Mamy sierpniowe 2019 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-01-05, 11:22   #1981
mirabelka3690
Zakorzenienie

Dot.: Mamy sierpniowe 2019

I ja poprosze do klubu! Oraz wszystkiego najlepszego

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2019-01-05, 12:10   #1982
zamknieta25
Raczkowanie

Ja też poproszę link do klubu.

I najlepsze zyczenia dla solenizantki ;*

Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka
zamknieta25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 12:29   #1983
Kaatie88
Raczkowanie

Ja tez poproszę ;

Kaatie88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 12:38   #1984
zabiszna
Raczkowanie

Ja poki co forum nie ogarniam. Dlatego ciesze sie, ze jestesmy tez na face chociaz widze, ze tutaj wiecej sie pisze :/ no nic moze z czaswm to się zmieni jak przyjdą badania prenatalne porody itp . ciezko mi tutaj, bo w ogole nie siedze na kompie tylko i wyłacznie na kom i dlatego mi na fb najlatwiej

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez zabiszna
Czas edycji: 2019-01-05 o 12:40
zabiszna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 12:45   #1985
majeczka0123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabiszna Pokaż wiadomość
Ja poki co forum nie ogarniam. Dlatego ciesze sie, ze jestesmy tez na face chociaz widze, ze tutaj wiecej sie pisze :/ no nic moze z czaswm to się zmieni jak przyjdą badania prenatalne porody itp . ciezko mi tutaj, bo w ogole nie siedze na kompie tylko i wyłacznie na kom i dlatego mi na fb najlatwiej

Ja też częściej na telefonie korzystam z Internetu, forum na kompie to tylko w pracy. Ale ha ogólnie z fb malo korzystam tylko czasami przejjrze tablice i tyle ale za bardzo się nie udzielam: ) i na naszej grupie fb w tylu postach nie moge się połapać
majeczka0123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 12:49   #1986
zabiszna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majeczka0123 Pokaż wiadomość
Ja też częściej na telefonie korzystam z Internetu, forum na kompie to tylko w pracy. Ale ha ogólnie z fb malo korzystam tylko czasami przejjrze tablice i tyle ale za bardzo się nie udzielam: ) i na naszej grupie fb w tylu postach nie moge się połapać
Nie.ma.co.sie lapac to co jest na samej gorze tzn ze najnowsze lub odpowiedz najnowsza wiec wystarczy przegladac 3.posty od.gory

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Nie.ma.co.sie lapac to co jest na samej gorze tzn ze najnowsze lub odpowiedz najnowsza wiec wystarczy przegladac 3.posty od.gory

To tutaj jest mega trudno. Jak na swieta nie pisalam3 dni to mttle.musialam.przewijac ze.masakra.i juz nie wiedzialam.ktoee czytalam, a ktore nie, a na fb to widze ktory nowy post

Stary 2019-01-05, 13:25   #1987
majeczka0123
Zakorzenienie

No próbuje coś tam czytać i pisać na fb

Dzisiaj jak mam cały dzień wolny i Tz w pracy to jakaś cisza na wątku: )
Zjadłabym coa słodkiego, dobrze że toffieffe jeszcze mam ☺ bo Tz to wszystko by zjadł na raz
Stary 2019-01-05, 13:29   #1988
martynka89
Zakorzenienie

Lista dziewczyn, do ktorych wyslalam juz zaproszenia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png 20190105_132811.png (104,6 KB, 40 załadowań)
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 13:37   #1989
majeczka0123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Lista dziewczyn, do ktorych wyslalam juz zaproszenia.
Hmmm u mnie nic nie ma
Stary 2019-01-05, 13:46   #1990
olka900
Rozeznanie

To ja też bym prosiła o zaproszenie, ale również obawiam się czy nie za dużo tych miejsc do pisania będzie?

Wszystkiego najlepszego dla solenizantki

Stary 2019-01-05, 13:46   #1991
hey there Delilah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Musisz sobie w telefonie przestawic na wyswietlanie wersja na komputer. Wtedy mam mniejszą czcionkę ale są opcje do wielocytowania. U mnie taka opcja jest w prawym górnym rogu tel., rozwijasz menu i pownno być

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Laski dziś kończę 32 lata szykujemy z tż impreze urodzinową
Nie wiem czy na 1 stronie jest mój wiek ale można mi zmienić

O.i przy okazji moze sie wreszcie "poustawiamy" wg terminów porodu ?

Miłego dnia
Wszystkiego najlepszego!

"Szczęście polega na tym - całe szczęście - by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów."
hey there Delilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 13:54   #1992
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm u mnie nic nie ma
Powinno byc w prywatnych wiadomosciach a jak nie to wyszukaj nazwe klubu. Uzywasz aplikacji na tel? Bo jesli tak to musisz przejsc na wersje desktopowa.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
To ja też bym prosiła o zaproszenie, ale również obawiam się czy nie za dużo tych miejsc do pisania będzie?

Wszystkiego najlepszego dla solenizantki

Oczywiscie nikt nie musi dolaczac do klubu jesli nie chce. Kluby to juz wizazowa tradycja jesli chodzi o watki mamusiowe. To jest anonimowe forum i niektorzy nie chca sie ujawniac bo o roznych problemach pisza/pisali w przeszlosci na wizazu. Kluby pozwalaja chronic swoja prywatnosc.
Wiele lat temu sama doswiadczylam tego jak niby zaufana osoba z watku zaczela wyciagac na forum sprawy z zycia prywatnego opisywane w klubie. Na szczescie to byl tylko klub gdzie nikt imion i nazwisk nie podawal a teraz wyobraz sobie, ze takie cos dzieje sie na fb.
Oczywiscie kazdego wybor gdzie pisze. Zalozylam klub bo moze ktos bedzie chcial skorzystac.
Stary 2019-01-05, 13:54   #1993
Kaatie88
Raczkowanie

Wkurzona jestem na siebie Znowu poległam przy obiedzie... no nie dało rady mięsa usmażyć... jak tylko spojrzałam w jego kierunku to myslalam ze pawia puszcze wygląda tak jakby mi się nie chciało gotować a ja po prostu nie mam weny albo nie daje rady z mięsem Narzeczony jest głównie na kanapkach... wkurza mnie to... bo od zawsze uwielbialam siedziec w kuchni a teraz po prostu mnie odrzuca

Stary 2019-01-05, 14:07   #1994
biedronka19
Rozeznanie

Do mnie nie trzeba bo ja tylko na tel operuje na Wizażu więc pewnie nigdy tam nie wejdę

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaatie88 Pokaż wiadomość
Wkurzona jestem na siebie Znowu poległam przy obiedzie... no nie dało rady mięsa usmażyć... jak tylko spojrzałam w jego kierunku to myslalam ze pawia puszcze wygląda tak jakby mi się nie chciało gotować a ja po prostu nie mam weny albo nie daje rady z mięsem Narzeczony jest głównie na kanapkach... wkurza mnie to... bo od zawsze uwielbialam siedziec w kuchni a teraz po prostu mnie odrzuca

Mój sobie teraz sam gotuje bo ja nie mam weny właśnie. Dalo 2 trymester!

Dziś 8+0

biedronka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 14:08   #1995
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedronka19 Pokaż wiadomość
Do mnie nie trzeba bo ja tylko na tel operuje na Wizażu więc pewnie nigdy tam nie wejdę

Ja tez uzywam telefonu najczesciej ale korzystam z normalnej wersji forum bo na aplikacji mialam problem z wyswietlaniem nowych postow i cytowaniem.
Stary 2019-01-05, 14:11   #1996
biedronka19
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez uzywam telefonu najczesciej ale korzystam z normalnej wersji forum bo na aplikacji mialam problem z wyswietlaniem nowych postow i cytowaniem.
Ja używam androida i nie mam żadnych problemów ale dużo ludzi się skarży na aplikacje

Stary 2019-01-05, 14:12   #1997
zabiszna
Raczkowanie

Cytat:
Powinno byc w prywatnych wiadomosciach a jak nie to wyszukaj nazwe klubu. Uzywasz aplikacji na tel? Bo jesli tak to musisz przejsc na wersje desktopowa.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Oczywiscie nikt nie musi dolaczac do klubu jesli nie chce. Kluby to juz wizazowa tradycja jesli chodzi o watki mamusiowe. To jest anonimowe forum i niektorzy nie chca sie ujawniac bo o roznych problemach pisza/pisali w przeszlosci na wizazu. Kluby pozwalaja chronic swoja prywatnosc.

Wiele lat temu sama doswiadczylam tego jak niby zaufana osoba z watku zaczela wyciagac na forum sprawy z zycia prywatnego opisywane w klubie. Na szczescie to byl tylko klub gdzie nikt imion i nazwisk nie podawal a teraz wyobraz sobie, ze takie cos dzieje sie na fb.

Oczywiscie kazdego wybor gdzie pisze. Zalozylam klub bo moze ktos bedzie chcial skorzystac.
Ja to jestem w szoku. My zalozylysmy z dziewczynami po miesiacu znajokosci fb i wszystkie sie tam przenioslysmy. Zylismy bardziej jak przyjaciilki, 2.musialy zalozyc fb ale.szybko.się.wdrozyly. malo tego jak dzieciaki mialy juz.rok.robilysmy transmisje skype zakrapiane mezow.wyganialysmy i na nich nadawysmy :zd jak wczesniej wspominalam jednego.chcialysmy na zywca zakopac o sexie w coazy i po.coazy non stop rozmawialysmy. Raz na miesiac sadlaki swoje pokazywalysmy. Mi w.36 tygodniu wody odeszly i o.22.40 pojechala..do.szpitala. 4.dziewczyny specjalnie aby mnie podtrzymac na duchu nie.zasnely ani na sekunde. A.ktora się budzila.siku to.co chwila.cos.pisala. urodzila. O.15 do.12.z niki pisala.. dawaly mi.duzo.wsparcia. maz byl.ze.mna ale.to nie.to.samo.co.inne baby
Dlatego.jestem.w.szoku bo.u nas nikt nie pomyskal.aby cos wynosic z grupy.

Stary 2019-01-05, 14:26   #1998
majeczka0123
Zakorzenienie

Tal korzystam na tele z wersji na komputer no i nic nie mam. A jak sie klub nazywa? Tak jak wątek?

No ja mam nadzieję że nikt prywatnych spraw poza klub czy fb nie będzie wynosił, ogólnie jestem ufną osobą dlatego sama też nic poza krąg nie wynosze
Stary 2019-01-05, 14:26   #1999
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to jestem w szoku. My zalozylysmy z dziewczynami po miesiacu znajokosci fb i wszystkie sie tam przenioslysmy. Zylismy bardziej jak przyjaciilki, 2.musialy zalozyc fb ale.szybko.się.wdrozyly. malo tego jak dzieciaki mialy juz.rok.robilysmy transmisje skype zakrapiane mezow.wyganialysmy i na nich nadawysmy :zd jak wczesniej wspominalam jednego.chcialysmy na zywca zakopac o sexie w coazy i po.coazy non stop rozmawialysmy. Raz na miesiac sadlaki swoje pokazywalysmy. Mi w.36 tygodniu wody odeszly i o.22.40 pojechala..do.szpitala. 4.dziewczyny specjalnie aby mnie podtrzymac na duchu nie.zasnely ani na sekunde. A.ktora się budzila.siku to.co chwila.cos.pisala. urodzila. O.15 do.12.z niki pisala.. dawaly mi.duzo.wsparcia. maz byl.ze.mna ale.to nie.to.samo.co.inne baby
Dlatego.jestem.w.szoku bo.u nas nikt nie pomyskal.aby cos wynosic z grupy.

Oczywiscie, zalezy na kogo sie trafi. Ja nie twierdze, ze tu na watku sa kobietki, ktore moglyby sie posunac do takich rzeczy, ale po tym co spotkalo mnie i inne dziewczyny z tamtego watku, wole nie mieszac for i fb gdzie sa moje dane. Nigdy nie mozna byc pewnym na 100%.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-05, 14:28   #2000
Kaatie88
Raczkowanie

A ja się muszę jeszcze pożalić... Z mamą znowu dzisiaj ścinę miałam... Wkurza mnie, że gada głupoty do ciotki... Pochwaliła się że jak wczoraj z nią gadała to powiedziała, że nie wyobraża sobie żeby jej syn (mój brat cioteczny) nie był świadkiem na naszym ślubie... Nosz kurcze!!! Aż się zagotowałam!!! Czy to przypadkiem nie do nas należy wybór świadków?! Po mielić jęzorem a później będą jakieś żale czy coś... Jak jej powiedziałam co myślę to oczywiście sztandarowy tekst "bo ja chce jak najlepiej" No myślałam, że szlag mnie jasny trafi!!! A później jeszcze w ryk że jak ja się tak denerwuję to mogę jej w ogóle na ślub nie zapraszać i będę miała spokój... Niby własna matka a wpienić potrafi jak nikt inny

Stary 2019-01-05, 14:31   #2001
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Tal korzystam na tele z wersji na komputer no i nic nie mam. A jak sie klub nazywa? Tak jak wątek?

No ja mam nadzieję że nikt prywatnych spraw poza klub czy fb nie będzie wynosił, ogólnie jestem ufną osobą dlatego sama też nic poza krąg nie wynosze
Mamusie sierpniowe 2019
https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=2446

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
A ja się muszę jeszcze pożalić... Z mamą znowu dzisiaj ścinę miałam... Wkurza mnie, że gada głupoty do ciotki... Pochwaliła się że jak wczoraj z nią gadała to powiedziała, że nie wyobraża sobie żeby jej syn (mój brat cioteczny) nie był świadkiem na naszym ślubie... Nosz kurcze!!! Aż się zagotowałam!!! Czy to przypadkiem nie do nas należy wybór świadków?! Po mielić jęzorem a później będą jakieś żale czy coś... Jak jej powiedziałam co myślę to oczywiście sztandarowy tekst "bo ja chce jak najlepiej" No myślałam, że szlag mnie jasny trafi!!! A później jeszcze w ryk że jak ja się tak denerwuję to mogę jej w ogóle na ślub nie zapraszać i będę miała spokój... Niby własna matka a wpienić potrafi jak nikt inny

Olej to i rob po swojemu. Nawet jak mama strzeli focha, to przeciez nie dozgonnego. Przejdzie jej.
Stary 2019-01-05, 14:32   #2002
majeczka0123
Zakorzenienie

Cytat:
Mamusie sierpniowe 2019
https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=2446

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Olej to i rob po swojemu. Nawet jak mama strzeli focha, to przeciez nie dozgonnego. Przejdzie jej.
Ok dodałam sie
Stary 2019-01-05, 14:39   #2003
biedronka19
Rozeznanie

Cytat:

Oh wow! Wiesz lepiej nie będzie chyba , musisz być twarda . To tylko jeden dzień a tyle stresu.

Stary 2019-01-05, 14:50   #2004
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Musisz sobie w telefonie przestawic na wyswietlanie wersja na komputer. Wtedy mam mniejszą czcionkę ale są opcje do wielocytowania. U mnie taka opcja jest w prawym górnym rogu tel., rozwijasz menu i pownno być

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Laski dziś kończę 32 lata szykujemy z tż impreze urodzinową
Nie wiem czy na 1 stronie jest mój wiek ale można mi zmienić

O.i przy okazji moze sie wreszcie "poustawiamy" wg terminów porodu ?

Miłego dnia
Wszystkiego najlepszego kochana! Dużo zdrowia, szczęścia i miłości

madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-05, 15:32   #2005
mirabelka3690
Zakorzenienie

A ja dziś wyjątkowo dobrze się czuje! Dlatego na forum mnie nie ma Wstalam wypoczęta, poszlam z kotem na spacer, upiekłam piernik, zrobilam pomidorowa pojechalam na miasto po nowa czapę i obkupiłam sie w butelkach Kubusia Chwilo trwaj!

Stary 2019-01-05, 16:19   #2006
Kaatie88
Raczkowanie

Mirebelka to super Fajnie, że tyle ogarnęłaś i że samopoczucie pozwoliło

A ja nie jestem z siebie dumna... Poszlam i najadłam się w Maku... Ale żeby nie było to zamiast frytek wzięłam sałatkę Wrap z bekonem i 2 hamburgery... aż mi nosem wychodzi

Stary 2019-01-05, 16:20   #2007
mirabelka3690
Zakorzenienie

Cytat:
Mirebelka to super Fajnie, że tyle ogarnęłaś i że samopoczucie pozwoliło

A ja nie jestem z siebie dumna... Poszlam i najadłam się w Maku... Ale żeby nie było to zamiast frytek wzięłam sałatkę Wrap z bekonem i 2 hamburgery... aż mi nosem wychodzi

Jaa nie jestem z siebie dumna bo do kubusia kupilam prazynki bekonowe ... ale raz nie zaszkodzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-01-05, 16:22   #2008
zabiszna
Raczkowanie

Ja wygnalam.wlasnie.małzą.po .pizze ... margheritte, bo inna na pewno nir wejdzie . Zobaczymy czy zostanie troche w.zolądku

Stary 2019-01-05, 16:24   #2009
Kaatie88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mirabelka3690 Pokaż wiadomość
Jaa nie jestem z siebie dumna bo do kubusia kupilam prazynki bekonowe ... ale raz nie zaszkodzi

Tak samo sobie tłumaczę

Stary 2019-01-05, 16:30   #2010
biedronka19
Rozeznanie

Ja na śniadanie zjadłam czerwone Tajskie curry

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości