|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Dobranoc dziewczyny idę spać w moim nowym łóżku
randka przyjechała skręcić łóżko. Odezwę się rano. Dobranoc a dala niektórych dzień dobry love !
|
|
#1922 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
jestem prawie pierwsza
![]() Jaśmina dżemie, stary śpi...piekne słońce...muszę pranie nastawić. wczoraj moje dziecko dźwigało sie do siadu, nie wiem co jej do tej głowiny przyszło, jak dopiero umie przewracać się na boki. Kluska, nie kupuję nosidła, pani z fizjoterapii powiedziała że dzieci z osłabionym napięciem powinny być jak najmniej w pionie. Ma się bawić na leżaka i koniec. Smok fajny, ale cena też fajna. Ja latam po używkach. z gaciami super pomysł. PannaMagda, no a juz myślałam, że go ta eks wciągnęła do studni
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
oo Magda to niezła randka
![]() hej Ziajka ja chyba Ci o spacerówce nie pisałam - nic się nie zastanawiaj nawet, Kubuś ma być szczęśliwy i ma się rozwijać. chce oglądać świat - widocznie już do tego dorósł. wózek masz rozkładany na płasko więc spokojnie Kubuś może w nim też wygodnie zasnąć a jak się obudzi będzie miał landszafty ![]() Hanka jeździ w spacerówce od marca a na początku maja mój dr pozwolił sadzać małą w wózku w pozycji półleżącej (45stopni). oczywiście na początku było to "tylko jeśli nie da się inaczej" więc jak zaczynała marudzić to ją podnosiłam, teraz już często tak jeździ i jest na tyle ciekawa świata, że nie wyobrażam sobie jej tego nie umożliwić. z resztą Mysia widziała jak Pyza chce być jeszcze wyżej i próbuje się dźwigać do siadu
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-06-19 o 09:18 |
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Dziś przychodzą teściowie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1925 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Wczoraj odpadłam z zawodów ze zmęczenia Wspominki cudowne ![]() Kuba zaliczył chyba jakiś skok, rządzi teraz rączkami. Złapie tak jak chce, gryzak który wypadnie to już nie problem od wczoraj sam podnosi głowe do góry i jak mu dam palce to zarzuca nogami i siedzi nie chwieje się na boki, no chyba że coś tam wypatrzy lub chce dostać stopę a dziś był obrót na brzuch Kluska Hania jest cudowna ) i jaka ona szybka! W szoku jestem . Pyzulka wyścigówka ![]() Agabi Dżas to przeskoczyła kilka miesiecy do przodu, a Ty martwiłaś się , że chudzinka. To akrobatka i sprinterka, nie marnuje czasu na tycie ![]() Jak babcine pierogi? Nie stanęły w gardle ![]() Mysiu ależ Kluska przeciorała Szeryfa PannaMagda eks jak nie Twój to jego ![]() Iza cierpliwości dziś, będzie potrzebna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Kluska, no czytałam i śmiałam sie i łzy w oczach miałam na zmianę Urocze konwersacje!Madzia, a jednak przyszedł. No! Ma szczęscie, bo my tu agresywne jesteśmy ![]() ![]() Agabi, na rocznicę II kolejne II ![]() Ja jestem cykor, bujam sie , żeby zrobić podjeście do tego wosku i normalnie sie dygam. Jak ja tak dupskiem i nie tylko mam świecić przed obcą baba Obejrzeliśmy wczoraj mecz.. patrzyłam i oczom nie wierzyłam, co to sie z Hispanami dzieje Teraz sie ogarniamy tz do koscioła, ja na cmentarz a pozniej na obiadek do mamusi. Wieczorem ma wpasc koleżnaka na kawkę Miłego dnia
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki,oj przyda sie przyda.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
ale naskrobałyscie
dziewczyny wczoraj bylam na badaniach i uwaga tsh mam 1,729 przeciwciala anty-TG 22,65(norma 4,11) i przeciwciala anty-PTO 421,08 (norma5,61) i juz sama nie wiem co jest ,bo ja sie na tym nie znam ide nadrabiac
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry po raz drugi
Łóżko strasznie wygodne wyspałam się od niepamiętnych czasów
|
|
#1930 |
|
Zadomowienie
|
hej u nas dzisiaj gorąco więc Natka z tatusiem w studio
![]() Kluska cudna ta twoja Haneczka Ruda oj jak na złość widocznie los dał ci odpoczynek Magda dobrze że D sie odezwał. Trzeba był go ustawić do pionu dziewczyny czy to normalne że Natka jeszcze ulewa? Zastanawiam sie czy może mam złe mleko. Dzisiaj robimy premiere śliwki. mój tz wczoraj też popił ale za to dzisiaj ma nagrode opieka nad córcią już od 7 a mama sie dzisiaj piękni i relaxuje.
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska Hania cudnie sobie radzi pełzając ;-) nie masz powodów do obaw
Nic się nie martw ![]() A Hanulka jest do zjedzenia, przesłodkie oczęta i buziak, a głos masz rzeczywiście bardzo ładny, mój na nagraniach taki dziecięcy- i nie lubię się słuchać Panna Magda Randka udana? Fajnie, że łóżko skręcone ![]() Kluska Fajne te wspomnienia, mnie jeszcze wtedy Tu z Wami nie było, może kiedyś będę miała czas i w długie jesienne wieczory poczytam wasze historie ![]() Ziajkaja też wczoraj zjadłam grilla, i padłam przed 10 Fajnie, że wywija łapkami, Borys zezuje, chyba zaczyna widzieć coś więcej niż czubek własnego nosa ![]() Kami mój tż, też poranek spędził z Borysem, a ja w łazience, a teraz lecimy na specer ![]() Ruda grill był, ale ja z piersią kurczaka grilowaną, a reszta kiełbaski miała i karkówkę, no ale... Szkoda, że skalpel nie wypalił, ale może nadrobisz ![]() A te egzorcyzmy- podziwiam ![]() Lecę na spacer z mamą i Borysem, póki pogoda dopisuje
|
|
|
|
#1932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam drogie panie!
Cytat:
Dużo cierpliwości! U nas pogoda się zepsuła. Coś mi dość mocno pikają od rana jajniki, no ale w końcu dzisiaj to ostatni zastrzyk. Wieczorem ruszamy w kierunku Gdańska. Lecę zjem jakieś śniadanko. |
|
|
|
|
#1933 |
|
Wtajemniczenie
|
Yss niech tak kiełkuje i wykiełkuje
![]() Zophiee grill Borysek rośnie, poznaje świat Agabi naprawiłan biedronkę Kami ale masz fajny dzień piękności Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska, ale Hania śliczna
ja poproszę te kołysanki ))Zophiee fajnie, że grill się udał ![]() Rudasku, dzisiaj nadrobisz skalpel i bieganie a możesz zawsze sobie ściągnąć film z yt na dysk ) ja mam tak ściągnięty Killer Skalpel i Turbo ![]() Ale Was na wspominki wzięło )co do Randki: Agabi.. na szczęście go nie wciągnęła.. ![]() Kluska.. randka ze skręcaniem łóżka zrobiłam jedzenie, powiedziałam, że nie chce żeby nasze spotkania i jego humory były zależne od niej, że mnie męczą takie sytuacje. On obiecał, że to już jest sprawa zakończona. Ziajka mój eks na szczęście się nie odzywa.. a jego eks mam nadzieje, że już przestanie zatruwać mu życie. Mysia przyszedł, skręcił łózko, zjadł ze mną, dostał masaż potem mnie wymasował ( Kami.. no też się cieszę, że się odezwał ale od razu wyczuł, że mam zły humor.. pogadaliśmy.. psy go polubiły ![]() Zophiee udana udana nawet nie wiem kiedy nam ten czas zleciał.. robiło się już późno on sprawdził sobie transport do domu (bo eks zabrała mu auto ) włączyliśmy tv i usnęliśmy ja się przebudziłam, przyniosłam mu kołdrę i poszłam do sypialni.. także był obiad z opcją śniadania ![]() Yss.. przyszedł i naprawdę miło spędziliśmy czas
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
Madziu ? Wymasował mówisz czyli że "ten tego"? Powiem Ci że idąc do sypialni pięknie się zachowałaś Jak prawdziwa dama![]() ![]() Klusiu Kostek to dostał od chrzestnego pod choinkę Yss no niech pięknie kiełkuje ![]() Zophiee cycki z kuraka-najlepsze co można mi zrobić do jedzenia udanego spacerku,u nas się coś chmurzy a tak fajnie na dworze-nie za zimno i nie za gorąco Izka obyś przetrwała ![]() Aga Sznuróweczka jest niesamowita-na serio przeskakuje etapy-spryciula jedna,jaka silna ![]() Kami no pięknie dzisiaj masz leżeć i pachnieć-zadanie na dziśZiajka to zdecydowanie czas na spacerówkę dla Czarodzieja ani się obejrzysz a będzie siedział i Młoda Kluska to samo![]() TŻ chyba za tydzień na tydzień przyjedzie ale jeszcze nic nie jest pewne-u niego non stop się coś zmienia
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia widziałam fotki, Kostello taki uroczy jest i tak fajnie się uśmiecha
)Nie, nie było "ten tego" masaż pleców mi zrobił w ramach przeprosin, za dzień poprzedni ![]() Taaa uciekłam mu do sypialni, a za jakiś czas dostaje eska "mogę przyjść się przytulić ?" i przylazł, ale tak jak mówił przytulił się i poszliśmy spać.. a rano dostałam kawę i tosty
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję On z resztą też super że się nie dobierał
|
|
#1938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Domiś dalej ma plamy Ile może się to utrzymywać?Dziś jeszcze przyszło mi do głowy że dwa tygodnie temu zmieniłam proszekWięc nie wiadomo czy to nie uczulenie na to.
||
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izka wczoraj byłaś u lekarza więc od razu nie poznika to,musi minąć pewni kilka dni. A ciuszki już od 2tygodni nosi prane w nowym proszku? bo jesli tak to pewnie nie od tego bo by od razu była reakcja. Spadam umyć lodówkę,mam przymusowe odmrażanie bo w nocy robiłam picie z lodem i nie domknęłam zamrażalnika
|
|
#1940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My byliśmy pozwiedzać stacje benzynowe, bo TŻ szukał środka czyszczącego do auta. Coś tam dostaliśmy. Ja znowu zaległam na kanapie i muszę pobawić się w grafika i zaprojektować tacie kalendarzyki. Teściowe poszli na pochód. Najlepiej, teściowa dziś z rana z pytaniem: "to co? musicie dzisiaj jechać, tak?" |
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
o jacie. wysprzatałam chałupkę, jeszcze ciasto w trakcie i szafki w kuchni, tż odkurzy i będzie ładnie. no i obiad jakiś trzeba
![]() Madziu ładnie się zapowiada przepraszam nie pamiętam więcej nadrobie przy obiedzie.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Yss masz rację dobrze Wam zrobi chwila we dwoje
ja bym ze swoją niedoszla teściowa nie wytrzymała. No zobaczymy czy u Nas będzie podobnie ![]() Kluska ja nie mówię że nie miałam ochoty, ale wiem ze trochę musi się postarać jeszcze. Ja muszę być przekonana ze rzeczywiście to to zaprosiłam go jako osoba towarzysząca na roczek mojej chrzesnicy. ma się zorientować jakie ma plany na przyszły weekend i ma się odezwać.
Edytowane przez PannaMagda Czas edycji: 2014-06-19 o 13:46 |
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Zophiee dziękuję za odpowiedź
Iza a gdzie Domiś ma te plamy? Hania ma od jakiegoś czasu na lokciach suche, dr powiedział zeby się nie przejmować bo niewielkie i nie swędzi i kazał smarować. teraz na jednym łokciu zrobiło się czerwone i się trochę tym martwię ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Yss dobra ta Twoja teściowa czy ona w ogóle rozumie jakie to przedsięwzięcie? że przygotowania, leki, zastrzyki, punkcja i cała reszta nie jest wykonywana przypadkowo tylko w określonym czasie bo inaczej wszystko weźmie w łeb? w sumie jakby rozumiała to by nie zadowala takich pytań ![]() padnięta jestem ale jak miło w domu jak jest czysto
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Faak jakoś mi się humor zje*ał bez okazji
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu
mi też się humor z^^bał. porwało fotel na balkonie wprost na donicę z moimi nowymi niecierpkami ![]() i Hani coś jest, płacze i marudzi. dziś była pierwsza dynia, może to to espumisan dać?
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
No i ch*j z tym wszystkim
Klusiu daj,może się wypierdzieć bidulinka nie może
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Na całym ciałku ale najwięcej na szyjce i brzuszku.
Cytat:
Ja już po wizycie,nie było zle
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny 3km w 18minut i tylko kawałek szliśmy
Ale mi się humor poprawił ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Oglądam "Grease" na tnv7 i cieszę kapuchę jak dekiel
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, cieszę się, że jakoś poszło
![]() Ewciu zaraz nam będziesz maratony biegać haha masz rację z Travoltą chociaż zawsze wolałam Patricka Swayze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

randka przyjechała skręcić łóżko. Odezwę się rano. Dobranoc a dala niektórych dzień dobry
love !

"
"
"
a dziś był obrót na brzuch
Teraz sie ogarniamy tz do koscioła, ja na cmentarz a pozniej na obiadek do mamusi. Wieczorem ma wpasc koleżnaka na kawkę 

Borysek rośnie, poznaje świat
czyli że "ten tego"?
Jak prawdziwa dama