Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-31, 17:17   #1921
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

Ja i moja bransoletka dziękujemy za wszystkie miłe słowa na temat jej wyglądu

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
również życzę dobrej zabawy! wybawcie się Dziewczyny i za mnie - biedną kobietę chorą w Sylwestra (musiałam się pożalić przepraszam)
Nie martw się, z mojego wyjazdu też nic nie wyszło TŻ w ostatniej chwili się rozchorował i zostałam z nim w domu.. Ale z przyjaciółmi zrobimy sobie alternatywnego Sylwestra po ich powrocie

Cytat:
Napisane przez 0luuun Pokaż wiadomość
E tam, ja np. siedzę w domu z tżtem i pilnujemy psa
Haha ja też, psa i kocurka. Sunia już się trzęsie cała i chowa, bo pomału zaczynają strzelać, natomiast kot nic sobie z tego nie robi i śpi

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to czuję się już jak opętana przez te wszystkie błyskotki
Oglądałam dziś pierścionki w Pandorze i przepadłam

a pomyśleć, że jeszcze niedawno nie lubiłam, ani bransoletek, ani pierścionków...
Nie tylko Ty
Ja dzisiaj cały dzień myślę nad tym, co kupię w następnej kolejności
I też do niedawna biżuteria mi ciśnienia nie podnosiła, a teraz proszę

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 17:19   #1922
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 0luuun Pokaż wiadomość
No ona nie za bardzo daje się czesać, poza tym wzięłam ją ze schroniska jak miała 3 lata i nie była nauczona czesania i pielęgnowania włosów.

Słuchaj, a jak sprawuje się Twoja lilou? Niewiele dziewczyn chyba tutaj ją posiada. Przyznam, że korci mnie kończyka, ale obawiam się o jakość tego sznurka, żeby się szybko nie urwał, czy przetarł, wolałabym łańcuszek, ale nie ma. No i mimo wszystko trochę dobija mnie cena za taki gadżecik.
No ja swojemu diabełkowi to nie popuszczę dnia, żeby go nie wyczesać. Na początku robiłam to tylko od czasu do czasu, ale mi się wyrywał. Jednak jak pojechałam do psiej fryzjerki, która chciała mu zgolić wszystkie włosy bo miał kołtuny (oczywiście nie pozwoliłam jej na to, tylko powiedziałam żeby to wszystko rozczesała) no i od tego momentu czeszę go codziennie, ale już się przyzwyczaił i chyba nawet polubił Jak tylko wezmę grzebień w rękę to siedzi grzecznie jak aniołek

A z Lilou jestem bardzo zadowolona! Tym bardziej, że nie musiałam za nią płacić, bo dostałam w prezencie Ze sznurkiem nic mi się nie dzieje, a noszę ją codziennie. Staram się tylko jej nie zamoczyć no i zdejmuję na noc. Na razie sznurek cały czas jest jak nowy, nawet się nie zabrudził (a mam miętowy kolor, także tym bardziej trochę mnie to dziwi) teraz tylko łatwiej mi się supełki przesuwa, bo się trochę wyrobiły. Koniczynka jest śliczna, nawet nie mam jeszcze na niej żadnych śladów użytkowania, oprócz jednej małej ryski, której gołym okiem nie widać. Ze swojej strony polecam, nawet za taką cenę. Ja jeszcze planuję serduszko i pewnie coś jeszcze

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 17:23   #1923
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nie martw się, z mojego wyjazdu też nic nie wyszło TŻ w ostatniej chwili się rozchorował i zostałam z nim w domu.. Ale z przyjaciółmi zrobimy sobie alternatywnego Sylwestra po ich powrocie
No to zarazki po Twojej chorobie wreszcie osiągnęły odpowiedni stan mutacji by rozłożyc i Twojego TŻ-ta , też tak mam że jak jedno z nas zachoruje to za zwyczaj max po 2 tygodniach drugie przechodzi to samo
Ale pocieszę Cię, że też spędzamy sylwka w domu, mieliśmy iśc do znajomych ale raz że jestem przeziębiona, dwa - zmęczona po świętach i nic mi się nie chce Za to mamy w centrum bliziutko na Targ Węglowy i zajrzymy o północy na pokaz ogni

P.S. A moje zdjęcie gdzie, bo nic nie przyszło?
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 17:29   #1924
Anno1989
Zadomowienie

a ja niestety muszę iść na sylwestra do znajomych mojego TŻ. strasznie mi się nie chce i źle się czuję, ale albo mogę zostać sama albo iść bo TŻ nie odpuści. pozakładałam wszystkie Trolle, pandorowe serduszko kupione dziś, wzięłam garść leków, założyłam nową marynarkę kupioną na wyprzedaży (też dziś) i ide a moja Kicia niestety zostaje sama (ma 3miesiące i boi się wybuchów) no i w dodatku nikogo tam nie znam, także jest suuuper...

musiałam pomarudzić bo nie mam komu

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2010-12-31 o 17:31
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 17:35   #1925
ktsw
Zakorzenienie

[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;24092156]Treść usunięta[/QUOTE]
napij sie jakiegos drinka i od razu sie lepiej poczujesz
a z kicią cięzka sprawa, my naszym chyba zostawimy radio wlączone i małe światło (raczej wybuchy ich nie ruszają, ale bedzie im przyjemniej, w trojce bedzie fajna muzyka )
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 17:38   #1926
Anno1989
Zadomowienie

Ktsw no ja właśnie nie mogę pić alkoholu...
a co do radia to może też tak zrobię, dzięki za pomysł

patrzcie, co znalazłam: http://www.pakamera.pl/pracownia-z-p..._s12027332.htm
ciekawe, czy zrobiliby np charmsa na zamówienie bo figurki moim zdaniem świetne

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2010-12-31 o 17:45
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 17:45   #1927
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
staram się dodać zdjęcia,nie wiem czy mi się uda
To są moje cudeńka.Posegregowałam je na T Sabo,Yes,Apart i dwa "bezimienne" Moje ulubione to TS :rower,karta"no limit" i Kermit Pokazałam też przykładowy zestaw jaki noszę na bransoletce

No dobra...na koniec życzę Wam szampańskiej zabawy !!

ps...oooo! widze w podglądzie ,że chyba się udało z fotami
słodziutkie te zwierzątka bardzo ładna kolekcja!

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
No to zarazki po Twojej chorobie wreszcie osiągnęły odpowiedni stan mutacji by rozłożyc i Twojego TŻ-ta , też tak mam że jak jedno z nas zachoruje to za zwyczaj max po 2 tygodniach drugie przechodzi to samo
Ale pocieszę Cię, że też spędzamy sylwka w domu, mieliśmy iśc do znajomych ale raz że jestem przeziębiona, dwa - zmęczona po świętach i nic mi się nie chce Za to mamy w centrum bliziutko na Targ Węglowy i zajrzymy o północy na pokaz ogni
oo to widzę, że dużo z nas spędza tę noc w domu. w sumie to też nie jest taka zła opcja przecież i ma swoje dobre strony

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
a ja niestety muszę iść na sylwestra do znajomych mojego TŻ. strasznie mi się nie chce i źle się czuję, ale albo mogę zostać sama albo iść bo TŻ nie odpuści. pozakładałam wszystkie Trolle, pandorowe serduszko kupione dziś, wzięłam garść leków, założyłam nową marynarkę kupioną na wyprzedaży (też dziś) i ide a moja Kicia niestety zostaje sama (ma 3miesiące i boi się wybuchów) no i w dodatku nikogo tam nie znam, także jest suuuper...

musiałam pomarudzić bo nie mam komu
oj biednaś Ty i kicia. faktycznie zostaw może włączone radio, zawsze to już jakieś milsze odgłosy dla takiego kociaczka.. mimo wszystko miłego Sylwestra życzę, mam nadzieję że okaże się jednak bardzo udany
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 17:52   #1928
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
oo to widzę, że dużo z nas spędza tę noc w domu. w sumie to też nie jest taka zła opcja przecież i ma swoje dobre strony
no jasne, mozna na forum posiedziec i koraliki poogladac chetnie bym z wami została ale tż chyba by mnie do psychiatryka wysłał także lece sie prysznicowac i ubierac w koncu
do przyszłego roku
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 17:55   #1929
myszu13
Raczkowanie

Paulinko- za odpowiedzi, ja też wszystkim odpowiadam tyle,ze ...w myślach

Trolle czy Pandora? ja nie mam problemu - chce mieć wszystko zaczynam od pandory( łatwiej zdecydować się nie mając dostępu do sklepu) Mam skórkę, druga będzie bransoletka srebrna Pandory,trzecia srebrna Trollowa , czwarta skóra z Trolla ,a na koniec naszyjnik fantasy (wiadomo który) Do emerytury zdążę
- Trolle
- cdn
myszu13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 17:57   #1930
domcia81
Rozeznanie

Kurcze, ja się przeprowadziłam z 2 piętra na parter i całkiem inaczej odczuwa się fajerwerki ;(. Dawniej było spoko, a teraz widzę, że koty się boją. Nie pomysłałam o dragach dla nich, bo zawsze było ok .

Ok, ja wychodzę, jakby ktoś koło północy był w necie, to niech sprawdzi stan choinkowy na fb. Będziemy z soriną walczyć ;-). Najlepiej jakby screeny były.

Pozdrawiam - d
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 18:02   #1931
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pocieszę Cię, że też spędzamy sylwka w domu,o teraz mieliśmy iśc do znajomych ale raz że jestem przeziębiona, dwa - zmęczona po świętach i nic mi się nie chce Za to mamy w centrum bliziutko na Targ Węglowy i zajrzymy o północy na pokaz ogni

P.S. A moje zdjęcie gdzie, bo nic nie przyszło?
Chyba tak, z przyjaciółką to nawet się kiedyś śmiałyśmy, że my przez skype'a umiemy się zarazić , bo jak jedna się przeziębiła, to i druga za dwa dni leżała już chora

I co na mnie dopiero teraz krzyczysz? Zaczęłam się podniecać moją piękną bransoletką.. i zapomniałam! Przepraszam i idę nadrobić Wypatruj maila

Cytat:
Jasne, że nie! Noc jak noc, jak chce się miło spędzić czas, to spędzi się go i w domu, a z drugiej strony jak jest ochota i towarzystwo (zdrowe ) do zabawy, to i okazji specjalnej nie potrzeba Akurat najlepsze imprezy, na których byłam, to albo te nieplanowane albo takie, na które miałam nie iść także wszystko przed nami

Stary 2010-12-31, 18:18   #1932
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tak, z przyjaciółką to nawet się kiedyś śmiałyśmy, że my przez skype'a umiemy się zarazić , bo jak jedna się przeziębiła, to i druga za dwa dni leżała już chora

I co na mnie dopiero teraz krzyczysz? Zaczęłam się podniecać moją piękną bransoletką.. i zapomniałam! Przepraszam i idę nadrobić Wypatruj maila

Jasne, że nie! Noc jak noc, jak chce się miło spędzić czas, to spędzi się go i w domu, a z drugiej strony jak jest ochota i towarzystwo (zdrowe ) do zabawy, to i okazji specjalnej nie potrzeba Akurat najlepsze imprezy, na których byłam, to albo te nieplanowane albo takie, na które miałam nie iść także wszystko przed nami
My z TŻ już mamy suto zastawiony i ozdobiony stół, właśnie kończymy jeśc własnoręczną pizzę, jeszcze wino przywiezione z Tokaju i szampan czeka Tak więc całkiem fajnie
Super
Stary 2010-12-31, 18:20   #1933
paulina95
Wtajemniczenie

myszu13, dziękuję

domcia81, no ja na razie od komputera nie odchodzę, także będę zaglądać na Fb screenów Ci nie zrobię, ale będę śledzić jak sytuacja wygląda, ok?

Stary 2010-12-31, 18:49   #1934
margotber
Raczkowanie

My też dziś w domu spędzamy tę noc, również zjedliśmy już własnoręcznie wykonaną pizzę. Nasz pies to "kosmita" i radość aż z niego kipi, jak słyszy fajerwerki oczywiście, nie te kapiszony strzelające.Ogólnie zapowiada się miły wieczór, pewnie pogramy w Monopoly

Pozdrawiam serdecznie wszystkie te osóbki, które w domu spędzą Sylwestra 2010/2011

Gosia
margotber jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 19:02   #1935
sorina
Zakorzenienie

Już wiem że muszę kupić Trolle musicie mi jeszcze powiedzieć jak to się teraz najbardziej opłaca. Jak ta oferta wygląda teraz w Warszawie? czy bardziej opłaca się kupić z tej promocji na stronie gdzie kupuje się bransoletkę i zapięcie i dostaje się 2 koraliki gratis?

mam dostac trzynastke mam nadzieje ze jednak w styczniu wiec kupie sobie za to netbooka a za reszte koraliki

MJ bardzo ładną masz tą bransoletkę nie moje kolory a jednak bardzo mi się podoba

Mirell Ty też jesteś niedobra przez ciebie chcę tego mikołaja z yes, skarpete i sanie z apartu
ale teraz juz za późno na nie zazycze sobie je na kolejne swieta
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-31, 19:16   #1936
0luuun
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margotber Pokaż wiadomość
My też dziś w domu spędzamy tę noc, również zjedliśmy już własnoręcznie wykonaną pizzę. Nasz pies to "kosmita" i radość aż z niego kipi, jak słyszy fajerwerki oczywiście, nie te kapiszony strzelające.Ogólnie zapowiada się miły wieczór, pewnie pogramy w Monopoly

Pozdrawiam serdecznie wszystkie te osóbki, które w domu spędzą Sylwestra 2010/2011

Gosia
Haha my zaraz gramy w scrabble Miłego wieczoru dziewczyny! Tym co się bawią i tym co leniuchują w domu.
Aha i chce wam powiedzieć, iż super że pod koniec roku tu zajrzałam, będę miała nowy pomysł na wydawanie pieniędzy.
0luuun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 19:16   #1937
aliena7
Zadomowienie

[QUOTE=0luuun;24091855]Czaję się na ten aparat fotograficzny z apartu, jeszcze teraz zauroczyłaś mnie słuchawkami. Chyba po nowym roku przejdę się do apartu.

Nie żebym namawiała alee słuchawki mają cudne cyrkonie po zewnętrznej stronie

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
oluuun, kundelki są najfajniejsze Ja mam Yorkshirre Terriera, także wiem co to znaczy pies z długimi włosami Szczególnie wtedy, gdy te włosy trzeba rozczesać

Słuchajcie, siedzę sobie na stronie Apartu i zastanawiam się, co sobie zamówić, bo na stronie Yes'a nie ma tego, co chcę Więc kombinuję w Aparcie
Ja też sobie patrzę i myslę co by tutaj skosić w Aparcie

a ja mam kota...turecką angorę,takze wiem co znaczy długowłose zwierzę

[QUOTE=0luuun;24092103]No ona nie za bardzo daje się czesać, poza tym wzięłam ją ze schroniska jak miała 3 lata i nie była nauczona czesania i pielęgnowania włosów.

i moją Kicię też wzięłam ze schroniska i ona wielu rzeczy nie była nauczona chyba poza znęcaniem się nad nią ale już się przyzwyczaiła do nowych zasad...czyli ręka glaszcze a nie bije
aliena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 19:20   #1938
sorina
Zakorzenienie

aliena7 całkiem pokaźną masz tą kolekcję ale dalej nie rozumiem skąd ty masz te thomasa sabo? ja bym chciala gonzo dla siostry ale nie maja tej postaci
Stary 2010-12-31, 19:46   #1939
dagienka
Zadomowienie

Dziewczyny, ja też sylwestra spędzam w domu, także jest nas całkiem sporo!

Życzę Wam wszystkim, aby w Nowym Roku:
1. Było dużo promocji na Trolle, a salony zaczęły powstawać też na północy naszego kraju
2. Żeby Yes częściej psuł się system i naliczał 30% rabatu, oraz żeby shakowali te charmsy, które tak wam się podobają
3. Aby Pandora, zamiast reklamować się na co drugiej stronie, w każdym piśmie, wprowadziła rabaty dla swoich Fanek i sprowadziła murano zza oceanu.
5. Żeby Lilou się opamiętało z cenami (jak wyżej) i zmniejszyło je tak o 50%
6. Żeby pokazała się jakaś super zachwycająca konkurencja, dla tych wyżej, bo dla nas konsumentek, to zawsze lepiej

Wszystkiego Najlepszego!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-31, 19:53   #1940
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Mirell Ty też jesteś niedobra przez ciebie chcę tego mikołaja z yes, skarpete i sanie z apartu
ale teraz juz za późno na nie zazycze sobie je na kolejne swieta
Mikołaj super jest, mówiłam że będzie idealnie pasował do tych sani z choinką, co z resztą widac na zdjęciu

Ze swojego zbiorku charmsików jestem mega dumna, czekam jeszcze tylko na te z Verony (już wysłane ) i szpilkę z Yes, a wtedy pasuję do lutego i zapadam w sen zimowy zwany s(tr)esją ...

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość

1. Było dużo promocji na Trolle, a salony zaczęły powstawać też na północy naszego kraju
2. Żeby Yes częściej psuł się system i naliczał 30% rabatu, oraz żeby shakowali te charmsy, które tak wam się podobają

3. Aby Pandora, zamiast reklamować się na co drugiej stronie, w każdym piśmie, wprowadziła rabaty dla swoich Fanek i sprowadziła murano zza oceanu.
6. Żeby pokazała się jakaś super zachwycająca konkurencja, dla tych wyżej, bo dla nas konsumentek, to zawsze lepiej

Wszystkiego Najlepszego!
Cudowne życzenia!
Szczególnie punkt 1. i 2. bardzo w moim interesie
Stary 2010-12-31, 20:00   #1941
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
aliena7 całkiem pokaźną masz tą kolekcję ale dalej nie rozumiem skąd ty masz te thomasa sabo? ja bym chciala gonzo dla siostry ale nie maja tej postaci
czy jeśli powiem że obecnie jestem w Irlandii coś wyjaśni? Gonza faktycznie nie mają...jeszcze
Stary 2010-12-31, 20:06   #1942
sorina
Zakorzenienie

O aliena7 to jak jesteś na miejscu to zobacz na ta gitare z cyrkoniami czarnymi
Stary 2010-12-31, 20:42   #1943
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
My z TŻ już mamy suto zastawiony i ozdobiony stół, właśnie kończymy jeśc własnoręczną pizzę, jeszcze wino przywiezione z Tokaju i szampan czeka Tak więc całkiem fajnie
Super
Mój troszkę nosem pociąga i zamiast wina pije herbatkę z wkładką ale też nie narzekam

Zdjęcia poszły

Cytat:
Napisane przez margotber Pokaż wiadomość

Gosia
O, jak fajnie! Szkoda, że my nie mamy u siebie żadnych gier, teraz będę pół wieczoru żałować

Cytat:
Już wiem że muszę kupić Trolle musicie mi jeszcze powiedzieć jak to się teraz najbardziej opłaca. Jak ta oferta wygląda teraz w Warszawie? czy bardziej opłaca się kupić z tej promocji na stronie gdzie kupuje się bransoletkę i zapięcie i dostaje się 2 koraliki gratis?

mam dostac trzynastke mam nadzieje ze jednak w styczniu wiec kupie sobie za to netbooka a za reszte koraliki

MJ bardzo ładną masz tą bransoletkę nie moje kolory a jednak bardzo mi się podoba
Promocja na bransoletkę z zapięciem i 2 koraliki gratis obowiązuje zarówno przy zakupach przez internet, jak i w salonach W Warszawie na dodatek przy zakupie pow. 400 zł dostajesz koralik gratis, ale nie łączy się to z promocją na bransoletkę z zapięciem

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość

Wszystkiego Najlepszego!
Życzenia jak najbardziej adekwatne w tym wątku
Ze swojej strony ja życzę sobie i Tobie najbardziej spełnienia punktu 1

Stary 2010-12-31, 20:58   #1944
sorina
Zakorzenienie

MJ dzięki za odpowiedź. To chyba najbardziej opłaca mi się kupić teraz bransoletkę i zapięcie w sklepie u mnie.
Stary 2010-12-31, 21:40   #1945
myszu13
Raczkowanie

ja tez w domu! M upiekł pizzę a w TV "szkło kontaktowe"
Koralowego Nowego Roku!
- Trolle
- cdn
myszu13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 22:29   #1946
sorina
Zakorzenienie

Te dwa srebrne koraliki muszę mieć ma ktoś tego koziorożca? I ten wiatrak i łódź wikingów mi się bardzo podoba ( nie mogę ich zdjęć zapisać )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 166fdb0c72b55b5e10e2230fd1eecacd.jpg (14,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image_func.php.jpg (16,4 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez sorina
Czas edycji: 2010-12-31 o 22:47
Stary 2010-12-31, 22:58   #1947
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
O aliena7 to jak jesteś na miejscu to zobacz na ta gitare z cyrkoniami czarnymi
Czy chodzi Ci o BIG charmsa?czy o małego charmsa.Bo z tego co się orientuję duża gitara ( 4,9 cm) jest tylko ta:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gitara.jpg (12,8 KB, 4 załadowań)
Stary 2010-12-31, 23:20   #1948
sorina
Zakorzenienie

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w 2011 roku Moje postanowienie noworoczne - TROLLE

aliena7 chodzi mi o taką gitarę
http://www.steffans.co.uk/thomas-sab...-pr-21103.html

kurcze strasznie dużo one kosztują 500 zł za takie coś bym nigdy nie dała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg T0006-051-11-01.jpg (9,2 KB, 4 załadowań)
Stary 2010-12-31, 23:22   #1949
paulina95
Wtajemniczenie

Happy New Year dziewczyny!!!
Sorina, dobre postanowienie A moim mogą być charmsy, pandora i trolle
Co do tego konkursu na Fb, to pewnie sprawdzałaś, ale napisze, że Ty masz 42 "lubię to", a domcia 10

Stary 2010-12-31, 23:29   #1950
sorina
Zakorzenienie

Paulina sprawdzałam. ale tyle nerwów straciłam przez ten konkurs ta dziewczyna za mną ma 35 więc będę walczyć o nagrodę dla mnie

W następną sobotę kupuję Trollowa bransoletkę z zapięciem i dwa koraliki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości