![]() |
#1951 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Przygarniecie? Już od dawna podczytuję Wasz wątek, ale dopiero teraz jakoś pomyślałam, żeby dołączyć. My też z Tż na odległość jesteśmy, ja studiuje, on pracuje... I Sylwusia mam właśnie ten sam problem co i ty... Chyba za bardzo nadskakuje facetowi, bo mu często piszę smsy, ja do niego jeżdżę... A on przez ponad 12 godzin potrafi nie dać nawet znaku życia... Eh. Ja jestem zakochana po uszy, a jemu chyba się powoli nudzę ... Sesja się zbliża, a mi się tylko płakać chce. Teraz odłożyłam telefon najdalej od siebie jak się dało i postanowiłam, że dopóki on się nie odezwie to i ja też nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1952 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() kochana, a jak daleko mieszkacie od siebie? heh skąd ja to znam, też mojemu nadskakuję, męczę smsami, dzwonię, a on czasami też ma to ekstra daleko, po czym ładnie przeprasza i tłumaczy się, że sam potrzebuje troche czasu sam na sam żeby sobie pewne sprawy przemyśleć. Rozmawialiśmy poważnie i jakoś się nauczyłam, że czasami potrzeba mu czasu dla siebie bez kontaktu z nikim oprócz kumpli.. może z waszymi tżtami też tak jest? Nie panikujcie dziewczyny, bo panika jest najgorsza w takich sytuacjach. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój jak zły to do nikogo sie nie odzywa, a ja zaraz wkrecam, że mój już mnie nie chce ![]() Mi koleżanka poradziła, że mogę pisać, nie dać o sobie zapomnieć abym tylko go nie osaczała...
![]() ![]() 2 dzień z Ewką - Turbo Spalanie ![]() ZNO od 08.01.2013 ![]() Edytowane przez Sylwusia238907 Czas edycji: 2013-01-12 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Raczkowanie
|
Ja się po prostu cholernie boję, że on mnie zostawi... albo się obrazi... 5 godzin od siebie. Wiem, że to żadna odległość biorąc pod uwagę to, jak daleko Wy od Waszych Tż-ów mieszkacie, ale mimo wszystko widywanie się co 2 tygodnie też jest dla nas próbą zaufania i ogólnie tego, jak silny jest związek. Jesteśmy razem od 3 lat... Od 2 lat właśnie tak mieszkamy w innych miastach ze względu na moje studia. Aha. I między nami jest różnica wieku 10 lat. Może też i dlatego ja mam takie podejście, że bardzo bym chciała, żeby napisał coś co kilka godzin czy częściej dzwonił, a on nawet nie domyśla się, że o to mi może chodzić, bo pojmuje miłość nieco inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1955 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() ale Ty jeszcze poczekaj, może nadal próbuje się tam odnaleźć, może już dzisiaj zaczął poszukiwania pracy? spokojnie! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Wtajemniczenie
|
Ja też tak mam, ze potrzebuję dużo kontaktu z nim, przez pierwszy okres kiedy byliśmy daleko od siebie (ja W-wa on Londyn) miałam do niego pretensje, ze nie chce spędzać ze mną tyle czasu online... Po kilku sprzeczkach po prostu wyjaśniłam mu, ze ja naprawdę tego potrzebuję, i teraz jest juz bardzo dobrze pod tym względem. On nienawidzi kłótni, więc zauważył, że ja jestem dużo spokojniejsza i szczęsliwa, jak on poświęci mi trochę czasu codziennie... I to robi. Problemem było, że mogliśmy być online przez kilka godzin razem, ale on nie dawał mi 100% swojej uwagi. Teraz wystarczy jak pogadamy w ten sposob 1 min i ja jestem zadowolona
![]() ![]() Naprawdę w tym roku (bo widywaliśmy się codziennie jak byłam 4 miesiące w Londynie w wakacje) po przyjeździe do Polski zauważyłam naprawdę duuużą poprawę jezeli chodzi o kontakt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
Raczkowanie
|
Właśnie nie jest tak od zawsze... Ja to nazywam że zmienia się sinusoidalnie :P Jest czas, że jest cudownie, bo pisze, dzwoni, mówi takie miłe rzeczy... A potem jest dołek, a ja podłapuję gorszy humor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
BAN stały
|
a u nas też było kilka sprzeczek o to, ale w odwrotną stronę, o zgrozo aż strach się przyznać
![]() kiedyś to on potrzebował chociaż 3 smsów dziennie, żeby wiedzieć czy nic mi się nie dzieje, czy jest ok, swego czasu byłam tak zabiegana że poprostu o tym zapominałam, no i dostawałam smsy jak to on się nie martwi i że chciałby wiedzieć co się dzieje. Również rozwiązała to rozmowa, poprawiłam się, i teraz to potrafię mu nawet napisać co jadłam na śniadanie, obiad i kolację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1960 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem straszną panikarą i też, gdy TŻ się do mnie nie odzywa to od razu roją mi się w głowie chore scenariusze. Chociaż gorzej było jak był w PL, pare godzin nic nie pisał a ja już cała w nerwach
![]() ![]() Ja to ostatnio się wkurzyłam, bo mój TŻ polubił zdjęcie i status takiej jednej że tak powiem "laski lekkich obyczajów". Nic mu nie powiedziałam, bo w sumie co miałam mu powiedzieć ![]() ![]() Byle do końca marca i do mojego wyjazdu, fakt, boje się przeraźliwie, nigdy nie leciałam samolotem, nie byłam w GD na lotnisku, nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzę, bo będę jechała na lotnisko sama, przeraża mnie to, ale z drugiej strony chciałabym już lecieć.
![]() |
![]() |
#1963 | |
BAN stały
|
coś Ty kochana, to już uzależnienie
![]() tak mnie wkręciło tutaj, że o sprzątaniu i całym bożym świecie zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() co do lotu to dasz sobie radę, skoro pierwszy lecisz z Polski to nie przejmuj się, po polsku się dogadasz co i jak w razie wu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1964 |
Raczkowanie
|
Ja też swojemu piszę, czy już idę na zajęcia, jak zaliczenie poszło, ja wstaję, jak idę spać. Ale ja to po prostu lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1965 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() mój mi odstawia ostatnio cyrki, bo jest zazdrosny o kolegę z którym byłam na studniówce kiedy jeszcze nie byliśmy razem, a wszystko przez zdjęcia na facebooku, które ostatnio ten kolega wstawił z zamiarem "powspominania" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1966 |
Zakorzenienie
|
Mój się też boi, że kogoś mogę tu znaleść, dlatego staram się go zapewniać, że jest najwazniejszy i że go kocham
![]()
![]() |
#1967 |
Raczkowanie
|
Ja się czuję trochę, że mu za bardzo nadskakuję może tym, że nie musi prosić czy przypominać, żebym napisała i podświadomie baardzo bym chciała, żeby o mnie bardziej zabiegał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Wszedł na fb ![]()
![]() |
![]() |
#1969 |
Raczkowanie
|
Ja niestety muszę wracać do nauki na egzamin. Dalej do Tż nie napisałąm, ale podejrzewam, że jeśli za godzinę on się nie odezwie to się "złamię" i znowu napiszę pierwsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1971 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Pokłociliśmy się ![]()
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
Bo chciałam z nim porozmawiać na temat uczuć, może utworzymy klub jakiś to bym wam rozmowę naszą wysłała i byście może doradziły?
![]()
![]() |
#1975 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się wkurzyłam wczoraj jak TŻ subskrybował na youtube jakąś dziewczynę, która miała swoje zdjęcie na avatarze i w sumie nic poza skomentowanym jednym filmikiem z ulubionym zespołem TŻ. Moja jedyna myśl, że już pewnie z nią pisze, choćby o tym zespole. Chore...wiem. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1977 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze staram się racjonalnie podchodzić do zazdrości i nie robić scen "z byle powodu", ale z drugie strony jesteśmy w nietypowej sytuacji ( on tam, ja tu) i nie wiem co naprawdę siedzi w jego głowie
![]() ![]() ![]() sylwusia 238907 do mnie też możesz napisać
Edytowane przez martynusia222 Czas edycji: 2013-01-12 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1979 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od jego wyjazdu jutro minie tydzień, a ja czuję jakby minął co najmniej miesiąc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.