![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
szlag mnie trafia
co to za inwazja obcych bab grubasek buli czy jeszcze nie dotarło do babiszonów że nie chcemy na nikogo oddawać głosów wsadź sobie swoją lalę w ramki i wzdychaj jak takie piekne ![]() ![]() ![]() a od nas wara ps. wyślijcie zgłoszenie do moderatora , plissss ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-20 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zarąbista jest ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() nie wkurzać ciężarnej! ![]()
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
#1956 |
Zakorzenienie
|
Ania Ty Brutalu!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Odnośnie konkursu to dostałam mnóstwo jedynek spadłam na 4 stronę ![]() ![]() Dzięki babeczki za rady odnośnie Pań dobra rada ![]() ![]() Ania nie nie nie klikaj najpierw liczy sie ilosc glosow a potem srednia wiec swoja droga jedynkowicze pomagaja na swoj sposob tak mysle ;P A i jeszcze miałam napisać. Dorbartu masz całkowitą rację teraz pogoda jest bardzo zdradliwa, sama wyszła raz bez czapki to tydzień na gardło chorowałam, wiec jak Pani ma menopauzę niech mi nie kaze dziecka rozbierac. AAAAA lece do fryzjera trzymajta kciuki za moj fryz ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2011-01-20 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Zakorzenienie
|
Olejcie te prosby o glosy - mnie juz to nie rusza
![]() Znowu wyjdzie jakas afera, jak na konkursie wrozkowym czy jak to lecialo. Dogorywam w domu, mam od kilku dni taki kaszel, ze wnetrznosci mnie bola ![]() Moj synio chyba nikogo nie przebije w kwestii awantur ![]() Jest cholerykiem i nerwusem i uparciuchem do tego....licze, ze przejdzie z wiekiem ![]() Pieluche nosi nadal, mam takie podejscie jak reszta mamus pieluszkowcow ![]() Pozdrawiam was i ide kaslac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1959 |
Zakorzenienie
|
u mojej siostry na watku tez sie spamerki pojawiaja...
trzeba miec tupet... ja raz dostalam na PW prosbe zebym zaglosowala na jakas, no bez jaj... ![]()
#1960 |
Wtajemniczenie
|
ja na takie głosowe prosby od obcych w ogóle nie reaguję - nie dosyć, że brak checi to nie mam również czasu
![]() Myslala, że bedę miała spokojny dzień w pracy, a tu jednak zonk - ciagle coś. A jutro jadę na szkolenie do wrocka więc muszę wyrobić się ze wszytskim.
#1961 |
Zakorzenienie
|
hmmm, nie widzę tego spamu - usunięty?
![]() ![]() A widzę, że większość z nas hoduje niezłe charakterki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- zdechłam.. naprawdę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
widać że moderator czuwa
bo fakycznie wpis zniknął ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
Anka
![]() ![]() coś mnie dziś dziecię wkurza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
Heh no i git
![]() ![]() Wklejam Wam moją Mati z balonowym tygryskiem - zrobionym przez tatusia ;] Artystyczne to to nie jest, jakościowo koszmarne (jak się wzięłam za pstrykanie to zaczęło sypać i zrobiło się ciemno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Zakorzenienie
|
witam się
Ale się ubawiłam czytając was ![]() Kasiulka współczuję wtrącających się bab anka takiej chyba cię jeszcze nie znałyśmy ![]() ![]() nie wiem czemu ale twoim postem przypomniała mi się wersta za czasów brzuszkowych ![]() Mati wygląda jak zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zdjecie moim skromnym zdaniem bardzo udane, choc ja sie znam na pstrykaniu prawie wcale ![]() ![]() Cestia jakiego masz w koncu Nikona, bo sie pogubilam?? Tak mnie wzielo na jakis lepszy obiektyw ostatnio, ale to bym musiala zmienic caly aparat chyba, bo ja mam d40 ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-01-20 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
hehe, Anka jak się ciska
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dodam swoje 3 grosze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() odpieluchowywanie - zaczęłam ![]() ![]() ![]() Takuśna - dzięki za wskazówki odnośnie szamponu i odżywki ![]() Kasiulka - przywdziej jakiś ochronny pancerz, sister ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Baby Wy się nie śmiejcie zbytnio bo ja też na Rossmanniaczkach siedzę, żeby mi klikały i wątek mam na plotkowym ale odpadł gdzieś w niebyt ![]() ![]() Cestia 200 zł jak dwieście większość osób jeśli dostanie to 50 zł - też na to liczę ![]() ![]() Mam super fryzurkę w stylu krótsze z tyłu dłuższe z przodu ale tak delikatnie ostatni raz bylam u fryzjera w marcu teraz dzisiaj, o moj Boze jaka ja zaniedbana jestem ![]()
#1969 |
Zakorzenienie
|
Cestusia - masz przesłodkie i urocze dziecko
![]() ![]() ![]() ![]() aha - moja córa dziś ubrana jak Mati na tej focie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Kasia - Ty lepiej się pochwal swoim nowym fryzem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
Maluśna mówisz masz
![]() ![]() ![]() A Olgierdzia to i tak ma długie ![]() ![]() ![]() Baby śpię na siedzaco taka jestem dzisiaj zmęczona :ehem;
#1971 |
Zakorzenienie
|
Kasia - no i bardzo ładnie
![]() i chyba padnę, ale co tam na sobie masz za sweterkowe wdzianko? pytam bo z tego co widzę, mam chyba takie samo tylko w szarym kolorze ![]() ![]() ![]() ![]() moja też już położona ale tyle cyrków mi naodstawiała w kąpieli ![]() ![]() ![]() Jowiszkowa - to będzie sprawa niecodzienna bo poproszę Cię o przepis na placki z serka homo ![]() ![]() dzięki ![]() p.s. a was wszystkie to gdzieś zbiorowo wcięło??? jak ja na chorobowym dogorywam to nikt mi nie dotrzyma towarzystwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
ja jestem cały dzień ale weny brak
![]() placki z serka: rozbełtać jajo, wrzucić danio i ze 3 łyżki mąki. rozbełtać, usmażyć. są słodkie same w sobie. na koniec dnia mi jeszcze tak oko spuchło,że się jutro rano w przedszkolu nie pokażę. nie zdąży zejść,nie ma szans ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- forgot. Kasiu b.ładnie. lubię taki porządek na głowie ![]() jak widzę czasem w tv babki,które mają na codzień sztab stylistów a całe lata noszą długie włosy, czyli fryzurę żadną (przykład Kinga Rusin; G.Torbicka) to mi się to we łbie nie mieści. |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
o, Jowiszowa jak szybko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majka coś ostatnio lubi słodkie obiady - naleśniki, pierogi itp. ale czasem brakuje mi czegoś szybkiego, ciepłego na kolajcę ![]() a od czego oko ci spuchło? alergia? mam już dość tej choroby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
tak,całe jajo.
no chyba alergia. leżałam i przez sek. mnie oko zaswędziało. po minucie wiedziałam,że się zaczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe na co ta alergia? na zewnątrz chyba mało teraz alergenów (a może się mylę?), a domowe pewnie już się z tobą zaprzyjaźniły ![]() idę nastawić pralkę, bo gaci i rajstop na jutro nie mam dla dziecka...wsio osikane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
mi się długie włosy u kobiet po 35+ nie podobają
takie wieczne nastolatki mi się kojarzą ![]() ![]() ![]() klasyczny bob jest zawsze elegancki ![]() Maluśna każdy bobas jest inny i czasem dziewczynkom to parę dni zajmuje i kumają, moj dziś mi nalał na łóżko wszystko pływało, szlag mnie jasny trafia bo codziennie pralkę nastawiam, i jeszcze dziś , narzuta , prześcieradło i poszwa na kołdrę ![]() a serki homo są chyba w większych objętościach w lidlach i biedronkach ja pamiętam smażone pączki kładzione łyżką z serków homo, pyszne byłt Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-20 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, bardzo ładnie.
A mnie gardło boli i nie specjalnie się czuję ![]() Laurki zrobione - "dziadostwo" dostanie piękne koty samodzielnie wymalowane przez wnuczkę... nawet nieźle jej to idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 | ||
Zakorzenienie
|
a Iga już 3 dni pod rząd wróciła do domu w rajstopach/getrach,w których ją zawiozłam
![]() ![]() spała tam dotąd tylko raz. dzięki temu o 20.jest już w łóżku ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
u nas też laurki zrobione
w kształcie serca z jednej strony wydrukowałam zdjęcie dzieciaków i pomogłam przyozdobić a z drugiej strony Darek napisał życzenia a Krystian ozdobił malowidłami jowiszku współczuję spuchniętego oka Kasiulka super fryzurka, tylko po co bawiłaś się w zamazywanie twarzy \\ a placuszki też jutro zrobię wyglądają na proste i szybkie w robieniu a ile tych placuszków ci wychodzi bo nie wiem z ilu porcji robić by moich głodomorów zaspokoić |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
Kristi jak dla 3 chłopców to ze 4 serki danio
![]() z jednej wychodzą 3-4 placki. u nas 1 większy zostaje, resztę Iga zjada bo to nie jest tak syte jak naleśnikowy palcek. to są takie mięciutkie, puchate placuszki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.