|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Ale Wy jesteście niektóre pracowite z tym sprzątaniem
Podziwiam Może jak będę miała własny dom to też taka będę ![]() Simply A czy ja też mogłabym zobaczyć Twoją suknię? Spędziłam popołudnie z koleżanką i było mega. ![]() Rzyganie tęczą ciąg dalszy
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedługo będę zbierać się do pracy
Jako, że za tydz są święta to moja nocka zamiast kończyć się w sobotę, kończy się w piątek. Ale przez to już dzisiaj się zaczyna A spać już mi się chce cholernie
|
|
#1923 | |||||
|
Zakorzenienie
|
GRATULUJĘ!
Cytat:
pokażesz mi efekt? współczuję sprzątania, ale warto, zobaczysz i widzisz - nawet Twoja mama żałości Cytat:
Cytat:
myślę, że rzyganie tęczą też rzutuje na efekty, ale i bez rzygania na pewno byłyby niezłe Cytat:
Cytat:
Hej ho mój weekend leniwy, ale zaraz killer
|
|||||
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie leniwie i filmowo
obejrzałam poradnik pozytywnego myślenia, lot i teraz jestem w trakcie jesteś bogiem |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Wysłałam swoje najnowsze wiersze, życiorys, zdjęcie i czekamy, co będzie dalej ![]() Jestem już w Rz., nudzę się i chyba Ranczo pooglądam
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() goocia gratulacje ![]() kasia dobrze, ze z nim pogadąłas postawilas sprae jasno i pokazałas mu ze jestes silna niezalezna kobietą i nie zachowujesz sie jak dzieciak anti cudowne uwielbiam takie a wygodne?marg zazdroszcze zakupów ja dzisiaj miałam koszmarny poranek, okropne sny mnie męczyły, płakałam we śnie i obudziałam się zapłakana sniło mi się, ze tz powiedział mi że mnie nie kocha a mieliśmy imprezkę wczoraj to musiałam wstac.ogarnęłam gości, zrobiłam im sniadanie oni się porozjezdzali do domów i poszłam dalej spac na godzinkę i jak sie obudziłam to moj ukochany przyniósł mi bukiet biało rozowych tulipanków na poprawe humoru... ehhh słodziak mój a pozniej pojechalismy do teściów no i zrobili baardzo dobry obiadek
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Blogerski wpis mode on: (ale Grape pytała o weekend )W sobotę rano wstałam, pojechałam na siłownię, usłyszałam masę komplementów, dzięki czemu humor miałam rewelacyjny Póżniej pojechałam do Kuzynki do Wrocka, pojadłyśmy i popiłysmy (dzięki mojej abstynencji uderza mi do głowy jedno piwo, a wypiłam 2,5 i upiłam się ).Wróciłam koło 14-ej i lenię się totalnie ![]() A porzadków ani świątecznych, ani wiosennych nie robię A Wy takie pracusie, że aż mi głupio
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=oHojJFhg2LA
dawka motywacji - żadnych wymówek, dziewczyny! lecę na tego killera, choć kusi mnie, by spróbować turbo, ale może jeszcze nie dziś...
|
|
|
|
#1929 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Taka jak w załączniku.
super, gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wam to sie powodzi My na 7.30 poszliśmy do kościoła, stamtąd od razu na basen, a potem leniwy dzień u rodziców.Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda jest nas dwie więc niech Ci nie będzie głupio ![]() ja dzisiaj ćwiczenia odpuszczam - nałaziłam się po sklepach więc wystarczy ![]() korci mnie farbnąć się na jakiś jaśniejszy kolor tylko nie wiem na jaki ![]() podoba mi się coś takiego http://img.zszywka.pl/1/0026/w_0733/...acy-w-rudy.jpg ale TŻ stwierdził że trochę wredny ten kolor a ja i bez tego jestem wystarczająco wredna ![]() edit: Claris ależ masz piękny uśmiech fajna torba
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-03-24 o 20:37 |
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Britni bardzo fajna walizka
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Patuska PASO, w selgrosie na krakowskiej kupiłam na szybko, bo nie chciało mi się jeździć i szukać.
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
moja nie ma dekoltu w serduszko, ma zdobienia na dekolcie, nie ma obnizonej talii i ma tren... Ok, zupelnie inne
![]() Jovi, daj maila to wysle ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- crozee dziekuje
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Potem pudelek pe el, okładka gali i fan pejdż na fejsbuku
Będziesz menagerem ![]() Słodko z tymi tulipankami
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
peach jak Ci sie podobal Lot? Ja obejrzalam wczoraj i mam mieszane uczucia - podobal mi sie, bardzo trzymal w napieciu na poczatku, ale byl tez troche frustrujacy
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, super walizka
GRAPE!
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
Najchętniej bym takich katów przywiązała na miejscu tej psiny i też nie dawała jeść ani pić tygodniami, bydlakowi. I patrzyła jak zdycha, zas*******. (mała dawka nienawiści do ludzi)
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Claris To źle zapamiętałam Twoja sukienkę.
Buty wcale nie są aż takie wysokie (10cm) dodatkowo dzięki platformie wydają się niższe i mają specjalne podbicie. Wydają się być bardzo wygodne, ale zobaczymy czy dadzą radę całą noc...
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
tangle teezer
jedwab w płynie budzik ![]() sosjerkę szal w pastelowych kolorach zestaw kosmetyków YR ozdobne korki do butelek salaterki i dużą miskę z czerwonego szkła ![]() zrobiliśmy dużą część zaproszeń
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
To NAWET JA wiem, jak wygląda Gossling
Czyli nie jestem taka do tyłu, mimo, że nie wiem kim jest ktoś tam z X-factor, kogo nazwiska już nawet nie pamiętam ![]() Gocia gratuluję ![]() Byliśmy na termach i było czadowo. Tak czadowo,że jestem tak zmęczona,że nie mam siły pisać
|
#1941 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No co Ty, turbo jest fajniejsze niż killer ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A pokażesz fotki zaproszeń? ![]() Cytat:
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiem kto to ten Gossling, ale zaraz wygoogluję
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
moje na pewno
Ale dzisiaj to uznaliśmy, że jest tak beznadziejnie zimno i nie wiosennie, że trzeba się zrelaksować i wygrzać A tam fajnie jest - ciepło, restauracja na miejscu, kupę atrakcji dla dzieci, jacuzzi dla nas Ciepła woda wewnątrz i na zewnątrz, muzyka sobie leci - pełen relaks Taki trochę klimat wakacyjny. Alternatywy dla term były mniej kuszące - spacer po zimnym parku, albo zimnym mieście,albo nie wiem co? sala zabaw, albo centrum handlowe... ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- ja to nie wiem gdzieście się uchowały
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Dooobraaaa, już wiem
Kojarzyłam gościa z twarzy, ale nie wiedziałam, że tak się nazywa On grał chyba w "pamietniku", taaaaak? ![]() Ciało ma fajne, ale twarz mi się nie podoba ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Gwizdak, a Wy macie jakieś termy koło Wawy?
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ciachowatości, to fakt.... nie wygląda jak dajmy na to.... instruktor narciarstwa ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Najbliżej Warszawy są w Mszczonowie, ale dziadowo tam jest.My jeździmy do Uniejowa, to jest trochę za Łodzią,jakieś 150 km od Wawy, ale że jest autostrada teraz i to od nas spod domu to 1h 20 minut i jesteśmy na miejscu
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() :conf used: Jak możesz, MAGDO!!! WSTYD ![]() Cytat:
Ryan jest ciacho
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że film pójdzie w trochę innym kierunku i czegoś mi zabrakło, ale ogólnie podobał mi się
|
|
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo płacicie tam?
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie jest
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
więc zapłaciliśmy 80 zł, ale co tam - raz się żyje A odpoczęliśmy sobie bardzo A Mrówka, jak pływa I jak pięknie nam padła po powrocie i śpi ![]() O i właśnie! przypomniało mi się, że dzisiaj mieliśmy namacalny dowód, że warto iść z dziecim na basen.Wpadła nam córka do wody. Siedziała na brzegu basenu, M. siedział koło niej,ja byłam w wodzie jakieś 2m od nich może.A ona nagle - nie wiem co zrobiła - ale się przechyliła i normalnie wpadła do wody. Ja oczywiście dostałam zawału, M. ją wyłowił od razu. A ona -uchachana po pachy Oswojona z wodą, nie przestraszyła się nawet. Śmiała się jak ją wyciągnął. Generalnie to było bezpiecznie,ale mogła się wystraszyć, płakać,nie chcieć wejść potem. No ale jak ona nurkuje co tydzień, to obeznana jest z tematem
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2013-03-24 o 21:40 |
|
|
|
|
#1950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Instruktor też nie powala, wrzuca te fotki z Karaibów i ekhmmmm... No nie powala tak jak na sportowo i w czapce... Ale ja ciągle pamietam ten głos, zapach, zarost ![]() Cytat:
![]() :brzyda l:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

Podziwiam
Może jak będę miała własny dom to też taka będę

Jako, że za tydz są święta to moja nocka zamiast kończyć się w sobotę, kończy się w piątek. Ale przez to już dzisiaj się zaczyna
A spać już mi się chce cholernie

współczuję sprzątania, ale warto, zobaczysz 

a mieliśmy imprezkę wczoraj to musiałam wstac.ogarnęłam gości, zrobiłam im sniadanie oni się porozjezdzali do domów i poszłam dalej spac na godzinkę i jak sie obudziłam to moj ukochany przyniósł mi bukiet biało rozowych tulipanków na poprawe humoru... ehhh słodziak mój