|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
A ja myslalam ze to jej fotki
Samara bardzo nieładnie podszywac sie pod kogos...poza rtym nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale to karalne;/
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2011-12-24 o 10:05 |
|
|
|
#1922 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
chcę z czytstym sumieniem siadać do kolacji wigilijnej )) )![]() Wesołych Świąt samara! obojętnie jak wyglądasz Stacey Gurnevich też Wesołych kimkolwiek ona jest bo nie znam![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Chyba lecę z mamą do sklepu ! ![]()
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Życze Wam wszystkim wesołych spokojnych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym
Mnóstwa radosnych chwil, pięknych prezentów, cudownych wspomnień duuuużo powodów do uśmiechu i spełnienia najskrytszych marzen![]() ![]()
|
#1924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No nic kochane, Życze WSZYTSKIM WESOŁYCH ŚWIAT! |
||
|
|
|
#1925 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam Wam wszystkim życzyć zdrowych , pogodnych , pełnych miłości i ciepła świąt
Żeby Spełniły się wasze wszystkie marzenia , także te dotyczące utraty kilogramów ![]()
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Szczesliwych świąt!!!!!
A jak już kiligramów przybedzie to zeby nam poszlo w piersi!!! |
|
|
|
#1927 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
CORELIPS
|
Cytat:
Mam na sprzedazy 5-8 kg |
|
|
|
|
#1929 |
|
Rozeznanie
|
Jak tam kobietki ?
![]() ja już zjadłam ze dwa cuksy... kawałek sernika i podziękuję cukierkom.. poza tym barszczyk z uszkami, rybkę po grecku, kawałek karpika! Ale się przejadłam ciężko oddycham, siedzę z chrześniakiem,który coś mówi niezrozumiale...
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po kolacji
próbowałam wszystkiego, ale nie do przesady teraz odpoczywam i kątem oka Kevina oglądam![]() Ale barszczyk z uszkami to mistrzowski miałam w tym roku ![]()
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
![]() Ja też już jestem po kolacjach najpierw u Tż zjadłam 12 uszek i kawałek sernika ( nigdy nie jem nic innego prócz uszek w wigilię ) a niedawno u mnie zjadłam 7 uszek i kawałek sernika na jutro jeszcze dużo zostało i pierożków i uszek i na pojutrze też ![]() U mnie była wigilia aż na 13 osób lubię taką świąteczną atmosferę przy stole Uciekam już i szykuję się na pasterkę, bo idziemy na 22 ![]() Buziaczki moje kochane i jeszcze raz Wesołych
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik u mnie też 13 osób
Tak się uśmiałam z moją rodzinką. że aż się dusiłam (niestety tak mam )Ja ledwo żyje czuje się tak napompowana że masakra. Najadłam sie uszek z barszczem, ryby, kapusty, śledzi... Jutro trzeba troche przystopować bo aż źle się czuję a dzisiaj ważyłam 54kg wole nie sprawdzać jurto;/ |
|
|
|
#1933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Haloo ja też naładowana jak kula armatnia u mnie miało nie być alkoholu no ale, że brat ma taką pracę, że jutro i pojutrze się nie widzimy to bylo winko! najedzona idę spać Dobranoc Kochaniutkie ![]() ![]() Monia nam wsiąkła aj mężuś się nią zajął! ![]() )
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2011-12-25 o 08:58 |
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- No więc moje najukochańsze Życzę Wam przede wszystkim zdrowia bo to najważniejsze, szczęścia, dużo miłości, pieniędzy oraz spełnienia wszystkich marzeń! Życzę Wam abyście były zawsze uśmiechnięte, abyście pozbyły się wszelkich kompleksów i schudły do wymarzonej wagi Życzę Wam i Sobie przeżycia kolejnego roku na tym forum w tak cudownym towarzystwie Uwielbiam Was ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- No a teraz co u mnie Jest pięknie i to bardzo Wigilia była cudowna zarówno u teściów jak i moich rodziców Dostałam sporo prezentów mąż dostał ode mnie telefon i jest wniebowzięty - siedzi koło mnie i się bawi tym telefonem Dzieciaki szczęsliwe na maksa - dostały mase zabawek i spać nawet nie chciały iśc bo ciągle bawić się chcieli Ja od męża dostałam piekny naszyjnik i kolczyki Co do jedzenia to masakra jem tyle ile wlezie :P wszystko na co mam ochotę a słodyczy niemieckich to mało już co zostało hihi dziś weszłam na wagę przed wyjściem do teściów (w ciuchach i po obiedzie) i wyskoczyło 59,3 czyli jest ok, na czczo będzie sporo mniej. W sumie to wagą nie przejmuję się, po Sylwestrze zrobie sobie tydzień dietki i wrócę do swojej wagi Kociak obgryzł mi pół choinki ciągle ściąga nam bombki i sobie piłki z nich robi - lata po całym mieszkaniu za nimi Dobrze, że są plastikowe Ale ogólnie jest grzeczny. Zostaje ciągle sam w domu i nic nie niszczy A rośnie! Jak na drożdzach! Robi się juz taki duży i masywny sierść z każdym dniem jest coraz dłuższa. Ślicznie wygląda ![]() Dobra lecę do wyrka bo juz ledwo siedzę... jutro idziemy do mojej mamy na imieniny. Dobranoc gwiazdeczki Pięknych Świąt
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie dziś na wadze już 48,5 kg a to dopiero pierwszy dzień obżarstwa minął Też sobie niczego nie żałuję i jem na co mam ochotę w końcu takie Święta są raz w roku Cocktail no to też widzę miałaś wesoło u nas to samo było ale fajnie się tak rozerwać i co do jedzenia to ja też przesadziłam, jeszcze jak przyszłam z pasterki to zjadłam 2 kawałki sernika Monia cieszę się, że spędzasz tak miło Święta i wszystko dobrze się ułożyło Oby dziś też było super
|
#1936 | |
|
Zadomowienie
|
Siemanko Piękne
kurdeee ja nawet nie wchodze na wagę bo by była załamka wczoraj miałam 2 kolacje ! jedna u Siebie druga u TŻ także nie mogłam jesc a ciągle mówili " spróbuj to ". Dziśś jade do rodziny a jutro do rodziny Tż troche sie stresuje bo 1szy raz Mnie jego rodzina zobaczy od 2 lat a jak zalicze wtope to masakra DZiewuszki jakie macie plany na Sylwestra ? ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
tak sobie myślałam czemu Cie tu nie ma a potem domyśliłam sie ze Mąż Cie porwał ciesze Się Kochana razem z Toba ze jest u Ciebie tak pięknie aby tak było zawsze ! Mam nadzieje ze po świętach znów pokażesz nam Swojego Pieknookiego Kotka . A co do słodyczy niemieckich sa pyszne mam wujka który zawsze mi przysyłał słodycze niemieckie i sa dużo lepsze niektóre niż Polskie
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik ja też sobie niczego nie żałuje ale po Wigilii aż 2 byłam tak najedzona ze żadngo placka juz nie zmieściłam ! i w sumie to ochoty nie mam
tak tydzień po świetach to wtedy bym miała ochote
|
|
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Bardzo mnie to cieszy ,że wszystkie w tak radosnym nastroju spędzacie święta Ja również jem pyszności, ale w granicach rozsądku.W nocy miałam małe sensacje żołądkowe(biegunka, nie wiem po czym ,może po grzybach? ) pół nocy nie mogłam spać , ale rano czułam się naprawdę lekko)Zaraz uciekam na rowerek stacjonarny pojeździc sobie , mój synek dostał kolejkę (pociąg , tory, stacje z bajki Tomek i przyjaciele) i własnie teraz maja z tata niezła zabawę ![]() Buziaki kochane |
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka ja też wczoraj byłam na dwóch kolacjach
i najadłam się jak nie wiem no i zgadzam się, tak tydzień po świętach będzie ochota na te wszystkie pyszności teraz za dużo jak na jeden raz tego wszystkiego ![]() Ja właśnie siedzę i wcinam Rafaello
|
#1940 |
|
amor vincit omnia
|
monia czekamy na świąteczną fotorelację
|
|
|
|
#1941 |
|
Raczkowanie
|
Cześć chudzinki!
Przepraszam, że tak mało się odzywałam, ale wiecie jak to jest - świąteczne zamieszanie, a do tego dołączyły problemy z internetem. Wczoraj nie zjadłam jakoś strasznie dużo ale niestety chyba kalorycznie - święta rządzą się swoimi prawami Generalnie dziś jest lepiej - śniadanie jabłuszko + ocet, obiad barszcz z 5 uszkami, kawalek miesa z piersi kaczki + pieczone jabłko, potem nadszedl czas n deser: 4 pierniki, kawalek makowca. Na dziś koniec. Za 3-4 godzinki wypiję kefir wysokobiałkowy na kolacje i oczywiście będę piła bardzo dużo wody i herbatek do końca dnia. Wybaczcie, że nie napisałam tego wczoraj (eh, te problemy z komunikacja ) ale najszczerzej życzę Wam wszystkim wesołych, spokojnych i cudownych świąt!
|
#1942 | |||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- ja też... ale pozbędę sie ich 2 stycznia ruszam z kopyta z dietą
|
|||
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jak tam Święta mijaja? wczoraj wigilie spedzilam z najblizsza rodzina a pozniej ze znajomymi sie spotkalam![]() Nie obżerałam sie za bardzo nawet dzisiaj tylko sie nazarłam jak niewiadomo co do wiosny musze osiagnac swoj wagowy cel ujedrnic i poprawic wyglad ciała no i zapuscic włosy![]() ![]() Ostatnio myslalam o rzedluzaniu, ale uznałam ze sobie odpuszczam i stawiam na oleje i maski i skrzypowite
|
|
#1944 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Elduś
a Tobie też kochana nie zaszkodzi, bo widziałam Twoją figurkę i wcale nie wyglądasz na 64kg ![]() Agunia koleżanka przedłużała włosy, bo tez chciała zapuścić i teraz ma jeszcze bardziej zniszczone i żałuje, że przedłużała. Ja też zamierzam zapuszczać, ale nie mam nerwów do olejowania, niech same sobie rosną na razie pomału odstawiam prostownicę i suszarkę My dziś jedziemy ze znajomymi na dyskotekę, trzeba spalić te zbędne kalorie
|
#1946 |
|
Raczkowanie
|
Kselijka ja też piję wodę z octem jabłkowym rano
widzisz jakieś efekty spożywania go?zelka zerkałam na Twój profil-bardzo ładna z Ciebie dziewczyna ![]() Ja jutro mam u siebie gości, mama, teściowa , szwagier, a pod wieczór przyjeżdża chrzestna synka z paczką słodyczy z Danii.Zapowiada sie wyżerka
|
|
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
a ja zatrulam sie slodkosciami i mialam rewolucje zoladkowa :P takze mam wstret do slodyczy i pije wode aktualnie ![]() Chcialabym jutro pojsc pobiegac ale nie wiem czy tak w swieta ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- czy tak w swieta wypada co o tym myslicie?:P i ile powinno sie biegac? ile czasu? zeby byly efekty i bylo to skuteczne
|
#1948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
śmigaj ) ile możesz... wracałam od siostry Tżta i widziałam kilka osób gdzieś pędziły heh odważnie! bo tak zimno
|
|
#1949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie u mnie jutro ma byc 9* wiec nie jest zle. Dobra odzież do biegania i bedzie dobrze poza tym kiedys na studiach dawalismy w sniegu... bo mialam przedmiot lekkoatletyke i nie popuscili nam nawet w zime ;p
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczynki
ja tez juz po swiatecznym obzarstwie. W tym roku bylo typowo po szwedzku, bo pojechalismy do Szwecji, do rodziny. Mnostwo jedzenia, ja glownie wcinalam szynke pieczona na zimno, kotleciki i kielbaski z musztarda, no i chleb z rodzynkami, i ser, i troche czekoladek tez pojadlam. Waze ani chybi kolo 64 teraz .Czy ktos mi podpowie jak zobaczyc zdjecia ktore inni wrzucili? Wchodzilam do profilu Moniki, chcialam obejrzec zdjecia, a za nic nie moge ich znalezc - gdzie powinnam ich szukac? Jutro bedzie pieczona piers kaczki z ziemniaczkami, ale juz postaram sie mniej zjesc. I bede piekla cytrynowe babeczki do kawy. Wesolych Swiat wszystkim!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

)
obojętnie jak wyglądasz 

) pół nocy nie mogłam spać , ale rano czułam się naprawdę lekko)

Generalnie dziś jest lepiej - śniadanie jabłuszko + ocet, obiad barszcz z 5 uszkami, kawalek miesa z piersi kaczki + pieczone jabłko, potem nadszedl czas n deser: 4 pierniki, kawalek makowca. Na dziś koniec. Za 3-4 godzinki wypiję kefir wysokobiałkowy na kolacje i oczywiście będę piła bardzo dużo wody i herbatek do końca dnia. Wybaczcie, że nie napisałam tego wczoraj (eh, te problemy z komunikacja
...
2 stycznia ruszam z kopyta z dietą