|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Witam popołudniem,
jakoś mam tak sporo ostatnio na głowie, teraz zachciało mi się sprzątać, a właściwie nie zachciało, ale muszę, bo teściowie przyjeżdżają... więc dom ma być na błysk. Ale mam pytanie do Was Mamulki, czy któraś z Was używa kosmetyków dla dzieci Johnson's Baby? Jakichkolwiek? Jakie macie na ich temat opinie? Wieczorkiem Was doczytam i odpiszę, a tymczasem do odkurzania marsz... ![]()
#1952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak zastrzeżeń - jako jedyna oliwka - ta jej nie uczula ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Grazin, przypomniało mi się że Tymi też ostatnio zaczął tak skrzeczeć i wydawać dziwne dźwięki z siebie ![]() ps. testowaliśmy właśnie pierwszego banana ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-10-17 o 15:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla dziecka bym nie kupowała, bo podobno bardzo często uczula. Aczkolwiek ja nie sprawdzałam, od razu wybrałam "bezpieczniejsze" nivea, a i tak okazało się, że Edzik musi używać Oilatum ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Rozeznanie
|
grazin, andziot dzięki za odpowiedź...
blueberry ja mam tylko oliwkę w żelu dla własnego stosowania i jest oki. Nie kupowałam produktów j&j, bo słyszałam, że często uczulają, więc wolałam nie ryzykować. |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam jak Nadia je sobie w najlepsze a nagle strzela taki usmiech, ze az jej sutek wypada ![]() Bedzie mi tego brakowalo jak skoncze karmic UU ![]() ![]() ![]() Ale Wam zazdroszcze spotkania ![]() Gdzie Paulizia?? Cos pokrecilam czy Antos mial chrzciny w niedziele ?? (Paulizia nie gniewaj sie jak cos pokrecilam ![]() Ja USG mialam przy wypisie ze szpitala ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1958 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.johnsonsbaby.com.pl/products,pokaz,29.html http://www.johnsonsbaby.com.pl/products,pokaz,4.html - tego kremu używam na codzień do całego ciała, bo nie jestem zwolenniczką oliwek http://www.johnsonsbaby.com.pl/products,pokaz,2.html - tego kremu używam od września do twarzy i rączek. Jest bardzo tłusty, ale nie zatyka. Jestem bardzo zadowolona, bo Antosiowa skórka jest śliczna. Teraz na stronie Johnsona można różne próbki sobie zamówić. Edytowane przez Agnieszka.M Czas edycji: 2011-10-17 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Zakorzenienie
|
Mango o kurcze, u kolejnej mamusi na UU pogorszenie spania
![]() ja miałam po 6tyg. Andziotku, dziękuję, myślałam, że jakieś 100km bliżej granica ![]() Grazynko, rozczulające takie chwile, prawda?
![]() |
#1962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mi tego bedzie brakowac ale przeciez nie bede seby do 18 urodzin karmic UU:P paulizia aktywna na fejsie znaczy zyje:P moze ma focha na nas. w ogole sporo osob sie tu mniej udziela. eweska, listopadowa, amarcia ![]() Cytat:
uwielbiam jak sobie tak patrzymy w oczy a on mnie po policzku mizia ![]() ![]()
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
Czesc
Agata tez wstała mi dziś w nocy (o 2) a od jakiegos miesaca juz nie wstaje. I tak mi przyszło do głowy, ze może dzieciaki budzą się ni głodne tylko spragnione, bo suche powietrze (grzejniki, nie otwiera się tak okien), bo Agata wypiła herbatke i od razu usnęła ![]() Byłyśmy tez na mega długim spacerze. W lesie. Śliczna pogoda. Współczuje wszytskim wracającycm do pracy ![]() My używamy tylko żelu niebieskiego babydream z pompką do kąpieli, do tyłka ziajke (ale nie za każdym przewinięciem), oliwke mam tez z BD ale uzywam okazjonalnie do miziania. Do buzi krem z AA. Teraz rozglądam się za jakim kremem do buzi na zimno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
amarcia miała wczoraj chrzciny i cały czas ogarnia zdrowie
![]()
![]() |
#1965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadia dzis obrazona na prawego U ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Zakorzenienie
|
u mnie już od jakiegoś tygodnia prawy U też jest beee
![]() possie trochę i głowę wykręca ... a lewy dłużej ciągnie |
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od tygodnia? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde jak ta maryska z pierwszej milosci nie powie pawlowi ze to jego dziecko to normmlanie ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie mamuśki i dziękuję za przyjęcie
![]() night25 - ja mieszkam na południe od Tarnowa wiec chyba w drugą stronę niż Ty ![]() Cytat:
![]() Poza tym dołączam do klubu mam których dzieci nie robią jeszcze przewrotów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
My tez tylko Oilatum a JJ tez slyszalam ze uczulaja bardzo. Dziewczyny ktore karmia nutramingen czy po 4 miesiace zmienilyscie na 2? bo ja teraz nie wiem konczy mi sie jedynka petatra cos wspomniala ze nastepnym razem juz zmienimy na 2 a jej nie ma teraz ma urlop a ja musze isc po recepte do lekarza innego ogolnego i nie wiem czy wziac 1 czy 2. a ten lekarz mi raczej nie pomoze bo do niego same stare babki chodza ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() a co to tej maryski to glupia pipa i tyle ;p
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
no straszna torba z niej!:P
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- aurelke złapali ![]()
#1974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja mam nerwa na moją iealną teściową, której dzieci w ogóle nie jadły butelką tylko piersią, a reszte łyżeczką (o nic ze czasem wychodzi, ze dokarmiała), ale coo tu sie dziwic jak jej córka miała 8 miesiecy i juz robiła na nocnik ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
Scio, co to za krem AA na ciemieniuchę?
#1976 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do powrotu do pracy to z Janem musiałam wracać od razu po 4,5 m-ca i trudne to było bardzo ale jeśli po pracy dostatecznie dużo dziecku poświęcimy czasu to wszystko jest dobrze. Największa tęsknota jest przez pierwszy m-c potem jak już wiemy że nasze dziecko ma się dobrze to jest łatwiej. Teraz świadomie zostaje z Frankiem mimo iż nasze finanse będą kiepskie ale jak się uda to do roku chciałabym z nim być. I marzy mi się jeszcze córeczka za kilka lat. ![]()
![]() |
#1977 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() maryśka pipa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
Zadomowienie
|
własnie co to za cudo??????????????
Paulizia pusto mi tu bez Ciebie, wracajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjj
#1979 |
Przyczajenie
|
pytanie nie do mnie ale to chyba o ten chodzi "Oceanic AA Ja i Mama, krem na ciemieniuchę, 40 ml" - ja też używałąm i u nas się sprawdził
![]() ![]() ![]() dziękuje wszytskim za odpowiedź odnośnie powrotów do pracy ![]() spice -jestem z rataj, dziś byłam z małą nad Wartą, najpierw w nosidełku a potem gondolka, bo EMilka coś nie bardzo lubi ostatnio wózek, więc jak zaśnie w nosidełku to ją wtedy odkładam ![]() Edytowane przez iw_81 Czas edycji: 2011-10-17 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Rozeznanie
|
miałam napisac jeszcze że moje dziecię śpi a co do herbatek w nocy (też musiałam wczoraj podać bo coś marudził, wypił całą i poszedł spać więc chyba chodzi o to że rzeczywiście jest suche powietrze i dzieciom się gorzej śpi)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.