![]() |
#1951 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;9941372]Witam was moje drogie!
chyba mnie nie było ze 2 miechy ;/ Włączyła mi sie opcja pt. "nie podołam" juz psychicznie zrezygnowałam z matmy... tylko jak to sorce powiedzieć? Do gegry prawie zę nie rpzysiadłam Angielski mnie rpzeraża;/ masakra jakaś sie dzieje w ogóle wczoraj 1 próba poloneza.uhuhuh Perfumy? Załatwiłam sobie Armani Code... ładne... ale jakoś tak hcyba sie przyzwyczaiłam bo już nei czuje. już Mexx ice touch mocniej pachnie. heh a dzisiaj dopiero miałam próbną z polaka(cały list miałam praktyki). napisałam lalke. bez sensu;/ cąła kalsa to psiała. chciałam makbeta. ale nie pamietalam dokłądnie treści[/QUOTE] Mam podobnie heh. Tyle, że chce zrezygnować z histy,a do wosu rozszezonego się nie przykładałam. Anglik swoją drogą.. mam problemy ze słówkami. AAAAAAA! Musze czytac Przedwiośnie.. Ta książka mnie wykończy, jak cały Żeromski. Jego bohaterowie są poprostu masakryczniiii.
#1952 |
Zadomowienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;9941372]Witam was moje drogie!
chyba mnie nie było ze 2 miechy ;/ Włączyła mi sie opcja pt. "nie podołam" juz psychicznie zrezygnowałam z matmy... tylko jak to sorce powiedzieć? Do gegry prawie zę nie rpzysiadłam Angielski mnie rpzeraża;/ masakra jakaś sie dzieje w ogóle wczoraj 1 próba poloneza.uhuhuh Perfumy? Załatwiłam sobie Armani Code... ładne... ale jakoś tak hcyba sie przyzwyczaiłam bo już nei czuje. już Mexx ice touch mocniej pachnie. heh a dzisiaj dopiero miałam próbną z polaka(cały list miałam praktyki). napisałam lalke. bez sensu;/ cąła kalsa to psiała. chciałam makbeta. ale nie pamietalam dokłądnie treści[/QUOTE] Mam podobnie heh. Tyle, że chce zrezygnować z histy,a do wosu rozszezonego się nie przykładałam. Anglik swoją drogą.. mam problemy ze słówkami. AAAAAAA! Musze czytac Przedwiośnie.. Ta książka mnie wykończy, jak cały Żeromski. Jego bohaterowie są poprostu masakryczniiii.
#1953 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
ja już 3h siedzę na wizażu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Pani Buka
|
jakie? xD
#1956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia trzymam kciuki ![]() Nic mi sie nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Rozeznanie
|
Sydunia, to jest taki konkurs, w którym jak zdobędziesz odpowiednią ilosć punktów nagrodą jest indeks na uczelnię i własciwie zdajesz maturę dla samego zdania - i tak już wiesz, że jesteś na AGHu. Tylko zadania trzeba robić do 7. grudnia - dostępne na stronie AGHu, w aktualnosciach gdzieś z pocątku pażdziernika bodajze.
Głowa mi nawala jak cholera i nie będzie dnia arabskiego w mojej szkole: "ze względu na zamachy w Bombaju"! I cała praca nad tym poszła się j***ć. Jak miło. Mam przewspaniałego dyrektora.
![]() |
#1958 |
maszyna, nie człowiek
|
Mój kolega z kalsy dzięki temu jest "studentem" juz :P Wygrał indeks będąc w drugiej klasie.
#1959 |
Zakorzenienie
|
cześć!
![]() nie mam czasu niestety czytać postów dzisiaj przynajmniej na razie bo mam masę nauki: spr z WOSu kartkówka z gegry zadanie z gegry, fizy, angielskiego ![]() wróciłam ze szkoły musiałam się położyć na chwilkę spać bo źle się czułam.. i dopiero teraz zabieram się za to wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja zaraz zmykam na angielski :c Na jutro mam notatkę z polskiego ale zrobię ją w szkole przed lekcjami najwyżej, a tak to rpzyjde i zacznę czytać zeszyty do baroku i oświecenia bo w czwartek sprawdzian :| Jeszcze muszę obkminić Przedwiośnie, żeby mi nie powiedziałą, że nie przeczytałąm ksiazki.
![]()
#1961 |
Zakorzenienie
|
u mnie w szkole w ubiegłym roku był chłopak, który wygrywał wszelkie olimpiady i konkursy z matmy. ba, on nawet się dostawał do reprezntacji kraju na międzynarodowych olimpiadach z matmy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1963 |
Rozeznanie
|
Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
#1964 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja w cały listopad wchłonęłam Przedwiośnie ludzi bezdomnych i zbrodnie i kare. ale wiecie co laski? nawet nie pamietam jak sie nazywał główny bohater przedwiośnia. a wiecie czemu? bo rpzez 3 lata było za przeproszeniem sra*** w banie a teraz ona chce ogarnac wszystko. i ja czytam tak ze cały czas p patrze ile mi zostało do przeczytania "na dziś" nei relaksuje sie przy tym. dorbze ze na praktykach byłam i nie nusiałam sie uczyć bo by była rzeźnia. musze rpzeczytać ejszcze chłopów. nie mam psychicznej motywacji. znowu ich rpzeczytam "bez głowy" ide pisać zeszyt praktyk i zrobić projekt. bleah. jutro powiem babce ze ejdnak nie psize matmy. i co? próbnej tez z tego nei chce. jak teraz zmienie to dadzą mi w styczniu inny? HeHe a ja mam 10 stycznia studniówke. miedzy maturami póbnymi. fajnie ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Raczkowanie
|
a dziewczyny nei bylo mnei to od piątku a wy tyle stron naprodukowalyście:rolleye s:
na cały weekend wyjechalam z drużyna do karkwoa na ściankę i do aquaparku ![]() a jak wrociłam to wczoraj odsypialam i dopiero dzsiaj moglam wejśc babka oddala nam dzsiaj maturki z matmy myślalam ze napsialam a tu okazalo sie ze dostalam 68%( bylma 3 w klasie, ale dziewczyna ktora byla pierwsza miala 98% a chlopak co był drugi 74 ![]() ![]() a teraz tylko czekac na angielski ktory poszedl mi fatalnie i polski na którym za bardzo mi nei zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() umieram, własnie wróciłam z miasta z wyprawy 'po sukienkę cd' no ale zakupiłam w końcu w Safari ![]() ![]() jestem dzisiaj też po hist sztuki i stwierdzam że ta dzisiejsza lekcja była zmarnowana bo nic do mnie nie docierało.... kobieta z tekstem do mnie: ''kto w średniowieczu fundował kościoły?'' a ja na to ''Arystokracja'' xD no po prostu myślałam, że kobieta padnie ze śmiechu xD bo tylko ja mogę powiedzieć że w średniowieczu była arystokracja xD xD jutro mam znowu próbną maturę z ang, oprócz tego na matmie przerabiam logarytmy :/:/ ludzie ratujcie mnie bo nie podołam xD |
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Raczkowanie
|
Spoko dasz radę !
A teraz zrelaksuj się opowiadając co to za sukienka ![]()
#1968 |
Zakorzenienie
|
zaniedbałam wizaż i nawet nie mam nic na swoje usprawiedliwienie...
czas leci a ja za nim biegnę...ale nie nadążam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;9943388] Ja w cały listopad wchłonęłam Przedwiośnie ludzi bezdomnych i zbrodnie i kare. ale wiecie co laski? nawet nie pamietam jak sie nazywał główny bohater przedwiośnia. a wiecie czemu? bo rpzez 3 lata było za przeproszeniem sra*** w banie a teraz ona chce ogarnac wszystko. i ja czytam tak ze cały czas p patrze ile mi zostało do przeczytania "na dziś" nei relaksuje sie przy tym. dorbze ze na praktykach byłam i nie nusiałam sie uczyć bo by była rzeźnia. musze rpzeczytać ejszcze chłopów. nie mam psychicznej motywacji. znowu ich rpzeczytam "bez głowy" HeHe a ja mam 10 stycznia studniówke. miedzy maturami póbnymi. fajnie ;][/quote] bohater przedwiośnia to był Cezary Baryka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Zadomowienie
|
Jaka ja jestem zdolna... Właśnie zmieniłam sobie opatrunek na plecach
![]() Nie pytajcie jak... ![]()
![]() |
#1972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lecę pod prysznic a potem książka z WOSu+łóżeczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Rozeznanie
|
Zauważyłyście, że jakoś "mało" ostatnio piszemy
![]() ![]()
![]() |
#1974 |
maszyna, nie człowiek
|
Albo nie mają czasu. Ja mam jakoś tak mało
![]()
#1975 |
Zakorzenienie
|
Ja piszę i każdy mnie ignoruje
![]()
#1976 |
Zakorzenienie
|
no to tak
![]() ![]() kolor śliwkowy xD troszkę za kolano, rozszerzana ku dołowi. na szerszych ramiączkach z dwoma klamerkami regulującymi dekolt ![]() dałam ją jeszcze do poprawki żeby mi ramiączka skrócili, ide odebrać w sobote to zrobię fotki i pokaże ![]() czytam własnie Dziewczynę z Perłą do mojej bibligrafii... uch. |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Raczkowanie
|
ja na studniowce sie nie wypowiadam bo co tam weide to juz tyle stron ejst zapisanych ze nie nadązam nadrabiac ;], a poza tym temat studniówki zamiast mnie coraz bardziej ekscytowac to zaczyna mnei irytować jak patrze na koleżanki z kalsy które sie na maxa tym podniecaja. one nawet juz sobei planują z kim będą sobei robic zdjecia jak będzie wynajęty fotograf...
![]() ale widzialam że tam dziewczyny wymienialy sie profilami na nk moze tu też tak zrobimy bo jestem ciekawa jak wyglądacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
Konto usunięte
|
faza na maxa;] chciałam mieć korone na studniówke.... zrezyguje ,. nie bede oryginalna, juz 4 laski z kalsy chca założyć. księżniczki sie znalazły kurde. heh
|
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do studniowki to u mnie panuje szal-wynajac limuzyne zeby byl "lans" i z kamerzysta zagadac by nagral ![]() Bo jak to tak placic 300/h i nie byc nagranym na kamerze? ![]() Zal.pl(dobrze ze nie ide)
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego nie idziesz?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.