|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Intymne sensacje i alkoholowe libacje - ol dej ol najt ! cz. 3
dzieki
![]() juz sie nie moglam doczekac ![]() jak dziecko pierwsza samodzielna choinka, nie prowizorka jak na sztuczna wyglada bardzo ladnie
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee żadna prowizroka ubrana uroczo, masz gust nie ma co ![]() nawet nie widać zeby sztuczna była
|
|
|
#1923 |
|
Konto usunięte
|
rok temu i 2 lata temu moje pierwsze swieta mialam prowizorke
teraz mam 'po mojemu' wreszcie. a w livingu bedziemy miec zywa |
|
|
|
#1924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
martwi Cię to? musisz sobie odpowiedzieć na pytania - czego chcesz? czego oczekujesz? jak chciałabyś zeby było? serio, czasem trzeba umieć zawalczyć o siebie, o coś dla siebie. umieć byc taką zdrową egoistką. nie patrzeć wiecznie na innych. facetowi ewidentnie cos zaczeło zależeć na relacjach z Tobą, nie dogaduje się z jeszcze obecną dziewczyną. i moim zdaniem raczej już tego nie uratują.. Aduś, pomyśl o sobie chociaż raz. zrób coś w stronę szczęścia, a nie myśl ciągle o sobie w jakiś gorszych kategoriach. jesteś swietną dziewczyną, należy Ci się wszystko co najlepsze. a skoro On zaczął się zachowywac tak, to cos z jego strony jest na rzeczy.. ja tam się osobiście uśmiechnęłam sama do siebie jak to na ptt przeczytałam. ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
|
|
|
#1925 |
|
Konto usunięte
|
jacq masz racje cieszy bardzo
![]() adzia zaslugujesz na szczescie jak przyjaciolka to zrozumie, jak nie, truskno, po co pluc w brode ze nie sprobowalas, a noz bedzie bosko, szkoda tylko ze facet nie skonczy tego tylko waha sie jakby pomiedzy, zamiast zakonczyc i urwac cos co nie ma ewidentnie sensu najwyrazniej |
|
|
|
#1926 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
Wiecie co? Z tej bezradności, niewiedzy i bezsilności chce mi się płakać...
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Adziu, nikt nie każę Ci teraz podejmować decyzji czy pójdziesz nim pod ołtarz czy nie.
rozmawiajcie sobie dalej, zakończy się ten ich związek, spotykajcie się. wtedy wyjdzie z czasem czy zadecydujecie być razem czy nie. tyle, nic wiecej nikt Ci chyba nie doradzi.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1928 | ||
|
Idiotka
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
Dziękuje za wszystko
|
|
#1929 |
|
Konto usunięte
|
lepiej dla ciebie, jesli dasz mu do zrozumienia ze nie wezmiesz pod uwage jego wiecej niz kolege poki on z kims jest
i wiem ze ciezko ale olewaj, bo jeszcze bedzie tak sobie 'myslal' i tylko wam obu doope zawracal to jednak facet trzeba byc ostroznym
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie laski, doktorant nie może być promotorem, prawda?
![]() Adziorek, ja Ci mówię: bierz go
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o Adzior, odpowiedź miszcz masz od Paszczusia !
|
|
|
#1932 |
|
Konto usunięte
|
mialam isc spac ale musze jeszcze dokonczyc filcowe serduszka na choinke dla dzieciakow
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1934 | ||
|
Idiotka
|
Cytat:
Cytat:
Zawsze walnie prosto z mostu A co promotora to Jac ma rację
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A z tym promotorem to mi się bardzo nie podoba. Mój ulubiony doktorancie, przyspiesz trochę
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1936 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę nie sugerować, że przystojny! (no dobra, niezły jest
) Chciałabym pisać u niego, bo bardzo lubię jego zajęcia, wydaje mi się najfajniejszy z całej katedry. No cóż, najwyżej pójdę i zapytam go, kogo poleca.
|
|
|
#1939 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
Hie hie Dziewczyny...japier*dole* kurva*ic*h*uj. Leżę sobie w łóżku, tel. dzowni (On) odbieram, pierwsze co mówię to "Miałeś spać, czemu nie śpisz?" a On : "Dzwonię bo się stęskniłem..." Pogadaliśmy minuty 2...odkładam telefon, po minucie znów dzwoni, odbieram " Znowu się stęskniłem..co robisz?" Jestem nienormalna, bo to jest ch**olernie przyjemne, niejedna dziewczyna chciałaby takie coś 'przeżyć' a mi najzwyczajniej w świecie chce się płakać Przepraszam,że tak truję, ale to jest dla mnie trudne...
Jedyny łatwy dzień był wczoraj. ![]() Bynajmniej ≠ Przynajmniej! Edytowane przez adziorek1990 Czas edycji: 2012-12-08 o 01:19 |
|
|
|
|
#1940 |
|
Konto usunięte
|
nie nie jestes nienormalna, facet jest w sumie nadal z kolezanka wiec jest nie fair, w ta lub w tamta strone a nie posrodku, metlik robi w sumie
|
|
|
|
#1941 |
|
Idiotka
|
Kasia...już serio nie wiem co mam myśleć, bo jak teraz tak wszystko analizuje to on mi powtarza, że on wie jak się skończy jego związek, wie,że to będzie koniec i podkreśla słowo WIEM, więc może daje mi coś do zrozumienia? Ale ja wszystko wypieram...
Już sama nie wiem... Przepraszam,że Wam tak truje, aż mi głupio..
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
nie kochana, nie jesteś nienormalna. nie jednej z nas coś takiego zawróciłoby w głowie. wydaje mi się ze z tamtą dziewczyną już go za wiele nie łączy.. brakuje tylko tego definitywnego zakończenia, that's all. i nie rycz, bo nic się takiego szalona nie stało.
ja podtrzymuje swoje- gadajcie sobie w najlepsze, on kończy tamto jak najszybciej i reszta w waszych rękach, a raczek Twoich bo on już chyba wie czego / kogo chce.
|
|
#1943 |
|
Idiotka
|
Kochanie nie płaczę, ja po prostu nie wiem czego chcę. I boję się, strasznie się boję... boję się tego co będzie, tego,że jeśli ja zechcę być z szczęśliwa (z Nim) to stracę bliską mi osobę, zawiodę ją i jej zaufanie...wyjdę na "zimną su*kę" która odbiła faceta i w ogóle..
Właśnie mój problem tkwi w tym,że ja wolę uszczęśliwiać kogoś niż siebie. Przejmuję się innymi nie sobą...Grunt to żeby bliskie mi osoby były szczęśliwa a ja odchodzę na dalszy plan.. Już taka jestem. uciekam spać bo jutro sporo nauki mnie czeka. Dobranoc, dziękuję za wszystko
|
#1944 |
|
MUSEarka
|
Aduś
A tak z innej paki chciałabym się Wam pochwalić jak cudownie rozpoczął mi się dzisiejszy dzień. Mianowicie.. Zacięłam się w wydziałowej windzie Najlepsze jest to, że nie myslałam o tym, że nie wiem, może się coś stać i spadniemy Tak tragicznie rozpoczęty dzień na szczęście skończył się o wiele lepiej Jak któraś kojarzy Assassin Creed to jest właśnie logo z tej gry A że koszulkę miałam za darmo, przesyłkę też, to skorzystałam Potem się dowiedziałam, że wygrałam słuchawki warte ok 100zł w konkursie na fejsie organizowanym przez Orange Warsaw Festival
|
|
|
|
#1945 |
|
Konto usunięte
|
super mes ze jestes szczesliwa
![]() matko tez bym szok przezyla w windzie |
|
|
|
#1946 |
|
Idiotka
|
Mes
W ogóle niedawno pisałam kolosa z etyki i właśnie pisałam o egoizmie - tak pięknie wszystko napisałam, z takim przekonaniem pisałam,że właśnie jeśli chodzi o szczęście i poczucie spełnienia to warto czasami zostać egoistką - szkoda, że nie umiem tego zastosować w życiu Kasia piękne serducha! Kuźwa ale miałam nockę...tragedia, co chwile się budziłam, za dużo rozkminiam... Ale mam nadzieję,że jak zajmę się nauką to przestanę o tym bezsensownie myśleć ... Miłego dnia
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Mes, to gratulacje )Adziorek, marudź nam ile chcesz Wczoraj w nocy zarejestrowałam się na sympatii Desperacja. Ale wiecie co? Przeglądając profile, trafiłam na faceta, którego opis mi się spodobał. Dziś wchodzę na maila, a tam wiadomość od niego, że ja go swoim zaintrygowałam ![]() Lecę się ogarnąć i biegnę na mój Maraton AI. I przypominam, znajdźcie Maraton u siebie i pisać listy, ja Was potem z tego rozliczę (wezmę lapka, to będę do Was zaglądać )
|
|
|
#1948 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
No no! Widzisz! Fajnie,że napisał do Ciebie facet, który Tobie się spodobał
|
|
#1949 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Nom
w skrócie wygląda to tak, że miałam chłopaka ii ponad rok temu mnie zostawił. Nie będę się rozwlekać z jakich powodów, ale wiadomo, że było mi źle. W międzyczasie on miał dwie dziewczyny (tak tak, musiałam na to patrzeć) a ja sobie rozmawiałam z takim gościem, ale rozjechało się to. Po ponad pół roku od rozstania doszłam do wniosku, że warto zakopać topór wojenny i porozmawiać z moim eksem jak normalni ludzie. Trochę rozmawialiśmy, spotkaliśmy się kilka razy i było normalnie. Ale przedwczoraj mnie przytulił i pocałował... wszystko wróciło :/ on chce, żebyśmy znowu spróbowali być razem. Tymczasem ja mam konflikt tragiczny, bo serce krzyczy, żebym to zrobiła, a mózgownica mi to odradza. Nie wiem już co robić, bo z jednej strony boję się tego, że mnie znowu zostawi, a z drugiej to chcę z nim być... no i nie wiem co mam robić. Szaleję... |
|
|
|
#1950 |
|
Konto usunięte
|
Paszczurek moi ex ostatnich 4bylo z Neta ja nie uważam tego za desperacji nie rozumiem czemu tak ludzie w pl ba to patrzą
![]() Tu to normalne Ludzie pracują nie maja czasu poza tym ja nie umawiam sie z ludźmi w pracy na imprezy nie jeżdżę a i tam konkretów. Nie ma także a to jest dobra okazja poznać kogoś z poza okręgu znajomych kogo byś nigdy nie poznała nigdy nie ukrywalam i nie ukrywam gdzie sie z kimś poznałam nawet dziadzia Moj sie śmieje ze prace znajdziesz na necie a faceta nie Bez przesady Ada tez sie przewracam na łóżku jak głupia nie wiem co mi jest a jak bede do pracy szła to bede spac!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

teraz mam 'po mojemu' 
rozmawiajcie sobie dalej, zakończy się ten ich związek, spotykajcie się. wtedy wyjdzie z czasem czy zadecydujecie być razem czy nie. tyle, nic wiecej nikt Ci chyba nie doradzi. 

Dziękuje za wszystko
to jednak facet trzeba byc ostroznym

Desperacja. Ale wiecie co? Przeglądając profile, trafiłam na faceta, którego opis mi się spodobał. Dziś wchodzę na maila, a tam wiadomość od niego, że ja go swoim zaintrygowałam
nigdy nie ukrywalam i nie ukrywam gdzie sie z kimś poznałam nawet dziadzia Moj sie śmieje ze prace znajdziesz na necie a faceta nie