|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Przygarniecie? Już od dawna podczytuję Wasz wątek, ale dopiero teraz jakoś pomyślałam, żeby dołączyć. My też z Tż na odległość jesteśmy, ja studiuje, on pracuje... I Sylwusia mam właśnie ten sam problem co i ty... Chyba za bardzo nadskakuje facetowi, bo mu często piszę smsy, ja do niego jeżdżę... A on przez ponad 12 godzin potrafi nie dać nawet znaku życia... Eh. Ja jestem zakochana po uszy, a jemu chyba się powoli nudzę ... Sesja się zbliża, a mi się tylko płakać chce. Teraz odłożyłam telefon najdalej od siebie jak się dało i postanowiłam, że dopóki on się nie odezwie to i ja też nie.
|
|
|
|
|
#1952 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
kochana, a jak daleko mieszkacie od siebie? heh skąd ja to znam, też mojemu nadskakuję, męczę smsami, dzwonię, a on czasami też ma to ekstra daleko, po czym ładnie przeprasza i tłumaczy się, że sam potrzebuje troche czasu sam na sam żeby sobie pewne sprawy przemyśleć. Rozmawialiśmy poważnie i jakoś się nauczyłam, że czasami potrzeba mu czasu dla siebie bez kontaktu z nikim oprócz kumpli.. może z waszymi tżtami też tak jest? Nie panikujcie dziewczyny, bo panika jest najgorsza w takich sytuacjach.
|
||
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój jak zły to do nikogo sie nie odzywa, a ja zaraz wkrecam, że mój już mnie nie chce Mi koleżanka poradziła, że mogę pisać, nie dać o sobie zapomnieć abym tylko go nie osaczała...
2 dzień z Ewką - Turbo Spalanie ZNO od 08.01.2013 Edytowane przez Sylwusia238907 Czas edycji: 2013-01-12 o 11:06 |
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
Ja się po prostu cholernie boję, że on mnie zostawi... albo się obrazi... 5 godzin od siebie. Wiem, że to żadna odległość biorąc pod uwagę to, jak daleko Wy od Waszych Tż-ów mieszkacie, ale mimo wszystko widywanie się co 2 tygodnie też jest dla nas próbą zaufania i ogólnie tego, jak silny jest związek. Jesteśmy razem od 3 lat... Od 2 lat właśnie tak mieszkamy w innych miastach ze względu na moje studia. Aha. I między nami jest różnica wieku 10 lat. Może też i dlatego ja mam takie podejście, że bardzo bym chciała, żeby napisał coś co kilka godzin czy częściej dzwonił, a on nawet nie domyśla się, że o to mi może chodzić, bo pojmuje miłość nieco inaczej.
|
|
|
|
|
#1955 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() ale Ty jeszcze poczekaj, może nadal próbuje się tam odnaleźć, może już dzisiaj zaczął poszukiwania pracy? spokojnie! |
|||
|
|
|
|
#1956 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też tak mam, ze potrzebuję dużo kontaktu z nim, przez pierwszy okres kiedy byliśmy daleko od siebie (ja W-wa on Londyn) miałam do niego pretensje, ze nie chce spędzać ze mną tyle czasu online... Po kilku sprzeczkach po prostu wyjaśniłam mu, ze ja naprawdę tego potrzebuję, i teraz jest juz bardzo dobrze pod tym względem. On nienawidzi kłótni, więc zauważył, że ja jestem dużo spokojniejsza i szczęsliwa, jak on poświęci mi trochę czasu codziennie... I to robi. Problemem było, że mogliśmy być online przez kilka godzin razem, ale on nie dawał mi 100% swojej uwagi. Teraz wystarczy jak pogadamy w ten sposob 1 min i ja jestem zadowolona
A jak ja jestem zadowolona to i on ma ochotę więcej rozmawiać, więc tym lepiej Naprawdę w tym roku (bo widywaliśmy się codziennie jak byłam 4 miesiące w Londynie w wakacje) po przyjeździe do Polski zauważyłam naprawdę duuużą poprawę jezeli chodzi o kontakt. |
|
|
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie nie jest tak od zawsze... Ja to nazywam że zmienia się sinusoidalnie :P Jest czas, że jest cudownie, bo pisze, dzwoni, mówi takie miłe rzeczy... A potem jest dołek, a ja podłapuję gorszy humor
A jakoś tak się zawsze składa, że te "dołki" są czy przed egzaminami, czy przed jakimiś ciężkimi sytuacjami. A może to ja robię źle, że jak mam dużo stresu, to mi smutno z powodu byle smsa czy telefonu. Sama już nie wiem
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1958 |
|
BAN stały
|
a u nas też było kilka sprzeczek o to, ale w odwrotną stronę, o zgrozo aż strach się przyznać
kiedyś to on potrzebował chociaż 3 smsów dziennie, żeby wiedzieć czy nic mi się nie dzieje, czy jest ok, swego czasu byłam tak zabiegana że poprostu o tym zapominałam, no i dostawałam smsy jak to on się nie martwi i że chciałby wiedzieć co się dzieje. Również rozwiązała to rozmowa, poprawiłam się, i teraz to potrafię mu nawet napisać co jadłam na śniadanie, obiad i kolację
|
|
|
|
|
#1959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#1960 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem straszną panikarą i też, gdy TŻ się do mnie nie odzywa to od razu roją mi się w głowie chore scenariusze. Chociaż gorzej było jak był w PL, pare godzin nic nie pisał a ja już cała w nerwach
Chociaż to działało też w odwrotną stronę, też jak się dłużej nie odzywałam to on panikował Teraz wiem, że pracuje, wiem, że póki co korzysta z laptopa kolegi, więc pretensji o nieodzywanie nie mam. Ja to ostatnio się wkurzyłam, bo mój TŻ polubił zdjęcie i status takiej jednej że tak powiem "laski lekkich obyczajów". Nic mu nie powiedziałam, bo w sumie co miałam mu powiedzieć ale chore myśli typu " a może z nią pisze na fejsie, a może z jakąś inną" mnie dopadły ![]() Byle do końca marca i do mojego wyjazdu, fakt, boje się przeraźliwie, nigdy nie leciałam samolotem, nie byłam w GD na lotnisku, nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzę, bo będę jechała na lotnisko sama, przeraża mnie to, ale z drugiej strony chciałabym już lecieć.
|
|
|
#1963 | |
|
BAN stały
|
coś Ty kochana, to już uzależnienie
![]() tak mnie wkręciło tutaj, że o sprzątaniu i całym bożym świecie zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() co do lotu to dasz sobie radę, skoro pierwszy lecisz z Polski to nie przejmuj się, po polsku się dogadasz co i jak w razie wu
|
|
|
|
|
|
#1964 |
|
Raczkowanie
|
Ja też swojemu piszę, czy już idę na zajęcia, jak zaliczenie poszło, ja wstaję, jak idę spać. Ale ja to po prostu lubię
Kiedy on wie wszystko, bo mam pewność, że wtedy na bank mu do głowy nie przyjdą durne myślę, że mogę kogoś mieć itp. Bo jestem cholernie jemu wierna, ale ten czasem potrafi coś powiedzieć, że przecież mam na studiach tylu młodszych facetów itp. Ale wtedy na niego "krzyczę" za to, bo ja już nawet nie potrafię popatrzyć na kolegę inaczej niż na znajomego z roku i bardzo dobrze mi z tym, że jestem pewna swojego uczucia.
|
|
|
|
|
#1965 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mój mi odstawia ostatnio cyrki, bo jest zazdrosny o kolegę z którym byłam na studniówce kiedy jeszcze nie byliśmy razem, a wszystko przez zdjęcia na facebooku, które ostatnio ten kolega wstawił z zamiarem "powspominania" wrr..
|
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Mój się też boi, że kogoś mogę tu znaleść, dlatego staram się go zapewniać, że jest najwazniejszy i że go kocham
Dlatego zastanawiałam się czy dobrze robię piszac mu do sie u mnie dzieje itp:P
|
|
#1967 |
|
Raczkowanie
|
Ja się czuję trochę, że mu za bardzo nadskakuję może tym, że nie musi prosić czy przypominać, żebym napisała i podświadomie baardzo bym chciała, żeby o mnie bardziej zabiegał.
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Wszedł na fb
|
|
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
Ja niestety muszę wracać do nauki na egzamin. Dalej do Tż nie napisałąm, ale podejrzewam, że jeśli za godzinę on się nie odezwie to się "złamię" i znowu napiszę pierwsza.
|
|
|
|
|
#1970 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
No i sie popłakałam![]() Pokłociliśmy się
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Bo chciałam z nim porozmawiać na temat uczuć, może utworzymy klub jakiś to bym wam rozmowę naszą wysłała i byście może doradziły?
|
|
#1975 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się wkurzyłam wczoraj jak TŻ subskrybował na youtube jakąś dziewczynę, która miała swoje zdjęcie na avatarze i w sumie nic poza skomentowanym jednym filmikiem z ulubionym zespołem TŻ. Moja jedyna myśl, że już pewnie z nią pisze, choćby o tym zespole. Chore...wiem.
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze staram się racjonalnie podchodzić do zazdrości i nie robić scen "z byle powodu", ale z drugie strony jesteśmy w nietypowej sytuacji ( on tam, ja tu) i nie wiem co naprawdę siedzi w jego głowie
Przemilczałam te lajki, ale jeśli będzie kolejny raz to zamierzam interweniować ![]() sylwusia 238907 do mnie też możesz napisać
Edytowane przez martynusia222 Czas edycji: 2013-01-12 o 12:36 |
|
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#1979 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staniemy się dla siebie jak kumple ![]() Od jego wyjazdu jutro minie tydzień, a ja czuję jakby minął co najmniej miesiąc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

A jak ja jestem zadowolona to i on ma ochotę więcej rozmawiać, więc tym lepiej
A jakoś tak się zawsze składa, że te "dołki" są czy przed egzaminami, czy przed jakimiś ciężkimi sytuacjami. A może to ja robię źle, że jak mam dużo stresu, to mi smutno z powodu byle smsa czy telefonu. Sama już nie wiem

ale chore myśli typu " a może z nią pisze na fejsie, a może z jakąś inną" mnie dopadły
Dlatego zastanawiałam się czy dobrze robię piszac mu do sie u mnie dzieje itp:P