Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-24, 09:03   #1921
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

A ja myslalam ze to jej fotki

Samara bardzo nieładnie podszywac sie pod kogos...poza rtym nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale to karalne;/

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2011-12-24 o 09:05
aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 09:09   #1922
Gosia2011
Rozeznanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez samara_86 Pokaż wiadomość
chyba nienormalna jesteś...Podobna sama jestem w szoku,ale to moje zdjęcia.Myślcie co chcecie
Ja nie będę obrażać chcę z czytstym sumieniem siadać do kolacji wigilijnej )) ale Ty chyba już się nie wyrobisz do spowiedzi )
Wesołych Świąt samara! obojętnie jak wyglądasz

Stacey Gurnevich też Wesołych kimkolwiek ona jestbo nie znam

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Chyba lecę z mamą do sklepu !

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 10:30   #1923
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Życze Wam wszystkim wesołych spokojnych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym Mnóstwa radosnych chwil, pięknych prezentów, cudownych wspomnień duuuużo powodów do uśmiechu i spełnienia najskrytszych marzen

Think happy - be happy

M

Stary 2011-12-24, 12:07   #1924
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunshine_92 Pokaż wiadomość
Hahahahah, nie no kompromitacja roku . Boki zrywac, jak tak można... Kłamstwo jest jak g*, zawsze wypłynie na wierzch .

Ale skoro sama zainteresowana twierdzi że to jej zdjęcia, to niech doda może zdjęcie ze swoim dzieckiem w googlach nie widziałam, aby niejaka Stacey miała zdjęcia z dzieckiem, więc masz szansę koleżanko się wybronic
Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
wiedziałam !! przecież to widac ! tych fotek jest multum na internecie ; ) mi ciemnoty nie wciśnie że to Jej zdjecia bo wiem ze nie Jej i byłam pewna od samego początku . Szukałam tych zdjec ale nie pamietałam jak ta zagraniczna miała na imie
i CO i kto ma teraz kompleksy ?
Dziewczynoo podszywanie sie pod cudze zdjęcia jest karalne !

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

eee nie wiadomo czy to nawet prawda ze ma jakieś dziecko bo skoro dała nie Swoje zdjecia to mogła w czymś Nas skłamac ale jeśli posiada niech doda niech pokaże ze to ona a nie tylko słowa ..

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

My jesteśmy normalne pamietaj kłamstwo ma krótkie nogi a takie zdjecia pojawiaja sie ciagle na internecie dlatego mi tu coś śmierdziało
Ale ja mam dobre serce potrawie zapomniec i myśle ze dziewczyny też wiec może pokazesz Nam prawdziwe zdjęcia a My postaramy sie zapomniec o tej wpadce

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Wyręczyłaś Mnie bo ja szukałam i nie mogłam znalesc
PADLAM NA CYCKI

No nic kochane,
Życze WSZYTSKIM WESOŁYCH ŚWIAT!
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 13:13   #1925
alexis77
Zadomowienie

Chciałam Wam wszystkim życzyć zdrowych , pogodnych , pełnych miłości i ciepła świąt Żeby Spełniły się wasze wszystkie marzenia , także te dotyczące utraty kilogramów
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 15:35   #1926
czbasia
Zakorzenienie

Szczesliwych świąt!!!!!
A jak już kiligramów przybedzie to zeby nam poszlo w piersi!!!
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 15:42   #1927
nenia6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Szczesliwych świąt!!!!!
A jak już kiligramów przybedzie to zeby nam poszlo w piersi!!!
O tak!!!
nenia6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-24, 19:31   #1928
sylvia_doll
CORELIPS

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
Odradzam robienie ćwiczeń na mięśnie skośne brzucha... rozbudowują talie a chyba chcemy mieć w niej jak najmniej centymetrów :P
O, dziękuję za info. Zupelnie nie wiedzialam.. przede wszystkim skupiam sie na przysiadach , nozycach , klasycznych brzuszkach,. codziennie po 50 szt (trzykrotnie) Jakie jeszcze cwiczenia na uda i brzuszek polecacie?
Mam na sprzedazy 5-8 kg
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 19:42   #1929
Gosia2011
Rozeznanie

Jak tam kobietki ?
ja już zjadłam ze dwa cuksy... kawałek sernika i podziękuję cukierkom..
poza tym barszczyk z uszkami, rybkę po grecku, kawałek karpika! Ale się przejadłam ciężko oddycham, siedzę z chrześniakiem,który coś mówi niezrozumiale... po swojemu ciężko czasami się dogadać

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2011-12-24, 19:44   #1930
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja juz po kolacji próbowałam wszystkiego, ale nie do przesady teraz odpoczywam i kątem oka Kevina oglądam
Ale barszczyk z uszkami to mistrzowski miałam w tym roku na jutro jeszcze mi zostało

Think happy - be happy

M

Stary 2011-12-24, 20:09   #1931
meeedzik
Zakorzenienie

Hej kobitki
Ja też już jestem po kolacjach najpierw u Tż zjadłam 12 uszek i kawałek sernika ( nigdy nie jem nic innego prócz uszek w wigilię ) a niedawno u mnie zjadłam 7 uszek i kawałek sernika na jutro jeszcze dużo zostało i pierożków i uszek i na pojutrze też
U mnie była wigilia aż na 13 osób lubię taką świąteczną atmosferę przy stole
Uciekam już i szykuję się na pasterkę, bo idziemy na 22

Buziaczki moje kochane i jeszcze raz Wesołych
Stary 2011-12-24, 20:52   #1932
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik u mnie też 13 osób Tak się uśmiałam z moją rodzinką. że aż się dusiłam (niestety tak mam )

Ja ledwo żyje czuje się tak napompowana że masakra. Najadłam sie uszek z barszczem, ryby, kapusty, śledzi... Jutro trzeba troche przystopować bo aż źle się czuję a dzisiaj ważyłam 54kg wole nie sprawdzać jurto;/
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 22:23   #1933
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Medzik u mnie też 13 osób Tak się uśmiałam z moją rodzinką. że aż się dusiłam (niestety tak mam )

Ja ledwo żyje czuje się tak napompowana że masakra. Najadłam sie uszek z barszczem, ryby, kapusty, śledzi... Jutro trzeba troche przystopować bo aż źle się czuję a dzisiaj ważyłam 54kg wole nie sprawdzać jurto;/

Haloo ja też naładowana jak kula armatnia u mnie miało nie być alkoholu no ale, że brat ma taką pracę, że jutro i pojutrze się nie widzimy to bylo winko! najedzona idę spać Dobranoc Kochaniutkie

Monia nam wsiąkła aj mężuś się nią zajął! )

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Edytowane przez Gosia2011
Czas edycji: 2011-12-25 o 07:58
Stary 2011-12-25, 00:00   #1934
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VideCulFide6 Pokaż wiadomość
samara_86 perfidnie podaje zdjęcia Stacey Gurnevich jako swoje. Wiele z was miało trafne spostrzeżenie, że już te zdjęcia gdzieś widziałyście.
Wystarczy wpisać w google.
o jaaaaa ale porażka! a szkoda bo Samara wydawała się taką miłą osobą.

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

No więc moje najukochańsze Życzę Wam przede wszystkim zdrowia bo to najważniejsze, szczęścia, dużo miłości, pieniędzy oraz spełnienia wszystkich marzeń! Życzę Wam abyście były zawsze uśmiechnięte, abyście pozbyły się wszelkich kompleksów i schudły do wymarzonej wagi Życzę Wam i Sobie przeżycia kolejnego roku na tym forum w tak cudownym towarzystwie Uwielbiam Was : roza:

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

No a teraz co u mnie
Jest pięknie i to bardzo Wigilia była cudowna zarówno u teściów jak i moich rodziców Dostałam sporo prezentów mąż dostał ode mnie telefon i jest wniebowzięty - siedzi koło mnie i się bawi tym telefonem
Dzieciaki szczęsliwe na maksa - dostały mase zabawek i spać nawet nie chciały iśc bo ciągle bawić się chcieli Ja od męża dostałam piekny naszyjnik i kolczyki
Co do jedzenia to masakra jem tyle ile wlezie :P wszystko na co mam ochotę a słodyczy niemieckich to mało już co zostało hihi dziś weszłam na wagę przed wyjściem do teściów (w ciuchach i po obiedzie) i wyskoczyło 59,3 czyli jest ok, na czczo będzie sporo mniej. W sumie to wagą nie przejmuję się, po Sylwestrze zrobie sobie tydzień dietki i wrócę do swojej wagi
Kociak obgryzł mi pół choinki ciągle ściąga nam bombki i sobie piłki z nich robi - lata po całym mieszkaniu za nimi Dobrze, że są plastikowe Ale ogólnie jest grzeczny. Zostaje ciągle sam w domu i nic nie niszczy A rośnie! Jak na drożdzach! Robi się juz taki duży i masywny sierść z każdym dniem jest coraz dłuższa. Ślicznie wygląda
Dobra lecę do wyrka bo juz ledwo siedzę... jutro idziemy do mojej mamy na imieniny. Dobranoc gwiazdeczki Pięknych Świąt

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 08:22   #1935
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie dziś na wadze już 48,5 kg a to dopiero pierwszy dzień obżarstwa minął Też sobie niczego nie żałuję i jem na co mam ochotę w końcu takie Święta są raz w roku

Cocktail no to też widzę miałaś wesoło u nas to samo było ale fajnie się tak rozerwać i co do jedzenia to ja też przesadziłam, jeszcze jak przyszłam z pasterki to zjadłam 2 kawałki sernika

Monia cieszę się, że spędzasz tak miło Święta i wszystko dobrze się ułożyło Oby dziś też było super
Stary 2011-12-25, 08:34   #1936
zelka9o
Zadomowienie

Siemanko Piękne
kurdeee ja nawet nie wchodze na wagę bo by była załamka wczoraj miałam 2 kolacje ! jedna u Siebie druga u TŻ także nie mogłam jesc a ciągle mówili " spróbuj to ". Dziśś jade do rodziny a jutro do rodziny Tż troche sie stresuje bo 1szy raz Mnie jego rodzina zobaczy od 2 lat a jak zalicze wtope to masakra

DZiewuszki jakie macie plany na Sylwestra ?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
o jaaaaa ale porażka! a szkoda bo Samara wydawała się taką miłą osobą.

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

No więc moje najukochańsze Życzę Wam przede wszystkim zdrowia bo to najważniejsze, szczęścia, dużo miłości, pieniędzy oraz spełnienia wszystkich marzeń! Życzę Wam abyście były zawsze uśmiechnięte, abyście pozbyły się wszelkich kompleksów i schudły do wymarzonej wagi Życzę Wam i Sobie przeżycia kolejnego roku na tym forum w tak cudownym towarzystwie Uwielbiam Was : roza:

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

No a teraz co u mnie
Jest pięknie i to bardzo Wigilia była cudowna zarówno u teściów jak i moich rodziców Dostałam sporo prezentów mąż dostał ode mnie telefon i jest wniebowzięty - siedzi koło mnie i się bawi tym telefonem
Dzieciaki szczęsliwe na maksa - dostały mase zabawek i spać nawet nie chciały iśc bo ciągle bawić się chcieli Ja od męża dostałam piekny naszyjnik i kolczyki
Co do jedzenia to masakra jem tyle ile wlezie :P wszystko na co mam ochotę a słodyczy niemieckich to mało już co zostało hihi dziś weszłam na wagę przed wyjściem do teściów (w ciuchach i po obiedzie) i wyskoczyło 59,3 czyli jest ok, na czczo będzie sporo mniej. W sumie to wagą nie przejmuję się, po Sylwestrze zrobie sobie tydzień dietki i wrócę do swojej wagi
Kociak obgryzł mi pół choinki ciągle ściąga nam bombki i sobie piłki z nich robi - lata po całym mieszkaniu za nimi Dobrze, że są plastikowe Ale ogólnie jest grzeczny. Zostaje ciągle sam w domu i nic nie niszczy A rośnie! Jak na drożdzach! Robi się juz taki duży i masywny sierść z każdym dniem jest coraz dłuższa. Ślicznie wygląda
Dobra lecę do wyrka bo juz ledwo siedzę... jutro idziemy do mojej mamy na imieniny. Dobranoc gwiazdeczki Pięknych Świąt

tak sobie myślałam czemu Cie tu nie ma a potem domyśliłam sie ze Mąż Cie porwał ciesze Się Kochana razem z Toba ze jest u Ciebie tak pięknie aby tak było zawsze !
Mam nadzieje ze po świętach znów pokażesz nam Swojego Pieknookiego Kotka .
A co do słodyczy niemieckich sa pyszne mam wujka który zawsze mi przysyłał słodycze niemieckie i sa dużo lepsze niektóre niż Polskie
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 08:37   #1937
zelka9o
Zadomowienie

Meedzik ja też sobie niczego nie żałuje ale po Wigilii aż 2 byłam tak najedzona ze żadngo placka juz nie zmieściłam ! i w sumie to ochoty nie mam tak tydzień po świetach to wtedy bym miała ochote
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 10:13   #1938
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Bardzo mnie to cieszy ,że wszystkie w tak radosnym nastroju spędzacie święta
Ja również jem pyszności, ale w granicach rozsądku.W nocy miałam małe sensacje żołądkowe(biegunka, nie wiem po czym ,może po grzybach?) pół nocy nie mogłam spać , ale rano czułam się naprawdę lekko)
Zaraz uciekam na rowerek stacjonarny pojeździc sobie , mój synek dostał kolejkę (pociąg , tory, stacje z bajki Tomek i przyjaciele) i własnie teraz maja z tata niezła zabawę
Buziaki kochane
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 10:30   #1939
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka ja też wczoraj byłam na dwóch kolacjach i najadłam się jak nie wiem no i zgadzam się, tak tydzień po świętach będzie ochota na te wszystkie pyszności teraz za dużo jak na jeden raz tego wszystkiego

Ja właśnie siedzę i wcinam Rafaello

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-25, 12:26   #1940
Eldo_rado
amor vincit omnia

monia czekamy na świąteczną fotorelację
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 13:56   #1941
kselijka
Raczkowanie

Cześć chudzinki!
Przepraszam, że tak mało się odzywałam, ale wiecie jak to jest - świąteczne zamieszanie, a do tego dołączyły problemy z internetem.
Wczoraj nie zjadłam jakoś strasznie dużo ale niestety chyba kalorycznie - święta rządzą się swoimi prawami Generalnie dziś jest lepiej - śniadanie jabłuszko + ocet, obiad barszcz z 5 uszkami, kawalek miesa z piersi kaczki + pieczone jabłko, potem nadszedl czas n deser: 4 pierniki, kawalek makowca. Na dziś koniec. Za 3-4 godzinki wypiję kefir wysokobiałkowy na kolacje i oczywiście będę piła bardzo dużo wody i herbatek do końca dnia. Wybaczcie, że nie napisałam tego wczoraj (eh, te problemy z komunikacja ) ale najszczerzej życzę Wam wszystkim wesołych, spokojnych i cudownych świąt! Dziękuje, że jesteście - zawsze gdy przeglądam wasze osty poprawia mi się nastrój. Miłego dnia! Odezwę się pewnie jeszcze wieczorkiem

Chudniemy! ... 6-5-4-3-2-1-0

kselijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 14:14   #1942
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez samara_86 Pokaż wiadomość
chyba nienormalna jesteś...Podobna sama jestem w szoku,ale to moje zdjęcia.Myślcie co chcecie
tak podobna, że nawet tak samo włosy spięte, te same ubrania i ten sam łańcuszek

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
U mnie dziś na wadze już 48,5 kg a to dopiero pierwszy dzień obżarstwa minął Też sobie niczego nie żałuję i jem na co mam ochotę w końcu takie Święta są raz w roku
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Wam, Chudziny to nic nie zaszkodzi

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
Mam na sprzedazy 5-8 kg
ja też... ale pozbędę sie ich 2 stycznia ruszam z kopyta z dietą
Stary 2011-12-25, 16:09   #1943
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hej
Jak tam Święta mijaja? wczoraj wigilie spedzilam z najblizsza rodzina a pozniej ze znajomymi sie spotkalam
Nie obżerałam sie za bardzo nawet dzisiaj tylko sie nazarłam jak niewiadomo co no i dlatego do wagi nie zblizam sie do Sylwestra....no i od jutra wracam do dietki pełna para do wiosny musze osiagnac swoj wagowy cel ujedrnic i poprawic wyglad ciała no i zapuscic włosy
Ostatnio myslalam o rzedluzaniu, ale uznałam ze sobie odpuszczam i stawiam na oleje i maski i skrzypowite

Think happy - be happy

M

Stary 2011-12-25, 16:10   #1944
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ostatnio myslalam o rzedluzaniu, ale uznałam ze sobie odpuszczam i stawiam na oleje i maski i skrzypowite
przedłużanie osłabia włosy... lepiej postawić na naturalne odżywki może i efektu nie ma od razu, ale lepiej wolniej, ale trwale wzmocnić włosy.
Stary 2011-12-25, 17:38   #1945
meeedzik
Zakorzenienie

Elduś a Tobie też kochana nie zaszkodzi, bo widziałam Twoją figurkę i wcale nie wyglądasz na 64kg

Agunia koleżanka przedłużała włosy, bo tez chciała zapuścić i teraz ma jeszcze bardziej zniszczone i żałuje, że przedłużała. Ja też zamierzam zapuszczać, ale nie mam nerwów do olejowania, niech same sobie rosną na razie pomału odstawiam prostownicę i suszarkę

My dziś jedziemy ze znajomymi na dyskotekę, trzeba spalić te zbędne kalorie
Stary 2011-12-25, 19:00   #1946
Kamikadze1706
Raczkowanie

Kselijka ja też piję wodę z octem jabłkowym rano widzisz jakieś efekty spożywania go?
zelka zerkałam na Twój profil-bardzo ładna z Ciebie dziewczyna

Ja jutro mam u siebie gości, mama, teściowa , szwagier, a pod wieczór przyjeżdża chrzestna synka z paczką słodyczy z Danii.Zapowiada sie wyżerka
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 19:10   #1947
muffinek666
Raczkowanie

Hej dziewczyny! a ja zatrulam sie slodkosciami i mialam rewolucje zoladkowa :P takze mam wstret do slodyczy i pije wode aktualnie
Chcialabym jutro pojsc pobiegac ale nie wiem czy tak w swieta

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

czy tak w swieta wypada co o tym myslicie?:P i ile powinno sie biegac? ile czasu? zeby byly efekty i bylo to skuteczne

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-25, 19:26   #1948
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! a ja zatrulam sie slodkosciami i mialam rewolucje zoladkowa :P takze mam wstret do slodyczy i pije wode aktualnie
Chcialabym jutro pojsc pobiegac ale nie wiem czy tak w swieta

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

czy tak w swieta wypada co o tym myslicie?:P i ile powinno sie biegac? ile czasu? zeby byly efekty i bylo to skuteczne
pewnie, że wypada śmigaj ) ile możesz... wracałam od siostry Tżta i widziałam kilka osób gdzieś pędziły heh odważnie! bo tak zimno

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2011-12-25, 19:31   #1949
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
pewnie, że wypada śmigaj ) ile możesz... wracałam od siostry Tżta i widziałam kilka osób gdzieś pędziły heh odważnie! bo tak zimno
Dzięki Gosia w sumie u mnie jutro ma byc 9* wiec nie jest zle. Dobra odzież do biegania i bedzie dobrze poza tym kiedys na studiach dawalismy w sniegu... bo mialam przedmiot lekkoatletyke i nie popuscili nam nawet w zime ;p

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 19:53   #1950
paulownia
Zakorzenienie

Hej, dziewczynki ja tez juz po swiatecznym obzarstwie. W tym roku bylo typowo po szwedzku, bo pojechalismy do Szwecji, do rodziny. Mnostwo jedzenia, ja glownie wcinalam szynke pieczona na zimno, kotleciki i kielbaski z musztarda, no i chleb z rodzynkami, i ser, i troche czekoladek tez pojadlam. Waze ani chybi kolo 64 teraz.
Czy ktos mi podpowie jak zobaczyc zdjecia ktore inni wrzucili? Wchodzilam do profilu Moniki, chcialam obejrzec zdjecia, a za nic nie moge ich znalezc - gdzie powinnam ich szukac?
Jutro bedzie pieczona piers kaczki z ziemniaczkami, ale juz postaram sie mniej zjesc. I bede piekla cytrynowe babeczki do kawy.
Wesolych Swiat wszystkim!
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości