O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-19, 02:35   #1921
PannaMagda
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Dobranoc dziewczyny idę spać w moim nowym łóżku randka przyjechała skręcić łóżko. Odezwę się rano. Dobranoc a dala niektórych dzień dobry love !
Stary 2014-06-19, 09:09   #1922
agabiwro
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

jestem prawie pierwsza

Jaśmina dżemie, stary śpi...piekne słońce...muszę pranie nastawić.

wczoraj moje dziecko dźwigało sie do siadu, nie wiem co jej do tej głowiny przyszło, jak dopiero umie przewracać się na boki.

Kluska, nie kupuję nosidła, pani z fizjoterapii powiedziała że dzieci z osłabionym napięciem powinny być jak najmniej w pionie. Ma się bawić na leżaka i koniec.
Smok fajny, ale cena też fajna. Ja latam po używkach.
z gaciami super pomysł.

PannaMagda, no a juz myślałam, że go ta eks wciągnęła do studni

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:16   #1923
_Kluska_
Zakorzenienie

oo Magda to niezła randka

hej

Ziajka ja chyba Ci o spacerówce nie pisałam - nic się nie zastanawiaj nawet, Kubuś ma być szczęśliwy i ma się rozwijać. chce oglądać świat - widocznie już do tego dorósł. wózek masz rozkładany na płasko więc spokojnie Kubuś może w nim też wygodnie zasnąć a jak się obudzi będzie miał landszafty
Hanka jeździ w spacerówce od marca a na początku maja mój dr pozwolił sadzać małą w wózku w pozycji półleżącej (45stopni). oczywiście na początku było to "tylko jeśli nie da się inaczej" więc jak zaczynała marudzić to ją podnosiłam, teraz już często tak jeździ i jest na tyle ciekawa świata, że nie wyobrażam sobie jej tego nie umożliwić. z resztą Mysia widziała jak Pyza chce być jeszcze wyżej i próbuje się dźwigać do siadu

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-06-19 o 09:18
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:18   #1924
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
wspominki

ja, 8.05 wieczorem:
"Dziewczyny, nie przyszla nadal @....
Nici z piatkowej wizyty "

na co Iza: "Ty rób test,a nie smuć się że nie ma @ "
Arletka: "właśnie kluska nie smuć że nie ma tylko testa rób "
Basia: "Lap jutro tesciora z samego rana i dpodziel sie dobra nowina. "

ja: "Arletka, Iza...kupilam test...
Z jednej strony nie wierze, ze to mozliwe i nie widze sensu go robic.
Z drugiej strony glupia nadzieja juz zakielkowala i bardzo sie boje go zrobic.

Lepiej rano zrobic a nie teraz, prawda?
To drugi dzien spoznienia.

Wg usg nie bylo owu a w pt na wizycie mialam miec 3-5dc zeby dostac stymulacje.

Kurka, Najdluzszy cykl mialam 1 raz 31 dc. Od kilku miesiecy 30dc bylo.
A dzis 32 dc a nawet sie juz nie zanosi. Od srody do soboty cos pobolewalo, ale wyrywkowo. Jeszcze w nd i pon czulam, ze idzie. A teraz nic. "

Iza: "Rób terazPowinno coś wyjść

Kluska ale się nakręciłam na ten twój test,czuje drugą kreche jak nic "

ja: "Ehh, dziś nie. Jutro.
Gdyby dzis nic nie wyszlo to rano myslalabym, ze moze trzeba bylo rano bo stezenie wieksze.
Zeby nie korcilo wypilam piwko i teraz juz mocz tak rozrzedzony, ze na pewno by nie wyszlo "

ja, 9.05 rano:
"Dziewczyny nie wierze
siedze i na zmiane smieje sie i placze
nie myslalam ze to zobacze

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

az mi sie zdjecie nie zaladowalo z wrazenia

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

nie dziala mi cos dodawanue zdjec z tel. w kazdym razie mam 2 kreski "

hahaha a Basia na to "bym skakała z radości jakbym mogła " (miałaś 13 tygodni do porodu)
Wspominki

Dziś przychodzą teściowie

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:32   #1925
Ziajka
Wtajemniczenie

Hej!
Wczoraj odpadłam z zawodów ze zmęczenia
Wspominki cudowne mnie to co chwilę nachodzi. Czy kiedyś to przejdzie? Bo ileż można się rozczulać
Kuba zaliczył chyba jakiś skok, rządzi teraz rączkami. Złapie tak jak chce, gryzak który wypadnie to już nie problem od wczoraj sam podnosi głowe do góry i jak mu dam palce to zarzuca nogami i siedzi nie chwieje się na boki, no chyba że coś tam wypatrzy lub chce dostać stopę a dziś był obrót na brzuch

Kluska dzięki za rady. Powoli będę przymierzać się do zmiany, a sama już sięcieszę na tą myśl.
Hania jest cudowna te słodkie oczęta (oj będzie problem, żeby im czegoś odmówić ) i jaka ona szybka! W szoku jestem . Pyzulka wyścigówka

Agabi Dżas to przeskoczyła kilka miesiecy do przodu, a Ty martwiłaś się , że chudzinka. To akrobatka i sprinterka, nie marnuje czasu na tycie
Jak babcine pierogi? Nie stanęły w gardle

Mysiu ależ Kluska przeciorała Szeryfa

PannaMagda eks jak nie Twój to jego

Iza cierpliwości dziś, będzie potrzebna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:06   #1926
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Kluska, no czytałam i śmiałam sie i łzy w oczach miałam na zmianę Urocze konwersacje!

Madzia, a jednak przyszedł. No! Ma szczęscie, bo my tu agresywne jesteśmy

Agabi, na rocznicę II kolejne II Trzymam kciuki

Ja jestem cykor, bujam sie , żeby zrobić podjeście do tego wosku i normalnie sie dygam. Jak ja tak dupskiem i nie tylko mam świecić przed obcą baba
Obejrzeliśmy wczoraj mecz.. patrzyłam i oczom nie wierzyłam, co to sie z Hispanami dzieje Teraz sie ogarniamy tz do koscioła, ja na cmentarz a pozniej na obiadek do mamusi. Wieczorem ma wpasc koleżnaka na kawkę
Miłego dnia
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:13   #1927
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Hej!
Wczoraj odpadłam z zawodów ze zmęczenia
Wspominki cudowne mnie to co chwilę nachodzi. Czy kiedyś to przejdzie? Bo ileż można się rozczulać
Kuba zaliczył chyba jakiś skok, rządzi teraz rączkami. Złapie tak jak chce, gryzak który wypadnie to już nie problem od wczoraj sam podnosi głowe do góry i jak mu dam palce to zarzuca nogami i siedzi nie chwieje się na boki, no chyba że coś tam wypatrzy lub chce dostać stopę a dziś był obrót na brzuch

Kluska dzięki za rady. Powoli będę przymierzać się do zmiany, a sama już sięcieszę na tą myśl.
Hania jest cudowna te słodkie oczęta (oj będzie problem, żeby im czegoś odmówić ) i jaka ona szybka! W szoku jestem . Pyzulka wyścigówka

Agabi Dżas to przeskoczyła kilka miesiecy do przodu, a Ty martwiłaś się , że chudzinka. To akrobatka i sprinterka, nie marnuje czasu na tycie
Jak babcine pierogi? Nie stanęły w gardle

Mysiu ależ Kluska przeciorała Szeryfa

PannaMagda eks jak nie Twój to jego

Iza cierpliwości dziś, będzie potrzebna

Jaki czarodziej

Dzieki,oj przyda sie przyda.

Stary 2014-06-19, 10:45   #1928
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

ale naskrobałyscie
dziewczyny wczoraj bylam na badaniach i uwaga tsh mam 1,729
przeciwciala anty-TG 22,65(norma 4,11) i przeciwciala anty-PTO 421,08 (norma5,61) i juz sama nie wiem co jest ,bo ja sie na tym nie znam

ide nadrabiac

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 11:02   #1929
PannaMagda
Zakorzenienie

Dzień dobry po raz drugi Łóżko strasznie wygodne wyspałam się od niepamiętnych czasów ale późno się położyłam...
Stary 2014-06-19, 11:11   #1930
Kamildiana
Zadomowienie

hej u nas dzisiaj gorąco więc Natka z tatusiem w studio
Kluska cudna ta twoja Haneczka
Ruda oj jak na złość widocznie los dał ci odpoczynek
Magda dobrze że D sie odezwał. Trzeba był go ustawić do pionu

dziewczyny czy to normalne że Natka jeszcze ulewa?
Zastanawiam sie czy może mam złe mleko. Dzisiaj robimy premiere śliwki.
mój tz wczoraj też popił ale za to dzisiaj ma nagrode opieka nad córcią już od 7 a mama sie dzisiaj piękni i relaxuje.
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 11:33   #1931
zophiee
Zakorzenienie

Kluska Hania cudnie sobie radzi pełzając ;-) nie masz powodów do obaw jeszcze chwilka i zacznie próbować sama siadać, już widzę, jak pięknie skręca się i podnosi na rączce, jednocześnie uginając nogę- to są pierwsze ćwiczenia do tego
Nic się nie martw
A Hanulka jest do zjedzenia, przesłodkie oczęta i buziak, a głos masz rzeczywiście bardzo ładny, mój na nagraniach taki dziecięcy- i nie lubię się słuchać
Panna Magda Randka udana? Fajnie, że łóżko skręcone

Kluska Fajne te wspomnienia, mnie jeszcze wtedy Tu z Wami nie było, może kiedyś będę miała czas i w długie jesienne wieczory poczytam wasze historie
Ziajkaja też wczoraj zjadłam grilla, i padłam przed 10
Fajnie, że wywija łapkami, Borys zezuje, chyba zaczyna
widzieć coś więcej niż czubek własnego nosa
Kami mój tż, też poranek spędził z Borysem, a ja w łazience, a teraz lecimy na specer
Ruda grill był, ale ja z piersią kurczaka grilowaną, a reszta kiełbaski miała i karkówkę, no ale...
Szkoda, że skalpel nie wypalił, ale może nadrobisz
A te egzorcyzmy- podziwiam

Lecę na spacer z mamą i Borysem, póki pogoda dopisuje
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 11:38   #1932
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Witam drogie panie!

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Dobranoc dziewczyny idę spać w moim nowym łóżku randka przyjechała skręcić łóżko. Odezwę się rano. Dobranoc a dala niektórych dzień dobry love !
Jednak przyszedł.

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziś przychodzą teściowie
Dużo cierpliwości!

U nas pogoda się zepsuła. Coś mi dość mocno pikają od rana jajniki, no ale w końcu dzisiaj to ostatni zastrzyk. Wieczorem ruszamy w kierunku Gdańska.
Lecę zjem jakieś śniadanko.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 11:44   #1933
Ziajka
Wtajemniczenie

Yss niech tak kiełkuje i wykiełkuje

Zophiee grill Borysek rośnie, poznaje świat widzi mame pokazuje mu czarnobiałe rzeczy

Agabi naprawiłan biedronkę

Kami ale masz fajny dzień piękności

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 11:48   #1934
PannaMagda
Zakorzenienie

Kluska, ale Hania śliczna a Ty masz super głos ja poproszę te kołysanki ))
Zophiee fajnie, że grill się udał
Rudasku, dzisiaj nadrobisz skalpel i bieganie a możesz zawsze sobie ściągnąć film z yt na dysk ) ja mam tak ściągnięty Killer Skalpel i Turbo

Ale Was na wspominki wzięło cuudnie )

co do Randki:
Agabi.. na szczęście go nie wciągnęła..
Kluska.. randka ze skręcaniem łóżka zrobiłam jedzenie, powiedziałam, że nie chce żeby nasze spotkania i jego humory były zależne od niej, że mnie męczą takie sytuacje. On obiecał, że to już jest sprawa zakończona.
Ziajka mój eks na szczęście się nie odzywa.. a jego eks mam nadzieje, że już przestanie zatruwać mu życie.
Mysia przyszedł, skręcił łózko, zjadł ze mną, dostał masaż potem mnie wymasował ( ) No nie chciałam mu mówić jakie waleczne babeczki tu mamy
Kami.. no też się cieszę, że się odezwał ale od razu wyczuł, że mam zły humor.. pogadaliśmy.. psy go polubiły
Zophiee udana udana nawet nie wiem kiedy nam ten czas zleciał.. robiło się już późno on sprawdził sobie transport do domu (bo eks zabrała mu auto ) włączyliśmy tv i usnęliśmy ja się przebudziłam, przyniosłam mu kołdrę i poszłam do sypialni.. także był obiad z opcją śniadania
Yss.. przyszedł i naprawdę miło spędziliśmy czas
Stary 2014-06-19, 12:25   #1935
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cześć LaskiKostek śpi,byliśmy już na podwórzu co możecie na fb zobaczyć i graliśmy w piłkę-ale miał radochęZjadł Danio i padł przytulony do mnie

Madziua wyrko wypróbowane? Wymasował mówisz czyli że "ten tego"? Powiem Ci że idąc do sypialni pięknie się zachowałaśJak prawdziwa dama

Klusiu Kostek to dostał od chrzestnego pod choinkęwiesz jakie to jest fajne? Tylko szkoda że kulki latają po całym domu ale radocha jest niesamowita Kostek jak go tam wsadziliśmy oszalał z radościcena z kosmosu ale to nie ja płaciłam

Yss no niech pięknie kiełkuje

Zophiee cycki z kuraka-najlepsze co można mi zrobić do jedzenia udanego spacerku,u nas się coś chmurzy a tak fajnie na dworze-nie za zimno i nie za gorąco

Izka obyś przetrwała

Aga Sznuróweczka jest niesamowita-na serio przeskakuje etapy-spryciula jedna,jaka silna

Kami no pięknie dzisiaj maszleżeć i pachnieć-zadanie na dziś

Ziajka to zdecydowanie czas na spacerówkę dla Czarodzieja ani się obejrzysz a będzie siedział i Młoda Kluska to samo

TŻ chyba za tydzień na tydzień przyjedzie ale jeszcze nic nie jest pewne-u niego non stop się coś zmienia
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 12:31   #1936
PannaMagda
Zakorzenienie

Ewcia widziałam fotki, Kostello taki uroczy jest i tak fajnie się uśmiecha )

Nie, nie było "ten tego" masaż pleców mi zrobił w ramach przeprosin, za dzień poprzedni
Taaa uciekłam mu do sypialni, a za jakiś czas dostaje eska "mogę przyjść się przytulić ?"
i przylazł, ale tak jak mówił przytulił się i poszliśmy spać.. a rano dostałam kawę i tosty
Stary 2014-06-19, 12:36   #1937
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Ewcia widziałam fotki, Kostello taki uroczy jest i tak fajnie się uśmiecha )

Nie, nie było "ten tego" masaż pleców mi zrobił w ramach przeprosin, za dzień poprzedni
Taaa uciekłam mu do sypialni, a za jakiś czas dostaje eska "mogę przyjść się przytulić ?"
i przylazł, ale tak jak mówił przytulił się i poszliśmy spać.. a rano dostałam kawę i tosty

dziękuję Jeju Madzia ja bym łaziła dzisiaj z bananem na twarzy-fajnie jak we filmie Na serio zachowałaś się jak damaOn z resztą też super że się nie dobierał
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-19, 12:43   #1938
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
mój tz wczoraj też popił ale za to dzisiaj ma nagrode opieka nad córcią już od 7 a mama sie dzisiaj piękni i relaxuje.
Bardzo dobrze
Cytat:

co do Randki:
Agabi.. na szczęście go nie wciągnęła..
Kluska.. randka ze skręcaniem łóżka zrobiłam jedzenie, powiedziałam, że nie chce żeby nasze spotkania i jego humory były zależne od niej, że mnie męczą takie sytuacje. On obiecał, że to już jest sprawa zakończona.
Ziajka mój eks na szczęście się nie odzywa.. a jego eks mam nadzieje, że już przestanie zatruwać mu życie.
Mysia przyszedł, skręcił łózko, zjadł ze mną, dostał masaż potem mnie wymasował ( ) No nie chciałam mu mówić jakie waleczne babeczki tu mamy
Kami.. no też się cieszę, że się odezwał ale od razu wyczuł, że mam zły humor.. pogadaliśmy.. psy go polubiły
Zophiee udana udana nawet nie wiem kiedy nam ten czas zleciał.. robiło się już późno on sprawdził sobie transport do domu (bo eks zabrała mu auto ) włączyliśmy tv i usnęliśmy ja się przebudziłam, przyniosłam mu kołdrę i poszłam do sypialni.. także był obiad z opcją śniadania
Yss.. przyszedł i naprawdę miło spędziliśmy czas
Mam nadzieje ze jego była da wam spokój.

Domiś dalej ma plamyIle może się to utrzymywać?Dziś jeszcze przyszło mi do głowy że dwa tygodnie temu zmieniłam proszekWięc nie wiadomo czy to nie uczulenie na to.

Stary 2014-06-19, 12:47   #1939
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze

Mam nadzieje ze jego była da wam spokój.

Domiś dalej ma plamyIle może się to utrzymywać?Dziś jeszcze przyszło mi do głowy że dwa tygodnie temu zmieniłam proszekWięc nie wiadomo czy to nie uczulenie na to.

Izka wczoraj byłaś u lekarza więc od razu nie poznika to,musi minąć pewni kilka dni. A ciuszki już od 2tygodni nosi prane w nowym proszku? bo jesli tak to pewnie nie od tego bo by od razu była reakcja.

Spadam umyć lodówkę,mam przymusowe odmrażanie bo w nocy robiłam picie z lodem i nie domknęłam zamrażalnika rano paczę a tam pod lodówką woda będę później
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-19, 13:38   #1940
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
To mi mojego TŻta przypomina. Właśnie tym się zaczął nasz związek, że został na noc i nie było bara bara ale zapytał czy może się przytulić. Tak mnie objął cudownie, że już mnie tak 8 lat obejmuje .

My byliśmy pozwiedzać stacje benzynowe, bo TŻ szukał środka czyszczącego do auta. Coś tam dostaliśmy. Ja znowu zaległam na kanapie i muszę pobawić się w grafika i zaprojektować tacie kalendarzyki.
Teściowe poszli na pochód. Najlepiej, teściowa dziś z rana z pytaniem: "to co? musicie dzisiaj jechać, tak?" nie ku...a nie musimy . Zachowują się jakbyśmy wydziwiali z tymi wyjazdami do Gdańska, a to przecież najważniejsze. Dobrze mi zrobi chwila bez niej i sam na sam z TŻ. Ale ja się na mizianie już chyba nie nadaje.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 13:43   #1941
_Kluska_
Zakorzenienie

o jacie. wysprzatałam chałupkę, jeszcze ciasto w trakcie i szafki w kuchni, tż odkurzy i będzie ładnie. no i obiad jakiś trzeba

Madziu ładnie się zapowiada ja też pościeliłam w drugim pokoju ale jak przyszedł juz taką damą nie byłam

przepraszam nie pamiętam więcej nadrobie przy obiedzie.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-06-19, 13:44   #1942
PannaMagda
Zakorzenienie

Yss masz rację dobrze Wam zrobi chwila we dwoje ja bym ze swoją niedoszla teściowa nie wytrzymała.
No zobaczymy czy u Nas będzie podobnie
Kluska ja nie mówię że nie miałam ochoty, ale wiem ze trochę musi się postarać jeszcze. Ja muszę być przekonana ze rzeczywiście to to zaprosiłam go jako osoba towarzysząca na roczek mojej chrzesnicy. ma się zorientować jakie ma plany na przyszły weekend i ma się odezwać.

Edytowane przez PannaMagda
Czas edycji: 2014-06-19 o 13:46
PannaMagda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 14:04   #1943
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Izka wczoraj byłaś u lekarza więc od razu nie poznika to,musi minąć pewni kilka dni. A ciuszki już od 2tygodni nosi prane w nowym proszku? bo jesli tak to pewnie nie od tego bo by od razu była reakcja.
Tak,od 2 tygodni je nosi

Stary 2014-06-19, 16:59   #1944
_Kluska_
Zakorzenienie

Zophiee dziękuję za odpowiedź

Iza a gdzie Domiś ma te plamy?
Hania ma od jakiegoś czasu na lokciach suche, dr powiedział zeby się nie przejmować bo niewielkie i nie swędzi i kazał smarować. teraz na jednym łokciu zrobiło się czerwone i się trochę tym martwię

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Yss dobra ta Twoja teściowa czy ona w ogóle rozumie jakie to przedsięwzięcie? że przygotowania, leki, zastrzyki, punkcja i cała reszta nie jest wykonywana przypadkowo tylko w określonym czasie bo inaczej wszystko weźmie w łeb? w sumie jakby rozumiała to by nie zadowala takich pytań

padnięta jestem ale jak miło w domu jak jest czysto

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-06-19, 17:30   #1945
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Faak jakoś mi się humor zje*ał bez okazji siedzimy w domu bo non stop się chmurzy,umówiłam się dzisiaj na bieganie ale nie wiem czy coś z tego będzieKostek spadł z jeździka-na szczęście tylko się wystraszył ale płakał bidulek jak nie wiem.Teraz gra w piłkę. Zajrzę wieczorem
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-19, 17:51   #1946
_Kluska_
Zakorzenienie

Ewciu

mi też się humor z^^bał. porwało fotel na balkonie wprost na donicę z moimi nowymi niecierpkami jeszcze się dobrze nie przyjęły a już połamane
i Hani coś jest, płacze i marudzi. dziś była pierwsza dynia, może to to espumisan dać?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-06-19, 18:21   #1947
RudaEwcia25
Zakorzenienie

No i ch*j z tym wszystkim

Klusiu daj,może się wypierdzieć bidulinka nie może nie zaszkodzi a może pomóc
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-19, 18:22   #1948
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Zophiee dziękuję za odpowiedź

Iza a gdzie Domiś ma te plamy?
Na całym ciałku ale najwięcej na szyjce i brzuszku.
Cytat:
i Hani coś jest, płacze i marudzi. dziś była pierwsza dynia, może to to espumisan dać?
Daj

Ja już po wizycie,nie było zle

Stary 2014-06-19, 20:17   #1949
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczyny 3km w 18minut i tylko kawałek szliśmy Ale mi się humor poprawił

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Oglądam "Grease" na tnv7 i cieszę kapuchę jak dekiel Travolta jaki słodki BYŁ
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-19, 21:05   #1950
_Kluska_
Zakorzenienie

Iza, cieszę się, że jakoś poszło

Ewciu zaraz nam będziesz maratony biegać
haha masz rację z Travoltą chociaż zawsze wolałam Patricka Swayze

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości