![]() |
#1921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Magda ale cudne te słonie! Kurcze, marzy mi się taka zdolność na szydełku, ale chyba zacznę od pufy pokazanej na jej stronie. Wygląda na prostszą
![]() ![]() Taką chmurkę możesz zrobić sama bez problemu, szyjąc ręcznie. No i dużo taniej, jakiś polarek czy filc, igły, nici i wypełnienie i masz ![]()
#1922 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wszystko wiem, wszystkiego się dowiedziałam. I tak nie rozumiem tego, ważne by się kasa zgadzała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wszystko piękne, ale żeby takie zdolności były. ![]()
![]() |
#1923 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja na szydełku robić nie umiem, ale te rzeczy są piękne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Zadomowienie
|
Magda - świetna ta karuzela ze słonikami. Chyba powiem teściowej, żeby zrobiła, bo ona to potrafi różne cudeńka, więc może i ze słoniem sobie poradzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Rozeznanie
|
Uaoo tak skoro firma jest mala to ZUS rozlicza sie z Toba.
Zeby dostac kase na konto musisz zlozyc pismo w ZUSie z numerem konta, nie wiem jak nazywa sie dokladnie ten druk ale w placowce Cie pokieruja. |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale ja już śledzę kołyski na allegro...jak będzie okazja, to mogę nie wytrzymać ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że jak będzie widział ruchy swojego dziecka to zareaguje inaczej ![]() teściowie przy porodzie -rewelacja ! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | ||
Zakorzenienie
|
lune1992 dobrze, że przy upadku nie uderzyłaś się!
Omdlenia to chyba normalna sprawa, mi też dziś przy robieniu obiadu zrobiło się ciemno przed oczami, ale jeśli wiesz, ze masz taką tendencję to od razu w sklepie pchaj się do przodu ![]() A imię hmmm oryginalne ![]() Cytat:
![]() ![]() wow ![]() Cytat:
![]() Dziś mnie zaskoczył, bo stwierdził, że już odłożył sobie kase na rower to teraz będzie odkładał na wózek ![]() A ja na ostatnim USG dostałam kilka zdjęć małego i na jednym widać tylko same malutkie stópeczki ![]() ![]()
![]() |
#1928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myśle że bardzo fajny wpis do karteczki. Mi by sie bardzo miło zrobiło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Konto usunięte
|
Zbierało mi się i zbierało i dzisiaj wydaje mi się, że dzień kulminacyjny. Jedno po drugim od południa. Raz po lewej, raz po prawej stronie stronie czuję pseudo skurcze - zapewne rozciąganie się macicy, ale to nic przyjemnego. Coś jakby ewidentne ciągnięcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z drugiej strony dobrze że nie panikuje jak ja ![]() Ja jak widziałam ostatnio te paluszki to takie maleńkie ![]() ![]() ![]() Kocham żółtko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moj tez to ma czas na wszystko. "Przeciez porod dopiero w styczniu" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1934 |
Zakorzenienie
|
Ja mojemu pokazałam śpiochy 56 to stwierdził że dziwne że z takiego małego będzie takie duze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Zadomowienie
|
Ja też biorę pod uwagę opcję, że maluch może zechcieć wyjść wcześniej i urodzić się w grudniu. Więc trzeba mieć już wszystko na grudzień przygotowane.
Wbrew pozorom to nie ma zbyt dużo czasu, bo już prawie sierpień i zaraz będzie wrzesień. I tak zlecą migiem wszystkie miesiące. Nim się obejrzymy, dzieciaczki będą już z nami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie tak to widzę. Zacznie się październik, moje jeżdżenie co tydzień na weekend do Rzeszowa to nawet nie będzie czasu ogarnąć wszystkiego. Tż argumentuje to tym że lecimy w październiku do UK i tam złapiemy kosz mojżesza (moja miłość). Ale wątpię czy w 3 dni coś ogarniemy
![]() Chciałabym mieć wszystko gotowe już we wrześniu. Rozumiem tam jakieś pierdółki zostawić na później ale większe gabaryty to już ![]() Ale odnowienia łóżeczka kiedy będzie miał wolne mu nie odpuszczę ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Najadłam się tak że pękam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Idę robić ciastka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Zadomowienie
|
A ja będę dziś robić jagodzianki z mąki razowej. Mam nadzieję, że wyjdą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też juz nie kupujemy nic wiecej poki co,nie mamy gdzie tego skladowac,Najpierw przeprowadzka,potem remont i na koncu zakupy :-( A jeszcze sie poklocilismy z siostra tz bo mamy wspolna klatke schodowa i jej chlopak ja namowil ze koniecznie teraz trzeba wymienic drzwi wejsciowe,wyszloby prawie 700e od lebka,my jej mowimy ze znajdziemy taniej i ze nie chcemy tego przed przyszlym rokiem robic bo mamy wystarczajaco wydatkow a ta nam wielka awanture zrobila...nie cierpie jej narzeczonego
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
to Was dziś dziewczyny wzięło kulinarnie - chwalcie się wypiekami
![]() Ja przygotowałam na wieczór galaretkę owoce leśne do z bananami i nektarynkami ![]()
#1943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mieszkamy w PL ale strasznie mi sie to imie podoba i ta pisownia, czytałam że w tamtym roku było 3 Kolinów, wiec moze nie bedzie problemu z nadaniem, w Warszawie powinno przejść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
Polecam się na przyszłość
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Lune to ja mam ciśnienie 125/95 i też mi się słabo robi i w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Zakorzenienie
|
Lune, to ciśnienie niezbyt wysokie, ale woda tez by je podniosła. A ile tej wody pijesz dziennie?
Co do imienia, to mnie osobiście się nie podoba, zwłaszcza że mówimy o nadaniu go w PL i nazwisko macie pewnie też w miarę polskie? Ja ostatnio na wizycie miałam 90/50, ekstra. |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam taki fart ze moja mama robi na szydełku ubranka dla lalek i sprzedaje. Robi to z zamknietymi oczami, poprosze ją żeby mi zrobiła na karuzele, moze takie duze kolorowe pompony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
A zapomniałam - szefowa mi pogratulowała dziś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i supcio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Zakorzenienie
|
niee.. przyszłam 5 min spóźniona i mu się spieszyło bo nie ogarnął się wcześniej bo Olka wstała przed 7
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Wtajemniczenie
|
No i super
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.