![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marcowe 2019 - cz. 9
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;87274146]Najbardziej dała mi do myślenia wizyta na izbie przyjęć, byłam z małą w gondoli właśnie na brzuszku tylko po kluczyki (mąż mi tam zostawił, miałam odebrać) i pielęgniarka, która mi je dawała powiedziała, że właśnie mieli już na izbie takie dziecko, które wypadło z gondoli i miała przy tym nieciekawą minę.. Fakt, wystarczy się gdzieś zapatrzyć, a takie kombinujące dziecko fik fik i na betonie....[/QUOTE]Ja dlatego zmieniłam na spacerówkę już w sierpniu, bo jak zaczęła mi nogi wywalać poza gondolę to już było za wiele. Zdarza mi się jednak widzieć takie maluchy w spacerówce nieprzypiete pasami
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1983 |
Konto usunięte
|
O matko... To to już w ogóle...
Dziewczyny, myslalyscie o maskach antysmogowych dla dzieci i dla siebie? U mnie już się zaczęło kopcenie w piecach i mam już serdecznie dość, a to dopiero początek... I jak tu nie wychodzić codziennie na spacery, jak unikać tego smogu...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;87275290]O matko... To to już w ogóle...
Dziewczyny, myslalyscie o maskach antysmogowych dla dzieci i dla siebie? U mnie już się zaczęło kopcenie w piecach i mam już serdecznie dość, a to dopiero początek... I jak tu nie wychodzić codziennie na spacery, jak unikać tego smogu...?[/QUOTE] myslalam, dla siebie spoko, ale mloda nie da rady w tym jezdzic :/ ona ciagle mietoli jakies zabawki w buzi albo smoczek, nie ujedzie w masce :/ a juz czuc w powietrzu ten smrod :/ dalismy dzis dynie w kawalkach i jak pokazalam jej ze to sie je to cos sama wsadzila ![]() ![]() ![]() i najlepsze- dawalam jej jablko starte, surowe i parzone- kazde bylo bleeeee, maz jadl przy niej jablko, podeszla i jadla mu z reki jego ogryzka, smakowalo mega ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele, to dziecko mnie wykonczy, nie wiem jak znalezc wieksze poklady cierpliwosci :/ mam juz jej tak dosyc
![]() |
![]() |
#1986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co się dzieje kochana? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#1987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dobrze, oprocz miliona pobudek i małego zainteresowania jedzeniem innym niz mleko.. dziś zjadł w bolach 1/4 słoiczka, obiadek z rybą po 5 m-cu. No ludzie.. ![]() Tak sobie myślę, że zacznę próbować po 5 razy dziennie. Będzie to.upierdliwe, ale może coś ruszy dzięki częstym próbom. Jak sądzicie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2019-10-25 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
Juz nie mam sily do niej, budzi sie po kilka razy i jakby usnela pozniej to spoko, ale nie- ona sie bedzie darla godzine :/ dzis 2 razy sie budzila z placzem i za kazdym razem po 1,5 godz ryku :/ w dzien tez- w domu mega ciezko ja uspic, budzi sie z placzem, najlepiej jej sie spi na spacerach, ale wtedy wychodzi na to, ze kiedy ona spi to nie mam chwili dla siebie, tylko zapierniczam na spacerkach :/
W dzien maruda, dzis tez sie darla, i w dzien i wieczorem, w sumie bez powodu :/ Plus mamoza sie jej wlaczyla, jeczy ciagle i lazi za mna, wyjde do kuchni to juz slysze ze placze i idzie za mna, ciagle jeczy :/ Jestem zmeczona, nie mam kiedy sciagnac mleka zeby wyjsc bez niej, 24 godz na dobe ona jest OBOK, ciagle ![]() Juz zapowiedzialam mezowi ze musi wziac urlop w ktorys dzien w przyszlym tyg, nie mam sil ![]()
![]() |
![]() |
#1990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykorzystal juz dawno ![]() Najgorsze dla mnie to mleko, probuje cos sciagac ale po 30 ml ledwo sie udaje, a musze gdzies wyjsc bez niej na dluzej niz godzine, musze :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam, szkoda mi kupowac puszke na raz czy dwa ![]() A propos tego leku separacyjnego- siedziala w salonie i ryczala na dywanie, poszlam do wc poplakac sobie w samotnosci, zostawilam uchylone drzwi- slysze czlapu czlapu, zaglada mi do wc- calkiem zadowolona, siada mi pod stopami... i zaczyna ryczec ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1994 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;87278426]Jest mm w jednorazowych opakowaniach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Oo zobacze, dzieki ![]()
![]() |
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1997 |
Zadomowienie
|
Hipp combiotik też jest w saszetkach na raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Jakos tak lepiej jak sie czlowiek wygada, dzis juz lzej mi
![]() Ale i tak od rana jakies jeki i sie poplakalam od razu :/ Znalazlam w szufladzie cos takiego, pewnie w gratisach dostalam- nada sie? IMG_7185.JPG
![]() |
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie że się nada, jak jej nie posmakuje to wypróbujesz coś innego ![]() Moja też ma dni ze tylko jęczy, nie dość że człowiek jest fizycznie zmęczony, bo niewyspanie itd to już na łeb siada. Przedtem chociaż zostawiłam ją na macie i pięknie sama się bawiła. Teraz biega po całym mieszkaniu i się wspina, nie można zostawić na pół minuty bo zaraz jest upadek i ryk ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano wlasnie, najfajniej bylo jak lezala na plecach tylko ![]() ![]() Ma zakaz wstepu do lazienki, tam plytki na podlodze i wczoraj rypnela glowa, myslalam ze tylko guz bedzie ale wieczorem jakas czerwona kropke zauwazylismy, chyba maly krwiaczek :/ wiec tylko w bujaczku do lazienki ![]() W tym tyg tylko pon miala fajny, wtorek uszlo, ale od srody codziennie marudzenie i jeki :/ i placze, niewiadomo o co, lzy leca, ta sie drze, za chwile usmiech i po 3 sekundach znowu ryk :/ Gotuje wlasnie batata, ciekawe czy podejdzie, ogolnie warzywa jej wchodza ladnie, owoce sa bleee I w tym tyg indyka damy, mam wrazenie ze malo jej daje jedzenia, same owoce i warzywa...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
Jestem.nieustannie pod wrażeniem jak pędzą wasze dzieci z motoryką dużą. Mój na tym etapie to będzie w wieku 12 m-cy, podobnie jak córka.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widac to rodzinne, moja bratanica zaczela raczkowac jak miala 10 mcy, jej braciszek co prawda chory na zd wiec troszke opozniony, ale tez sie jakos nie rwal do biegania ![]() Mam kolezanke z hajnidem, co raczkowal jak mial 5 mcy, a biegal zaraz potem ![]() Ja wolalabym zeby zwolnila troche ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2003 |
Żona Idealna :)
|
Dzień dobry
![]() Dziś Ola spała w miarę, to ja spać nie mogłam i padam na twarz... A popołudniu na imieniny idziemy... Czekam aż TZ przyjedzie i Ja trochę przejmie.. A tak poza tym ![]() ![]() Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;87279130]Boję się, że możesz go tym tym bardziej zniechęcić.. Meesha pamiętaj, dziś tak jest u Ciebie, jutro może to być u każdej z nas - musimy się po prostu wspierać, dodawać sobie otuchy i w końcu to wszystko minie! Jesteś dla swojej córeczki całym światem![/QUOTE]
Wlasnie to mnie przeraza- ze jestem calym jej swiatem... narazie traktuje to jako obowiazek, ale tym bardziej hujowy ze nie da sie go olac :/ My po basenie, bylo znow fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz spi w aucie a my jedziemy na drugi koniec miasta obejrzec budowe brata ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój niestety myśli ze cały dzień nic nie robię tylko odpoczywam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#2007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;87279130]Boję się, że możesz go tym tym bardziej zniechęcić.. Meesha pamiętaj, dziś tak jest u Ciebie, jutro może to być u każdej z nas - musimy się po prostu wspierać, dodawać sobie otuchy i w końcu to wszystko minie! Jesteś dla swojej córeczki całym światem![/QUOTE]Ja juz.nie wiem co robić z tym.jego jedzeniem. Wiem że to nie kwestia smaku bo nie chce tak samo mocno wszystkiego, obojętnie czy słoiczek, czy domowe, czy warzywo, czy owoc, czy obiadek. Zastanawiam się czy to możliwe żeby dziecko potrzebowalo a jednak odmawialo jedzenia..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.