Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-03, 12:07   #1951
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wczoraj użyłam drugi raz blokera Ziaji. Naprawdę działa Dziś rano nie użyłam dezodorantu a pod pachą sucho i pachnąco.

Gdyby tylko tak bardzo nie piekł po nałożeniu
Ja też jestem zadowolona z blokera Ziai i też mnie piecze, chyba nawet bardziej niż Antidral. Najbardziej piekł mnie czerwony Etiaxil, Ziaja jest na drugim miejscu
Stary 2011-05-03, 12:53   #1952
Estella
Zakorzenienie

zrobiłam fotki oka - wrzucę na bloga jak tylko zrobię obiad, bo umieram z głodu; on źle nie wygląda, ale to osypywanie się; ja nie wiem, chyba formułę zmienili, bo ze wszystkich innych tuszy Lancome byłam bardzo zadowolona

Ice teraz jest jakiś konkurs na rossnecie - można dostać 40% zniżki na tusz; ja kliknęłam tusz False Lash Effect z Max Factora; trzeba wypełnić sondę

http://www.rossnet.pl/konkursy/zasad...rixId=12600004
"Uczestnicy I etapu konkursu, którzy odpowiedzą na wszystkie pytania sondy otrzymają 40% rabat na tusz wybranej marki do realizacji w drogeriach Rossmann.
Listę zwycięzców I etapu konkursu opublikujemy na portalu 19 maja 2011r. o godzinie 15.00."

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier

Edytowane przez Estella
Czas edycji: 2011-05-03 o 12:55
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 15:17   #1953
iceflower
Przyjaciółka KWC

No ja nie toleruję, jak tusz się osypuje. Dlatego nie będę testować HD, ale fotki chętnie zobaczę.
Wypełniłam ankietę, dzięki za link. Z tych tuszy w sumie żaden mnie nie interesuje, ale zaznaczyłam Bourjois, może akurat byłby fajny.

Co nie zmienia faktu, że tusz muszę kupić szybko, bo na sobotę mi potrzebny.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 21:38   #1954
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie ma z nami Snow to by Ci poopowiadała

My z Magdami byłyśmy np. w zoo i w ogrodach japońskim i botanicznym
Nie zdążyłam wczoraj odpisać- w koncu ze strony miasta wydrukowałam mapkę z fajną trasą, ogród i zoo też były w planie. Ale jak przyjechalismy to to so cię tam działo to istna masakra- deszcz ze śniegiem a potem snieg nieprzerwanie od 9 do 16 i robiło się tylko coraz gorzej, temperatura w okolicy zera, my w ciuchach cieplejszych ale jednak wiosennyhc o butach nie wspominając. Mimo parasoli wszyscy mokrzy już po 5 minutach, no ale głupio było nic nie zobaczyć więc do tej 16stej łazilismy w tym deszczu i wietrze. Trochę nam jeszcze stare miasto dokopało, bo akurat spora część tej trasy to były same rozkopy, kałuże, piach i błoto
Ale ja tam na pewno wrócę, żyrafę muszę zobaczyć

Pisałam do Snow, akurat się przeprowadza
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ice teraz jest jakiś konkurs na rossnecie - można dostać 40% zniżki na tusz; ja kliknęłam tusz False Lash Effect z Max Factora; trzeba wypełnić sondę

http://www.rossnet.pl/konkursy/zasad...rixId=12600004
"Uczestnicy I etapu konkursu, którzy odpowiedzą na wszystkie pytania sondy otrzymają 40% rabat na tusz wybranej marki do realizacji w drogeriach Rossmann.
Listę zwycięzców I etapu konkursu opublikujemy na portalu 19 maja 2011r. o godzinie 15.00."
O, ciekawe jakie będa dalsze etapy tego konkursu. Zaznaczyłam w kalendarzy, wypełnię sobie ot kiedyś
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No ja nie toleruję, jak tusz się osypuje. Dlatego nie będę testować HD, ale fotki chętnie zobaczę.
Wypełniłam ankietę, dzięki za link. Z tych tuszy w sumie żaden mnie nie interesuje, ale zaznaczyłam Bourjois, może akurat byłby fajny.

Co nie zmienia faktu, że tusz muszę kupić szybko, bo na sobotę mi potrzebny.
Ja nadal służę zniżka do D. jak coś

Jutor podobno słońce- oby, bo nieźle mnei przemroziło dziś i nie zamierzam oglądać pochmurnego nieba

znikam w gorącej kąpieli
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 09:58   #1955
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzisiaj może skoczę do SP, jak nie rzucili nic fajnego w promocji to chyba się jutro odezwę w sprawie zniżki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-05-04, 11:36   #1956
isa666
Zakorzenienie

Nie ma nic gorszego niż pierwszy dzień w pracy po urlopie, ech Ale już mam chwilę luzu.

rzyrafko tak sobie właśnie wczoraj myślałam o Tobie, że pewnie Was śnieżyca dopadnie. Co jak co, ale nie mogłam uwierzyć własnym oczom jak pokazywali w TV prawie 10 cm śniegu Jak dobrze, że do nas to nie dotarło.

Wyskoczyły mi na policzku tuż przy oku 3 czerwone gule i nie chcą zniknąć Smarowałam Effaclarem, ale nawet ich nie ruszył. Wyglądają jednak bardziej na jakieś uczulenie. Ostatnio trochę mi łzawiły oczy na wietrze, może mnie jakieś pyłki uczulają?
W ogóle to zła jestem, bo po kilku latach spokoju odnowiła mi się kurzajka na dłoni! Ileż ja się z nią umordowałam jeszcze w czasach gimnazjum. Ale w końcu po długich kuracjach przestała odrastać i myślałam, że już się jej pozbyłam, a ta franca tymczasem w zeszłym tygodniu zaczęła o sobie dawać znać
Stary 2011-05-04, 11:36   #1957
Hosenka*
Zakorzenienie

Wąchałam nowy żel Palmolive, chyba z czarną orchideą. Pięknie pachnie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:22   #1958
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
zrobiłam fotki oka - wrzucę na bloga jak tylko zrobię obiad, bo umieram z głodu; on źle nie wygląda, ale to osypywanie się; ja nie wiem, chyba formułę zmienili, bo ze wszystkich innych tuszy Lancome byłam bardzo zadowolona
oo, zawsze miałam tusze Lancome za jedne z lepszych, zwłaszcza mój ukochany Fatale, który nie wiem po co wycofali
w takim razie też się nie skuszę
Cytat:
Dzisiaj może skoczę do SP, jak nie rzucili nic fajnego w promocji to chyba się jutro odezwę w sprawie zniżki.
mają zestawy EL Sumptuous z miniaturką kremu pod oczy Advanced Night Repair (5ml) i płynem do demakijażu za 75 albo 79zł
sam krem jest dość drogi, a tu mamy 1/3 pełnowymiarowego opakowania mnie niestety niezbyt pasuje ten tusz za zbyt naturalny efekt, ale wiele osób sobie chwali
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

rzyrafko tak sobie właśnie wczoraj myślałam o Tobie, że pewnie Was śnieżyca dopadnie. Co jak co, ale nie mogłam uwierzyć własnym oczom jak pokazywali w TV prawie 10 cm śniegu Jak dobrze, że do nas to nie dotarło.
a do Warszawy dotarł śnieg wczoraj cały wieczór padał, całe szczęście że rozpuszczał się przy ziemi, jakaś masakra z tą pogodą

edit: i mimo że wygrałam pełnowymiarowy Aquasource, dostałam maila z kuponem na miniaturkę 5 ml miło z ich strony

edit2: macałam też hibiskusowy roż MACa, okropnie pomarańczowy, taka marchewa - nie wiem czy na kimś będzie ładnie wyglądał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Marine Life My Paradise Vergleich Swatch.jpg (27,6 KB, 21 załadowań)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-05-04 o 13:50
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:48   #1959
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
mają zestawy EL Sumptuous z miniaturką kremu pod oczy Advanced Night Repair (5ml) i płynem do demakijażu za 75 albo 79zł
sam krem jest dość drogi, a tu mamy 1/3 pełnowymiarowego opakowania mnie niestety niezbyt pasuje ten tusz za zbyt naturalny efekt, ale wiele osób sobie chwali
O, Sumptous bardzo sobie chwaliłam, chętnie bym kupiła znowu, na pewno się skuszę jak będą u mnie te zestawy. Efekt z tego co pamiętam nie był wcale przesadnie naturalny, a teraz jeszcze mam rzęsy w niezłej kondycji bo nacieram wytrwale odżwyką, więc pewnie byłabym podwójnie zadowolona.

Dzięki za info, lecę zaraz do SP.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-05-04, 21:37   #1960
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
na szczęscie nie wąchałam i na szczęście Escady są na mnie szalenie nietrwałe, max. 1-2h
Na mnie też i na pewno nie kupię, chociaż chciałabym coś do torebki lekkiego, żeby mieć pod ręką w ciągu dnia. I dziś spodobały mi się w tym celu mgiełki Biotherm, ale tu z kolei cena za wysoka za takie psikadełko

Cytat:
tak, co zrobię zdjęcie to nie wychodzi - to nie jest drama tylko dramat, przy jednej warstwie nawet nieźle wygląda, przy dwóch strasznie skleja, ale to nie istotne - potwornie się osypuje w ciągu dnia, nigdy nie miałam z tym problemu, nigdy nie natrafiłam na coś co by się osypywało, a ten jak szalony sypie się po kilku godzinach
Dobrze wiedzieć, bo dawno się czaiłam na ten tusz. Uwielbiam klasycznego Hypnose i myślałam, że to będzie jeszcze lepsza wersja a tu taki zonk

Cytat:
Wczoraj użyłam drugi raz blokera Ziaji. Naprawdę działa Dziś rano nie użyłam dezodorantu a pod pachą sucho i pachnąco.

Gdyby tylko tak bardzo nie piekł po nałożeniu
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja też jestem zadowolona z blokera Ziai i też mnie piecze, chyba nawet bardziej niż Antidral. Najbardziej piekł mnie czerwony Etiaxil, Ziaja jest na drugim miejscu
Hmm mnie nie piecze...Ale użyłam dopiero 2 razy, może jeszcze zacznie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Nie zdążyłam wczoraj odpisać- w koncu ze strony miasta wydrukowałam mapkę z fajną trasą, ogród i zoo też były w planie. Ale jak przyjechalismy to to so cię tam działo to istna masakra- deszcz ze śniegiem a potem snieg nieprzerwanie od 9 do 16 i robiło się tylko coraz gorzej, temperatura w okolicy zera, my w ciuchach cieplejszych ale jednak wiosennyhc o butach nie wspominając. Mimo parasoli wszyscy mokrzy już po 5 minutach, no ale głupio było nic nie zobaczyć więc do tej 16stej łazilismy w tym deszczu i wietrze. Trochę nam jeszcze stare miasto dokopało, bo akurat spora część tej trasy to były same rozkopy, kałuże, piach i błoto
Ale ja tam na pewno wrócę, żyrafę muszę zobaczyć

Pisałam do Snow, akurat się przeprowadza
O, ciekawe jakie będa dalsze etapy tego konkursu. Zaznaczyłam w kalendarzy, wypełnię sobie ot kiedyś

Ja nadal służę zniżka do D. jak coś

Jutor podobno słońce- oby, bo nieźle mnei przemroziło dziś i nie zamierzam oglądać pochmurnego nieba

znikam w gorącej kąpieli
Oo to faktycznie niefart mieliście. Wrocław mi się bardzo podobał, na pewno jeszcze wrócę, ale zdecydowanie przyjemniej jest jak jest ciepło
A ja widziałam wczoraj i żyrafę i hipka i króla Juliana I jadłąm watę cukrową W-wskie zoo też jest fajne

Cytat:
Kremowy czy z tych aromatherapy?

Cytat:
oo, zawsze miałam tusze Lancome za jedne z lepszych, zwłaszcza mój ukochany Fatale, który nie wiem po co wycofali
w takim razie też się nie skuszę

edit2: macałam też hibiskusowy roż MACa, okropnie pomarańczowy, taka marchewa - nie wiem czy na kimś będzie ładnie wyglądał
Mam miniaturę Sumpt. i faktycznie bardzo delikatny efekt daje, ale w sumie w tej promocji się opłaca.

Dobre wieści przynosisz, tzn. dobre dla mojego portfela Strasznie się napaliłam na ten róż, ale skoro wygląda tak jak na swatchu to ja chyba podziękuję
W GM jeszcze dziś nie było tej kolekcji, ma być dopiero jutro. Pierwszy raz chyba tak zrobili, że kolekcja weszła tylko do części sklepów a do reszty w innym terminie

Wróciłam właśnie z Kodu Nieśmiertelności, fajna bajeczka

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:58   #1961
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Wrrr, uprasza się o niekuszenie
Cytat:
O, Sumptous bardzo sobie chwaliłam, chętnie bym kupiła znowu, na pewno się skuszę jak będą u mnie te zestawy. Efekt z tego co pamiętam nie był wcale przesadnie naturalny, a teraz jeszcze mam rzęsy w niezłej kondycji bo nacieram wytrwale odżwyką, więc pewnie byłabym podwójnie zadowolona.
Jaką masz odżywkę?

Mi jednak kapsułki GAL pomogły po dłuższym czasie stosowania- rzęsy sie wydłużyły trochę i zdecydowanie mniej wypadają!
Cytat:
Oo to faktycznie niefart mieliście. Wrocław mi się bardzo podobał, na pewno jeszcze wrócę, ale zdecydowanie przyjemniej jest jak jest ciepło
A ja widziałam wczoraj i żyrafę i hipka i króla Juliana I jadłąm watę cukrową W-wskie zoo też jest fajne

Mam miniaturę Sumpt. i faktycznie bardzo delikatny efekt daje, ale w sumie w tej promocji się opłaca.

Wróciłam właśnie z Kodu Nieśmiertelności, fajna bajeczka
Może je prędzej odwiedzę niż wrocławskie

Na mnie każdy tusz EL był identyczny, tzn. zero efektu a jedynie przyczernienie rzęs. Testowałam miniaturki prócz własnie Sumptuous i jeszcze jakiegoś z ostatnich.

I chyba zaczynam odczuwać tuszowy głód- miniaturka Clinique się konczy powoli, architekt 4d dobry na imprezy bo przy mega pogrubieniu zaczyna grudkować, mf jakoś w odstawkę poszedł sama nie wiem czemu, a manhattan przejęła siostra. A jeszcze One by one- też miłoscią nie pałam, za mało pogrubia
No ale szlaban to szlaban, słowo się rzekło

Dokupiłam to drugie pudło na lakiery- trochę za duży luz się zrobił teraz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 06:02   #1962
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, akurat mi się kończą 3 żele Gdzie go widziałaś?
Stary 2011-05-05, 08:20   #1963
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Jaką masz odżywkę?
Mam Refectocil, kupiłam kiedyś dawno i nie używałam, znalazłam przy przeprowadzce i teraz jestem bardzo zadowolona. Jak zaczynałam używać to leciały mi potwornie i były jakieś takie zmarniałe i przerzedzone a teraz wypadają dość rzadko, zagęściły się jakby i lepiej wyglądają.

W naszym SP nie było zestawów Sumptous. Jestem na lodzie z tuszem, za to kupiłam lakier Catrice Purplelized i fioletowy liner Essence w słoiczku. I nie wiem czy nie wrócę jeszcze po lakier I wear my sunglasses at night .

Rzyrafko wyślę Ci PW w sprawie tego Douglasa.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-05-05, 08:39   #1964
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Na mnie też i na pewno nie kupię, chociaż chciałabym coś do torebki lekkiego, żeby mieć pod ręką w ciągu dnia. I dziś spodobały mi się w tym celu mgiełki Biotherm, ale tu z kolei cena za wysoka za takie psikadełko

Dobrze wiedzieć, bo dawno się czaiłam na ten tusz. Uwielbiam klasycznego Hypnose i myślałam, że to będzie jeszcze lepsza wersja a tu taki zonk
Może Yves Rocher będzie miał coś ładnego; w promocji powinni mieć całkiem niezłą cenę.
Hypnose Drama mnie rozczarował ogólnie to Clinique się skończył - zostawiłam resztkę tylko do recenzji; miniaturka Bad Gala Benefitu jest średnia, mam otwarty jeszcze 2000 Calorie, ale miałam go już wielokrotnie, wolałabym coś nowego spróbować.
Cytat:
hehe co za przypadek
Cytat:
W naszym SP nie było zestawów Sumptous. Jestem na lodzie z tuszem, za to kupiłam lakier Catrice Purplelized i fioletowy liner Essence w słoiczku. I nie wiem czy nie wrócę jeszcze po lakier I wear my sunglasses at night .
mnie kusi jeszcze ciemnozielony eyeliner... ale chyba nie dam rady zużyć tego co mam. No i co tu zrobić

wpadłam w manię zużywania resztek kosmetyków ciekawe jak długo mi to potrwa; poza tym zrobiłam porządki w kolorówce i wyjęłam sporo rzeczy, których nie używam.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2011-05-05, 09:40   #1965
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

Zobaczyłam też nową naturalną serię AA Eco http://www.aaeco.pl/eco-twarz.html i skusiłam się na krem odżywczy.
Daj znać jak trochę pozużywasz bo też mnie ciekawi ta seria Tylko za nim będę mogła sobie kupić jakiś krem to minie jeszcze kilka miesięcy ....

Cytat:

My z Magdami byłyśmy np. w zoo i w ogrodach japońskim i botanicznym
Fajnie było też na tej wyspie nad Odrą

A mi Hypnose Drama baaaardzo podpasował, efekt o wiele lepszy niz klasyczny.

Trochę się spłukałam na majówce Kupiłam piękną, letnią sukienkę w Vero Moda i seledynową koszulkę A z kosmetyków to odżywkę, dezodorant i puder na objętość Got2be. Na (nie)szczęście kosmetycznie nie zapowiada się na jakieś poważniejsze zakupy w najbliższym czasie...

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 10:10   #1966
Hosenka*
Zakorzenienie

Kochanie: kremowy

Co do blokera: piekł juz za pierwszym razem

Isa: w Rossmannie

Instagram

Stary 2011-05-05, 18:32   #1967
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
hehe co za przypadek

wpadłam w manię zużywania resztek kosmetyków ciekawe jak długo mi to potrwa; poza tym zrobiłam porządki w kolorówce i wyjęłam sporo rzeczy, których nie używam.
straszny ten przypadek, na prawdę

fajna mania, moje zapasiki też topnieją ładnie, doszło nawet do tego, że jak zużyję 1,5 żelu pod prysznic to następny zakup w tej dziedzinie to będą niezbędniki (no, mam jeszcze zachomikowanego tbska i z UK aquarellkę, ale to nie będą na codzień ). I wiem już, że padnie na zestaw Balejek limitowanych
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość

Trochę się spłukałam na majówce Kupiłam piękną, letnią sukienkę w Vero Moda i seledynową koszulkę A z kosmetyków to odżywkę, dezodorant i puder na objętość Got2be. Na (nie)szczęście kosmetycznie nie zapowiada się na jakieś poważniejsze zakupy w najbliższym czasie...
Tam właśnie parkowalismy autko, między dwoma mostami pod młynem. Ale nie pchaliśmy się na tę część wyspy bo jakieś koncerty punkowe były akurat, no i wszędzie ten snieg i błoto

O, dawno nie byłam w Vero, lubię stamtąd dżinsy a akurat przydałyby się I jakas spódnica, bo "wyrosłam" i nie mam aktualnie żadnej

Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam używania czegoś co ma taki efekt uboczny- już Garnierki mineralne mnie swędziały pod koniec opakowania (teraz tak sobie myślę, że może codzienne ich używanie to było za często jak dla mojej skóry?) i to było dla mnie nie do zniesienia

Wyrzuciłam do kosza kolejny błyszczyk (przypadkiem to już 3 z rzędu z oriflame)- kolor uwielbiałam (czarna porzeczka) ale natychmiast przechodził z warg na zęby i kleił okrutnie No fakt, że leżały u mnie ponad rok, ale inne się nie spsiuły tylko te. Już więcej nie kupię od nich zadnego w tubce! I Lip-tinty astora idą w świat- to jednak nie dla mnie, burzujkom do pięt nie dorastają.
I w ramach porządków kolorówkowych dokupiłam jeszcze w castoramie kilka koszyczków a powywalałam kartony. Niestety muszę wrócić po kolejne, na szczęście nowy sklep jest koło mnie więc bliziutko
I chciałam zrobić użytek z białego pędzla sephorowego do kresek- postanowiłam go przyciąć. Teraz do kresek to on się wybitnie nie nadaje, ale za to do brwi będzie super
Stary 2011-05-05, 18:40   #1968
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma wyjścia, trzeba dokupić lakierów

Cytat:
Może Yves Rocher będzie miał coś ładnego; w promocji powinni mieć całkiem niezłą cenę.
O właśnie, te zielone Nat coś tam nawet mi się podobały, zobaczymy co jeszcze będą mieć.

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość

A mi Hypnose Drama baaaardzo podpasował, efekt o wiele lepszy niz klasyczny.

A tak!Zapomniałam jakoś o niej

Hmm i nie osypuje Ci się jak Estelli?

I jak ten puder?Bo zaciekawił mnie bardzo na jakimś blogu

Cytat:
Kochanie: kremowy

To ja pytałam Ale możesz tak do mnie pisać

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:

Ja sobie nie wyobrażam używania czegoś co ma taki efekt uboczny- już Garnierki mineralne mnie swędziały pod koniec opakowania (teraz tak sobie myślę, że może codzienne ich używanie to było za często jak dla mojej skóry?) i to było dla mnie nie do zniesienia
Mnie akurat bloker nie piecze, ale przecież to tak jak Antidral czy Etiaxil, tylko na noc, więc da się przeżyć

Stary 2011-05-05, 19:16   #1969
Estella
Zakorzenienie

Karo ja mam ten puder do włosów i jest fajowy zwłaszcza jak chce się uzyskać efekt natapirowanych włosów np. do koka - poza tym moje włosy są bardzo sypkie i nie da się ich natapirować ani zaczesać do tyłu. Niestety puder trochę matowi włosy i sprawia, że są sztywne w dotyku, więc po pierwsze nie można przesadzić z ilością, a po drugie trzeba go dobrze zmyć z włosów.
Moja siostra go uwielbia

Siegfried Obermeier

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 19:27   #1970
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Karo ja mam ten puder do włosów i jest fajowy zwłaszcza jak chce się uzyskać efekt natapirowanych włosów np. do koka - poza tym moje włosy są bardzo sypkie i nie da się ich natapirować ani zaczesać do tyłu. Niestety puder trochę matowi włosy i sprawia, że są sztywne w dotyku, więc po pierwsze nie można przesadzić z ilością, a po drugie trzeba go dobrze zmyć z włosów.
Moja siostra go uwielbia
No to chyba muszę sama wypróbować

Aa macałam dziś Surf Baby. (Nie)stety róż nie dla mnie, strasznie pomarańczowy Reszta też mnie nie porwała
Za to wreszcie mieli tester(a nawet 2!) kremowego Something Special i chyba się skuszę w czerwcu Bo na maj mam już Bella Bambę, za którą zebrało mi się trochę komplementów i to o dziwo głównie od facetów

Stary 2011-05-05, 19:51   #1971
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma wyjścia, trzeba dokupić lakierów

Mnie akurat bloker nie piecze, ale przecież to tak jak Antidral czy Etiaxil, tylko na noc, więc da się przeżyć
Na razie dość, jestem przerażona ilością kwietniowych zakupów w kolorówce, mimo puszczenie już kilku rzeczy dalej

Nie wiem, ale na szczęście aż tak się nie pocę zeby musiec go kupować, chociaz kiedyś kusił tak z czystej ciekawości
Cytat:
Moja siostra go uwielbia
A on nie działa przypadkiem jak suchy szampon? Po czyms takim niestety moje włosy są mega klapnięte i obciążone

wkleiłam wreszcie pielęgnację
Stary 2011-05-05, 21:52   #1972
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

Hmm i nie osypuje Ci się jak Estelli?
Ciut pod koniec opakowania, ale nie jakoś masakrycznie...
Cytat:
I jak ten puder?Bo zaciekawił mnie bardzo na jakimś blogu
U sumie Estella napisała wszystko, u mnie daje podobny efekt (w sumie dzis
użyłam drugi raz)

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2011-05-05 o 21:58
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 05:56   #1973
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa: w Rossmannie
Będę chyba w Ross. w przyszłym tygodniu (tusz do rzęs i Belissa mi się kończy), więc z chęcią niuchnę jak pachnie

Cytat:

Wyrzuciłam do kosza kolejny błyszczyk (przypadkiem to już 3 z rzędu z oriflame)- kolor uwielbiałam (czarna porzeczka) ale natychmiast przechodził z warg na zęby i kleił okrutnie
E tam, to pieczenie/swędzenie da się przeżyć Najlepiej mieć nieco dłuższe włoski pod pachami - wtedy nie piecze tak bardzo niż jakby się użyło np. tuż po goleniu (chyba byłaby wtedy masakra). Mi przy Etiaxilu zdarzyło się kilka razy budzić w nocy i drapać pod pachami, bo nie mogłam wytrzymać jak mnie piekło. Ale potem się przyzwyczaiłam.
Ziaja mnie piecze tuż po nałożeniu, ale wytrzymuję i potem zasypiam spokojnie

Chyba wiem jaki to błyszczyk, miałam z tej serii bodajże o smaku waty cukrowej czy jakoś tak? Z początku był fajny a potem zaczął śmierdzieć i smakować chemią i też się kleił (wyrzuciłam go po zużyciu chyba połowy).
Stary 2011-05-06, 09:29   #1974
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę rozpracować sobie jakąś metodę na niego, bo kilka dziewczyn pisało, ze nic nie czują. Moze za dużo go nakładam.

Też sie nie pocę jakoś bardzo, ale kurcze, wygoda niesamowita Świetne rozwiązanie na jakiś wyjazd.

Dorwałam pastelową limitkę Bell Kupiłam 3 lakiery - żółty, brzoskwiniowy i liliowy.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-05-06 o 09:33
Stary 2011-05-06, 11:06   #1975
iceflower
Przyjaciółka KWC

Zrobiłam sobie badania krwi zlecone przez ginekologa i się zrujnowałam. Zaczęłam po tym rozważać jakiś tuszowy eksperyment ze średniej półki zamiast sprawdzonego Hypnose, tym bardziej że jutro trzeba dla znajomych wypełnić kopertę.
Polecacie coś dobrze pogrubiającego? Kusi Lash Architect 4D ale się go trochę obawiam.

Znalazłam dzisiaj w Rossmannie zagubione białe glinki Bielendy za pół starej ceny. Muszę po weekendzie wrócić po mały zapas.

Czeka mnie dzisiaj mały wieczór rolnika żeby się dopasować wyglądem do sukienki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-05-06, 11:13   #1976
Estella
Zakorzenienie

Ja lubię False Lash Effect z Max Factora.

Rzyrafko to nie jest suchy szampon, bo włosy stają się takie hmmm szorstkie i dzięki temu uzyskujemy efekt natapirowania/podniesienia włosów.

Siegfried Obermeier
Stary 2011-05-06, 11:14   #1977
iceflower
Przyjaciółka KWC

Oj, FLE to mi się bardzo nie podobał.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 12:37   #1978
Hosenka*
Zakorzenienie

Kupiłam wczoraj w Tesco fajne spodnie dresowe, za kolana Będą super na fitness czy rower, nawet na szybkie wyskoczenie z domu
Podoba mi się to, że nogawki nie są luźne a zakończone ściągaczem.
Kosztowały ok 21 zł

Instagram

Stary 2011-05-06, 13:34   #1979
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Dorwałam pastelową limitkę Bell Kupiłam 3 lakiery - żółty, brzoskwiniowy i liliowy.
Fotki będą?

Cytat:
Oj, FLE to mi się bardzo nie podobał.

Ja uwielbiam Volum` Express Curved Brush z Maybelline, ale nie wiem czy ta marka Cię interesuje

Jeszcze tylko pół godzinki i zmykam do domu, jak dobrze że dziś piątek Niby 3 dni tylko w pracy a jakaś zmęczona strasznie jestem.
Stary 2011-05-06, 13:42   #1980
Hosenka*
Zakorzenienie

Isa: pewnie że tak

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości