|
|
#1951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
A teraz powiem tak, gdybym była w Twojej sytuacji to: 1) wykupiłambym przepisany duphaston 2) powtórzyłabym jutro betę i zbadała proga 3) cieszyłabym się że wszystko ładnie przyrasta 4) puściła kilka inwektyw pod adres dzisiejszej lekarki Duphaston lepiej mieć, zwłaszcza że jedziesz na wakacje. Jeśli podczas urlopu zaczęłyby się nie daj Boze jakieś plamienio-krawienia, wtedy lykaj. Chyba że próg będzie nisko to łykają już od jutra. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Frezjan, zrób tę kolejną betę, w kalkulatorku porównaj z obiema dotychczasowymi. Weź progesteron.
I zapomnij o tym, co ta durna baba nagadała. Niby na jakiej podstawie zaczyna Cię straszyć ciążą pozamaciczną? Na USG i tak nic by jeszcze nie zobaczyła, bo jest bardzo-bardzo wcześnie. |
|
|
|
#1953 | |
|
Zadomowienie
|
Frezjan bo sam pomysł teleporad jest po prostu niedorzeczny. Nie wiem jakim cudem lekarz obojętnie jakiej specjalizacji ma coś zdiagnozować
zgadzam się, dno i dwa metry ziemi. Normalnie powiedziałabym 'spróbuj u innego lekarza', ale nic to nie da, bo faktycznie bez fizycznego kontaktu ciężko coś powiedzieć. Z drugiej strony tak jak mówisz, czasami wystarczy choć troszkę empatii, zwłaszcza kiedy chodzi o dziecko a nie zmiany skórne czy inna mniej ważna dolegliwość 🤦☠♀️Cytat:
pamiętam jakby to było wczoraj, a nasz diabeł ma już 11,5 miesiąca ![]() ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
Tak właśnie myślałam dziewczyny, dziękuję wam.
Naprawdę gdyby nie to forum to nic bym nie wiedziała. Tragedia... Też byłam przyszykowana na taką 'porade', ale to już ręce opadają. Pójdę na spokojnie jutro na bete. Cieszę się że mam receptę, w razie czego. I będę spokojnie czekać Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1956 |
|
Rozeznanie
|
Frezjan, spokojnie, tak jak dziewczyny mowią. Na tyle kciuków tutaj zaciśniętych musi być dobrze ☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
Frezjan, współczuję Ci takiej teleporady
ale powiem Ci, że gdybyś np. poszła na IP osobiście, to wcale nie byłoby lepiej. Ja w 5tc pierwszej ciąży miałam plamienia, lekarz przyjmujący zbadał mnie tylko ginekologiczne, bez żadnego usg, po czym usłyszałam, że on nawet nie jest w stanie potwierdzić, że jestem w ciąży, a w ogóle to na zachodzie do 12tc nikt ciąży nie podtrzymuje i że trzeba dać szansę naturze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1958 |
|
Rozeznanie
|
Anilani, masakra jakaś! Ja rozumiem, że czasem natura wie co robi, ale powiedzieć tak kobiecie... to trzeba serca nie mieć... ale niektórzy lekarze już mają taką znieczulicę, że szkoda gadać.
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Zwłaszcza że są kobiety, u których niedomoga lutealna jest jedynym problemem, a zarodki są w pełni zdrowe. Więc suplementacja progesteronu rozwiązuje sprawę, ale nie, bo... "natura wie, co robi"?
|
|
|
|
#1960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1961 |
|
Zadomowienie
|
Frezjan co za babsztyl
![]() Na usg nie bedzie widac niz dopoki beta nie osiagnie minimum 1000! Wiec tak na prawde od „lekarki” dowiedzialas sie tego co od nas powtorzyc bete i czekac Z beta mozesz powtorzyc proga. Dupek nie wychodzi w badaniu wiec bedziesz widziec czy przyrasta sam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1962 |
|
Rozeznanie
|
Laski, mam takie intymne pytanie... licze na wasza wyrozumialosc i ze mnie nie zablokujecie...
Czy wam tez wieksza satysfakcje przynosza pieszczoty oralne niz klasyczny stosunek? Moj chlop ma chyba troche kompleksy z tego powodu, a ja staram sie mu wyjasnic ze po prostu u kobiety zwiazane jest to po prostu z budowa... a moze ze mna cos jest nie tak? Owszem mam orgazmy przy klasycznym stosunku, ale mniej intensywne... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krótko odpowiadając na pytanie, to nie jestem fanką seksu oralnego w którąkolwiek stronę. Zdarza się, ale okazjonalnie. A idąc tropem #intymnie, to ze mną pewnie coś jest nie tak, bo nigdy nie miałam orgazmu. Ani przez pięć lat współżycia, ani "ze sobą". Jednocześnie jest mi podczas seksu dobrze, mam raczej wysokie libido, potrzebuję tej formy bliskości - więc chociaż może byłby to temat dla seksuologa czy coś, to nie czułam potrzeby odwiedzenia specjalisty
|
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1966 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czasem nawet nie mam ochoty na klasyczny i miłość francuska zupełnie mi wystarcza, zresztą mój mąż ma tak samo ale nie ma reguły, raz jest tak,raz inaczej, innym razem oba a jeszcze innym razem nie mamy ochoty na nic Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1967 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja akurat wolę klasyczny stosunek, ale w ogóle nie dziwię się twoim preferencjom - przy takim oralnym łechtaczka jest bardziej podrażniania więc orgazm jest na pewno częstszy i lepszy Przy klasycznym to ja w ogóle nigdy orgazmu nie miałam, także i tak zazdroszczę, że Ci się to trafia I nawet nie myśl w kategoriach "coś ze mną nie tak"! Jeśli kiedykolwiek taka myśl Ci choć przemknie w głowie, od siebie polecam profil na insta seksuolożki - kasia co z tym seksem Chłopakowi również polecam, juz wielu facetów ją obserwuje. Można się wyzbyć wszelkich wątpliwości o do myśli "czy ja jestem jakaś dziwna?, ja odkąd ją obserwuję, stałam się dużo pewniejsza
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak w ogóle, to chciałabym do Was dołączyć mam 31 lat, obecnie drugi cykl starań, o pierwszą ciążę, w poprzednim cyklu niestety ciąża biochemiczna. Już jestem po owulacji, mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez przykrych niespodzianek tym razem nie będę szła na betę, tylko zrobię test w dniu spodziewanej miesiączki, jeśli wcześniej jej nie dostanę.
|
|
|
|
|
#1969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, pozwólcie, że się pochwalę moim 1 cm szczęściem Dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam jak boję serduszko i serdecznie życzę żebyście wszystkie jak najszybciej mogły tego doświadczyć USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-977881071.jpegWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1970 |
|
Rozeznanie
|
Itsmeboo cudownie! Dbaj o siebie i o maleństwo
|
|
|
#1971 | ||||
|
...
|
Cytat:
Ale skoro przy klasycznym orgazmy też masz i ogólnie jesteś zadowolona to nie ma co komplikować Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jejku, jak ja tęsknię za czasami, kiedy nasze było szczeniorem. Co prawda mentalnie nadal nim jest, ale trochę wyrósł. |
||||
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie pisałam, że mam często najczęściej jest to przyjemne uczucie, ale ja to orgazmem nie nazywam, bo tak intensywne jak po oralnym to nie jest ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1973 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
który to tc wg USG? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pięknie zazdroszczę bardzo. Ja jestem kłębkiem nerwów.. to Twoje pierwsze USG w ogóle czy pierwsze z serduszkiem?Zastanawiam się czy nie przełożyć na później mojego USG, żeby uniknąć schiz (to będzie 6+0, za tydzień), ale chyba jeśli miałam betę 480 w piątek to będzie już coś widać, nie? |
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
Ashya, to czekam na wieści
ależ idziemy łeb w łeb, fajnie
|
|
|
|
#1977 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cudo!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Frezjan kciuki na dzisiejsza betę! Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystko będzie dobrze 🤞Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

zgadzam się, dno i dwa metry ziemi. Normalnie powiedziałabym 'spróbuj u innego lekarza', ale nic to nie da, bo faktycznie bez fizycznego kontaktu ciężko coś powiedzieć. Z drugiej strony tak jak mówisz, czasami wystarczy choć troszkę empatii, zwłaszcza kiedy chodzi o dziecko a nie zmiany skórne czy inna mniej ważna dolegliwość 🤦☠♀️
pamiętam jakby to było wczoraj, a nasz diabeł ma już 11,5 miesiąca
️
powtórz jutro będę jak będzie ładnie rosło to zadzwoń się umówić do swojego giń na wizytę on już wybierze kiedy najlepiej 
ale powiem Ci, że gdybyś np. poszła na IP osobiście, to wcale nie byłoby lepiej. Ja w 5tc pierwszej ciąży miałam plamienia, lekarz przyjmujący zbadał mnie tylko ginekologiczne, bez żadnego usg, po czym usłyszałam, że on nawet nie jest w stanie potwierdzić, że jestem w ciąży, a w ogóle to na zachodzie do 12tc nikt ciąży nie podtrzymuje i że trzeba dać szansę naturze 

powtorzyc bete i czekac

Dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam jak boję serduszko i serdecznie życzę żebyście wszystkie jak najszybciej mogły tego doświadczyć 

załamka totalna. Z drugiej strony, patrz jak dziewczyny sypia ciążowym pyłem! W końcu nas tez dopadnie, wszystkie po kolei
Może warto pomyśleć o jakimś medycznym wsparciu, stymulacji itp.? Nie poddawaj się!! W końcu musi się udać, zwłaszcza że kiedyś pisałaś, że Wasze wyniki wychodziły ok
który to tc wg USG?