|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
to sie widzim
|
#1922 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Załączam moje maleństwo. Uważam, że na zdjęciu nie wygląda dobrze no i to dopiero połowa. Jeszcze widać, że brak wypełnienia i będzie wiele więcej dookoła. No i będzie połączony z czaszką, która jest na udzie. Zdjęcie zrobione zaraz po tatuowaniu, potem był zapuchnięty mocno a teraz wszędzie sterczy skóra ;P
nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec! nie dekold a dekolt! nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść... ![]() bynajmniej ≠ przynajmniej! Edytowane przez Ashira Czas edycji: 2014-03-03 o 09:23 |
|
|
|
|
#1924 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny, widze, ze mam tu do czynienia z bardzo doswiadczonymi! mam wiec do was pytanie: co myslicie o studio kult tatoo w krakowie? i o studio tattoo familia? tez w krakowie?
bede wdzieczna za odpowiedzi!
|
|
#1926 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Zobacz na kilka postów wczesniej. 13.02 zrobiłam moj pierwszy tatuaz w Kulcie. Poszłam tam, po znaczek nieskończoności na 1,5cm. Mógłby to zrobic kazdy, bo to tak prosty i banalny tatuaz ze az trudno o zepsucie. Tyle świetnych opinii o Kulcie, zapłaciłam 150zl za tak mały tatuaz, poniewaz to ich granica cenowa i od niej zaczynaja, tymczasem tatuaz jest całkowicie rozlany, wyglada jakby był rozmokniety, ludzie sie chwytają za glowe jak mogło do tego dojsc w Kulcie. JEDTEM załamana, w poniedziałek tam ide az sie zagoi i nie ma szans zeby to tak zostało. Rozlany tusz pojawił sie D zien po mimo do zastosowania sie do ich zaleceń w trakcie gojenia. Moj chłopak robił identyczny w tym samym czasie rowniez w Kulcie i jest ogromna roznica. (Zdjecie kilka postów wyzej) Zrazilam sie bardzo, straciłam zaufanie, martwie sie, mam nadzieje ze wykaza sie tym co o sobie piszą i ze natychmiast to poprawia. Nie wiem jak ale na pewno nie mozna tego zostawic. Tak prosty tatuaz zepsuty w Kulcie - brzmi to az śmiesznie...
|
|
|
|
#1927 |
|
Zadomowienie
|
no wlwsnie widzialam... dramat jak mozna spartaczyc robote i to w TAKIM studio
a powiedz mi u kogo robilas? i co moze byc przyczyna tak wygladajacego tatuazu? miejsce jego wykonania, czy sposob zrobienia, np. za plytkie wlozenie igly?
|
|
#1928 |
|
Raczkowanie
|
Mi też aż się nie chce wierzyć, że w Kulcie to zrobili. Wow!
(Nawiasem mówiąc pisałaś, że ten drugi to tatuaż przyjaciółki, a teraz że Twojego chłopaka ).
|
|
|
|
#1929 |
|
Zadomowienie
|
nie czepaijmy sie szczegolow
![]() zastanaeiam sie po prostu czy to moze zalezec od rodzaju skory i od tego czy organizm "przyjmie" tusz. mam juz jeden tatuaz i nie bylo z nim zadnych problemow, wiec moze i tym razem obejdzie sie bez dramatu? myslalam,ze moze ktos bardziej doswiadczony niz ja moglby sie wypowiedziec na temat Kultu
|
|
#1930 |
|
Rozeznanie
|
Kult przyjmuje młodych tatuatorów na przyuczenie, więc pewnie to dzieło jednego z nich (raczej starszym stażem nie będzie się chciało dziarać znaczków nieskończoności). Najlepiej się umówić do konkretnego wybranego tatuatora, a nie skreślać całe studio.
|
|
|
|
#1931 |
|
Zadomowienie
|
w takim razie, czy mozecie kogos z Kultu polecic, ktory tatuuje w stylu oldschool?
|
|
#1932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja w Kulcie robiłam kota, u Bama. Teraz będę u niego robić sroczki (już odliczam dni do kwietnia ).
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Zadomowienie
|
no niby masz rację, może dziewczyna po prostu nie chciała się chwalić, że to z chłopakiem
nic nie poradzisz![]() i jesteś zadowolona? ja jeszcze nie wiem u kogo, bo ciężko mailowo się dogadać...
|
|
#1934 |
|
Raczkowanie
|
Mi się wydaje, że najważniejszą rzeczą jest to, do kogo się zapisujemy - w jakim stylu pracuje itd. A w jakim to będzie studiu, to już mniej istotne.
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choruję już długo na tatuaż od Bama, ale odkryłam niedawno yadou i odliczam dni do marca, żeby pojechać w maju/czerwcu do Poznania. ![]()
|
|
|
#1936 |
|
Raczkowanie
|
Zobaczcie jaki świetny cover, prawie nie widać starego tatuażu
|
|
|
|
#1937 |
|
Konto usunięte
|
genialny
![]() :brzyda l:![]() \a ja myślałam, że np to jest dobry cover: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...58910016_n.jpg https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...28090572_n.jpg |
|
|
|
#1938 |
|
Przyczajenie
|
Robiłam w Kulcie u Karoliny. To chyba jakas młoda. Ale wracam w pon i musza poprawić skoro młodzi partacze robotę. Tatuaz robiłam z chłopakiem i nawet jesli by to miał byc kartofel albo zwykła kropka to ma byc na najwyższym poziomie jaki ma byc w Kulcie! Nie po to szlam do takiego studio po taka ☠☠☠☠☠☠☠e zeby zepsuć. Rozlany tusz jest spowodowany zbyt głębokim wbiciem igły i wbiciem pod nieodpowiednim katem. Dam znac co bedzie w pon i co zaproponuja
|
|
|
|
#1939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie mi obojętnie, gdzie pojadę i tak mam daleko. ![]() Z yadou mam mieszane uczucia. Wiele jej prac mi się podoba, ale jednak jak na mój gust są za delikatne. Wolę mocniejszą, agresywniejszą kreskę. Edytowane przez Rukmini Czas edycji: 2014-02-27 o 09:51 |
|
|
|
|
#1940 |
|
Przyczajenie
|
Kobietki!
Mam pytanie, pewnie glupie ale co zrobic! :-D Miejsce gdzie zamierzam ulokowac moj tatuaz ma kilka blizn, sa to przebarwienia, dosc widoczne niestety. Myslicie, ze autor zgodzi sie aby wykonac tam tatuaz? |
|
|
|
#1941 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że się zgodzi, mi robił co prawda na rozstępach, które są jeśniejsze niż reszta skóry, ale nie komentował tego wcale, a rozstępów pod tatuażem nie widać w ogóle
Najlepiej po prostu zapytaj tatuatora o to, będziesz miała pewność. |
|
|
|
#1942 |
|
Wtajemniczenie
|
Dołączę się nieśmiało prosząc o pomoc
![]() Mam niestety spartaczony tatuaż. Nie dość, że jest krzywo i asymetrycznie zrobiony, to tatuator miał chyba zły dzień i wbijał mi igłę za głęboko. Kontur jest niestety wypukły pomimo prawidłowej pielęgnacji w czasie gojenia. Najgorsze jest to, że poszłam do polecanego tatuatora w moim mieście. Z tego, co wiem, jestem jedną z niewielu niezadowolonych osób. Mam do Was pytanie: czy sądzicie, że da radę to jakoś sensownie przerobić? Czy jest szansa, że ktoś podejmie się przeróbki? Chcę nadal kotwicę, ma dla mnie duże znaczenie. Dodam, że jest malutka - ok. 3x2cm, więc poszaleć nie można. Jestem naprawdę zielona w tym temacie. To był mój pierwszy malunek na ciele, planowałam więcej, ale się zraziłam. Niedawno zaczęłam przeglądać ten wątek i teraz wiem, że da radę wyczarować piękny tatuaż, ja po prostu trafiłam do patafiana. Załączam zdjęcie - o bogowie
Edytowane przez kalacytrynka Czas edycji: 2014-03-02 o 01:00 |
|
|
|
#1943 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Przykryj większą kotwicą
Czy musi być małe?
|
|
#1944 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie chciałabym, żeby rozmiar pozostał, ewentualnie niewiele powiększyć
|
|
|
|
#1945 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Moim zdaniem nie da się tego poprawić, ew. przykryć czymś innym.
Chyba, że wypełnić?
|
|
#1946 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku kwietnia robię nowy tatuaż
![]() Dojrzałam, do zrobienia czegoś na ręce
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
kalacytrynka taki wzorek( prosty) to nie musial Ci robic tatuaz najlepszy w miescie
![]() najlepiej pójdz i z nim porozmawiaj- moze pokolorowac, albo dodac cieniowanie- chociaz poprawiac u niego to nie wiem czy sens jest teraz.Wolalabym u kogos innego |
|
|
|
#1949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co tym razem? mój TŻ właśnie zaczął rękaw aż mi wiecie dziwnie jak patrzę mu na rękę ![]() robił Sid (tak ten Sid ) z White Rabbit Tattoo a ja w tym czasie już gadałam sobie z Karoliną o kolejnym i w sumie o planach na cały bok ![]() najchętniej już bym zrobiła
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Variance Jak zrobię, to zdjecie wrzuce tu
![]() Próbuję się też skontaktować z Sashą Unisex, aby mi coś zrobiła na konwencie w Krk, ale w ogóle mi nie odp
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

a powiedz mi u kogo robilas? i co moze byc przyczyna tak wygladajacego tatuazu? miejsce jego wykonania, czy sposob zrobienia, np. za plytkie wlozenie igly?

).