|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)
Godzinka efektywnego uczenia na cały dzień to raczej za mało
Nic więcej już dziś nie napiszę
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ochotę się za to ubiczować.No dobra, może teraz się na chwilę wezmę ale zaraz do spania i takie tam...
|
|
|
|
#1984 |
|
Wtajemniczenie
|
witam !
czy ktoras z was studiuje weterynarie?
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
jejku, jakie Wy jesteście uroczo pocieszające
przy Was moje minimum mobilizacji jakoś się od razu ładniej prezentuje nawet zrozumiałam glikoneje i ferykrateje i asklepiadeje aczkolwiek to jest jakaś 1/100 wszystkiego
|
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz ja się wybiję, a co! Przerobiłam właśnie 6 stron z 20 przeznaczonych na dzisiaj, więc... istnieje nikła nadzieja, że dzisiejszy limit przerobię jeszcze dzisiaj! no, oczywiście nie naruszając 10 przykazań Wizażowania
|
|
|
|
#1987 |
|
Raczkowanie
|
Heheh widać żę weekend robi swoje
Boże daj mi siłę: - do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić - odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować - i mądrość, abym dobrze ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj w....li I pomóż mi pamiętać: że smutna minka wymaga aż 42 mięśni,a tylko 4 wyprostowanie środkowego palca :P |
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wszystkie obijają, no nieeeeee
[czuję to w moczu ]
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
ja się wcaaaale nie obijam
)
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie, a greka się sama zrobi?
Mi zostały 2 strony
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
zostało mi 5 rozdziałów do wkucia (z minimum dzisiejszego) ale ni mam już siły, ciąg dalszy rano
![]() dobranoc |
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie tu nie ma
Nauka dalej leży i kwiczy, blah. Na dodatek nie udało mi się filmów obejrzeć, bo były zepsute
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Ally
![]() A ja, kutfa, nie zebrałam się do końca, zostawiłam se skrawek strony, za żadne skarby nie zmobilizowałam się żeby go zrobić Dobra, idę, bo mi wali w dekiel
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi został tylko jeden exam, bo z 3 jestem zwolniona (w sumie o jednym to teraz się dowiedziałam) ![]() Więc uczyć zacznę się koło srody pewnie
|
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Wykluczone!
Jestem dosłownie przyklejona od kilku dni do kompa, non stop, co wcale nie jest przyjemne. Stworzyłam wczoraj potwora - rysunek w Corelu o wielkości 1,6 GB!!! Nie wiem, jak to możliwe (tzn. wiem - powklejane bitmapy...), nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam. Komp już ledwo dyszy, musiałam powyłączać Gadu, Tlen i EMule A ile ta robota czasu zajmuje... Aż się czasem wierzyć nie chce, choć to już 7 semestr. A ja się ciągle dziwię
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
no i się ucze
z tym, ze stwierdziłam że sama nic nie wymyśle i uczę się gotowych programów z egzamów z lat poprzednich począwszy od 2000 roku na szczęście te zadania się powtarzają, więc mam nadzieje że jutro też się trafi coś co już kiedyś było ten egzam to będzie naprawde Wielka Improwizacja
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh.......i znów ten cholerny brak mobilizacji
|
|
|
#1998 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję zwolnień z egzaminów ![]() Cytat:
na pewno jest cudny muszę się pochwalić zę wstałam dziś przyzwoicie i nauczyłam się już tego czego w nocy nie dałam rady. Jeszcze nauczę się czytać jakiś hmmm, no nie wiem (nie liczyłam bo się bałam ) około 80 wierszy, nauczę się jednego tekstu jeszcze i ............. zastanie mnie poranek udanej mobilizacji dziś życzę
|
|||
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tez sie ucze. to znaczy przegladam testy z lat poprzednich, przepisuje pytania i sama na nie odpowiadam i naiwnie licze, ze moze chociaz 90% pytan sie powtorzy
to wtedy bylaby piona bez niczego
|
|
#2000 |
|
BAN stały
|
eee...ja dzis intensywnie pracuje mozgiem. teraz przerwa na szpinakowy obiad i dawaj od nowa. inaczej bedzie bardzo zle. czuje to...w moczu
![]() a powaznie...to sesja powinna byc krotsza. bo im bardziej rozciagnieta w czasie, tym bardziej potem czuje sie jak zombie. |
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja dopiero wstałam miałam iść z TŻem do kościoła na 12 i potem na 15 na basen, ale nie podniosłam się z łóżka Wiecie co, mam psa, boksera, który albo szaleje jak wariat albo cały dzień śpi. Dziś ma dzień spania, ew. obserwacji sąsiadów przez okno - wygląda jak Juliusz Cezar dumnie patrząc przez okno Podeszłam do niego, przytuliłam, pogłaskałam i powiedziałam: "Oj, Hades, Ty leniu...", a on popatrzył na mnie jak na idiotkę, z politowaniem... puścił bąka i ostentacyjnie wyszedł czy to jakaś aluzja?
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie tlumacze moim kotom model systemowy i objasniam im roznice miedzy paradygmatami krytycznym i dominuajcym. coz, chyba nie sa zainteresowane
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos spania do późna. Nikt chyba nie pobije mojej współlokatorki - wstała wczoraj po 16 Ale poszła dziś spać dopiero o 7:30, hehe W naszym studenckim mieszkanku mamy równo poprzestawiane w głowie
|
|
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj wiem jak to jest kiedy bydle szaleje ![]() asiuk - u nas to ja zawsze najdłużej śpię ale obecnie grzeszę tym w domu bo na mieszkaniu pewnie bym sama musiała siedzieć, bo wszystkie na sesję do domu pojechały
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
co do spania to brat mojego TŻ-ta chyba nikogo nie pobije... chłopak potrafi spać do 18
jak pójdzie spać o 4 rano a wracając do sesji i jutrzejszego egzaminu, to sama nie mogę w to uwierzyć, ale ja się ucze dzisiaj siedze już od 10 tylko na chwilkę zajrzałam na wizaż w ramach krótkiej przerwy i zaraz mykam spowrotem do nauki, bo egzaminn już za 21 godzin a nawet połowy chyba nie umiem jeszcze
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
No, no, to chyba ta niedziela tak wpływa
ja też się uczę, tylko oczywście zaraz muszę wyjść ) i chciałabym się jeszcze pouczyć potem.Jak się sprężę z materiałem dzisiaj (jeszcze 25 stron!!! czarno to widzę) i w kolejne dni dziennie przerobię po 18 stron, to wyrobię się z tym do wtorku, więc środę i czwartek będę miała na konkretniejszą naukę.Czuję, że nie umiem nic. Ja nawet się tego nie uczę żeby się uczyć, tylko robię opracowanie - tabele chronologiczne. No i czytam dokładnie wszystko. Pasowałoby mi jeszcze zrobić sobie takie mini-plany wydarzeń najważniejszych powstań itd. albo jakieś opracowania np. rozwoju gospodarki kapitalistycznej (chociaż to nawet w miarę interesujące było, więc pamiętam jakieś drobiazgi), przerobić te wszystkie daty (tabel już mam ponad 20 stron No i było się opieprzać?
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
To ja dziś grzecznie wstałam i nawet jakoś się trzymam, bo przy czytaniu trudno zasnąć, ale mam takie nerwy, że już mnie coś trafia
i jeszcze mecz oglądam i Polacy przegrywają z Niemcami a moja siostra śpi teraz cały czas, bo już wszystko sobie pozdawała i mnie denerwuje, bo się wkurza jak pisze na kompie (a dziś siadłam do kompa dopiero o 11, więc już na pewno zdążyła się wyspać )ehhh, mecz obejrzę do końca i wracam do czytania, już tylko Safona mi została i potem biorę się za coś innego
|
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

obok mnie lezy kilka plyt dvd, tez bym chetnie obejrzala... zwlaszcza ze TZ poszedl do kolegi ogladac mecz, nie bedzie mi mowil 'a mialas sie twardo uczyc 

Aż się czasem wierzyć nie chce, choć to już 7 semestr. A ja się ciągle dziwię
)