Żony 2015 część 14 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-18, 20:22   #1981
existence
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 część 14

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
My nie oglądaliśmy po kolei wiec to chyba był 3 odcinek który obejrzeliśmy no wiesz ex, każdego kręci co innego

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie w tym rzecz no dzięki 😀 ale to było tak poryte że wiedziałam od razu że nam się spodoba ten serial

Bazgram z telefonu.
Stary 2018-01-18, 20:27   #1982
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Wiem, Hahaha, taki mój niewybredny żart xD ja tez lubię poryte filmy (jeden z moich ulubionych to Antychryst xD) , ale to juz było za dużo jak dla mnie

Ogólnie doszłyśmy wczoraj do wniosku z szefowa, ze zeby pracować w handlu trzeba być niezłe pier***nietym bo normalny nie da rady. I akurat mieliśmy klientkę która założyła firma i pytała o ofertę na kilka usług. A jej działalność polegała na przeprowadzaniu badań psychotechnicznych. I się śmiałyśmy ze te techniczne to byśmy przeszły, gorzej z tym psycho :P i wiecie co, baba dzis przyszła i wzięła u nas kilka umów: powiedziała, ze bierze u nas bo jesteśmy „popie****one i polubiła nas za to”. Także tak

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-18, 20:29   #1983
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Podziel się swoją historią
a podziele! ale dlugo moze byc...

ogolnie laska zagadala o biustonosz *. dobra 2-3 pytania, dlugoci, wymiary, rozmiary tego, a moj a porownanie, a dalczego sprzedaje, a wiecej zdjec. Ok. 10zł. dobra wysle. bierze! dopytuje "a jak sie ma ten czarny do tego pierwszego?" i pytan wieeeele. łącznie z tym ze o wymiary, mimo ze były na aukcji. ale spoko sie z nią pisało wiec wstawiłam jej kopiuj wklej z aukcji, do tego dosłałam zdjecia porownanie peirwszego i drugiego, opis długoci ale ze mozna rozciagac, mierzylam itp itd.. (o 15zł). no wymieniłysmy dosc sporo wiadomosci, w pewnym momencie było to jak czat bo obie online bylysmy. ja jej 10 razy mowilam ze tego czarnego nie nosiłam bo za maly na mnie, zly zly niedobry.
Ostatecznie poszly za 22 zł chciala za 20 ale uznalam ze nowka musi byc symbolicznie drozsza od uzywanego.

dzis mi pisze "dostalam, czarnego nie da sie nosic." odpisuje "jak to ? dlaczego?" mysle sobie jakies szwy plastikowe czy cos innego popsute fiszbina cisnie? a ta mi pisze "biustonosz ma tasiemkę ktora jest krotsza niz koronka i cisnie piers" (biustonosz ozdobny fifarafa i faktycznie przez srodek miseczki do ramiaczka szla tasiemka czarna...ale kij wie jaka ona byla)
to jje pisze ze nie wiedzialam, nie wiem jak mialabym to wiedziec bez zakladania i mi przykro
a ta mi ze sie czuje oszukana, ze tak sie nie robi ze ona w zyciu nie zrobila ze mozna zarabiac ale nie za wszelka cene i ją nie dziwi ze nie odpowiezdialam na jej pytania.
to tu sie wkur.... no bo ja rozumiem ze bym ją oszukala ze ma obwód 80 a miał 72. albo ze nowy a uzywka zniszczona.. opdowiadalam na 1000 pytan, sama mi dziekowala na koniec za czas i informacje a teraz ze ja jej nie odpowiadalam.

odpisalam jej elaborat ze no sory czego jesczcze chcialam? gdzie gdzie to pytanie.
to mi wyslala jakie to było pytanie... -_-'

uwga...

nasz dialog wygladał tak
Ona: Ile cm ma ten czarny w obwodzie?
Ona: I ile się rozciąga?
Ja: zmierzyłam co się dało: obwód 75cm. Średnica miseczki 13,5cm (od fiszbiny do fiszbiny). Szerokość miseczek razem (of fiszbiny lewej jednej piersi do prawej drugiej) 30cm Rozciąga się ok 10cm spokojnie. Tzn mogę swobodnie rozciągac dalej ale wtedy poszerzają się fiszbiny więc ciężko uznać jak się rozciąganie na ciele
Ona: 13,5 cm to mierzone poziomo od fiszbiny do fiszbiny wewnątrz tak po materiale?
Ja: Tak
Ja: Tzn nie idealnie jak wzór piersi ale odległość między drutami. Bez uwzględniena krzywizny piersi że tak powiem)
Ona; Tzn że w tym miejscu się koronka naciagnie :-D dopasuje do kształtu.
Ona:Jakiej firmy ten czarny?

i teraz uwaga: to co pogrubione na czerwono to było pytanie na które jej nie odpowiedziałam. I Ona skoro zle sie uklada teraz rozumie dlaczego.
no zarąbiste pytanie

napisalam jej co o tym mysle pozniej ze jej oddam kase i niech traktuje sobie to jako gratis. a ta glupia mnie pyta gratis czego i dodalam ze jakbym chciala ją oszukac to bym jej nic nie wyslala i wziela cale 32 zł dla siebie

ludzie są niepowazni..ah az mi lepiej !

* tak sprzedaje uzywane biustonosze mam taki rozmiar ze idą i buty tez... mimo ze ani jednego ani drugiego sama nie kupuje uzywanego
Stary 2018-01-18, 20:53   #1984
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Nie mamy prądu od 17-18. Tzn z trzech faz jest jedna, .az cos tam poprzekladal i my mamy a na dół pociagnelismy przedłużacz. Zawialo, zgasło, ciemność i tyle

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-18, 21:02   #1985
Vivienne
... choć nie Westwood

Kocham ludzi kłócących się o każdą złotówkę... Swoją drogą podziwiam sprzedaż staników, ja noszę aż nadają się do wyrzucenia, ciężko znaleźć mi dobry rozmiar, więc jak już kupię to noszę i noszę

Podjęłam dziś dwie męskie decyzję (jak powiedziałam tz o nich to powiedział, że żaden normalny mężczyzna by takiej nie podjął i żebym tak ich nie nazywała ) - wyprawiam jednak tę trzydzieche w lokalu i robię wypełnienie na czoło
zadzwoniłam z tymi drugimi wieściami do koleżanki i śmiechlam.
Ja: podjęłam ważną decyzję!
Ona: no?
Ja: robię botoks!
Ona: o, a myślałam, że jednak dziecko.
I od razu przypomniała mi się scena z SATC tylko odwrotna życiowo.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Nie mamy prądu od 17-18. Tzn z trzech faz jest jedna, .az cos tam poprzekladal i my mamy a na dół pociagnelismy przedłużacz. Zawialo, zgasło, ciemność i tyle

Współczuję :/ ake ostrzegali, że różnie może być... u nas śnieżyca, wieje przeokrutnie.

Swoją drogą też pięknie dałam ogladalam filmik jak ludzi zwiewalo na ulicy w Holandii i pokazuję też: " patrz patrz, ten orkan..... FERNANDO!". :Cojest: TZ się załamał....

Ale dziś mam prawo nie myśleć. Mam okres i umieram. Ogólnie jestem załamana, bo skraca mi się cykl i wszystko wskazuje na to, że będę miała okres na sam środek wczasów

Stanisław Lem

Edytowane przez Vivienne
Czas edycji: 2018-01-18 o 20:57
Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-18, 21:02   #1986
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Kocham ludzi kłócących się o każdą złotówkę... Swoją drogą podziwiam sprzedaż staników, ja noszę aż nadają się do wyrzucenia, ciężko znaleźć mi dobry rozmiar, więc jak już kupię to noszę i noszę

Podjęłam dziś dwie męskie decyzję (jak powiedziałam tz o nich to powiedział, że żaden normalny mężczyzna by takiej nie podjął i żebym tak ich nie nazywała ) - wyprawiam jednak tę trzydzieche w lokalu i robię wypełnienie na czoło
zadzwoniłam z tymi drugimi wieściami do koleżanki i śmiechlam.
Ja: podjęłam ważną decyzję!
Ona: no?
Ja: robię botoks!
Ona: o, a myślałam, że jednak dziecko.
I od razu przypomniała mi się scena z SATC tylko odwrotna życiowo.
ja przed ciaza nosilam czesc..pozniej byly za male, teraz do karmienia, w miedzyczasie kupilam nowe na mnie dobre są w M&S i w UK sobie nowe kupilam wiec tamtych kilka moge puscic w swiat
Stary 2018-01-18, 21:33   #1987
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Brak okresu to jedna z najwiekszych zalet ciazy.
Juz zdazylam zapomniec, jakie to bylo niewygodne i meczace.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-01-18, 23:02   #1988
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Żeby nie było A dobrze później jest połóg. Mój trwał dłużej niż by trwało te 8okresow co mnie ominęło... No ale nadal nie mam więc łącznie już 21 miesięcy... To nie trwał aż tyle... Ale ciążowe brakokresu się zresetowalo

Stary 2018-01-18, 23:04   #1989
MagicGirls
Zakorzenienie

Nie wiem czy sie witalam...

sQ co za laska

Ooo Viv ! Temat naszych 30stek ! nie uwierzycie !
W niedziele gadam z Tz kogo zapraszamy i w ogole szukamy.
No i on mi mowi "ze on by sie pobawil (mysle sobie kurna nakrece go na tego dj'a ) .On tez jest za tym żebyśmy te urodziny z wielu względów wyprawili huczne (w tym momencie juz widze jak mam pelne pole do popisu) po czym mowi ze on tez by chcial sie z chilloutowac i uwaga ,uwaga pada "zróbmy urodziny w plenerze"
Kurtyna
Dziekuje

Stary 2018-01-18, 23:15   #1990
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

kurde... jednak to nie fluidy... wracam od weterynarza właśnie... dramat, leki, kroplówka, wymioty z krwią... jeszcze jutro sama jestem w pracy, tżta nie ma... no dramat jakis. A miałam miec taki fajny, spokojny wieczor... spac isc miałam wczesniej... a sprzatam bo wszystko mam zarzygane... i spie na kanapie bo to jedyne miejsce ledwo dotkniete ta katastrofa i prawie juz wyschla...

45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 00:27   #1991
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Żeby nie było A dobrze później jest połóg. Mój trwał dłużej niż by trwało te 8okresow co mnie ominęło... No ale nadal nie mam więc łącznie już 21 miesięcy... To nie trwał aż tyle... Ale ciążowe brakokresu się zresetowalo
Ciesze sie tu i teraz. Mnie ma szanse ominac w ciazy 10 okresow. ^^

Magic, jak plener to na plazy nad Wisla.

Tez chcialabym duza impreze na 30tke. Ale bez szans na planowanie teraz, w ciagu najblizszych 2 lat nasze zycie mocno zmieni sie jeszcze setki razy.

Istapp, wspolczuje. ://

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-01-19, 05:28   #1992
Justuus
Zakorzenienie

Istapp a co powiedział wet? Zatruła się czymś?

Dzień dobry
W końcu piątek
Jeszcze jutro i wolna niedziela

Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 05:31   #1993
MagicGirls
Zakorzenienie

Dobry
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;80636801]kurde... jednak to nie fluidy... wracam od weterynarza właśnie... dramat, leki, kroplówka, wymioty z krwią... jeszcze jutro sama jestem w pracy, tżta nie ma... no dramat jakis. A miałam miec taki fajny, spokojny wieczor... spac isc miałam wczesniej... a sprzatam bo wszystko mam zarzygane... i spie na kanapie bo to jedyne miejsce ledwo dotkniete ta katastrofa i prawie juz wyschla...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
O masz co jej sie podzialo ?

Cytat:
Ciesze sie tu i teraz. Mnie ma szanse ominac w ciazy 10 okresow. ^^

Magic, jak plener to na plazy nad Wisla.

Tez chcialabym duza impreze na 30tke. Ale bez szans na planowanie teraz, w ciagu najblizszych 2 lat nasze zycie mocno zmieni sie jeszcze setki razy.

Istapp, wspolczuje. ://
No nie chce plener ...mialam takie urodziny juz nie raz i ten motyw mnie nieinteresuje ...

Stary 2018-01-19, 05:42   #1994
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Dzien dobry. Wstałam. Ledwo żyje. Tylko trzeba przeżyć ten dzien i weekend wolny (jedyny w miesiącu). Jutro jedziemy na te warsztaty a w niedziele do Teściów.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 05:45   #1995
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Nie dobijaj...
Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Nie wiem czy sie witalam...

sQ co za laska

Ooo Viv ! Temat naszych 30stek ! nie uwierzycie !
W niedziele gadam z Tz kogo zapraszamy i w ogole szukamy.
No i on mi mowi "ze on by sie pobawil (mysle sobie kurna nakrece go na tego dj'a ) .On tez jest za tym żebyśmy te urodziny z wielu względów wyprawili huczne (w tym momencie juz widze jak mam pelne pole do popisu) po czym mowi ze on tez by chcial sie z chilloutowac i uwaga ,uwaga pada "zróbmy urodziny w plenerze"
Kurtyna
Dziekuje

Faceci... Ja też nie mogę dojść do ładu z moim też rzucił, żebyśmy na działce zrobili....
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;80636801]kurde... jednak to nie fluidy... wracam od weterynarza właśnie... dramat, leki, kroplówka, wymioty z krwią... jeszcze jutro sama jestem w pracy, tżta nie ma... no dramat jakis. A miałam miec taki fajny, spokojny wieczor... spac isc miałam wczesniej... a sprzatam bo wszystko mam zarzygane... i spie na kanapie bo to jedyne miejsce ledwo dotkniete ta katastrofa i prawie juz wyschla...

Boniu, biedna (((

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 06:41   #1996
Kiciakowa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Zaczęliśmy z TŻ-em Dark, po pierwszym odcinku była to dla mnie mega kopia Stranger Things (mimo, że scenariusz do Dark powstał wcześniej), ale później się trochę zróżnicowało i jest fajnie

Ja chyba lekkich seriali nie oglądam Nie no, oglądam, ale nie ostatnio. Przez kilka ostatnich tygodni miałam fazę na seriale i filmy na bazie historii, wciągnęłam Nastoletnią Marię Stuart, Crown, Królową Wiktorię i coś tam o Elżbiecie Tudor. A dziś zaczęłam Orange is the new black

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Podziel się swoją historią
Ja po Marii Stuart zaczęłam oglądać Tudorów. Pierwszy sezon mi nie podszedł ale potem było tylko lepiej

Ja jednak zmieniłam koncepcję co chce robić na 30 (mimo, że moja za 4 lata ) chciałabym pojechać na jakieś wypasione wakacje zamiast imprezy. Np
Stany. Zobaczymy

Stary 2018-01-19, 07:24   #1997
gr8ania
Moderator

Dzień dobry

Stary 2018-01-19, 07:50   #1998
zonamojegomeza
Zakorzenienie

My nadal bez pradu

zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 07:59   #1999
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Pysia, przez dwa tyg miec zle dni? ... jak pare lat temu sie nim opiekowalam to byl grzeczny, chociaz zdarzalo sie ze wskoczyl na stol, ale wtedy były dwa psy i to inaczej bylo. A ze ich juz nie ma... pozwalaja kotuna wszystko dlatego krzyczalam po nim i zrzucalam z mojego ręcznika, ubran, kosmetyczki, bo w lazience krolewicz sobie na nich siedzial zaraz po skorzystaniu z kuwety, obrzydzilo mnie to tak bardzo... jak nigdy. Na stole w kuchni wsrod jedzenia(poszlam na sekunde do wc umyc rece) przychodze, a on jak krol wsrod tego wachal wszystko wkladal łapy... jak go poglaskalam i sciagnelam ze stolu to z lapami do mnie.. pomyslalam o nie...

No i od tamtej chwili jak tylko widzi mnie moj podniesiony palec i glosne Nie... albo TYLKO SPRÓBUJ... to sie cofa grzecznie i niczego nie probuje. Ps. Nie uderzylam go jesli o to chodzi:p.

Jak kocham zwierzaki tak tego nie znoszę. I dzis ostatni raz go widze. Niech sobie zyje z dala ode mnie. Na tyle kotow z ktorymi dluzej mieszkalam czy cos tenbyl najbardziej rozpuszczony( nikt go nigdy nie wyganial z wanny, ze stolu, z laptopa, z brzucha bron boze bo warczy i drapie...)takze tego...po prostu sie niepolubilismy:p

kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 08:16   #2000
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Istapp a co powiedział wet? Zatruła się czymś?

Dzień dobry
W końcu piątek
Jeszcze jutro i wolna niedziela

nie wiadomo. zeżrec nic nie zeżarła, wiadomo 100% nie widzisz, ale jednak wiem kiedy złapie coś i wpierdzieli z predkoscią światła... trzustka nie bardzo-wyniki krwi sprzed miesiaca ok... no jakis kosmos..niby dzisiaj lepiej (siedzimy w pracy razem) ale leki działają. zobaczymy po 15 co sie bedzie dzialo. i mam nadzieje ze kolo 16 tż ja przejmie i zawiezie do weta.
jakby sie pogorszało to rentgen, usg, krew. Ale zadzwonilam do hodowczyni, uspokoila mnie nieco, powiedziała kiedy sie najbardziej zaczac martwic itd.

45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 08:27   #2001
gr8ania
Moderator

Kurcze istapp- mam nadzieję że jednak nic poważnego pomiziaj piesa

Stary 2018-01-19, 10:26   #2002
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Istapp a to wasz staly wet? Moze warto u innego tez zasiegnac porady. Utul piesia!

kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 10:38   #2003
existence
Zakorzenienie

Bry

istapp ojjoj zdrówka dla niej a Tobie siły dużo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-01-19, 11:06   #2004
magda_mjt
Zakorzenienie

Istapp, nie wiem czy nie pisałaś, czy gdzieś mi umknęło, co sie Twojej małej dzieje?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2018-01-19, 13:25   #2005
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
Istapp a to wasz staly wet? Moze warto u innego tez zasiegnac porady. Utul piesia!

nie mam stałego. troche nie wierze w stałego. szczepienia najblizszy, noce i weekendy 24h, konkretne rzeczy -specjalista. oczywiscie jesli okaze sie ze trzustka bede szukac specjalisty.

nie trafiłam nigdzie nigdy na takoego ktory moglby byc stalym od wszystkiego. ale uwazam ze trafiłam wczoraj na mega ogarniętą panią.
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Istapp, nie wiem czy nie pisałaś, czy gdzieś mi umknęło, co sie Twojej małej dzieje?

Sent from my iPhone using Tapatalk
tego nie wie nikt. 2h temu leki przestaly dzialac... no bidna jest

Stary 2018-01-19, 14:39   #2006
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
Lips
Anabele, co sie dzieje?
nic poważnego ale bolesne - niestety wizyta dopiero w poniedziałek więc weekend musze przeczekać
Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja z inna sprawa.
Macie do polecenia fajny lekki serial lub film na Netflix?

ja bym poleciła kochane kłopoty jak lekki, w sumie to co Ex czyli szefową oglądałam też całkiem przyjemnie no i moje ostatnie odkrycie to good wife
Stary 2018-01-19, 14:48   #2007
Justuus
Zakorzenienie

Istapp trzymam kciuki za psine
Wiem jak się martwiłam gdy willi rozwalił oko...

Anabel dziękuję
Już wczoraj poszła szefowa - bagatela 3 odcinki - A potem dziwota że nie mam czasu

Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-19, 15:01   #2008
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
Ja jednak zmieniłam koncepcję co chce robić na 30 (mimo, że moja za 4 lata ) chciałabym pojechać na jakieś wypasione wakacje zamiast imprezy. Np
Stany. Zobaczymy
Ja licze na wypasiona podroz do Polski. Moze tez z TZem wyprawimy razem, mimo ze dzieli nas 7 miesiecy. xD

Istapp, zdrowia dla psinki
Stary 2018-01-19, 15:03   #2009
sQuaara
Zakorzenienie

Istapp tulaski dla psinki!!!

Stary 2018-01-19, 15:24   #2010
viva91
na przekór do celu

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;80640361]nie wiadomo. zeżrec nic nie zeżarła, wiadomo 100% nie widzisz, ale jednak wiem kiedy złapie coś i wpierdzieli z predkoscią światła... trzustka nie bardzo-wyniki krwi sprzed miesiaca ok... no jakis kosmos..niby dzisiaj lepiej (siedzimy w pracy razem) ale leki działają. zobaczymy po 15 co sie bedzie dzialo. i mam nadzieje ze kolo 16 tż ja przejmie i zawiezie do weta.
jakby sie pogorszało to rentgen, usg, krew. Ale zadzwonilam do hodowczyni, uspokoila mnie nieco, powiedziała kiedy sie najbardziej zaczac martwic itd.

Ojeju Bidula. Trzymam kciuki, żeby to było chwilowe

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości