|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Cytat:
dziękuje bardzo |
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy z Tż na zakupach i kupiłam siostrze ten portfel, a ojcu zestaw smakowych kaw, wiem, że lubi to mam nadzieję, że będzie zadowolony.
Miałam być w pracy do 20.00, ale nie było ruchu i puścili mnie wcześniej a w piątek mam rozmowę o pracę w zawodzie....
|
#1923 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Hej
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kokos!
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
śmiejecie się, ale ja w obecnej pracy, spędziłam 4 godziny na szkoleniu bhp (trwało 1h) a reszta to było podpisywanie sterty dokumentów i oprowadzenie po firmie
jak mi babka powiedziała, żebym zarezerwowała tyle czasu, to byłam w szoku, co tam można robić.
|
#1926 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jest mi źle smutno i wszystko. Jak czasem jest wspaniale, czuję, że jemu tak bardzo bardzo bardzo zależy tak bywa okropnie. Spotkaliśmy się przed 17, pobyliśmy trochę razem i TŻ już pojechał. Niecałe 3 godziny razem. Jak ja do niego jeżdżę to jest fantastycznie, proponował, żebym z nim jechała do niego. A on przyjedzie do mnie myk fik i do siebie. Wynajmuję mieszkanie od ponad 2 miesięcy, a jeszcze u mnie nocy nie spędził. Zawsze to ja jeżdżę do niego i tam jesteśmy. Tak mi przykro się zrobiło, kiedy powiedział po 2 godzinach, że musi się zebrać
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak naprawdę to wiem co czujesz, bo sama po krótkim czasie darłam (dalej drę) koty z moim TŻ. Ba, dziewuchy mnie pocieszały jak mnie ten osioł rzucił po miesiącu, ale wrócił Zależy jakie macie temperamenty i czy się dotrzecie z czasem, bo wiadomo, że powoli będą wam opadać klapki z oczu i się okazuję, że oto wow, mój facet nie jest idealny, hah ![]() My z moim to się kłócimy jak stare małżeństwo, nieraz to walki na noże, ale nie zamieniłabym go, bo kto by mnie tak wkurzał non stop Karola, jeszcze nic nie zakładam! Muszę to przemyśleć wszystko, bo jeszcze zostanę gwiazdą internetów i po co mi to Mia, chcą Cię mieć tylko dla siebie. Kochani, nie? Arya, nic sie przede mną nie ukryję, nawet biała czcionka Zaciskam kciuki!Dzolin, moim zdaniem zbyt emocjonalnie do wszystkiego podchodzisz. Zapewne poświeca Ci tyle czasu ile może. Nie obraź się, ale Ty wszędzie widzisz jakieś "ale". Gdyby siedział z Tobą dwa dni, to byś stwierdziła, że krótko, bo można trzy, albo, że teraz to tylko gorzej, bo tęsknisz jak odjechał itd. Tak zauważyłam u Ciebie taką właśnie skłonność do skupiania się na negatywach. Zamiast cieszyć się, że przyjechał, że pobyliście razem, to nie, bo pobyliście krótko. Zawsze może być lepiej, ale trzeba lubić co się ma, a nie narzekać. Jak nie przestaniesz to Cię zleję po dupie Edytowane przez raita Czas edycji: 2014-07-16 o 20:33 |
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Arya90 ja kaw nie piję więc nawet nie wiedziałam, że takie cuda są
![]() Ciekawy pomysł. Cytat:
|
|
#1930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Taaaaak, to jest dla mnie problem, bo strasznie za nim tęsknię, a pozostanie na noc to nic wielkiego, bo ma do pracy tyle samo ode mnie co od siebie... Dla mojego TŻ praca jest na pierwszym miejscu, ja jestem po niej ![]() Może przesadzam, ale tutaj, w miejscu gdzie pracuję nie mam żadnych bliskich znajomych, wracam po pracy i siedzę sama, każdego wieczoru.
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie, raita ma rację
ja też miałam taki czas, że wymyślałam, że a bo to Tż pojedzie i będę tęsknić i źle. Ano będę tęsknić, a jak teraz odjedzie to po tym 1,5 tyg chyba umrę z tęsknoty, ale cieszę się że możemy tyle czasu spędzić razem ![]() w ogóle to chcę wam pochwalić mojego chłopa. angażuje się sam z siebie w obowiązki domowe, pomaga mi i jest kochany.
|
|
#1932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, bo przedtem mieszkałam u zrzędliwej ciotki, więc nie siedzieliśmy w mieszkaniu, zwykle na mieście albo właśnie ja jechał do Katowic i tam spędzaliśmy popołudnia. Wygodnictwo? Oh ![]() Wiecie jak założyć insta coś? Trzeba z komórki? Bo z lapka widzę nie ma takiej możliwości. Kto się orientuje?
"Każdego dnia upominam samą siebie, że nie można rozpamiętywać..." 23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie ![]() Edytowane przez dzolin Czas edycji: 2014-07-16 o 20:50 |
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
No nie dziękuję dziewczyny, aby nie zapeszyć.
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Arya90
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Arya90
![]() Cytat:
A no mam to na myśli, że macie z TŻ wybuchowe charaktery i nie jednego kota już zdarliście i możesz wesprzeć koleżankę dobrą radą i doświadczeniem - co zresztą sama wyżej potwierdziłaś Kochana ![]() Poza tym zgadzam się, że dzolin jest typem czarnowidza. Niszczy tym przede wszystkim siebie. Rozumiem, że samej w nowym mieście ciężko ale może jakieś zajęcia, kursy, siłownia czy coś co pozwoli Ci wypełnić czas i być może poznać znajomych. Dzolin rozumując jak Ty mój TŻ też stawia pracę przede mną, gdyż pracuje 6 dni w tygodniu na popołudniówki więc mamy w tygodniu dla siebie jakieś 1,5 dnia. Co ja bym dała żeby w środku tygodnia móc się z nim spotkać na te 2-3 h, albo spędzić niedzielne popołudnie razem. No ale jakoś sobie radzimy. Cieszymy się, że mamy siebie ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Głowa mi pęka
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia tabletkę weź.
Mnie ostatnio oczy bolą. Jeszcze daje mi się we znaki palec, na który spadło mi krzesło ponad 2 tygodnie temu. Ciągle jest lekko opuchnięty i boli i zastanawiam się jak długo tak może być i czy już powinnam iść do lekarza, czy może jeszcze czekać, bo przejdzie? No, a co do tych kaw, to są takie
|
#1938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). Powiem wam, że własnie moja mama ostatnio narzekała, że ja do Tżta jeżdżę a on do mnie nie i co jest!A w tygodniu możemy się widywać jak ma ranki i nocki (wtedy 3godzinne spotkanie jest ok, ale teraz już mógł zostać i pobyć ze mną ohhhhhhh). Dziś idziemy spać pogniewani, ale szukam nam noclegu na 3 dni i właśnie dzwonię po hotelach ![]() A insta założę jutro będąc w pracy
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym palcem to może uderz do lekarza. Bo w nodze kości są bardzo delikatne i może to być jakieś pęknięcie. Też raz sobie coś ciężkiego na stopie postawiła, potem puchło i bolał. W końcu po miesiącu poszłam do lekarza i się okazało, że miałam złamaną kość śródstopia, a na dodatek złamanie się już zrosło. Na szczęście dobrze. Lekarz polecił mi to miejsce smarować żelem Rapair Gel - biało zielona tubka. Powiem Ci, że ulhę czułam od razu. A te kawy to rozpuszczalne? Tata TŻ lubi kawę i nawet sam sobie mieli to mu może kiedyś kupię. Albo mamie bo też pije
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia mój palec jest u ręki
wiem, ze to dziwne, ale mi krzesło spadło jak sprzątałam w pracy i w odruchu chcialam je złapać no i zawiesiło mi się na palcu i od tego czasu tak mam. nawet jak jeździmy z Tż na motocyklu np wczoraj, to mam tak, że nie czuję tego palca a wcześniej tak nie miałam. :/Kawy są i rozpuszczalne i w ziarnach. Te w ziarnach pan mieli od razu na miejscu jeśli sie chce albo można zmielić w domu w młynku
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mimo wszystko możesz się udać do lekarza jakby to nie przechodziło. Może wybity? Chociaż ja nigdy nie miałam więc nie wiem jak to się objawia.
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia, ależ oczywiście mogę wesprzeć radą, hah :d Jestem wątkową zadymiarą w związku
Arya, ja bym poszła do lekarza,bo dwa tygodnie to już trochę czasu jest, a jak dalej opuchnięty to może coś się podziało jednak troszkę poważniejszego. Dzolin, musisz też sobie uświadomić, że możesz być szczęśliwa bez faceta! TŻ to tylko dodatek. Wiadomo, pewnie najważniejszy, ale jak go nie ma to też musisz jakoś funkcjonować normalnie,a nie lamentować, że wyjechał. Zamęczysz i siebie i jego takim podejściem. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Jak palec wybity to puchnie, ale na drugi dzień już jest okej Wiem, bo sobie kiedyś wybiłam... na DMUCHANEJ ZJEŻDŻALNI dla dzieci
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
arya kciuki
![]() dzolin ja czasem w tygodniu sie widze z tz tylko w niedziele na kilka godzin i on wraca do domu, ja rozumiem ze on woli jechac do pracy z domu uszykowac sie na spokojnie do drogi i wyspac w swoim lozku. jak uda mu sie rpzyjechac w sobote to jestem przeszczesliwa a jak w tygodniu wpadnie na godzinke pojdziemy na kawe czy cos to juz w ogole chodze w skowronkach. musisz zauwazyc plusy tego ze w ogole jest. ja tez tutaj gdzie obecnie mieszkam z rodzicami nie mam znajomych tez wieczorami siedze sama, a on w swoim miescie np widzi sie z kumplami, ale wiem ze przeciez dla kolegow ten raz w tygodniu tez musi miec nie mozemy siebei nawzajem ograniczac. musisz sobie znalez zajecie bo zwariujesz i zniszczyc cos fajnego. wszystko nadejdzie z czasem az bedziesz go miala dosc
|
#1944 |
|
Idealna Źona; )
|
witam witam
oczywiscie wrocilam juz z Obozu tylko net mi wcielo...chyba od tej pogody sie zacinal i zanikal... ![]() witam nowe Dziewczyny ![]() jeszcze 22 dni...i bede u TZ i z nim cale 10dni razem![]() ale dzis u mnie burzowo bylo.... Edytowane przez Wanilka5 Czas edycji: 2014-07-16 o 23:51 |
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
No ale czasami w najmniej spodziewanym miejscu może nam się coś przytrafić
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
No co?
![]() Musiałam na niej zjechać, haha Facet się trochę dziwnie patrzył, ale co mi tam |
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez uwielbiam te zjezdzalnie i wszystkie inne takie
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
A najlepsze te baseny z kulkami
Tylko tam to w większości już nie pozwalają mi wchodzić, bo stara Jak byłam w eurodisneylandzie to się cieszyłam bardziej niż połowa dzieci przebywających tam, haha
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ja bym pojechała do disnejlendu
tz mnie wyzywa ze sie czasem zachowuje jak 4 letnie dziecko szczegolnie jak sie boje robaków albo widze zwierzątka i musze je tulic głaskac albo wlasnie jak chce takie atrakcje tupu trampoliny i dmuchane zabawy
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
o, to ja tak nie reaguję na dmuchańce
:P
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

dziękuje bardzo 
a w piątek mam rozmowę o pracę w zawodzie....
29.06.2019 r.