|
|
#1921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
![]() bilans z tamtych wakacji -4 zima +4 i teraz sie waho -2 +2 i tak w kólko ![]() ale jak juz wszyscy wiedza moja dieta tez pozostawia wiele do zyczenia bo albo jem niewiele albo pozeram tony ![]() co do zumby to jutro ide na moje pierwsze zajecia w koncu wprowadzili i u mnie na silowni zobaczymy jak bedzie .......Sylwia wlasnie, Ty przeciez wspominalas, ze juz od dawna na to chodzisz. Regularnie? Jak tak, to jak ci sie udalo te 5kg przybrac ![]() BTW mozesz cos blizej napisac? czy trudno sie krokow nauczyc, jakie obowie i czy w ogole warto? Cytat:
ale wczoraj przejezdzajc obok takiego ogromnego parku rozrywki dla dzieci, widzielismy jak nasi kebab przyjaciele podjechali taksowkami i grilla sobie na parkingu urzadili.ja nie wiem czy bylabym osobiscie zadowolona, gdyby mi ktos na plazy grila rozpalil..... w jakims ustronnym miejscu ....dlaczego nie, ale nie w plublicznym
Mad about Mad Men “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-04-18 o 21:43 |
||
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
kofii u mnie nie ma takich plaż gdzie reczniku przy reczniku lezy. Sa takie plaze, gdzie ludzie nie jezdza bo za daleko
Pamietaj ze to polnocno-wschodnie wybrzeze a nie południowe gdzie Londynczycy masowo wyjedzaja jak tylko slonce mocniej zaswieci ![]() ******* niechże mi kto głowę odstrzeli bo tego bólu więcej nie wytrzymam
|
|
#1923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kieliszeczek brendy moze pomoze ![]() *** za 5 min Meet the Middletons ogl ktoras ?
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Olka
Cytat:
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
szperr dzięki CI dobra kobieto
![]() kofii juz po dwoch tabletkach jestem i nic Az z ciekawosci wlaczylam TV
|
|
#1926 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zostanę przy cieniu i kredce ![]() mi także boczki się wylewają i to w sumie mi tak bardzo nei przeszkadza brzuch mnie denerwuje, taki bebech wisi, a jak usiądę to mi ze spodni zwisa mam parę spodni, które przed przytyciem mogłam ściągnąć z tyłka bez rozpinania, a teraz jak je nałożę to muszę najpierw buty zasznurować zanim zapnę spodnie bo inaczej nie ma mowy bym się zgieła bez odskakującego guzika ![]() Cytat:
wczoraj próbowałam tą zumbę i czułam się jak idiotka chyba nie zbyt skorygowane ruchy mam
|
|
#1927 |
|
Zadomowienie
|
a ja robie kreske czesto eyelinerem w plynie i to wcale nie jest trudne
![]() dziewczyny wypowiedzcie sie czy jest sens robic watek z przepisami? jak tak to ja moge zalozyc... olka, wrzuce Ci ten przepis na sernik jak go znajde, jest gdzies w mojej jeszcze nie rozpakowanej torbie
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się zumba podoba
![]() Kofi ja mam dokładnie jak opisałaś. Albo jem elegancko mniej i zdrowo, albo nieco mniej zdrowo i więcej. I cały czas walczę, by to unormować ![]() (tak to jest jak człowiek kiedyś nie musiał uważać na to co je, a waga i tak była niska... oj jak ja tęsknię za tymi czasami )Co do ćwiczeń to zrobiłam tydzień Insanity. Polecam. Mniej intensywne a też fajne hip hop abs. a to, że czasami jakby ktoś spojrzał to dziwnie wygląda, to mało mnie interesuje.. w końcu jakoś trzeba zacząć. peorth jestem za watkiem
Edytowane przez ***luna Czas edycji: 2011-04-19 o 10:02 |
|
|
|
#1929 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** boze, a ja musialam "dac czadu" na tej sztandze w niedziele albo te nowe cwiczenia takie intysywne. Ramiona mnie bola, upa mnie boli ...... ale za 40min spadam na Zumbe ! Zobaczymy jak bedzie!Znowu piekny dzionek mamy wiec umowilam sie tez na lunch z koleznaka whoooo koniec lezenia w lozku caly dzien Milego dnia babole
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
watek sie na pewno przyda bo juz nie raz wertowalam strony wposzukiwaniu jakiegos przepisu ktory ktoras kiedys gdzies
tylko pytanie czy tu czy w klubie bo jak bedzie ogolnodostepny to zaraz jakeis przypadkowe osoby beda go zasmiecaly niepotrzebnymi pytaniami itd jak to bywa na innych a ja sie w koncu zwazylam i okazuje sie ze nie przytylam tych 1.5kg i ciagle waze tyle samo. to jak to mozliwe ze zadnych spodnie nie dopinam tylko z gumkami wokol guzika chodze?
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#1931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po pierwsze- teraz waze 50 kilo, wiec te 5 dla mnie to wcale nie powinno zrobic roznicy, ale jednak. Po drugie- chodzilam na zubme regularnie, ale znienili nam godzine zajec i czasami teraz nie zdazam po pracy, poza tym przyznaje sie, ze ptrzestalam chodzic na silownie. Teraz tylko zubma i to tez nie zawsze. zawiedziona jestem, bo uwielbiam chodzic, ale niestety jak zostane w pracy te 30 min dluzej to zanim dojade to juz polowa sesji, wiec dupa zbita. Po trzecie- u nas kazdy ma zwykle obuwie sportowe, choc niektore sobie kupli dokladnie takie same jak ma nasza instruktorka. Kroki sa latwe, zazwyczaj instruktor je pokazuje, kazdy sobie cwiczy przez chwile, a potem to juz normalna predkosc. Szczegolnie jak zajecia sie dopiero zaczynaja. Duzo ciezej jets dolaczyc do grupy, ktora juz miala kilka sesji. U nas przez to kilka osob bylo tylko raz, bo nie nadazaly. Takze jak chodzisz od poczatku to nie ma problemu. No i wracajac do tego jak moglam przytyc 5 kilo, ostatnio jem duzo wiecej niz kiedys. Dawniej nie chodzilam na silownie i bylo ok, a teraz mi chyba przemiana materii strajkuje, bo ilez mozna jesc bez wyrzezcen i nie tyc. Karma
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fakt, faktem nie sa to proste zajecia! Szczegolnie dla osob ktore nigdy nie mialy stycznosci ani z areobikiem ani z tancem. Ja sie oczywiscie w niektorych krokach gubilam ale mysle, ze jeszcze 2 albo 3 zajecia i bedzie super! Do tego przy salsie czy rumbie to mozna spokojnie improwizowac. denerwujace jest troche, ze wpuszczaja tak duzo ludzi na jedne zajecia. Dzis ledwo co moglam dojrzec instruktorke ! Faktycznie niektore osoby nie radza sobie zupelnie z krokami Jedna pani nawet poplakala sie na koniec zajec Ja wiem, ze ty szczuplutka jestes i bron boze, nie twierdze, ze ci z tymi 5kg zle. Ot bylam ciekawa .... jak to mozliwe, ze az tyle przytylas Ale wiadomo jak sie nie "uwaza" na to co sie je, to juz tak nietety jest :/ Przeciez wiem cos na ten temat
Mad about Mad Men “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-04-19 o 21:58 |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do mojej wagi- wiedzialam, ze to do czasu bedzie takie obzeranie sie bez konsekwencji, (piszac to wlasnie skonczylam jesc tabliczke czekolady) bo moja mama ma/miala taka sama figure jak ja. Potem jej sie zmienilo i teraz jej bardzo latwo bardzo szybko przytyc, a ciezko zrzucic. Jeszcze jakby tyla rownomiernie, a to tak jak u mnie, tylko brzuch i tyle. Ja bym chciala byc grubsza, moglabym nabrac troche ciala na rekach i nogach, tylek moglby mi urosnac, ale nie brzuch.
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, zobaczymy jak bedzie w czwartek albo w niedziele. Bo dzis bylam o 11ej, ale tylko ze wzgledu na to, ze mam wolne. Normalnie nie bede w stanie uczeszczac na te zajecia Mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie mniej ludzi!Brzuch to tez moja zmora, praktycznie jedyna :/ Ta czesc ciala rozrasta sie w zastraszajacym tempie wiec uwazaj :P
|
|
#1935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja idealna waga to było 48-50 kg, ale w pewnym momencie szlag wszystko trafił i przytyłam prawie 10 kg myślę że dlatego że ja zawsze dużo chodziłam, a w tej pracy na początku musiałam dojeżdżać i nie miałam ruchu. u mnie z siłownią nie wypalilo, bo motywacji nie miałam jakoś. ciekawe czy mają teraz zumbę.. ale chyba nie zaplacę znów 50 pandów za miesiąc, umowa na rok, tylko po to żeby zobaczyć jak jest na zumbie rozejrzę się w okolicy, może będą jakieś zajęcia gdzie się płaci jednorazowo. ale to i tak dopiero jesienią będę chodzić.
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
peorth tak jak i u mnie tak i pewnie na kazdej silowni, mozna na fitness class chodzic kiedy sie chce i placic jednorazowo
** u mnie dzis dzien zakupow ..... MK ho ha ho
|
#1937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1938 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie na silowni mozesz zaplacic jednorazowo, ale na lekcje fitness musisz sie zapisywac (wlasnie zeby za duzo ludzi nie bylo - Elf and Safety) a pierszenstwo maja ci z membership i mozna sie nie zalapac...
no i jak z wielkanoca drogie panie? u mnie poraz pierwszy od kiedy tu jestesmy sniadanie w trojke tylko ale pozniej moze ze znajomymi wybierzemy sie na wycieczke i szczerze mowiac calkiem mi to odpowiada w tym roku - uwielbiam miec gosci zazwyczaj ale chyba nie mam sily wokol nich skakac tym razem ![]() szperrku - co z tym przepisem na miesko?
Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2011-04-20 o 16:29 |
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Nic szczególnego nie planujemy.
ŚNiadanie w rodzinnym gronie, trochę odpoczynku. TYm razem bez większych szaleństw
|
|
#1940 |
|
Wtajemniczenie
|
luno - a menu jakie?wedliny juz mam i salatke zrobie, chleb moze upieke i ciasta ze dwa, a tak mam gdzies....
![]() aaa no i cojones oczywiscie szperrku - mam lorinda przyslala
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie bedzie bardzo leniwie pewnie, TZ musi pracowac chyba w poniedzialek.
Dzis grzebalam w przepisach i planuje schab nadziewany morelami i sliwka, mamina babke drozdzowa, mamina bulke drozdzowa, pieczona noge jagnieca z jakimis warzywkami i faszerowane jajka. I zurek. starczy i mazurka mi sie tez chce
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2011-04-20 o 17:42 |
|
|
|
#1942 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja planuję thai take away
![]() tak w ogóle to padam na twarz, wczoraj spędziłam... 13h w pracy !!! i pomimo tego, że wstałam dzisiaj o 10 to i tak czuję się nieźle zmęczona aby poprawić sobie samopoczucie, wybrałam się do Superdruga na eyebrow threading. Pierwszy raz w życiu poddałam się temu zabiegowi i jestem zachwycona
|
#1943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1945 |
|
Wtajemniczenie
|
haha
jak widać nie jestem jeszcze ścigana listem gończym ![]() a już wyobrażałam siebie w nowej garsonce, kupionej specjalnie na rozprawę, w fryzurze a'la Kate Middleton, wchodzącej na salę rozpraw w błysku fleszy fotoreporterów ![]() a tak to dalej zmagam się z szarą rzeczywistością
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedziemy ze znajomymi nad morze na cala niedziele, w pon bbq gotowanie z glowy ![]() ![]() podoba mi sie przepis na mazurka z maslem orzechowym z Kwestii Smaku.. jak pogoda sie zepsuje, to moze sprobuje TA rulez!Cytat:
tez sie wybieram... i wybieram
|
|
#1947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest jeszcze w debenhamsie ale do superdrugu przekonały mnie brwi kosmetyczki i pokręciłam się trochę przed aby móc poobserwować wynik końcowy poprzednich klientek. Przepuściłam 3 panie przed siebie, to była moja próbka testowa
|
|
#1948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jednak moje brwi w zyciu chyba nie bylt AZ TAK s p i e p r z o n e !!! * ech... co za cudowny dzien na zakupach dzis spedzilam ..... chcialam nabyc jakies fajne,nietuzinkowe, codzienne tshirty ..... i rozczarowana jestem tymi letnimi propozycjami. Wzory takie sobie, materialy do upy :/ owszem ted baker maial calkiem fajne ale za tshirt 40pandow nie zaplace !!! w koncu kupilam jakies ale w sumie dlatego, ze musialam a nie ze mi sie bardzo podobolay :/
Mad about Mad Men “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-04-20 o 23:01 |
||
|
|
|
#1949 |
|
Wtajemniczenie
|
wizaz wrocil do siebie! yay!
..... ale gdzie sa wszystkie posty z wczoraj?.............. Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2011-04-22 o 14:15 |
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
o jezusiczku! wszystko wróciło do normy. widocznie wszyscy mieli tego nowego po dziurki w nosie :P
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

zobaczymy jak bedzie .......
podjechali taksowkami i grilla sobie na parkingu urzadili.

TA rulez!