|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
kasia ale ten krem nadaje sie do skory pod oczami dla 22 latki? ja mam zmarszczki mimiczne od mrozenia oczu wlasnie.. te nie nosilam okularow teraz juz mam dobre ale zmarszczoszki zostaly po 3 krechy takie i wlasnie chce cos zeby to zlagodzic a zarazem zeby chronilo przed kolejnymi... a powiedz mi na dlugo starcza???
kasia a moze polecisz mi tez cos do wlosow jakas dobra odzywke?? moze neutrogeny uzwalas?
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Nadaje sie
Neutrogrny miałam jakas odżywke ale nie polecam Włosy były mimo to takie szorstkie. Polecam wella
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie i widzisz ja sie nie znam hehehe... potrzebuje do slowow czegos co zmiekczy je bo mam wysuszone przejrzalam sklad neutrogeny i szczerze wedlug skladu wydaje sie byc ok ma duzo skladnikow nawilzajaccyh i regenereujacych a wezme 5 $ nie majatek hehee
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie tym bardziej, ze to może być inny rodzaj niż ja używałam
Ja to jestem zaskoczona bo niby Norwegia to ojczyzna neutrogrny ale mniejszy tu wybór niz w Polsce i jest mniej popularna
|
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
w polsce nieturogeny tez malo i droga tutaj taniej to wyproboje ... a tak to nie wiem co jeszcze... musze sie troche tez ogranicxac bo ja bym mogla wszystko wziasc hehehe... ale doszlam do wniosku ze moj maz raz do roku jest w stanach to niech mi zrobi zakupow na rok i tam bede sie zaopatrywac bo u nas te kosmetyki sa kiepskie i drogie jeszcze..
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
No tym bardziej, ze dolar tak nisko stoi to sie opłaca
![]() Ale zazdroszczę Twojemu mężowi, ze tak moze sobie do stanów latać. ja bardzo, bardzo miło wspominam pobyt i jak bym mogła to nawet na piechote bym tam poszła
|
|
|
|
#1957 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki.
Przechwaliłam swoje maleństwo Amelia nie daje mamusi spać w nocy Normalnie dzisiaj nie spała od 4 rano, bardzo miło jest posiedzieć z dzieckiem kiedy wszyscy słodko spuniają mamusia ledwo chodzi
|
|
#1958 |
|
Zadomowienie
|
a to moje maleństwo wczoraj
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
oooo no to niewesoło. Ale nie moze byc ciagle idealnie , Amelka tez musi pokazać humorki.
Pare dni i ustali sobie znowu swój rytm spania.A Ty kochana zostaw opieke nad Amelka Meżowi i idź nadrabiaj nocne zaległości
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
O rany jutro Amelka skończy pierwszy miesiąć
A to chyba tak jest , ze po skończeniu pierwszego miesiąca dziecko nie jest już noworodkiem tylko niemowlęciem ??? Dobrze mówię?? Czy cos mi sie pomieszało? Buziaczki dla Amelci Śliczna Taka jeszcze malutka na tym zdjęciu.A jak słodko spi To chyba była cisza przed burzą zbierała siły żeby potem w nocy mamusi nie dac pospać
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiarku, no nie wiem czy będzie więcej makijaży, coś ich nie komentujesz ostatnio
Żartuję oczywiście, cieszę się, że będę mogła w końcu troszkę z makijażem zaszaleć, bo w pracy to nie mogę za bardzo![]() Karolinko, ależ mała jest urocza Mam nadzieję, że się unormuje i znowu będzie spać jak aniołek w nocyJustynko, ale masz fajnie, takie super kosmetyki w niższych cenach Hmmmm, marzenieA ja wróciłam z zebrania i było w porządku. Ale taka chodziłam cały dzień spięta, że sobie na wieczór winko kupiłam i zaraz koleżanka ze swojego zebrania przyjdzie do mnie popić sobie, poplotkować i rozluźnić się po tym semestrowym zamieszaniu
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wszystkie ogladam ![]() Udanego wieczoru
|
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, to jeszcze gorzej bo tzn.,że są takie złe, że się kometować nie chce
A dziękuję, tylko niech ta kumpela już przyjdzie w końcu bo zasnę, mąż włączył muzykę sakralną (jakieś chorały) i czyta książkę, a mi od tej muzyki powieki lecą No bo dziś wasz niedźwiedź nie spał i troszku padnięty jest
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
są tak dobre, ze nie ma do czego się przyczepić
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
Ja dzis bylam w pracy 12 h i padam na pyszczek Pomidorko to swietnie ze najgorsze juz za Toba i teraz juz tylko czekaja Cie ferie i laba Gizelciu i Karolinko corunie Wasze sliczne,Agaciu Twoja Oliwka robi sie coraz bardziej podobna do tatusia Ray to super masz meza ze tak dzielnie szuka wszystkiego co mu zonka kazala kupic Marcelinko trzeba bylo pogonic ciotke a swoja droga to tez nie lubie takich natretnych cioteczek Kasiasiarku jak tam sytuacja w pracy? Kiniu ja jeszcze nie wypowiedzialam sie na temat drugiej sukienki ale musze powiedziec ze jest sliczna i chociaz ta pierwsza tez byla ladna to ta druga jest sliczniejsza,slicznie widac w niej talie,pieknie biust podkresla i do tego taka slliczna delikatna,ale najwazniejsze zebys Ty kochana sie dobrze w niej czula bo wygladac to wygladasz w niej slicznie,Twojemu Tz to chyba szczena opadnie jak Cie zobaczy Misiu kochana co u Ciebie?juk minal dzien w pracy? Nikitko kochana a Ty wroc do nas bo tesknimy i tak smutno bez Ciebie No wlasnie dawno Agusiaczka nie bylo na wateczku,pewnie zabiegana jest A ja chyba zaraz pojde lulku i Ray znowu mi powie ze spioch jestem hehe
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
ja22 ale podobna do ciebie jak kropla wody
fajnie spi nie martw sie ja do 4 rano nie spie a generalnie spie tylko 4 h a jeszcze dziecka nie mam heheano fajnie ze maz mi kupuje ze w ogole mi poszukal bo sadzilam ze znajdzie z tego moze dwie rzeczy a tu prosze hehehe chyba zebym nie byla zazdrosna ze dzidzi tyle nakupowal a mi nic hehehe.... ja zmeczoan jestem dzis zaraz sie klade do lozka..
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
kachula ty znowu spac? hehehe hihihi... ty to normalnie gorzej niz w ciazy :d a moze
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Ray niestety raczej nie bardzo ,chociaz nie ukrywam ze bardzo milo by bylo dowiedziec sie ze ta moja sennosc to przez ciaze ale raczej watpie,Pomidorka to niedzwiedz do spania nr 1 a ja chyba zaraz po niej hihihih
|
#1969 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
Gizleciu ,ja22 ale macie sliczne corki Ray no to maz sie postaral,jestem pelna podziwu.bo malo ktory facet lubi takie zakupy-wyjatkiem jest chyba tz kasiaisiar Pomidoro to juz z gorki teraz,zaraz ci sie zacznie 2tyg.laba milego wieczoru przy winkukachulo dzien w pracy ciezki,no ale jeszcze tylko jutro i 3dni wolne Marcelinko mam nadzieje ze upierdliwa ciotka szybko poszla sobie,a ty moglas sie pouczyc Mezatko co tam u ciebie? Ja tez jakas zmeczona chodze ostatnio i z checia bym sobie gdzies pojechala ,ale niestety dopiero w marcu urlop ![]() wlasnie szukam prezentu dla tz na walentynki i nie jest to wcale latwe
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie dziewczyny niedlugo walentynki,trzeba o jakims prezenciku pomyslec
A tak na marginesie to ja wlasnie mialam termin porodu na walentynki......ach jakie to przykre.....
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko, to my będziemy z tobą w Walentynki chociaż troszeczkę
I jesteśmy z tobą Kachulko kochanaKasiasiarku, to następnym razem proszę o opinię Miło mi będzie, jak ktoś kogo znam oceni moje wypociny![]() No dziewczynki już z górki do ferii Ale P. powiedział dziś, że chce na noc do teściów jechać i trochę się zdernerwowałam, bo był tydzień temu a ja nie mam ochoty ich oglądać Ale nie będę mu przecież utrudniać wizyt u rodziców. Tylko myślałam, że będziemy mieć trochę czasu dla siebie. Ale chyba urlop minie na odwiedzinach.Koleżanka już poszła, wypiłyśmy winko i sobie pogadałyśmy, było naprawdę odstresująco ![]() Dobrej nocy dziewczynki życzę |
|
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
Karolinko Amelcia jest sliczna..przypomina mi strasznie Oliwie hihihi.. Widze ze wkoncu poczulas to samo co ja kiedy trzeba siedziec z dzidziusiem a maz smacznie spi..oj..jaka ja zawsze bylam zmierzla..zobaczysz ze zaniedlugo bedziesz coraz rzadziej wstawac a Amelcia obudzi sie na 10min i pojdzie dalej nyny Marcelinko tak..NIESTETY moj maz bardzo rzadko doprowadza mnie do takiego stanu..cos mi sie psuje ten maz.. Ja dzis zaszalalam..wyszlam z Oliwia z domku o 9:30 a wrocilam dopiero po 18..oj..ale mi sie oberwalo po uszach..bylam z braciszkiem w centrum handlowym na zakupach..kupilam Tomkowi perfum na urodziny "antonio bandeeras"..mmmm..jak slicznie pachnie..jutro moj maz konczy 26lat..hihihi..staruszek z niego.. kachula naprawde Oliwia upodabnia sie do Tomka..eh..a myslalam ze bedzie podobna do mnie..no coz..i tak jest sliczna
|
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agaciu tak mi sie wydaje ze Oliwcia robi sie podobna do Tomka,widzialam go kilka razy na zdjeciach i widze w Oliwci tatusia a ze jest sliczna to wiadome,naprawde slicznosci ta Twoja coreczka Wszystkiego najlepszego z Okazji Urodzinek dl Twojego Małza!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam lulku bo rano trzeba wstac ale tym razem nie do pracy a dla samej siebie bo ide na odnowe paznokietkow
Dobranoc kochane
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki
A ja mam dzisiaj znowu wolne. Właściwie powinnam iść do pracy na 3h od 15.00. Ale sie wczoraj zdenerwowałam i zadzwoniłam do szefowej, że mi się na 3 h to nie opłaca i niech ktoś dłużej po prostu o te 3 h posiedzi No a u nas wciąż bida z nędzą i cała masa nerwów. Nie cierpie jak mam niepoukładane życie. A tutaj cały czas nie wiadomo co bedzie z praca TZ. Norwegowie nie płacą jego firmie pieniedzy za wykonaną pracę więc firma zaczyna mieć powoli tego dosyć i cgce sie zwinąć. TZ ma propozycje bezpośredniej pracy u Norwega ale nie moze jej wziać z tego wzgledu, że w kontrakcie ma napisane, ze po odejściu z firmy nie moze pracowac dla tego samego zleceniodawcy bo np mógłby sprzedać ważne informacje o poprzedniej firmie . A obecna firma jeśli zrezygnuje z tego kontraktu to chce wysłać TZ do innego pewnego Europejskiego kraju. Z tym, że ja tam za TZ juz nie pojadę bo ten kraj to strasznie biedny i niebezpieczny jest Nie wiem co z tego wyniknie, wszystkie decyzje na razie są tak jakby zawieszone, nic nie mozna postanowić... Nie cieropie takiego czegoś No i oczywiście jeśli TZ zmieni prace, jesli sie przeprowadzimy to znowy trzeba bedzie decyzje o dziecku na jakis czas odłozyć bo takie przeprowadzki wiażą się z kosztami itp ![]() Ale Wam od samiuskiego rana truje ![]() Zyczę Wam miłego, beztroskiego i obfitujacego w miłe chwile dnia |
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki z rana
Kasiasiarku mam nadzieje, ze sytuacja u Was sie wyjasni i ze TZ nie bedzie musial nigdzie wyjezdzac, a Wasze plany zostana zrealizowane, tak jak to sobie zaplanowaliscie Kachulko dzieki za komplementy, ja tez mam nadzieje, ze mojemu TZtowi szczena opadnie na moj widok ; Pomidorka na prawde napisal sliczne slowa o aniolkuAgatko no Oliwia na prawde podobna do tatusia, ja juz to nawet wczesniej zauwazylam ![]() Misiu jeszcze tylko troche i odpoczniesz sobie ![]() Pomidorko ale wczoraj odstresowujacy wieczorek sobie zrobilas, ja tez tak lubie sobie nieraz przy winku posiedziec Ray no to niezle sie maz spisal z tymi kosmatykami, ale jaki spryciarz, hehe, karteczke daje sklepowej i zadowolony , ale najwazniejsze, ze wszystko kupil, co zamawialas |
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
No Kiniu pewnie jakies pare dni wolnych to przed ślubem Ci by sie przydało a i po slubie kilka pewnie tez ... A w podróż poślubna gdzieś sie wybieracie?
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
to niezadługi urlopik planujesz. Ja to chciałabym na tydzień przed i ok 2 tyg po ślubie
A u nas znowu koszmarna pogoda brrr I jak tu w depresje nie popaść ????
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

Włosy były mimo to takie szorstkie. Polecam wella

Pare dni i ustali sobie znowu swój rytm spania.A Ty kochana zostaw opieke nad Amelka Meżowi i idź nadrabiaj nocne zaległości
Hmmmm, marzenie

Ale nie będę mu przecież utrudniać wizyt u rodziców. Tylko myślałam, że będziemy mieć trochę czasu dla siebie. Ale chyba urlop minie na odwiedzinach.