![]() |
#1921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Legnica i okolice
Paula a do jakiego gina chodziłaś podczas ciąży?? Bo ja póki co chodzę na osiedle na Biegunową do Kobusiak ale zastanawiam się czy jest może ktoś lepszy. Ciężko teraz z dobrym ginem. Chciałabym mieć dobrego lekarza który by ew. później za rok lub dwa prowadził już ciążę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Zakorzenienie
|
Beata, chodzilam na Chojnowska do Malk.... ale nie polecam tzn no jak jemu zawialo to byl albo mily albo i nie..
Kolezanka chodzila tam gdzie Ty, a jak zaszla w ciaze to babka sie niemila zrobila ![]() Jesli bys miala kase to polecam chodzic prywatnie, raz w miesiacu do Gątowskiego lub ordynatora szpitala (Kowalik?)
![]() |
#1923 |
Konto usunięte
|
Ja słyszałam że dobrze mieć lekarza, który również w szpitalu przyjmuje :P Chodze do babeczki na asnyka, ale za cholerę nie wiem jak się nazywa ;/ (tylko jedna tam jest ale w necie też nic nie znalazłam)
Nie jest jakaś super przyjemna, ale też nie jest zła - taka "oficjalna" trochę :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Zadomowienie
|
Jak na razie to staram się nie myśleć o tym co się stało.
Ja to sobie tak wszystko poukładałam, studia, mieszkanko, praca, a później dziecko, no ale nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli. Mam 28 lat (właściwie rocznikowo 29 ![]() Czytałam na necie o poronieniach i wyczytałam (głupio to zabrzmi), że poronienie wcale nie jest takie złe, oznacza, że jestem zdolna do tego by mieć dzieci, że mam owulacje i drożne jajowody, tylko z utrzymaniem coś poszło nie tak. Moja przyjaciółka stara się z meżem od 3 lat. Zero nadziei. Oblatała większośćlekarzy, łykała ogromne ilości leków... i nic, nawet najmniejszej fasolki nigdy nie miała ![]() Jeśli chodzi o lekarzy czytałam o nich na forach i stwierdziłam że ile będzie pacjentek, tyle będzie opini o danym lekarzu... reguły nie ma. Jednej pasuje taki lekarz, a dla innej będzie do bani. Trzeba znaleźć tego swojego gina. Na izbie przyjęć trafiłam właśnie na Pana Gątkowskiego. Nie był za miły, wydawał mi się taki trochę lekcewarzący, miałam ochotę od niego ucieć. Póżniej poczytałam, że to świetny specjalista. Jeśli chodzi o Paną doktor z Biegunowej to wyczytałam, że nie lubi ciężarnych http://www.znanylekarz.pl/barbara-ok...ekolog/legnica
![]() |
#1925 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
W sumie jest tak w tych wypowiedziach z linku. Formalistka, czasami coś tam mruczy pod nosem. Jak robiła mi cytologię to kazała mi jakieś tam narzędzia potrzymać bo ona jedną ręką to nie da rady i jeszcze marudziła po chwili że żadnej pomocy z mojej strony nie ma. A przepraszam bardzo kto jest w końcu lekarzem ja czy ona?? Dlatego myślę o zmianie lekarza na kogoś naprawdę porządnego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Zadomowienie
|
ehhh byłam dziś na rozmowie kwalifikacyjnej w Reserved
![]() ![]()
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
Oj szkoda, a były gdzieś oferty pracy od nich?
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
szkoda że się nie udało. jak ja bym pracowała w jakimś sklepie z fajnymi ciuchami to bym chyba całą wypłatę od razu straciła
![]() jej jak dziś zimno. wróciłam właśnie z banku i zmarzłam niesamowicie ... :/ Aaaa ![]() trzymajcie kciuki. Relacja z wrażeń jak wrócę do domku Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-03-24 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Zadomowienie
|
Ja też już poszłabym chętne do jakiejś pracy. Ileż można się obijać? Na początku myślałam o jakiejś biurowej pracy.
Popytałam o kursy kadrowo-płacowe, ale taki kurs aż 700 zł kosztuje, a ja zasiłku dostaję jakieś 500zł miesięcznie! Pomyślałam że może urząd pracy by mi ten kurs zasponsorował, muszę popytać. Właściwie kadry mam w małym paluszku, gorzej z płacami. Oj ciężko z pracą.
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
Wiem że urząd za bardzo kasy nie ma na jakieś szkolenia/ kursy. Grupowych nie ma ewentualnie jakieś indywidualne ale muszą mieć gwarancję że potem taka osoba będzie zatrudniona a wiadomo jak z tym jest..... jak ja pomyślę o tym zasiłku 560 z potem po 3 miesiącach 466 to mam ochotę walić głową w ścianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1932 |
Zadomowienie
|
Tak , była wywieszka w Reserved w Ferio.
Szukam dalej ![]()
![]() |
#1933 |
Zakorzenienie
|
Miała być wczoraj relacja ale nie dałam rady. Dziś też wróciłam wykończona i jeszcze muszę iść jutro. Ale coś czuję po kościach że po jutrzejszym dniu się tam już nie pojawię. Jakoś mi to nie leży. Niestety z pracą ciężko jest i trzeba nadal szukać czegoś. No ale nic na siłę nie będę się zmuszać żeby tam pracować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1934 |
Zakorzenienie
|
Beata ale zdradź gdzie to teraz pracujesz
![]()
![]() |
#1935 |
Zakorzenienie
|
w jednej z legnickich piekarni z tym że na sklepie ale to jednak nie dla mnie. poza pieczywem spożywka jeszcze. wczoraj byłam do 26 w robocie a nogi jeszcze dziś mnie bolą. spożywka to jednak nie robota dla mnie. jak robić w sklepie to np. z ubraniami albo ze sprzętem ale spożywka to harówka jak nic więc to koniec i nie idę już tam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
Nie dziwie sie, bo to jest 8h jak nie wiecej i ciagle na nogach i ciagle cos podajesz.. krecisz sie.. masakra
![]() |
#1937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
lucy ma darmową wysyłkę do dziś, także próbuję formuły oryginal i może jakieś cienie wciągnę
![]()
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
Mnie Lusia jednak nie podeszla.. widac na twarzy, no ale nie mam formuly light, nie mniej nie bede proboewac, znow musze sie przeprosic z Lumiere
![]()
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
ja zamówiłam tym razem oryginal, zobaczymy jak się bedzie zachowywać. Z lumierę się nie lubię.
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, jednak zostałam w tej robocie. Poszłam jeszcze w poniedziałek i stwierdziłam że jednak nie jest tak tragicznie. Jednak byłam tylko do dziś. Od jutra mają jeszcze 3 osoby szkolić tak po około 3 dni każda więc nie wiem jak to będzie. W przeciągu najbliższych 2 tygodni się okaże. Póki co nadal jestem bezrobotna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
po co tyle osób szkola? Paranoja, to tylko sklep ....
A ja dziś wolny dzień wziełam z myslą, że pojade do biblioteki pedagogicznej, ale jednak nic z tego wyszły hehe, za to byłam u fryzjera z kuponu grupona, powiem Wam, salon bez luster, widzisz tylko efekt końcowy, farbowanie + strzyżenie 49zł. Zadowolona jestem, zostałam przy blondzie, zrobiła grzywke na bok ![]()
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
Coraz piekniej na dworze, a mgr się zbliża...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie odważyłabym się pójść do takiego salonu bez luster.
Ale dziś paskudnie za oknem :/ aż się wychodzić z domu nie chce a muszę iść do UM wyrejestrować auto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Zakorzenienie
|
Poszłam i nie było źle
![]() We Wrocławiu też nie zaciekawie, a do pracy trzeba ... coraz częściej mam myśli, aby rzucic prace i odpoczywać, ale wiem co jest gdy mam wolny dzień - okropna nuda ![]()
![]() |
#1946 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a gdzie w Legnicy jest właśnie biblioteka pedagogiczna i jakie zasady zapisania (nie jestem studentką, ale potrzebne jest mi kilka pozycji). Wiem, ze google nie gryzie, ale nie znalazłam.
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
ojj przyznaję że pojęcia nie mam. Nawet nie wiem czy u Nas jest taka biblioteka
![]() Dziewczyny poszukuję fajnych ozdobnych czcionek żebym mogła nadrukować tekst za naproszeniach ślubnych i w księdze gości. Znacie jakieś ciekawe czcionki ?? Tylko żeby były z polskimi znakami. Szukam w necie ale póki co trafiam na same jakies dziwaczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1948 | |
Zadomowienie
|
Też nie wiem czy mamy taką bilbioteke, ale chyba w PWSZ znalazłabyś taki dział
![]() a my wczoraj w firmie TŻta rozpoczeliśmy sezon grillowy ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.