Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-07, 21:51   #1921
Oja 84
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Ale Cię wszystkie grzecznie posłuchały
a dziwisz się, jak ma zaniedługo dostać pozwolenie na broń?
Cytat:
Napisane przez Limonatka;26215168

Ahaaa, a gdyby ktoś był zainteresowany (bo sama o to pytałam parę dni temu):

[I
Informujemy, że produkty z Oferty Demo nie podlegają zwrotom.
Wyjątek stanowią produkty wadliwe.
W przypadku otrzymania niepełnowartościowego produktu prosimy o jego zwrot wraz z Formularzem Przesyłki Zwrotnej (dostępnym w Strefie Konsultantki w zakładce 'Pliki do pobrania") przesyłką wartościową za pośrednictwem Poczty Polskiej na adres....[/I]
piszą jedno, robią drugie- nie raz dziewczyny tutaj pisały, że wysyłały demo do zwrotu i rozliczali. Ja wraz z tym herve leger z kat muszę wysłać im róż russet z demo i te potrójne cienie ale muszę poczekać aż mąż wróci z delegacji bo mi samochód zabrał i jestem uwiązana na tym zadupiu...
Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
mi liderka cały czas trąbi o tym, żebym opisywała katalog, bo to podobno działa....musze się zmobilizować
też czasem o tym myślałam ale jak mam 20 kat opisywać to dziękuję bardzo a i tak większość klientek to zamawia akurat to co jest na megawielkiej promocji a inne to przelecą tylko katalog nawet go dobrze nie oglądając, tylko kilka klientek naprawdę strona po stronie oglądają te katalogi...

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 21:53   #1922
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez angie_910108 Pokaż wiadomość
no tak,wiesz nie pomyślałam, ale tak teoretycznie to jest to mniej opłacalne bo bardziej opłaca się zamawiać na 1 konto i mieć większy upust, bynajmniej moim zdaniem...
to już kwestia wyboru, czy ktos chce opust czy 2 Rarki, koszt Rarki w cenie katalogowej też jest niemały , więc jeśli ma się zbyt na te perfumki to może wychodzi nawet na to samo ... nie wiem, nie liczyłam
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 21:54   #1923
angie_910108
Raczkowanie

Red face Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
to już kwestia wyboru, czy ktos chce opust czy 2 Rarki, koszt Rarki w cenie katalogowej też jest niemały , więc jeśli ma się zbyt na te perfumki to może wychodzi nawet na to samo ... nie wiem, nie liczyłam
jeśli chodzi akurat o tą sytuację to się zgadza
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:05   #1924
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
też czasem o tym myślałam ale jak mam 20 kat opisywać to dziękuję bardzo a i tak większość klientek to zamawia akurat to co jest na megawielkiej promocji a inne to przelecą tylko katalog nawet go dobrze nie oglądając, tylko kilka klientek naprawdę strona po stronie oglądają te katalogi...
Ja właśnie pisałam parę stron wcześniej, że wpadłam na pomysł robienia notatek przy ulubionych kosmetykach. Opisałam 12 szt k06. To wbrew pozorom szybko idzie, chyba, że chcesz pisać eseje Ja wzięłam jarząco różowy cienkopis i szybciutko kartkując katalog pisałam hasła: polecam, mój ulubiony, mój nr 1, świetna cena, świetnie działa etc A czy ta metoda działa, to dopiero się przekonam
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:11   #1925
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ja właśnie pisałam parę stron wcześniej, że wpadłam na pomysł robienia notatek przy ulubionych kosmetykach. Opisałam 12 szt k06. To wbrew pozorom szybko idzie, chyba, że chcesz pisać eseje Ja wzięłam jarząco różowy cienkopis i szybciutko kartkując katalog pisałam hasła: polecam, mój ulubiony, mój nr 1, świetna cena, świetnie działa etc A czy ta metoda działa, to dopiero się przekonam
Ja robiłam takie karteczki, które przypinałam zszywaczem do jednej z pierwszych stron Pisałam: w tym katalogu polecam i wymieniałam kilka pozycji (5-7) Kilka razy dziewczyny wzięły to, co polecałam Większość jednak tylko rzuciła okiem na karteczkę i stwierdziła "podziwiam, że Ci się chce"
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:12   #1926
Ravegirl91
Raczkowanie

Kurde dziewczyny, ale Wy dużo piszecie ;p pół wieczoru nadrabiałam czytając posty od wczorajszego wieczoru;p

Skoro tak chwalicie tą kuracje to może też się na nią skuszę choć z drugiej strony moje zamówienie dla samej siebie z k6 jest kosmiczne

Ma ktoś ten kod z tymi cieniami i kredką? bo bardzo chętnie bym się na nie skusiła;p
Ravegirl91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:15   #1927
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ja robiłam takie karteczki, które przypinałam zszywaczem do jednej z pierwszych stron Pisałam: w tym katalogu polecam i wymieniałam kilka pozycji (5-7) Kilka razy dziewczyny wzięły to, co polecałam Większość jednak tylko rzuciła okiem na karteczkę i stwierdziła "podziwiam, że Ci się chce"
Myślę, że to może działać w sytuacjach tego typu: dziewczyna szuka np tuszu do rzęs. Patrzy na Twoją karteczkę, albo moje notatki, widzi, że polecamy np Supershock i go zamawia. Ale zobaczymy
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-07, 22:15   #1928
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
jutro w ofercie dnia mamy Little White Dress 50ml, spray do ciała LWD 75ml i roletka LWD za 54,9 zł
Dziękujemy za oświecenie nas ciemnych
Kiedyś nawet zastanawiałam się nad nimi Szkoda, że są w zestawie Mogli je same wrzucić w niższej cenie Pamiętam, że kiedyś znajoma je u mnie zamówiła (to było jej jedyne zamówienie). Wyślę jej jutro link, może się skusi
Stary 2011-04-07, 22:21   #1929
musso4
Zakorzenienie

wysłałam zamówienie na torebkę talia to już 3 moję święto paczki będzie w k5 chyba za bardzo się rozpieszczam
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:23   #1930
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Ma któraś te nowe pomadki nabłyszczające? Zastanawiam się na kupnem z demu kompletu 5 sztuk. W COKu mazałam sunset i była boska. Nie wiem jak z pozostałymi czy warto brać. Poradzicie
a pamiętasz mniej więcej jak wyglądał ten Sunset? pomarańczowy,brąz,koral? bo ten odcień mnie kusi po nazwie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Idę sobie wstukać zamówienie do k6
co tam bierzesz Smerfetko dla siebie?

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w 5 miałam zamówienie na ponad 250 zł i teraz w 6 też, więc już teraz mogę wklepać kod na Rarkę do zamówienia?
tak,możesz zazdroszczę że już będziesz mieć
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:29   #1931
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

tak,możesz zazdroszczę że już będziesz mieć
moja rarka idzie do mamy, bo to jej ulobiony zapach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-07, 22:31   #1932
Oja 84
Zadomowienie

dziewczyny, któraś z Was miała w podpisie te kody ale nie wiem która? bo interesują mnie te kremy pod oczy anew co były za 29,90, były 3 do wyboru, ten fioletowy platinum i...?

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Stary 2011-04-07, 22:32   #1933
p_misiowa
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny, któraś z Was miała w podpisie te kody ale nie wiem która? bo interesują mnie te kremy pod oczy anew co były za 29,90, były 3 do wyboru, ten fioletowy platinum i...?
Karinka ma
zobacz stronę wstecz

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:35   #1934
Starlett
Wtajemniczenie

Balsam do ciała Bond Girl z oferty netto ma przecudowny zapach polecam, dość dobrze nawilża skórę, a pachnie jeszcze następnego dnia rano

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:40   #1935
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez p_misiowa Pokaż wiadomość
Karinka ma
zobacz stronę wstecz
ooo dziękuję nie wiem jak ja szukałam, ze nie widziałam...

Stary 2011-04-07, 22:50   #1936
Janella
Raczkowanie

Dziewczyny paczkę dostałam wczoraj z tymi rozwalonymi cieniami. Dziś nie miałam czasu zająć się reklamacją. Nie będzie za późno jutro?

Edytowane przez Janella
Czas edycji: 2011-04-07 o 22:55
Janella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:52   #1937
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
reversalist i ultimate
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 22:53   #1938
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
taki czeski błąd a jak potrafi w 3 sekundy podnieść ciśnienie.....ehhh.....

i ja tez wezmę tą zieloną raczej Nie podaruję tylko tam na zdjęciach z forum rosyjskiego nie ma chyba porównania z niczym...i ja mam wrażenie, że ona jest bardzo malutka...
Zielona kosmetyczka? Jest taka jak ta fioletowa no tylko grubsza(czy wyższa jak tam zwał). Widziałam w COKu tylko więc zdjęcia nie zrobię.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 00:10   #1939
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy! Koleżanka chciała Soczysty błyszczyk Color Trend kolor Diamond dust i mam pytanie czy ona ma jakiś kolor czy jest przeźroczysty ze srebrnym brokatem? Bo jej chodzi o delikatny kolor i nie wiem czy ma brać ten czy lepiej Wink jej polecić. Mam nadzieję, że pomożecie.
moja klientka zamawiała ten błyszczyk .. i w opakowaniu jest on jakby bezbarwny z drobinkami/z brokatem

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Cytat:
to ja mam te kody
ostatnio mało się pojawiam i dlatego może macie problem z wyszukaniem kodów ale proponuję zapisać sobie stronkę do zakładek

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a pobral w ogole ktos kod jak byl ten zestaw ze zlotem? wpisujecie kod i co sie pojawia?
caly dzien czekalam na karinke bo nie chcialo mi sie cofac, a tu nie ma kodu na ten zestaw... tak sie wlasnie zastanawialam czy ktos zdazyl pobrac kod

niestety cały dzień nie było mnie na necie
i nie mam tego kodu
dziewczyny pisały że nie opłacało się tego zestawu w takiej cenie

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość
wpisujesz wtedy jak bedziesz robiła sobie zamówienia a kody dostaniesz z podpisu karinki,wszystkie tam ona wpisuje

tak , mam kody w podpisie

czyli jednak miałam dobry pomysł ,że umieściłam te kody w podpisie i tylko aktualizuję je

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
nie jest pewne nigdy w którym zamówieniu dołączą ci brak . np ja czekałam dwa katalogi na swój brakujący aparat solutions .
a jak Ci się sprawuje ten aparat?
dobry jest? polecasz go?
robi coś dobrego z buźką ?

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Cytat:
dziewczyny czy miałyście taką sytuacje że paczka do was nie doszła a w strefie miałyście status "odebrane"

nie

ja mimo odebranych paczek w strefie mam ciągle status "wysłane do nadawcy "

a " odebrane" w statusie mam tylko raz nie wiedzieć czemu
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 00:10   #1940
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
Czy ten spray nabłyszczający z oferty netto 6 nie sprawi,że po paru godzinach włosy będą jakby nie umyte

Kiedyś miałam jakis spray z avonu i własnie tak działał,ale było to z 5 lat temu i nie pamiętam
No może tak być.... trzeba oszczędnie i z wyczuciem go stosować. Ale i tak następnego dnia włosy do mycia.

Cytat:
na szczęścia ja nie muszę doprowadzać brwi do porządku , powiem że nigdy w życiu sobie brwi nie korygowałam
no, ja miałam takie jak Stalin

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość

Ahaaa, a gdyby ktoś był zainteresowany (bo sama o to pytałam parę dni temu):

Informujemy, że produkty z Oferty Demo nie podlegają zwrotom.
Wyjątek stanowią produkty wadliwe.
W przypadku otrzymania niepełnowartościowego produktu prosimy o jego zwrot wraz z Formularzem Przesyłki Zwrotnej (dostępnym w Strefie Konsultantki w zakładce 'Pliki do pobrania") przesyłką wartościową za pośrednictwem Poczty Polskiej na adres....
Cytat:
Napisane przez emmi01 Pokaż wiadomość
Wysyłałam te nowe cienie potrójne, które kupiłam w demo i przyjęli (zaznaczyłam, że się nie podobają albo nieprzyswajalne dla skóry ale szczerze to nie pamiętam). Więc jak widać na moim przykładzie, demo też przyjmują
Też zwróciłam demo i przyjęli.
Stary 2011-04-08, 00:57   #1941
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
tak, jest liderem, ale to nie znaczy że lider może mieć wiadro Rarek z urzędu. Widocznie ktoś z jej rodziny jest też KK to jak każdy wypracuje te 250zł co katalog to może zamówić JEDNĄ Rarkę
Dokładnie tak ja mam dwa różne konta i na oba składam zamówienie, dlatego takie oferty biorę podwójnie tym razem się nie udało
Tak samo z drugiego konta zgarnę torebkę Batycki bo lider niestety nie może sam siebie polecić

---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Też zwróciłam demo i przyjęli.
Ja i netto zwracałam i nie było żadnych problemów z rozliczeniem

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

Cytat:
co tam bierzesz Smerfetko dla siebie?
Ja? Skromnie
Tylko:
- 2 poduszki podróżne za spa,
- próbki z lawendą ze spa,
- lekki krem clearskin,
- płatki clearskin,
- krem do depilacji,
- portfel maryam ( jeszcze się nad nim zastanowię ),
- jeden z zapachów sassy swirls do torebki

A miało być skromnie

---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Może ktoś się pochwali jak pachnie pomarańczowe Scentini??
Różowe mi się nie podoba
Stary 2011-04-08, 01:19   #1942
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
moja klientka zamawiała ten błyszczyk .. i w opakowaniu jest on jakby bezbarwny z drobinkami/z brokatem
Bardzo Ci dziękuję Ona zasugerowała się tymi ustami w katalogu i pewnie myślała, że błyszczyk będzie cielisty. W takim razie polecę jej sprawdzony Wink, na pewno będzie zadowolona
Stary 2011-04-08, 01:33   #1943
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:

Różowe mi się nie podoba
Ja mam i różowe i pomaranczowe i jednak różowe sa ładniejsze (nie mówię, ze super). Pomarańczowe wącham i wącham i nic nie czuje- lekko coś tam w tle- także nawet ciężko powiedzieć czym dokładnie pachną

---------- Dopisano o 02:33 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ----------

Cytat:

dobry jest? polecasz go?
robi coś dobrego z buźką ?
Ja mam ten aparat z solutions i jestem zadowolona- teraz bez niego żyć nie mogę Bardzo fajnie oczyszcza skórę i lekko masuje, buzią jest po tym mięciutka i czyściutka Właśnie zakupiłam sobie jeszcze teraz 2 opakowania tych płatków wymiennych, bo skoro są po 7,50 to grzech nie wziąć
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 02:23   #1944
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmi01 Pokaż wiadomość
Wysyłałam te nowe cienie potrójne, które kupiłam w demo i przyjęli (zaznaczyłam, że się nie podobają albo nieprzyswajalne dla skóry ale szczerze to nie pamiętam). Więc jak widać na moim przykładzie, demo też przyjmują
A dlaczego je odesłałaś? Możesz mi powiedzieć czy one były brokatowe/połyskujące. Klientka (taka maruda) męczy mnie od paru dni żebym jej szukała opinii o nich więc ja zadręczam Was No i właśnie chciała w miarę matowe. Będą się nadawać?

Cytat:
z

siedzę i myślę co to było waniliowego kiedyś w Avonie....
Seria Naturals wanilia i mleczko sojowe? Moja ulubiona, nie wybaczę im, że wycofali

Albo kokos-papaja. Moja koleżanka namiętnie zamawiała i się załamała jak wycofali Później wzięła kokos i trawa ale to już zupełnie co innego. Dla mnie śmierduch.

Cytat:
swoją drogą to dorzucili mi 2 prezenty przeprosinowe w związku z oczekiwaniem na charma żabkę od k3 tylko że dołączą je dopiero do kolejnego zamówienia ;(
Jak mi nie dołączą do jutrzejszego zamówienia to zabiję! Pisałaś maila o prezentach czy tak sami z siebie?

Cytat:
Moja koleżanka zamówiła te potrójne cienie,i poprosiłam ją żeby przetestowała czy dobre,a ona na to że pożyczy mi na jeden dzień i sama przetestuję więc rano będę się nimi malować,spróbuję czy się da na mokro ale po otwarciu prezentują się ślicznie
Mam nadzieję, że dasz znać jak się sprawują No i czy są matowe

Cytat:
A ja po kąpieli pełna wrażeń

Żel do kąpieli Himalajskie jagódki baaaaaardzo wydajny i pięknie paśnie

TŻ żel Mistique - aromatyczny

No i balsam waniliowy cudny
Kiedyś go chyba dostawałyśmy za 50gr, nie mogłam znieść tego zapachu. Paskudztwo! A Mystique teraz też sobie biorę, uwielbiam go

Ja to taka zacofana się czuję, Wy robicie zamówienia na I terminy a ja zawsze na III (tak się klientki mojej wspólniczki przyzwyczaiły).
Także jutro robię zamówienie, bo tamto zdublowane mi anulowali w całości. Dla siebie biorę Julkę (Za waszą namową ), mleczka Naturals i tusz CT.
Moje klientki pozamawiały takie duperelki, ale zawsze coś. Za to klientki mojej wspólniczki znów dopisały i mam już kwotę na torbę Batyckiego Strasznie mi się ona podoba, ciekawe czy w rzeczywistości też taka fajna.
Stary 2011-04-08, 05:57   #1945
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
a gdzie tam! to tylko chwyt reklamowy. Są takie same, ciemne a depilować się i tak muszę co tydzień (a czasami 2 razy w tygodniu, a nie raz w miesiącu jak to reklamy depilatorów głoszą ) a włosiska mam takie same jak miałam. Tyle, że nie mam jeża na skórze jak po maszynce, a za to wrastające włoski.
Chyba jestem jakimś wybrykiem natury Mam bardzo jasną karnację i depiluję się raz w tygodniu. Nie zauważyłam wrastających włosków, anie tego, by były takie same lub nawet mocniejsze.
Cytat:
przecież ostatnio avon się reklamował .
Dobrze że juz przestali bo to było do zrzygania .
Ech, tak to jest, jak się nie ogląda TV Tylko chichot losu z mamą
Nawet nie widziałam tych reklam.

Cytat:
Mam jeszcze pytanko dotyczące perełek brązujących.
W domu posiadam perełki rozświetlające i z katalogu 6 mam zamiar zamówic brązujące i je razem wymieszać.

Czy to dobry pomysł

I od dawna zastanawiam się czym dokładnie różnią się perełki brązujące do twarzy od tych do twarzy i ciała
Bo wydaje mi sie,że tylko nazwą
Na pewno nie. U mnie - strasznego bledziucha - perełki rozświetlające robią za róż na policzkach.

Cytat:
Dla mnie te z AC jest beznadziejne , jedynie moja siostra chwali sobie ten z silikonem

Glicerynowy dałam mojemu tacie bo mu odpowiada .
Mam glicerynowy z AC i jest to jeden z moich ulubionych A silikonowy czeka na otwarcie.

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jak coś było kiedyś naturalne, to wyginęło razem z mamutami
a ja i tak lubię avon

Mam pytanie do ciebie: czy ten fioletowo-zeberkowy paseczek przy opakowaniu do pojemników z LOGO da się oderwać? Bo po prostu odrzuca mnie ten wzór

Cytat:
Parę razy mi sie zdarzyło,że miałam w paczce tak pogniecione opakowanie,że wstyd mi bylo to dawac klientce
Mnie ostatnio przyszedł taki wygnieciony olejek w sprayu wzmaciający opaleniznę. Całe szczęście, że to dla mnie

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 06:36   #1946
KOTUCHA
Raczkowanie

Cytat:
Różowe mi się nie podoba
mi osobiście podchodzi pod Brazil Beat
KOTUCHA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 07:05   #1947
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

Różowe mi się nie podoba
Mi pomarańczowe się nie podobają Fakt, mają zapach pomarańczy jak Brasil Beat, ale jest całkiem inny. Brasil były świeże, a te takie nie są To nie jest taka fajna energetyczna pomarańcz. Nie wiem jak ją określić, żebyś zrozumiała Dla mnie są za mało pomarańczowe
Stary 2011-04-08, 07:19   #1948
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

dobry jest? polecasz go?
robi coś dobrego z buźką ?[COLOR="Silver"]
hmmmm kochana jakby ci to powiedzieć

Taki sam efekt jest jak umyjesz buźkę zwykłym żelem, zmarnowałam pieniądze na niego o , te wibracje na czole są najgorsze , chujowe uczucie
Ściąga strasznie buźkę Wcale nie wydaje się taka oczyszona jak piszą , poza tym strasznie to badziewie się pieni i klei

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 07:20   #1949
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość

Mam pytanie do ciebie: czy ten fioletowo-zeberkowy paseczek przy opakowaniu do pojemników z LOGO da się oderwać? Bo po prostu odrzuca mnie ten wzór
nie da się oderwać, jest nadrukowany na tej folii z jednej strony, ale jak bardzo ci przeszkadza to można zamalować go markerem, tylko nie wiem na 100% czy się będzie trzymał, bo nie próbowałam, mi akurat ten wzór się podoba
Stary 2011-04-08, 07:22   #1950
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
a dziwisz się, jak ma zaniedługo dostać pozwolenie na broń?

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości