|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Witajcie!
Jestem tak zmęczona po całym dniu, że szok. Wracałam z Krakowa ponad 2 godziny bo takie korki były... Za pół roku będę szaleć na swoim weselu Cytat:
|
|
#1952 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Wróciłam do domciu spedzilam mily wieczor z Tż
ale z racji tego ze moj przyszly maz zmeczony to wrocilam wczesniej do domu wybaczam mu mial dzisiaj dzien pelen wrazen w pracy ale powiem wam ze duma mnie rozpiera jak szlysze pochwaly na jego temat od mojej siostry(Tż pracuje w banku a moja siorka jest jego przelozona ): P)ceny wszystkiego mnie poporostu zabijaja no ja 160 i bez poprawin] Cytat:
kiedy masz slub?Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
pierwsza warstwa dolna smak malinowy druga z kolei taki z musem orzechowym nastepna truskawowy smak i na koncu jagoda takze dla kazdego cos dobrego:P---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- czarna-kawo - dostalas moje foto w kwesti doradzenia makiazju??
|
|
#1953 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ładnie to napisałaś wszystkokolorek Cytat:
no i drugie ładne zaproszenia slicznie wyglądasz w tej sukni
|
|||||
|
|
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
Za pamięci Wszystkim ślubującym jutro PM życzę przede wszystkim dużo miłości i cierpliowści do przyszłych małżonków
![]() 28 monikazmc Lubcia Nika0208 sikoreczka111 maruda80 verumka
|
#1955 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dziś była śliczna pogoda
jednak człowiek po takiej długiej i mroźnej zimie potrzebuje słoneczka.Jedździłam też dziś nawet na rowerku
|
|
|
|
#1956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie tylkona wioskach Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Kamisia dostalam i odpowiedzialam w wątku
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1958 |
|
Raczkowanie
|
hoho to przoczyłam ide szukac postu
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- znalazłam zaraz wysle ci sukienke ) a dodatki bede w sensie bukeit bede miala albo ekri albo bialy z zielonymi wstawkami w bukiecie
|
#1959 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, nie mam niestety czasu nadrabiać, ostatni tydzień znów był wariacki. Ale na szczęście W KOŃCU długi weekend, a my mamy 6 dni wolnego...
![]() Trochę tam przejrzałam, gratuluję Młodej Przyszłej Mamusi I sukni gratuluję, piękne są Jutrzejszym PMkom duuużo słońca, uśmiechu i na nowej drodze życia samego szczęścia! U jednej nawet będę i pożyczę Jej tego na żywo I będę robić zdjęcia ![]() Nika, Kicia, Jagodzia, do zobaczenia jutro ![]() Z samego rana jedziemy w lubelskie, mamy tam do rozdania 40 zaproszeń Moja Rodzina nie przepuszcza żadnemu gościowi wyjścia bez zjedzenia czegoś, więc nie wyjedziemy chyba stamtąd żywi... ![]() Miłego weekendu Kochane
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-04-27 o 22:21 |
|
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
a oczy to moje naturalne niebieskie
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Macie moze jakies inspiracje dekoracji oltarza?
Wspolnie z koleżanka mamy slub w jedenym dniu i w jednym kościołku i szukam czegos czym moglabym ja zainspirowac bo Ona niestety nie ma zadnych pomyslow a nie chce ot tak dawac reki kwiaciarce...
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
jak to dobrze, że weekend. Ja go wprawdzie zaczęłam jeszcze o 12, bo szefowa kazała mi iść do domu, miała taki nawał pracy, że tylko jej przeszkadzałam. A z racji tego, że ona ma cały przyszły tydzień wolny, to i ja też Jutro rano odbieram suknię po ostatecznych (mam nadzieję) poprawkach, a zaraz potem jedziemy na sesję narzeczeńską ![]() Trzymajcie kciuki, żeby zdjęcia wyszły super, bo to już ostatnie, jakie dodamy do naszej fotoksiążki dla rodziców. Dziś zaopatrzyłam się w niezbędne rekwizyty, no i wybrałam 2 outfity bo kompletnie nie mogłam zdecydować się tylko na jeden (najwyżej przebiorę się za jakimś drzewem). Niestety dopadł mnie @ i nie mam siły na nic. audrey - pisałam na poczcie, ale napiszę raz jeszcze - wyglądasz przeslicznie wszystkim jutrzejszym ślubującym życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, pociechy z mężów i najmagiczniejszych, ślubnych przeżyć !!! |
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja korzystając z okazji składam jutrzejszym PM najserdeczniejsze życzenia
|
#1964 |
|
Wtajemniczenie
|
mam pytanie była któraś z Was na Węgrzech? możecie coś polecić? bardzo bym była wdzięczna vo opinie na forum różne
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie co ja dziś odkryłam
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Aż mam dla Was tytuł : Skaczą Stefan i Tereska - u nas co tydzień imprezka
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co Ty nie mów że nie słyszałaś tej piosenki (nie lubie w niej słów "zarżnięta świnia" )
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale od dziś moje życie jest inne To mój hit na pierwszy taniec
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
to jest jedna z piosenek jaką ma zakaz zespół grać bo ubije
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tej nigdy na weselu nie slyszalam. za to za zono moja to zespol wywaliłabym na miejscu ;p prosto z wesela;p
|
#1970 | ||
|
Zakorzenienie
|
też tak myślę
Cytat:
Cytat:
) i jest tam pięknie poza tym lata temu byłam nad Balatonem, ale teraz to nie wiem jak tam jest
|
||
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie ale też zależy w której wersji ![]() w związku z długim weekendem nadrabiam 3msc obsuwę z oglądaniem Chirurgów ale idę spać już AAAAAAAAA za równy msc mam przymiarkę a że już mamy 28 to: monikazmc Lubcia Nika0208 sikoreczka111 maruda80 verumka Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia aby Dzisiejszy Dzień był idealny tak jak sobie zamarzyłyście około 18-18,30 możecie spodziewać się mojej relacji ze ślubu Niki ![]()
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jutrzejsze PMki: Maruda, Lubcia, Nika, Monikazmc, Sikoreczka, Verumka, wszystkiego najlepszego dla Was w tym pięknym dniu
|
|
|
|
#1973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wpadniesz do nas jak otworzą na miejscu gwarka tą galerie handlową z prawdziwego zdarzenia ![]() Padam na mózg... słońce mi dzis przygrzało za mocno i strasznie mnie głowa boli. Byliśmy dziś na zakupach i wróciliśmy lżejsi o kupe kasy. No ale kiedyś trzeba W pon. tż jedzie do Niemiec na 2 tyg. a ja akurat cały przsyszły tydzień majówkowy jestem w domu.Wszystkim jutrzejszym PM życzę przepięknego ślubu i wszystkiego najlepszego
|
|
|
#1974 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co prawda powiedzieliśmy to w widełkach, bo zapraszamy 167 osób, z czego liczymy ok 10-15 którzy nie przyjdą, więc i tak wielkość tortu ma być liczona ok tydzień przed weselem, wtedy mamy dać znać Panu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za pięęęknąą sesję narzeczeńską ![]() Cytat:
PMki dzisiejsze: Lubcia Nika0208 maruda80 Życzę Wam cudownego dzisiejszego dnia, zapowiada się że będzie przepiękna pogoda i oby taka sama towarzyszyła Wam w małżeństwie przez całe życie. Dużo miłości , pociechy z mężulków no i wytańczcie się i wybawcie za wszystkie czasy ![]() Wybaczcie że pominęłam inne PMki ale niestety nie kojarzę innych dziewczyn, które mają w tym dniu ślub bo się nie odzywają. Ja dopiero wróciłam do domu, wypiłam piwo i faza ![]() a że od 2 dni jestem na nogach od 6.00 to ledwo patrze na ślepia. Dobrej nocy ![]() PS. Dzisiaj na grillu będziemy zapraszać Naszych najlepszych przyjaciół Pierwsze koty za płoty ![]()
|
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
Kurde spac nie moge zawsze jak jest wolny dzien i mam okazje pospac to nie moge budze sie jak o takiej godzinie jak codziennie do pracy i nie da sie spac dalej ... zaraz ide sie wykompac i moze skocze pozniej sobie na solarium bo juz czas troszke opalenizne wyprodukowac :P
|
#1976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm sama nie wiem muszę coś kombinować Piekne miałaś zaręczyny![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- monikazmc Lubcia Nika0208 sikoreczka111 maruda80 verumka Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo miłości |
|
|
|
|
#1977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam tak jak chodziłam do liceum. Musiałam wstawać o 6.15 żeby zdążyć do szkoły i jak przyszła sobota i niedziela to zawsze tak samo o tej godzinie wstawałam. Mało tego, skończyłam liceum i do połowy września od maja budziłam się tak samo, dopiero po takim czasie mogłam pospać do 8
|
|
#1978 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki dzisiejsze PMki maja cudowną pogodę na swój wymarzony dzień
jest tak gorąco w domu pootwierane wszystkie okna... dzisiaj ide przymierzyć jeszcze raz swoją wybraną suknię ślubną .. fotki wam zrobie jeżeli już się na nią zdecyduje....mam troche dylemat ale powiedzcie mi dziewczyny jeżeli popłakałam się mierząć tą sukienkę to ta jedyna?? czy może jeszcze szukać innej?? |
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj ślubującym PMkom życzę wszystkiego najlepszego, duuużo szczęścia i miłości
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym PM dużo słońca, uśmiechu na twarzy i zabawy do samego rana i mnóstwo, mnóstwo szczęścia na nowej drodze
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
ale tylko w dwóch poczułam sie wyjątkowo a potem utwierdziłam sie, w której mi lepiej i wygodniej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

Ślub 27. X. 2012

ale z racji tego ze moj przyszly maz zmeczony to wrocilam wczesniej do domu wybaczam mu mial dzisiaj dzien pelen wrazen w pracy ale powiem wam ze duma mnie rozpiera jak szlysze pochwaly na jego temat od mojej siostry(Tż pracuje w banku a moja siorka jest jego przelozona ): P)

10 dag na osobe, liczyliśmy 70 osób, pewnie będzie mniej ale wyjdzie nas tort 1000zł.
ładnie to napisałaś wszystko
Moja Rodzina nie przepuszcza żadnemu gościowi wyjścia bez zjedzenia czegoś, więc nie wyjedziemy chyba stamtąd żywi... 

a ja akurat cały przsyszły tydzień majówkowy jestem w domu.
za pięęęknąą sesję narzeczeńską