|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#19591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!!
no to dzisiaj kolej na mnie ja byc ostatnia i ja byc pierwsza,a jednak sprawdza się powiedzienie ostatni będa pierwszymi
dzien dobry |
|
|
|
#19592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
agulla dzięki Ładnie dziadzię odprowadziliśmy, a teraz pewnie dziadek może wreszcie pogadać sobie z Bozią i pewnie szczelą sobie po kielichu, więc jak się zdażą jakieś dziwy , to wiadomo przez kogo ![]() By się pocieszyć zjadłam dużą drożdżówkę dziadek powiedział by po poznańsku "szneka z glancem" |
|
|
|
|
#19593 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a dziaidzius pewnie szczęsliwy jest teraz
|
|
|
|
#19594 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry!!
![]() Ale tu pustki, jak zwykle w sobotę ![]() Od rana zapieprzam ze sprzątaniem, odkurzanie, mycie, pranie i normalnie niczego nie iwdać, ciągle mało. Niezłe aero
|
|
|
|
#19595 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!!!
![]() rety gdzie was wszystkie wywiało?? ![]() ![]()
|
|
|
|
#19596 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc...
mam zespol napiecia , musze isc do gina zeby mi cos zrobil, nie wiem co, wyciał cos, cos wszczepil, cokolwiek..!!!to JEST NIE DO WYTRZYMANIA, TYDZIEN Z ZYCIORYSU. czy wy macie tez takie jazdy? zero panowania nad emocjami! i jak tu robic kariere i w ogole cos planowac! to nie jest smieszne
|
|
|
|
#19597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. przykro mi z powodu Twojego dziadka.. |
|
|
|
|
#19598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj my kobiety jesteśmy biedne. I to całkiem poważnie. ja mam właśnie @ i taką jazdę, że sama ze sobą się kłucę. A ci co znajdą się w zasięgu rażenia powinni się chować. Ostatnio byłam u 9 gina i jak zwykle może pani przepisać pigułki..... Cholera nawet porządnie nie zbada. Ech wczoraj zrobiłam murzynka, mi to pomaga. Nie ma jak ciacho z czekoladą
|
|
|
|
|
#19599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. a skoro nie mam juz takiego to cierpie. a pigulki gowno dają. przynajmniej wg mnie, tzn rozwiazuja problem regularnosci cyklu. ale zespol napiecia jest nie do zwalczenia. to jest straszne byc taka marudna i nic nie mozna zrobic, absolutnie nic, coz, wszyscy przestana mnie lubic, trudno, zdarza sie...
|
|
|
|
|
#19600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#19601 |
|
Zakorzenienie
|
Ufffffffff..... nareszcie odzyskałam neta, tym razem moze na dobre bo mam nowego windowsa i w ogóle tylko musze sbie jeszcze jakies darmowe antywirusy zassać (znacie jakieś dobre?
Masiek dla Ciebie przede wszystkim duuuży przytulak Dziadziuś pewnie sobie teraz po chmurkach skacze i mówi Bozi zeby Ci troche świeżego śniegu zesłał bo lubisz ![]() A co do PMSu to w sumie ja nie mam jakiś strasznych jazd (odpukać!) Czasami sobie tylko troche pogledze, mam chcice na słodycze ale nie jest aż tak źle, także współczuje kochane moje
|
#19602 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#19603 |
|
Wtajemniczenie
|
madralka, a ile chcesz tych antywirusow zassac? bo wiecej nie jeden to jest niewskazane przeciez
|
|
|
|
#19604 |
|
Zakorzenienie
|
No zassałam sobie NODa póki co, bo w sumie zawsze go miałam....no i jeszcze tylko bym chciała jakiegoś od spamów.
|
#19605 |
|
Zakorzenienie
|
Był gdzieś na końcu drygiej strony!!! Straszne!!!
|
|
#19606 |
|
Zakorzenienie
|
No ale dzień dobry
Ja jak co dzien zjem sobie wlasnie sniadako i przeglądam wizaz
|
#19607 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Melduje się jako druga
|
|
|
|
#19608 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#19609 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
choć może dziwne mi aż tak bardzo smutno nie jest, bo dziadek nas do tego przygotował, chorował już od dłuższego czasu, a po za tym zawsze jak ktoś był smutny to dziadek śpiewał "uśmiechnij się nawet w tedy gdy dostaniesz patelnią od żony" I mogę się cieszyć, że znałam dziadka, bo to był dobry człowiek. Bozia ma teraz okazję go poznać bliżej. |
||
|
|
|
#19610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak na razie nie mam faceta (znaczy się miewam tżetów mój rekord czasowy bycia z kimś to aż 5miesięcy) więc cierpię w samotności, bosz jak ja nie cierpię @. jestem kompletnie do niczego. Psychika mi nawala, wczoraj miałam taki koncert, że sama się tym zmęczyłam ryczę, krzyczę, marudzę Jestem na dobrej drodze do bycia starą panną |
|
|
|
|
#19611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez, mama mi dzis powiedziala ze sie marnuje a ja sobie uswiadomilam ze nigdy w zyciu nie spedzilam walentynek w sposob romantyczny, dlatego wybaczcie, nienawidze tego swieta... a ja nie bede nigdy starą panną... ja bede singlem do pozniej starosci |
|
|
|
|
#19612 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry. bosz ale tu pusto
![]() pożucacie ten wątek ![]() ![]() przecież do maja mamy być zgrabne i piękne. czy wy wiecie, że zaraz będzie marzec no to już ostatni dzwonek na poprawki brzucholkowe
|
|
|
|
#19613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta mi mama koleżanki powiedziała, że jestem mało ambitna, bo ładna ze mnie dziewczyna nie pryszczata, a nie potrafię zakręcić się w okół jakiegoś faceta. ja wolę być starą panną, singiel jakoś dziwnie mi się kojarzy nie wiem czemu ze śpiewaniem
|
|
|
|
|
#19614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Już jestem, nie opusciłam watku tylko kurcze...nic mi sie ostatnio nie chce...KOMPLETNIE NIC! Nawet nie chce mi sie rano wstać z łóżka a co do piero wziaśc sie za robienie czegoś pożytecznwgo
bosz....No nic jakos sie bede musiała zmusić do czegokolwiek bo życie mi ucieka... Masiek masz racje...za chwile marzec, a ja nie schudłam ani grama! Bo oczywiscie ćwiczyć tez mi sie nie chce Ale wczoraj sobie poczytałam troche na forum sfd.pl i troche sie zmobilizowałam, no bo przecież nie moge miec takiego tłustego dużego i ochydnego brzuchola na wiosne a już napewno nie w lecie!!! Kurna, no! Ja chce w koncu wyjsc sobie na plaże, tak normalnie
|
|
#19615 |
|
Zakorzenienie
|
Dien dobry,
ja jak co dzien jem sniadanie przed wiazem A wiecie co słyszałam? podobno ma juz nie być zimy W s umie to sie ciesze, bo juz by wiosne chciała Chociaz u mnie to cały czas taka wczesna wiosna, bo jest jakieś +10 st. tylko słonka brakuje
|
#19616 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry!!!
Też pałaszuję śniadanie przy wizażu zaraz pójdę po dolewkę kawy. Ale miałam rano aero musiałam schodzić 16 pięter w dół z moją Mopsiastą na rękach, kochanie moje waży 8 kilo. Na szczęście jak wróciłyśmy do bloku windy już działały. Bo 16pięter w górę z klockiem na rękach, to chyba po nad moje siły |
|
|
|
#19617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#19618 |
|
Zakorzenienie
|
A ja teraz już uciekam bo lece do fryzjera...
Rany ciekawe czy wróce z taką fryzurą jaka chce mieć
|
#19619 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#19620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też chcę wiosnę ![]() dzisiaj było w poznaniu bardzo ciepło, szłam w rozpiętej kurtce i się cholernie zgrzałam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

i bede czekqac na foto ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, musze isc do gina zeby mi cos zrobil, nie wiem co, wyciał cos, cos wszczepil, cokolwiek..!!!to JEST NIE DO WYTRZYMANIA, TYDZIEN Z ZYCIORYSU. czy wy macie tez takie jazdy? zero panowania nad emocjami! i jak tu robic kariere i w ogole cos planowac!
to nie jest smieszne

. a skoro nie mam juz takiego to cierpie. a pigulki gowno dają. przynajmniej wg mnie, tzn rozwiazuja problem regularnosci cyklu. ale zespol napiecia jest nie do zwalczenia. to jest straszne byc taka marudna i nic nie mozna zrobic, absolutnie nic, coz, wszyscy przestana mnie lubic, trudno, zdarza sie...

ale nie jest aż tak źle, także współczuje kochane moje 

W s umie to sie ciesze, bo juz by wiosne chciała