|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
szlag mnie trafia
co to za inwazja obcych bab grubasek buli czy jeszcze nie dotarło do babiszonów że nie chcemy na nikogo oddawać głosów wsadź sobie swoją lalę w ramki i wzdychaj jak takie piekne ![]() a od nas wara ps. wyślijcie zgłoszenie do moderatora , plissss tylko każda bo mamy pełne ręce roboty
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-20 o 10:26 |
|
|
|
#1952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zarąbista jest ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() nie wkurzać ciężarnej!
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Ania Ty Brutalu!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Odnośnie konkursu to dostałam mnóstwo jedynek spadłam na 4 stronę hihi już mi się śmiać chce.Dzięki babeczki za rady odnośnie Pań dobra rada ![]() Ania nie nie nie klikaj najpierw liczy sie ilosc glosow a potem srednia wiec swoja droga jedynkowicze pomagaja na swoj sposob tak mysle ;P A i jeszcze miałam napisać. Dorbartu masz całkowitą rację teraz pogoda jest bardzo zdradliwa, sama wyszła raz bez czapki to tydzień na gardło chorowałam, wiec jak Pani ma menopauzę niech mi nie kaze dziecka rozbierac. AAAAA lece do fryzjera trzymajta kciuki za moj fryz
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2011-01-20 o 10:57 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Olejcie te prosby o glosy - mnie juz to nie rusza
![]() Znowu wyjdzie jakas afera, jak na konkursie wrozkowym czy jak to lecialo. Dogorywam w domu, mam od kilku dni taki kaszel, ze wnetrznosci mnie bola ![]() Moj synio chyba nikogo nie przebije w kwestii awantur ![]() Jest cholerykiem i nerwusem i uparciuchem do tego....licze, ze przejdzie z wiekiem ![]() Pieluche nosi nadal, mam takie podejscie jak reszta mamus pieluszkowcow (z tego watku of korz)Pozdrawiam was i ide kaslac
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
u mojej siostry na watku tez sie spamerki pojawiaja...
trzeba miec tupet... ja raz dostalam na PW prosbe zebym zaglosowala na jakas, no bez jaj...
|
#1960 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na takie głosowe prosby od obcych w ogóle nie reaguję - nie dosyć, że brak checi to nie mam również czasu
![]() Myslala, że bedę miała spokojny dzień w pracy, a tu jednak zonk - ciagle coś. A jutro jadę na szkolenie do wrocka więc muszę wyrobić się ze wszytskim.
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, nie widzę tego spamu - usunięty?
swoją drogą niezły obciach takie żebranie o kliki po nieznajomych ![]() A widzę, że większość z nas hoduje niezłe charakterki ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- zdechłam.. naprawdę |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
widać że moderator czuwa
bo fakycznie wpis zniknął |
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Anka
![]() coś mnie dziś dziecię wkurza taaaki problem, żeby zasnąć po chorobie tylko kaszel został, który może się ciągnąc i ze 2 tyg. aż wsio się odkrztusi.
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Heh no i git
Że też się chce ludziom łazić po obcych wątkach i prosić o głosy. Jeszcze żeby do wygrania było Porshe, ale dla dwóch stówek no szok.Wklejam Wam moją Mati z balonowym tygryskiem - zrobionym przez tatusia ;] Artystyczne to to nie jest, jakościowo koszmarne (jak się wzięłam za pstrykanie to zaczęło sypać i zrobiło się ciemno |
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
Ale się ubawiłam czytając was Kasiulka współczuję wtrącających się bab anka takiej chyba cię jeszcze nie znałyśmy nie wiem czemu ale twoim postem przypomniała mi się wersta za czasów brzuszkowych Mati wygląda jak zawsze |
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zdjecie moim skromnym zdaniem bardzo udane, choc ja sie znam na pstrykaniu prawie wcale Uwielbiam ogladac zdjecia, szczegolnie portrety, sama tez lubie pstrykac ale cudow nie ma ![]() Cestia jakiego masz w koncu Nikona, bo sie pogubilam?? Tak mnie wzielo na jakis lepszy obiektyw ostatnio, ale to bym musiala zmienic caly aparat chyba, bo ja mam d40
Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-01-20 o 13:49 |
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, Anka jak się ciska
szkoda... baby, to już koemdia się robi z tego konkursu ![]() dodam swoje 3 grosze jestem w posiadaniu niegrzecznego dziecka, wie o tym całe osiedle rzuca się na kolana jak na coś nie pozwalam. jak zaczyna przeginać a ja na nią wrzasnę, to leci z całusami (przy czym cmoka już głośno w powietrze żeby mnie udobruchać ), następnie mówi "kochami, tulimi" (kochamy, tulimy) i wg niej sprawa załatwiona ![]() odpieluchowywanie - zaczęłam generalnie posikuje w majty, ale kałuż nie robi. drze się co 5 minut "sikuuuu!", coś tam zrobi na nocnik. więc jarzy o co kaman, tylko nie kontroluje za bardzo procesu bo za często siada a wtedy zawartość nocnika znikoma ![]() Takuśna - dzięki za wskazówki odnośnie szamponu i odżywki Kasiulka - przywdziej jakiś ochronny pancerz, sister i ruszaj do boju z tymi upierdliwymi babciami i ich komentarzami
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Baby Wy się nie śmiejcie zbytnio bo ja też na Rossmanniaczkach siedzę, żeby mi klikały i wątek mam na plotkowym ale odpadł gdzieś w niebyt jednak do innych wątków nosa nie wtykam Cestia 200 zł jak dwieście większość osób jeśli dostanie to 50 zł - też na to liczę Z tym że naprawdę widać ile osób oszukuje już jakieś są zbanowane Mam super fryzurkę w stylu krótsze z tyłu dłuższe z przodu ale tak delikatnie ostatni raz bylam u fryzjera w marcu teraz dzisiaj, o moj Boze jaka ja zaniedbana jestem
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Cestusia - masz przesłodkie i urocze dziecko
a ten tygrys Majka jakby zobaczyła to z pewnością ukradłaby koleżance ![]() aha - moja córa dziś ubrana jak Mati na tej focie ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Kasia - Ty lepiej się pochwal swoim nowym fryzem i o ile się nie mylę to ciachniętej czachy Olutkowej też nie pokazałaś dawaj
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna mówisz masz
chociaż po całym dniu nie ma co pokazywać ![]() A Olgierdzia to i tak ma długie więc jej nie fociłam póki co, swoje foty zrobiłam robiłam kąpiąc dziecko Baby śpię na siedzaco taka jestem dzisiaj zmęczona :ehem;
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia - no i bardzo ładnie
widać, że masz takie miękkie włosy - zasługa intensywnego odżywiania czy takie masz z natury?i chyba padnę, ale co tam na sobie masz za sweterkowe wdzianko? pytam bo z tego co widzę, mam chyba takie samo tylko w szarym kolorze taka broszka przenośna więc do innych rzeczy się przydaje ![]() moja też już położona ale tyle cyrków mi naodstawiała w kąpieli co chwilę udawała, że chce siku w sumie dziś tylko 3 razy tak porządnie się wysikała na nocnik, resztę popuszczała w majty Jowiszkowa - to będzie sprawa niecodzienna bo poproszę Cię o przepis na placki z serka homo dzięki ![]() p.s. a was wszystkie to gdzieś zbiorowo wcięło??? jak ja na chorobowym dogorywam to nikt mi nie dotrzyma towarzystwa
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem cały dzień ale weny brak
placki z serka: rozbełtać jajo, wrzucić danio i ze 3 łyżki mąki. rozbełtać, usmażyć. są słodkie same w sobie. na koniec dnia mi jeszcze tak oko spuchło,że się jutro rano w przedszkolu nie pokażę. nie zdąży zejść,nie ma szans na szczęście małż chce jechać rano tylko na jedno spotkanie i powienien wrócić koło 9tej i ją zawieźć.---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- forgot. Kasiu b.ładnie. lubię taki porządek na głowie ![]() jak widzę czasem w tv babki,które mają na codzień sztab stylistów a całe lata noszą długie włosy, czyli fryzurę żadną (przykład Kinga Rusin; G.Torbicka) to mi się to we łbie nie mieści. |
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
o, Jowiszowa jak szybko
dzięki rozumiem, że całe jajko trza dodać? czy only żółteczko bardzo szybkie te placuszki, sama chętnie popróbuję pewnie ze 4 sztuki wyjdą z porcji to się załapię Majka coś ostatnio lubi słodkie obiady - naleśniki, pierogi itp. ale czasem brakuje mi czegoś szybkiego, ciepłego na kolajcę a od czego oko ci spuchło? alergia? mam już dość tej choroby co prawda w jakiejś części odzyskałam głos (chrypliwy i łamiący ) ale mam taką suchość w gardle, duszę się kaszlem, nie ma mowy o głębszym oddechu bo od razu mam napad |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
tak,całe jajo.
no chyba alergia. leżałam i przez sek. mnie oko zaswędziało. po minucie wiedziałam,że się zaczyna może gdybym miała jakieś krople pod ręką to by zahamowały ale niestety wyszły. jak małż dowiózł z apteki to już było po jabłkach. wystarczy 15min. i prawie nic nie widzę taka opuchlizna. teraz już ok, zaczerwienienie zeszło, łazawienie też ale sama opuchlizna złazi b.długo.
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe na co ta alergia? na zewnątrz chyba mało teraz alergenów (a może się mylę?), a domowe pewnie już się z tobą zaprzyjaźniły ![]() idę nastawić pralkę, bo gaci i rajstop na jutro nie mam dla dziecka...wsio osikane
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
mi się długie włosy u kobiet po 35+ nie podobają
takie wieczne nastolatki mi się kojarzą klasyczny bob jest zawsze elegancki Maluśna każdy bobas jest inny i czasem dziewczynkom to parę dni zajmuje i kumają, moj dziś mi nalał na łóżko wszystko pływało, szlag mnie jasny trafia bo codziennie pralkę nastawiam, i jeszcze dziś , narzuta , prześcieradło i poszwa na kołdrę ![]() a serki homo są chyba w większych objętościach w lidlach i biedronkach ja pamiętam smażone pączki kładzione łyżką z serków homo, pyszne byłt Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-20 o 21:15 |
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, bardzo ładnie.
A mnie gardło boli i nie specjalnie się czuję ![]() Laurki zrobione - "dziadostwo" dostanie piękne koty samodzielnie wymalowane przez wnuczkę... nawet nieźle jej to idzie
|
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
a Iga już 3 dni pod rząd wróciła do domu w rajstopach/getrach,w których ją zawiozłam
nie,żeby siku wołała indywidualnie,tak pięknie nie jest. po prostu trzyma i załatwia się w czasie zbiorowych wędrówek do wc albo któraś babka ją obserwuje i zagaduje. spała tam dotąd tylko raz. dzięki temu o 20.jest już w łóżku ale rozumiem ją bo wstaje parę minut przed 8 i drzemka po 12stej to dla niej sporo za wcześnie. jak będzie jeździć na 7 jak inne dzieci to zapewne będzie padać.---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też laurki zrobione
w kształcie serca z jednej strony wydrukowałam zdjęcie dzieciaków i pomogłam przyozdobić a z drugiej strony Darek napisał życzenia a Krystian ozdobił malowidłami jowiszku współczuję spuchniętego oka Kasiulka super fryzurka, tylko po co bawiłaś się w zamazywanie twarzy \\ a placuszki też jutro zrobię wyglądają na proste i szybkie w robieniu a ile tych placuszków ci wychodzi bo nie wiem z ilu porcji robić by moich głodomorów zaspokoić |
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi jak dla 3 chłopców to ze 4 serki danio
![]() z jednej wychodzą 3-4 placki. u nas 1 większy zostaje, resztę Iga zjada bo to nie jest tak syte jak naleśnikowy palcek. to są takie mięciutkie, puchate placuszki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

tylko każda bo mamy pełne ręce roboty 

to już dawno przestało być normalne - te wieczne "dobre rady"
Musisz się nauczyć pyskować kochana
Co prawda takich szałów z rzucaniem się po podłodze nie było już baaaaardzo dawno, ale za to bywa teraz, że rzuci czymś w złości, albo zdzieli mnie pluszową gąsienicą. Najczęściej jak młoda nie chce czegoś zrobić (iść się kąpać, ubrać itp.) robi swoje kpiąco-lekceważące "pffffff"
Krzyki i wrzaski też się zdarzają od czasu do czasu, ostatnio przecież znowu odstawiła szopkę w gabinecie lekarskim 
Jak już jest ubrana to wszystko przechodzi bo spacery i przejażdżki uwielbia, ale przy ubieraniu trzeba się nagadać i nabiegać za nią. Gadka - idę bez Ciebie, działa ale nie zawsze.

swoją drogą niezły obciach takie żebranie o kliki po nieznajomych 

szkoda...
rozumiem, że całe jajko trza dodać? czy only żółteczko