![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 14
Cytat:
![]() ![]() Bazgram z telefonu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
Wiem, Hahaha, taki mój niewybredny żart xD ja tez lubię poryte filmy (jeden z moich ulubionych to Antychryst xD) , ale to juz było za dużo jak dla mnie
![]() Ogólnie doszłyśmy wczoraj do wniosku z szefowa, ze zeby pracować w handlu trzeba być niezłe pier***nietym bo normalny nie da rady. I akurat mieliśmy klientkę która założyła firma i pytała o ofertę na kilka usług. A jej działalność polegała na przeprowadzaniu badań psychotechnicznych. I się śmiałyśmy ze te techniczne to byśmy przeszły, gorzej z tym psycho :P i wiecie co, baba dzis przyszła i wzięła u nas kilka umów: powiedziała, ze bierze u nas bo jesteśmy „popie****one i polubiła nas za to”. Także tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
a podziele! ale dlugo moze byc...
ogolnie laska zagadala o biustonosz *. dobra 2-3 pytania, dlugoci, wymiary, rozmiary tego, a moj a porownanie, a dalczego sprzedaje, a wiecej zdjec. Ok. 10zł. dobra wysle. bierze! dopytuje "a jak sie ma ten czarny do tego pierwszego?" i pytan wieeeele. łącznie z tym ze o wymiary, mimo ze były na aukcji. ale spoko sie z nią pisało wiec wstawiłam jej kopiuj wklej z aukcji, do tego dosłałam zdjecia porownanie peirwszego i drugiego, opis długoci ale ze mozna rozciagac, mierzylam itp itd.. (o 15zł). no wymieniłysmy dosc sporo wiadomosci, w pewnym momencie było to jak czat bo obie online bylysmy. ja jej 10 razy mowilam ze tego czarnego nie nosiłam bo za maly na mnie, zly zly niedobry. Ostatecznie poszly za 22 zł ![]() ![]() dzis mi pisze "dostalam, czarnego nie da sie nosic." odpisuje "jak to ? dlaczego?" mysle sobie jakies szwy plastikowe czy cos innego popsute fiszbina cisnie? a ta mi pisze "biustonosz ma tasiemkę ktora jest krotsza niz koronka i cisnie piers" (biustonosz ozdobny fifarafa i faktycznie przez srodek miseczki do ramiaczka szla tasiemka czarna...ale kij wie jaka ona byla) to jje pisze ze nie wiedzialam, nie wiem jak mialabym to wiedziec bez zakladania i mi przykro a ta mi ze sie czuje oszukana, ze tak sie nie robi ze ona w zyciu nie zrobila ze mozna zarabiac ale nie za wszelka cene i ją nie dziwi ze nie odpowiezdialam na jej pytania. to tu sie wkur.... no bo ja rozumiem ze bym ją oszukala ze ma obwód 80 a miał 72. albo ze nowy a uzywka zniszczona.. opdowiadalam na 1000 pytan, sama mi dziekowala na koniec za czas i informacje a teraz ze ja jej nie odpowiadalam. odpisalam jej elaborat ze no sory czego jesczcze chcialam? gdzie gdzie to pytanie. to mi wyslala jakie to było pytanie... -_-' uwga... nasz dialog wygladał tak Ona: Ile cm ma ten czarny w obwodzie? Ona: I ile się rozciąga? Ja: zmierzyłam co się dało: obwód 75cm. Średnica miseczki 13,5cm (od fiszbiny do fiszbiny). Szerokość miseczek razem (of fiszbiny lewej jednej piersi do prawej drugiej) 30cm ![]() Ona: 13,5 cm to mierzone poziomo od fiszbiny do fiszbiny wewnątrz tak po materiale? Ja: Tak Ja: Tzn nie idealnie jak wzór piersi ale odległość między drutami. Bez uwzględniena krzywizny piersi że tak powiem ![]() Ona; Tzn że w tym miejscu się koronka naciagnie :-D dopasuje do kształtu. Ona:Jakiej firmy ten czarny? i teraz uwaga: to co pogrubione na czerwono to było pytanie na które jej nie odpowiedziałam. I Ona skoro zle sie uklada teraz rozumie dlaczego. no zarąbiste pytanie ![]() napisalam jej co o tym mysle pozniej ze jej oddam kase i niech traktuje sobie to jako gratis. a ta glupia mnie pyta gratis czego ![]() ![]() ludzie są niepowazni..ah az mi lepiej ! * tak sprzedaje uzywane biustonosze ![]() ![]() ![]()
#1984 |
Zakorzenienie
|
Nie mamy prądu od 17-18. Tzn z trzech faz jest jedna, .az cos tam poprzekladal i my mamy a na dół pociagnelismy przedłużacz. Zawialo, zgasło, ciemność i tyle
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |
... choć nie Westwood
|
Kocham ludzi kłócących się o każdą złotówkę... Swoją drogą podziwiam sprzedaż staników, ja noszę aż nadają się do wyrzucenia, ciężko znaleźć mi dobry rozmiar, więc jak już kupię to noszę i noszę
![]() Podjęłam dziś dwie męskie decyzję (jak powiedziałam tz o nich to powiedział, że żaden normalny mężczyzna by takiej nie podjął i żebym tak ich nie nazywała ![]() ![]() zadzwoniłam z tymi drugimi wieściami do koleżanki i śmiechlam. Ja: podjęłam ważną decyzję! Ona: no? Ja: robię botoks! Ona: o, a myślałam, że jednak dziecko. I od razu przypomniała mi się scena z SATC ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Swoją drogą też pięknie dałam ![]() Ale dziś mam prawo nie myśleć. Mam okres i umieram. Ogólnie jestem załamana, bo skraca mi się cykl i wszystko wskazuje na to, że będę miała okres na sam środek wczasów ![]()
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2018-01-18 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
Brak okresu to jedna z najwiekszych zalet ciazy.
![]() ![]() Juz zdazylam zapomniec, jakie to bylo niewygodne i meczace. ![]()
#1988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy sie witalam...
sQ ![]() ![]() Ooo Viv ! Temat naszych 30stek ! nie uwierzycie ! W niedziele gadam z Tz kogo zapraszamy i w ogole szukamy. No i on mi mowi "ze on by sie pobawil (mysle sobie kurna nakrece go na tego dj'a ![]() Kurtyna Dziekuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1990 |
Konto usunięte
|
kurde... jednak to nie fluidy... wracam od weterynarza właśnie... dramat, leki, kroplówka, wymioty z krwią... jeszcze jutro sama jestem w pracy, tżta nie ma... no dramat jakis. A miałam miec taki fajny, spokojny wieczor... spac isc miałam wczesniej... a sprzatam bo wszystko mam zarzygane... i spie na kanapie bo to jedyne miejsce ledwo dotkniete ta katastrofa i prawie juz wyschla...
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magic, jak plener to na plazy nad Wisla. ![]() Tez chcialabym duza impreze na 30tke. ![]() Istapp, wspolczuje. ://
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
Istapp a co powiedział wet? Zatruła się czymś?
Dzień dobry ![]() W końcu piątek ![]() Jeszcze jutro i wolna niedziela ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;80636801]kurde... jednak to nie fluidy... wracam od weterynarza właśnie... dramat, leki, kroplówka, wymioty z krwią... jeszcze jutro sama jestem w pracy, tżta nie ma... no dramat jakis. A miałam miec taki fajny, spokojny wieczor... spac isc miałam wczesniej... a sprzatam bo wszystko mam zarzygane... i spie na kanapie bo to jedyne miejsce ledwo dotkniete ta katastrofa i prawie juz wyschla... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] O masz co jej sie podzialo ? Cytat:
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. Wstałam. Ledwo żyje. Tylko trzeba przeżyć ten dzien i weekend wolny (jedyny w miesiącu). Jutro jedziemy na te warsztaty a w niedziele do Teściów.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | ||
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;80636801]kurde... jednak to nie fluidy... wracam od weterynarza właśnie... dramat, leki, kroplówka, wymioty z krwią... jeszcze jutro sama jestem w pracy, tżta nie ma... no dramat jakis. A miałam miec taki fajny, spokojny wieczor... spac isc miałam wczesniej... a sprzatam bo wszystko mam zarzygane... i spie na kanapie bo to jedyne miejsce ledwo dotkniete ta katastrofa i prawie juz wyschla... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Boniu, biedna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Ja jednak zmieniłam koncepcję co chce robić na 30 (mimo, że moja za 4 lata ![]() Stany. Zobaczymy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Moderator
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1998 |
Zakorzenienie
|
My nadal bez pradu
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
Pysia, przez dwa tyg miec zle dni?
![]() No i od tamtej chwili jak tylko widzi mnie moj podniesiony palec i glosne Nie... albo TYLKO SPRÓBUJ... to sie cofa grzecznie i niczego nie probuje. Ps. Nie uderzylam go jesli o to chodzi:p. Jak kocham zwierzaki tak tego nie znoszę. I dzis ostatni raz go widze. Niech sobie zyje z dala ode mnie. Na tyle kotow z ktorymi dluzej mieszkalam czy cos tenbyl najbardziej rozpuszczony( nikt go nigdy nie wyganial z wanny, ze stolu, z laptopa, z brzucha bron boze bo warczy i drapie...)takze tego...po prostu sie niepolubilismy:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jakby sie pogorszało to rentgen, usg, krew. Ale zadzwonilam do hodowczyni, uspokoila mnie nieco, powiedziała kiedy sie najbardziej zaczac martwic itd. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Moderator
|
Kurcze istapp- mam nadzieję że jednak nic poważnego
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2002 |
Zakorzenienie
|
Istapp a to wasz staly wet? Moze warto u innego tez zasiegnac porady. Utul piesia!
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
Bry
istapp ojjoj ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Istapp, nie wiem czy nie pisałaś, czy gdzieś mi umknęło, co sie Twojej małej dzieje?
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#2005 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
nie trafiłam nigdzie nigdy na takoego ktory moglby byc stalym od wszystkiego. ale uwazam ze trafiłam wczoraj na mega ogarniętą panią. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | |
Zakorzenienie
|
nic poważnego ale bolesne - niestety wizyta dopiero w poniedziałek więc weekend musze przeczekać
Cytat:
![]()
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
Istapp trzymam kciuki za psine
![]() Wiem jak się martwiłam gdy willi rozwalił oko... Anabel dziękuję ![]() Już wczoraj poszła szefowa - bagatela 3 odcinki - A potem dziwota że nie mam czasu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Istapp, zdrowia dla psinki ![]()
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
Istapp tulaski dla psinki!!!
#2010 |
na przekór do celu
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;80640361]nie wiadomo. zeżrec nic nie zeżarła, wiadomo 100% nie widzisz, ale jednak wiem kiedy złapie coś i wpierdzieli z predkoscią światła... trzustka nie bardzo-wyniki krwi sprzed miesiaca ok... no jakis kosmos..niby dzisiaj lepiej (siedzimy w pracy razem) ale leki działają. zobaczymy po 15 co sie bedzie dzialo. i mam nadzieje ze kolo 16 tż ja przejmie i zawiezie do weta.
jakby sie pogorszało to rentgen, usg, krew. Ale zadzwonilam do hodowczyni, uspokoila mnie nieco, powiedziała kiedy sie najbardziej zaczac martwic itd. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ojeju ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.