![]() |
#1951 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
PONAWIAM !! ![]() find me here `n` speak to me I want to feel U, I need to hear U U are the light that`s leadin me to the place where I find peace again U are the strenght that keep me walkin U are the hope that keeps me trustin U are the life to my soul U are my purpose U`re everythin `n` how can I stand here with U `n` not B moved by U would U tell me how could it B any better than this U calmthe storms `n` U give me rest U hold me in yours hands U won`t let me fall U still my heart `n` U take my breath away would U deeper now cause U`re all I want U`re all I need U`re everythin everythin
![]() |
#1952 |
Przyczajenie
|
_biegnij za nią ile sił dopóki jeszcze za późno nie jest,.
_biegnij za nią ile tchu bo ona chce abyś ją dogonił,. _powiedz ile życie ludzie warte jest _powiedz ile jeszcze spadnie słonych łez _powiedz ile jeszcze będzie tak jak jest _nie uciekaj, nie ma przed kim dziś _czasem mam chwile, kiedy we wszystko wątpie. _jak gdyby bezradnie płynie łza... może sie coś przyda ![]()
![]() |
#1953 |
Raczkowanie
|
Znalazłam przypadkowo, gdy szukałam fajnych opisów dla Was <3
Nie pamiętam już stronki ;/;/ Ale ważne że sobie zapisałam i mam ;D ![]() _______________________ _Krzyczę - pomaluj mój świat na nowo! Mówię - lecz nie ma Ciebie obok! _JesTeM JaK śLiMaK pĘDząCy w nIeZnaNe _Uważaj.....uważaj o czym marzysz bo marzenia się spełniają.... _A Ty PoWoLi ZnIkAsZ W TłUmIe, CzUjE Że CoŚ GuBiE... _dziecka entuzjazm. _Potykam się na sznurowadle własnych marzeń. _Postąpiłeś NIEŁADNIE? Nieładnie to się można ubrać. Ty postąpiłeś jak dupek. |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Rozeznanie
|
Kurcze nie było mnie tylko tydzień a tu już tyle opisów... Nie wiem kiedy to nadrobię
![]() I tak na powitanie parę moich... Arogancka? Myśl jak chcesz... Nieosiągalna? Tylko dla ciebie... Słodka? to zależy z której strony... ![]() Więc pokaż jak bardzo Ci zależy By chociaż raz zrozumieć po co tak naprawdę żyjemy... Siedziałam w bezruchu do czasu kiedy cisza stała się tak głośna że nie mogłam jej dłużej wytrzymać W każdym z nas samotność buduje dom Chcę być Twoim aniołem...ale czy ty podarujesz mi skrzydła...? Karuzela słowa kręci się od nowa... |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
BAN stały
|
DAm Kilka opisow może się nikomu niepodobają , ale trudno nie wszyscy są idealni , ...
Gdy mnie zabraknie.. Zakop wspomnienia.. A Gdy zatęsknisz... Naucz się doceniać!!! Nie Można Stworzyć Idealnego Związku Z Nieidealnym Mężczyzną Poszedłeś na łatwiznę, Ty masz na twarzy uśmiech a ja na sercu bliznę I Taka mała prośbaAaaaAa chciałąbym opisy o tym , że zaraz idę się kompać xD wiem głupia prośba , no ale ja chciałabym zabłyszczeć jakimś fajnym orginalnym moze być nawet śmiechowym opisem ... macie cos moze ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Raczkowanie
|
RealGirl89 and Czekoladka66 ...... o siup dzięki ii wg świetne te opisyyyyyy
![]()
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kąpiel. wrócę jak wyschnę. myju myju. z moją gumową kaczuszką xD kąpie się. jeśli się nie utopie to wrócę. rzucam się w morskie fale. do wanny ;p skaczę z pralki do wanny. kąpiel. nie mam więcej pomysłów, nigdy nie mam opisów gdy biorę kąpiel (;
![]() |
#1958 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 |
Przyczajenie
|
prośbaaa
Ostatnio pilnuje swojego kuzyna i ostatnie dni wakacji właśnie z nim spędzam, i chciałabym właśnie oopisy coś na ten temat. z góry dziekuje ![]()
![]() |
#1960 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: Nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem Złe obyczaje człowieka wykuwa się w brązie, cnoty-zapisuje się na wodzie Czasami niewiele może znaczyć wszystko!
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2008-09-22 o 19:04 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
BAN stały
|
Ej no cio ja lubie bbyć nowoczesna xD teraz to na gg juz nawet pisze sie , że sie np... a lepiej wolę niepisać xD same dobrze wiecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Zadomowienie
|
pod hasłem nic mi się nie chce.
pić hektolitry burej herbaty z ozdobnej filiżanki. opinie ludzi, którzy są obcy i nie wiedzą nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Raczkowanie
|
o . ktoś jeszcze o mnie pamięta ; d. ; *
jestem jestem tylko czasu brak . i weny również . może jakiś temat bedzie o wiele latwiej ;> ? perfekcyjnie zapomniałeś . a moje uczucie nadal tkwi .
gonię szczęście . pomożesz ? Chciałabym tak po prostu czuć się dobrze . tylko tyle. a jednak . miała rację , że nie dała drugiej szansy . chyba tylko TY zapominasz w tydzień o miłości. i co z tego, że dwie ulice dzielą nas . nie ma szans. ona nie patrzy tak jak ja . o nie . ja Tylko kocham Cię tak ' mówił ' żegnaj' a ona słyszała ' do widzenia ' . żyjąc nadzieją . ....
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. ![]() Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2008-09-22 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Raczkowanie
|
* uwielbiam się uśmiechać jeśli mam do kogo.
![]() |
#1965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
coś po prostu nas zbliżyło... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Raczkowanie
|
Ode mnie kilka na dziś :
Gdy złe słowa splotły sieć, nikt nie słyszał serca skarg.
Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie Ten lęk uwięził mnie, nikt nie słyszał dźwięku łez Odłożyć pożegnanie z nadzieją, że zostanie... Ona chciała spytać, ale bała się usłyszeć prawdę . Razem układali to co teraz muszą zniszczyć </3 Nie mówiąc do widzenia tak bez pożegnania :( I siódmą rzeczą, którą w Tobie nienawidzę, to ta że sprawiasz że Cię kocham.. To prawdziwa historia, z życia wzięta . mam nadzieję,że się podobają ;*
![]() |
#1967 |
Raczkowanie
|
I co.? I nic.! I tak nie mam dla kogo żyć.!
Trafiłam obok. Tam był mój cel. ![]() Ja dla innym, a nie inni dla mnie. Mówili do niej Maleńka. ![]() Kto to jest pedofil.? Czy mam z nim zerwać.? =D Optymista widzi światło w tunelu. A maszynista debila na torach. xD Mała księżniczka zamknięta w serca swego wieży. Jak cichy szept, pobudzasz serce me. Na spacer po obłokach z kimś kogo kocham. <3 Drapieżna i słodka.? Jak biały tygrys i czarna kotka.! =D To ja to zepsułam.?! Ludzie są zaniepokojeni moją innością. Kiedyś będzie ze mną dobrze. Spróbuj na świat spojrzeć pozytywnie. Na szkle rysa. Chodź.! Wrócimy do naszego pierwszego dnia w ten ostatni dzień. Marzyć i myśleć, chociaż życia nie pokolorował Disney. ![]()
![]() |
#1968 |
Przyczajenie
|
Witajcie moje drogie ;*
pomóżcie mi... muszę jakoś powiedzieć przyjacielowi, że się w nim zakochałam... i nie mam pomysłu ![]() ![]() a też nie chcę tak bezpośrednio... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
to chyba móój opis ![]() i nie jest z zadnej piosenki, ksiażki, wiersza ani niczego podobnego. Sama go wymyśliłam (: 2. `pomimo różnych niedopowiedzeń, ciepło twe chcę wciaż czuć `czasami nie jest tak, jakbyśmy tego chcieli. ale serce zawsze wybija ten sam rytm; to samo imię. `to my trzymamy nad tym kontrolę. i nieważne, co złego wedrze się między nas. `mimo, ze w głowie tyle gorzkich słów, serce ma to w nosie! `Kocham, kocham, kocham. I co z tego, że czasem dzieje się coś złego? i tak kocham! ![]() ![]() Cytat:
przepraszam, że tak późno, ale dopiero usiadłam do komputera.. `jak piłeczka pingpongowa szczęście odbija się od scian mojej głowy. bo mam ciebiee! `nawet niebo nabiera bardziej różowego koloru od kiedy mam ciebie `wiesz, że te stokrotki od ciebie pachną najładniej ze wszystkich kwiatów? `rzęsą o rzęsę, noskiem o nosek i sercem o serce `przepraszam bardzo, czy komuś pękło serce z nadmiaru pięknych chwil spędzonych z kimś? `bosymi stopami po szcześciu chodzę, a w dłonie łapię twoje słodkie słowa eee? ![]() Cytat:
`życie chodzi własnymii scieżkami, a nasze zdanie ma gdzieś `co z tego, ze chciałam białe, skoro jak zwykle jest czarne? `w bezsensie sensu miotam sie, udając, ze wszystko jest okej `ciągle ktoś popycha mnie, a ja chciałabym chwilę w miejscu stać `Nie rozumiesz, że nie mogę?! nie zawsze musi być tak, jak ty tego chcesz, pomyśl czasami o czym ja śnię.. nie mam wenyyy >.< miło, ze się coś przydało ;* Cytat:
![]() _ `tłumiąc wściekłość `w ramach czasu nie mieszczę się `a kiedy patrzę ci w oczy, ty rozumiesz... `ulga istnienia `może i jestem podobna do wariatki `te blizny nie byłyby tak pochowane, gdybyś tyko spojrzał mi w oczy `czuję, że mi zimno. nie chcę umierać... `ale jedyne znieczulenie, które pozwala mi coś czuć zabija mnie w srodku ` nie mogę sobie tego zrobić boże, potrzebuję twojej pomocy! `i hurt myself `jestem chora na szalone zmysły `wejdź we mnie oddychaj moim powietrzem `czuję się zniesmaczona, a ty powinieneś wiedzieć dlaczego seks jest wszystkim, co o mnie wiesz. `rozkosz dla serca `zgubiłem gdzieś.. te wszyskie letnie noce, kiedy czas nie miał końca
![]() |
#1970 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1971 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ubóstwiam, kocham i w ogólee ![]() ![]() ![]() Ja z chęcią podsunę temat ![]() ![]() zobaczysz jednak... Twoj smiech urwie sie jak hejnał!
![]() |
#1972 |
Raczkowanie
|
_Zagubiona w labiryncie słów....
_psychicznie umieram _będę czekać i haftować strunami głosowymi...Twoje imię _Nie mogę wzbić się w powietrze... _Czas płynie niewzruszony _Teraźniejszość... _Choć raz zapomnieć o problemach _Mój mały idealny światek _Chcę być dla ciebie w raju Ewą _Dziwne uczucie mną zawładnęło, |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Raczkowanie
|
tej jesieni pachnę latem i tobą...
dotykaj delikatnie postaraj się nie zakochać. kochaj. w deszczu jest nadzieja, że ożywi ziemię
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1974 |
Raczkowanie
|
Zabierz mnie proszę,
tam gdzie świat nie kończy się.;* _hej! jeszcze raz, zaczaruj czas, niech biegnie wolniej ![]() Pokaż mi niebo, a wtedy ja będę tęczą x33 `słodka jak czekoladka.. i ostra jak wódka ;D Ona ma złote te serce, Które ma logo na metce, Imitacji ona nie zeche, Ona ma złote te serce. Trzyma je w portmone netce,
#1975 |
Raczkowanie
|
* Kiedyś obiecałem, że nigdy Was nie zostawie
tylko powiedz dlaczego nie przewidziałem tego Jak przywrócić życie kiedy jest za późno... Anioły są nad nami, możemy w nie uwierzyć ale wciąż jesteśmy sami.. w tej szarości tylko miłość była złotem... młode wilki cz. 6 polecam. (;
![]() |
#1976 |
Zadomowienie
|
[quote=KaMa2704;9107763]PONAWIAM !!
![]() [/guote] proszę....
#1977 |
Rozeznanie
|
*Rozszalałe wyobrażenia okryłam już kocem rozgrzanym moją samotnością.
*I próbuję zepchnąć Ciebie w stertę miłosnych szpargałów. *Nieźle narozrabiałeś w moim życiorysie. *Z tej całej historii staram się chociaż odwirować rozczarowanie... *I z myślą o Tobie tulę się do Nikogo. *A nasze wspomnienia oblepiłam szeroką taśmą. *A w filiżance gromadzę westchnienia za Tobą. *Możesz nakłuwać moją duszę. Ale z wyczuciem. Ja się z paniami żegnam na pewniem czas ![]() ![]()
![]() |
#1978 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję bardzo za wszystkie opisy : ) (kee, TiScatteroUnaFoto, kontrowersyjna19, r0zunia, garfieldo14, Domiiniisiia, abunee, jesteście wieeeeeelkie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() * * * * * * * * * * * * Kochany, kochany.. Lecą z drzewa jak dawniej kasztany. A Tyś rzekł mi trzy słowa, nic więcej, że kochasz mnie i wiatr. Zakochanie odkochane Klucz od serca zardzewiały Drogi tęczą malowane Od powrotów poszarzały Rozejrzyj się i patrz. Mój świat to Ty.
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czas serferów gitsss (:
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
A tak wrzucę kilka
![]() To była chwila krótka, jak ciepła wódka z plastikowego kubka... niebo zamknięte na cztery spusty dla pracowniczek rozpusty. imagination. use it as a weapon. wyobraźnia. używaj jako broni. bad boys, what you gonna do when they come for you? niegrzeczni chłopny, co zrobisz jak po Ciebie przyjdą? ![]() Heartbreak everywhere I step . Gdziekolwiek nie stanę, tam serce złamane ;] You're so gay... and u don't even like boys :P Jesteś taki 'gejowski' a nawet nie lubisz chłopców ^^ I can't believe I fell in love with someone who wears more make up than me ^^ / Nie mogę uwierzyć że zakochałam się w kimś, kto ma więcej makijażu niż ja :P I admit. I'm gay. I do like guys :P Przyznaję się.Jestem pedałką. Lubię mężczyzn :P Nastawiony już budzik na szóstą, mętnie senne odbija mnie lustro... Tylko ja czuwam jeszcze w moim oknie na piętrzę i w uspioną ulicę krzyczę... Otworzyłam Ci okno na tę moją samotność... o Romeo, gdzie jesteś? Co dzien gorsza Romeo pogoda i ja jestem codziennie mniej młoda... Do klasztoru Ci zbiegnę lub innemu ulegnę :P Ther's a new star in my sky... Na moim niebie nowa gwiazda... Mijamy się codzień, bo nam tu razem po drodze... Mijamy się codzień jak przechodnia przechodzień... Nie mamy odwagi i ucieka nam wzrok... Choć siebie nie znamy, coś ku sobie nas ciągnie tak... Prawdą jest że to właśnie ja lubię Cię jak czekolady słodki smak ^^ Staniemy przed sobą pokonując ten odwieczny lęk... A mój obecny - I'm f*cking Matt Daemon ;] ( a propos programu Jimmiego Kimmela ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.