![]() |
#1921 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1923 | ||
Zakorzenienie
|
wieczornie nadrabiam
![]() muszę pochwalić mojego męża: zrobił mi dziś pyszny obiadek -niespodziankę i chyba czytał w moich myślach bo mizeria również była ![]() wow..śliczności ![]() Cytat:
![]() ![]() nie chciałam nikogo nastraszyć, tylko jakoś tak mnie naszło po tej rozmowie ![]() ![]() pamiętam o przepisie na szarlotkę, zaraz podeślę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Boleczka-udanych przygotowań ![]() jakbyś miała jakieś pytania odnośnie spraw organizacyjnych czy ogólnie przedślubnych to pisz śmiało, sama przez to niedawno przechodziłam ![]() hehe szczerze to dziwi mnie jak piszecie, że przygotowania to nic miłego, ja swoje wspominam baardzo fajnie, w zeszłym roku jakoś o tej porze zaczynało się to szaleństwo ![]() ![]() czasem od nadmiaru bolała głowa, ale miałam oparcie w TŻ, przyjaciółce i mamie-doradzali jak mogli ![]() Rosario-powodzenia jutro u lekarza ![]() odnośnie sukni z trenem to ja też taką miałam, treny są boskie ![]() też mogę odsprzedać-moja to Annais Bridal Rosabela ![]()
![]() |
#1924 |
Zakorzenienie
|
A takie domowe pasztety to można? Nie robi się ich.przypadkiem z watróbki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Glowa mnie boli bardzo ide spac dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam co naskrobałyście i tak myślę, że jak do pracy wrócę to ciężko będzie mi za wami nadąrzyć
![]() Nie pamiętam co komu dokładnie więc napiszę oglnie. Widziałam, że były pomyślne wieści z usg więc gratki dla mamusi ![]() Chciałam też przywitać nową mamuśkę ![]() BOLECZKA - tobie życzyć wytrwałości w przygotowaniach do ślubu. Pogratulować pięknych zakupów. Wszystkim chorowitkom życzyć duuużo zdrówka i powodzenia na jutrzejszych wizytach ![]() Ja już nie mam siły pisać co u mnie więc życzę spokojnej nocki :p
#1928 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziekuje ![]() Cytat:
Cytat:
Dziekuje bardzo ale akurat suknie juz mam :P jedna rzecz juz jest zalatwiona haha ![]() Cytat:
Dziekuje bardzo, duzo mi to dodaje sily, mysle teraz mam wiecej sily i czasu na przygotowania niz bede miala po porodzie dlatego taka decyzja, dziekuje jeszcze raz ![]() Dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() Ja tez mysle ze to wspanialy czas bo przygotowania sa do jednego mysle z najpiekniejszych dni w moim zyciu. Co prawda lekko nie jest ale jak juz dotrwam do 27.12 to napewno bede sie czula fantastycznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na weselu się pobawiliśmy do 6ej rano, chociaż minęło mi raz dwa.. a na poprawinach to już człowiek się wyluzował i w końcu ciasta miałam czas spróbować ![]() my braliśmy ślub w majówkę ![]() ![]() nie mogę spać, jem właśnie kanapki ![]() ![]()
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
Ja chce jeszcze spać! !! A tu trzeba wstać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
Koperco dobra z Ciebie mama :-
![]() kochana dzieki za link ![]() Rosario ja top model dzis na necie oblookam ![]() Rybcia mniam placuszki Mala wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu ![]() Malinka super zakupy!!! ![]() Blackberry ja niendalam rady spac:/ ble Madzix ale masz dobrze! ![]() ![]() dzieki za przepis ![]() Madison ![]() no to sie ogarnian bo trzeba jechac,znow pryszcze wyszly:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
Eh... panuje umnie jelitówka... mój Tż, mama a mnie teraz chwilke przed wyjściem zaczął boleć brzuch i biegiem do toalety
![]() Soniuska udanej podróży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Zakorzenienie
|
Rosario cholera! wole juz chyba byc przeziebiona niz z jelitowka sie meczyc,choc do tej pory tfu tfu nigdy nie zlapalam.
o 4 sie obudzilam i spac nie moglam przez katar,swedzace uszy i gardlo. masakra,rozklada mnie. dzis ogarne lekarzy i kupie cos na obiad jutrzejszy i leze w lozku i zdrowieje:/ ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ---------- Rosario Tobie rowniez udanej podrozy i nie daj sie jelitowce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hejka ![]() ja tez chodze do Arciszewskich, tylko ze do dr. Nowaka, ja prakytcznie tam większość ich przeszlam, i ten jakos najbardziej mi podpasowal ![]() a co do witamin to tez te biore i znalazlam w podobnej cenie co Ty na antoniukowskiej w aptece jak dobrze kojarzę te strony ![]() malinka1984 Soniuska dzięki, juz jest lepiej, wczoraj bylismy na tych ciężkich zakupach, zajelo to chyba z 5 godzin..... ale kupilismy to co trzeba, wrocilismy po18 i bylam podnieta i poszlam spac ![]() rosarioVwspolczuje z calego serca ![]() boleczka93 ja swoje przygotowania do ślubu wspominam bardzo przyjemnie, ja lubię organizowac, chodzic pytac szykac u nas 07.07.2015r beda 3 lata jak jestesmy po slubie ![]() Lekkaatletka cieszę się ze wszystko dobrze po wizycie ![]() gosiaksuper ciuszki ![]() MalaSylwia ja do salaty zamiast octu dodaje kwasek cytrynowy i cukier... uwielbiam takie smaki ![]()
![]() |
#1935 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1936 |
Rozeznanie
|
Trzymam kciukasy za wizyty
![]() ![]() a ja uciekam na śniadanie ![]() ![]()
#1937 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Widzę, że jelitówka zbiera u nas pokaźne żniwo ![]() SONIA - kciuki za maraton lekarski obyś same dobre wieści przyniosła ;* Ja swoje przgotowania do ślubu wspominam jako ciągły płacz, ale to dlatego że praktycznie wszystko teściowa zaplanowała ![]() My ślub w czerwcu 2000 roku braliśmy. U mnie wszystko ok ![]() Dziś robię barszcz ukraiński i na deser zrobię znów eklery - może dziś się w końcu zmobilizuję i wstawię ten przepis ) ![]() Teraz właśnie mam zamiar sprzątnać po śniadanku i oddelegować dziewczynki do przedszkola a sama chyba jeszcze wrócę do łóżka bo u nas taka nieciekawa pogoda.. Niech, któraś mi wyślę odrobinę słonka ![]() A jutro wracam do pracy i myślę, że zupełnie mi się nie chce :blink: ---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:33 ---------- Spokojnego wtorku! ![]()
![]() ![]() 2003, 2004, 2008, 2013, 2014 - IVF 06.2011 - NATALKA i AMELKA![]() ![]() ![]() 12.2012- MARCELEK ![]() 07.2014 - IVF ![]() ![]() Edytowane przez _Madison_ Czas edycji: 2014-09-30 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia na badaniach!
Soniuska zdrowia! Madison co to za domek z sera? Ja na sniadanko grejpfruta zjadlam ![]() Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2014-09-30 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Ja mialam tylko cywilny a potem obiad. Wesela lubie ale swojego nie chcicalam-wszyscy sie bawia oprocz Ciebie. Ale ja dodatkowo mialam skłocona mocno rodzine i troche nie wyobrazalam sobie jak to wszystko ogarnac. Kurujcie sie biedaczki-jelitowka bez lekow to sobie nie wyobrazam... Sonia oby z lekarzami szybko poszlo. Ty mowisz ze pryszcze, a ja stalam sie takich sucharem ze twarz smaruje oliwka bo tak sie łuszcze, w glowie tez mam jakby lupiez i plamki suche na ciele mi sie pojawiaja-masakra Madison u mnie tez szaruga wiec slonka to ja tez poprosze. Jeszcze nadaje z lozka i tak mi sie nie chce wstawac.. ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Mała śliczne ciuszki, mnie oczarował ten osytatni krótki bodziak! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wit.kupuję w aptece Pod Lwem, na Antoniukowskiej też jest ich apteka
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ja właśnie kawkę będę piła i się zastanawiam co tu dziś chłopakom na ten dzień chłopaka zorganizować ![]() malinka ten śpiworek cudny ![]() co do ślubu to my salę zaklepaliśmy rok temu w czerwcu, u księdza od nowego roku zaczęliśmy się dowiadywać co trzeba i kiedy, zaproszenia w kwietniu zamówiłam na allegro, sukienkę szyłam na zamówienie od czerwca, w lipcu zamówiłam kwiaty (bukiet dla mnie, świadkowej plus ustrojenie kościoła) i w zasadzie to wszystko nie trzeba było ganiać nie wiadomo jak, garnitur dla męża od ręki kupiłam. Gości zapraszaliśmy jak mieliśmy wolne dni a moją rodzinę z pod Kołobrzegu ogarnęliśmy w majówkę ![]() ![]() ![]() ![]()
#1942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś na 12.40 idę na genetyczne, mam nadzieję że będzie wszystko ok ![]() Gossip i Soniuska trzymam też kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty! Chyba że ktoś jeszcze dziś wizytuje? ![]()
![]() |
#1943 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
można dodać tylko trochę watrobki, nie jest całkowicie zabroniona ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze ![]()
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry po sniadanku
![]()
![]() |
#1945 |
Raczkowanie
|
gosiak - jak pięknie, dobrze że wam tak dobrze poszło i msz piękne wspomnienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
my na poczatku pazdziernika, za chwile stukna dwa latka. emocje sa niesamowite, mnie puscilo dopiero na sali w polowie wesela choc i tak nie do konca. co dzialo sie w kosciele to nie pamietam
![]() ![]()
#1948 |
Zakorzenienie
|
dziekuje kochana. a z tego co pamietam to ty dzis imieniny, wiec..
Wszystkiego naj naj.. zdrowej dzidzi i jak najwiecej usg zeby ta dzidzie ogladac! ![]() ![]() ![]() ![]()
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ ![]() Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2014-09-30 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze szybko sie tego szpitala z domu pozbedziesz!
![]() |
#1950 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.