak się oderwać od rzeczywistości i pobawić się tak, jak za "starych" czasów. zauważyłam niestety że gro ludzi, którzy jeszcze te 2-3lata temu byli mega szaleni i zwariowani teraz siedli na tyłkach i już nie ma takiej zabawy. a szkoda. pewnie że wszystko się zmienia i człowiek dojrzewa, ale myślę sobie, że takie coś to w środku zostaje i siedzi i czasem można je wypuścić![]() Cytat:
zresztą za Was wszystkie będę trzymać. ja to nawet o swojej obronie, sesji i w ogóle uczelni to nie chce nawet mówić bo mi się chce i jeszcze Cytat:
plusem tej sytuacji jest to, że troszkę odpoczniesz od pracy i codziennego pędu i pobędziesz z Młodą![]() 2. myślałam, że może jednak zrezygnuje z tego. co za debil. po cholerę to robił? ciekawa jestem kto go namówił. a jak te badania wyglądają? pobierają krew i analizują czy jak? że mu podniosłaś alimenty niech się gnój nauczy. zresztą co to jest 500zł na dziecko? kropla w morzu....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia jemu podwyższyli alimenty o te 500 zł:P więc Oliwka teraz dostaje więcej
a niech ma dobrze mu tak
|
|
#1941 |
|
Rozeznanie
|
Hej wam
![]() a ja kilka dni temu znów się przeprowadzałam jak się trochę ogarnę z tym wszystkim to do was zajrzę i ponadrabiam ![]() net tu działa z zastraszającą prędkością... żółwia ![]() buziaki dla was |
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza no litości, pisz na gg coś znów wymyśliła...
|
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć Lasencje u was też tak gorąco jak u mnie u to dzisiaj w południe było z 40 stopni
Cytat:
mam go tydzień ,a najlepiej bym go zdjęła już powiedziałam że nawet jak by co wezmę piłę i sama go przetnę bo mi nie wygodnie U mnie w Londynie gorąco jest w dzień około 35 stopni .Te badania wyglądają pobierają ślinę małej i ojca i badają tak wyglądają badania... Mała żeby jej patyczek włożyć w gardło to my z siostrą musiałyśmy się dobrze nagimnastykować ,bo co małej włożyłam patyczek to on ma odruch wymiotny ,ale po cieżkich próbach zdołałyśmy to zrobić Agatko on zrobi z siebie idiotę i co lepsza nie spodziewał się jeszcze jednego nie chciałam nic zapeszać ,ale złożyłam sprawę do sądu tu w Anglii o ograniczenie praw rodzicielskich do Oliwki i o dziwo wygrałam ,Debil nie może mieć z nią kontaktu ,a jak będzie miał to policja go zaszufladkuje ...
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
oj Patrycja poszalałaś
żebyś tylko potem nie żałowała że Oliwka nie ma kontaktu z ojcem![]() oglądałyscie Wodę dla słoni?? ja zaraz zaczynam
|
|
#1945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
,ale narazie jest najlepiej samej
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Trochę mnie tu nie było znowu ale postaram się nadrobić magisterka mnie wykończy
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
trzymajcie jutro i w środe kciuki za moje egzaminy
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
ja będę trzymać jak i Ty za mnie potrzymasz
przez calutki czwartek poproszę![]() a serio- jestem załamana i zmęczona, jedyne co to chcę spaaaać
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
To ja was dobije- mam wakacje w sumie od 2 tygodni nie liczac jednego malego egzaminacyjnego epizodu
|
|
|
|
|
#1950 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() myślałam że chociaż ze 2-3 strony będę musiała nadrobić, a tu taka lipa smutne to...wiecie co- miałam tyle różnych spraw i przejść, że nawet się nie zorientowałam, że już jest czerwiec. i to nawet połowa. ale ten czas leci! ![]() byłam w ten weekend znowu w Lublinie, na weselichu ale było fajnie!!!! wróciliśmy o 7 rano wybawiłam się, potańczyłam, popiłam tylko nie pojadłam, ale to tak zawsze i welon też złapałam![]() uwielbiam weselne klimaty dlatego szaleństwo było na całego ![]() z nowości o ile jeszcze nie mówiłam to w końcu spiełam się w sobie i oddałam 2gi rozdział pracy i zbieram się za robienie ankiet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo dobrze że mu ograniczyłaś prawa rodzicielskie. jak się tak zachował to niech spada, nie ma co żałować. A dziecko jak podrośnie i będzie chciało to się z nim spotka. ja takich gnojków nie żałuję. Marta, Agata- jak Wasze egzaminy? Cytat:
pozazdrościć tylko
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

codziennie wracam z praktyk i siedze się ucze już teraz nie odpuszczam miałam jechac do olsztyna do koleżanki na juwenalia, ale zostalam uczylam sie w weekend 

może powinnas zacząć myślec o jakims doktoracie Ty mądralo
tylko nauka i nauka
tylko ostatnio niestety nie mam nawet kiedy zajrzeć na wątek, bo pracuję na półtora etatu (na szczęście tylko przez jakiś czas

Gratuluję samych piąteczek
No wiesz, ja od kwietnia ciągle na uczelni coś. Jeszcze tylko napisać kilka papierków na zaliczenia i już z głowy...
wczoraj po 20 taaaaka burza była w Lbn! akurat wtedy wracałam trajtkiem z zakupów i nie miałam parasolki... pół godziny przesiedziałam na przystanku bo tak lało...zadzwoniłam po wpsółlokatorkę żeby po mnie wyszła z parasolką, ale widac jak wyszła
tak na niej można polegać, a azła na nią jestem wrrrrrrr

i jeszcze 
klaski