|
|
#1981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Emo" fryzurka, kontynuacja ;P
.
Edytowane przez lady1717 Czas edycji: 2015-03-30 o 16:34 |
|
|
|
|
#1982 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1983 |
|
BAN stały
|
mam pytanie:
Jak "przykleić" pasemko włosów zeby było tak blisko twarzy jak tutaj: http://i118.photobucket.com/albums/o...yster1/2-1.jpg http://farm2.static.flickr.com/1416/...86074b.jpg?v=0 http://farm1.static.flickr.com/33/20...g?v=1154828471 Na zdjeciach tak fajnie po bokach włosy "przystają" do twarzy. Jak cos takiego zrobic, prostujemy i...? ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1984 |
|
Przyczajenie
|
przed prostowaniem uzyc gumy,po wyprostowaniu przyklepac/przejechac dłonią przylizując do twarzy i tyle.
|
|
|
|
|
#1985 |
|
BAN stały
|
przed prostowaniem?
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
kurde siedze i zastanawiam sie czy to wyjdzie...mianowicie chcę sobie sama wycieniować włosy i mam pytanko czy cieniowanie stopniowe wyjdzie mi jeśli wezme włosy od góry głowy tak do ucha zaczesze tak na wprost głowy i jak je obetne na skos to czy wyjdzie mi to cieniowanie? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi bo nie wiem jak to wytłumaczyć
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Przyczajenie
|
ja zawsze uzywam wosku przed prostowaniem, bo potem sie pieknie wygładzają włosy i sie dluzej prostowanie utrzymuje. ale, ja mam mega pusztyste i mega duzo wlosow, to dlatego potrzebuje az tak silnego srodka jak wosk. ;d
|
|
|
|
|
#1988 |
|
BAN stały
|
Ania, a takie działanie nie wpływa destrukcyjnie na włosy, i na prostownicę?
Pozdrawiam, ( a jakiego wosku? ;-) ) |
|
|
|
|
#1989 |
|
Przyczajenie
|
samo prostowanie działa destrukcyjnie na włosy :P
ja używam "got2be" do kupienia w Rossmanach i Superpharmie |
|
|
|
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
też używam wosku ale tylko na końcówki, zeby włosy niebyły jak tłuste
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
co z tym ciniowaniem podpowie mi ktoś?
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno bardzo fajnie wycieniujesz włosy, ale czy "emo" z tego wyjdzie to nie wiem
![]() Efekt może być ciekawy, ale nie taki jak oczekiwany. Może pokaż jaką byś konkretnie chciała mieć fryzurkę, łatwiej będzie się zastanowić, czy coś z tego wyjdzie ![]() Co do tego sposobu, to słyszałam, że jest właśnie taka technika ![]() Gdyby nie to, co spotkało mnie jakiś czas temu, poradziłabym Ci, żebyś wybrała się jednak do jakiegoś dobrego fryzjera, ale już sama straciłam zaufanie
|
|
|
#1993 |
|
Zadomowienie
|
hmmm mi zawsze tą techniką cieniowała fryzjerka ale już dolne włosy a ja chce tak zrobić od góry...tak z 5 cm od przedziałka do końca ucha chce mieć cieniowanie stopniowe...do fryzjera nie pójdę,jak mam mieć spiepszone to przeze mnie,nie chce sie z nikim później kłócić
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Wtajemniczenie
|
fajne te fryzury.
a jak pojde do fryzjera to co ja mam powiedziec,zebym miala cos takiego; http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7269636 no,np. ale bez skunksa. ![]() ze ma mi mocno wycieniowac. nie bed tak ich stawiala,ale mysle,ze jak tak je zetne to beda sie lepiej ukladac. |
|
|
|
|
#1995 |
|
Raczkowanie
|
boska fryzurka:OOOO
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Raczkowanie
|
A ja być może dziś wybiorę się do fryzjera
Ale nie wiem co z tego wyjdzie, wiem że chcę wycieniować, dość mocno
|
|
|
|
|
#1997 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Myślę, że najlepiej jak pójdziesz do fryzjera z fotką, wtedy ci zetnie jak będziesz chciała i lepiej ci będzie wytłumaczyć.
|
|
|
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
to zdjęcie już się pojawiło kiedys w wątku, fatk fryzurka fajna, a raczej jej ułożenie;d
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Przyczajenie
|
Heej
Jestem noowa. I tak się zastanawiam... Bo mam fryzurke na emo mam grzywke na bok, a z tyłu mocno wycieniowane a końcówki są długie. do tej pory tapirowałam z tyłu włoski i utrwalałam lakierem, ale po 10 min włosy opadały. wczoraj tez kupiłam gumę z joanny i nie wiem do końca jak postępowac...A i najlepiej idźcie do fryzjera ze zdjęciem. ) ja tak poszłam i ścieła mnie bardzo dobrze xd
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-03 o 15:20 Powód: post pod postem/korzystaj z opcij edycij jak i Multicytowania. |
|
|
|
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
A ja do fryzjera wybieram się dopiero po niedzieli, bo jak zawsze się kilka razy termin pewnie zmieni
![]() A co do tej gumy, to nie mam pojęcia... Sama próbuję rozszyfrować działanie i przeznaczenie waxu z Taftu... No inteligencja moja to jest, bo najpierw coś kupię a później... Ale ja to rozgryzę I jeszcze mam małe pytanie, jak krótki powinien być najkrótszy stopień? Ale żeby nie było tak bardzo drastycznie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2001 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. A zresztą róbcie co chcecie ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#2002 |
|
Przyczajenie
|
mhm. no to fajni z Was ludzie na tym forum
xd że tak fajnie pomagacie xD Czekam na rozszyfrowanie tej guumy xP ^ jeśli chodzi o te włoski to ja mam najkrótsze tak około. 10 cm, a na początku miałam takie chyba jakoś z jakies 8 ![]() buśka
|
|
#2003 |
|
Raczkowanie
|
Tak więc, jeśli kogoś interesuje woskiem chciałam utrwalić prostowanie i się udało, od podbródka ku dołowi nałożyłam go troszkę, a póżniej przeczesałam palcami i efekt jest takich lekko lejących się włosów, sypkich, bardzo mi się podoba <333 I najważniejsze, że się nie puszą
![]() A co do gumy, to ja bym zrobiła to tak: najpierw tapir później potrakowałabym gumą od nasady po końce i znowu natapirowała Hmmm, ale to takie moje wyobrażenie, jak sama się zetnę to pokombinujemy ![]() A co do tego, że mamy świetnych ludzi na forum, to się zgodzę |
|
|
|
|
#2004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz mam pocieniowane tak, ze najkrotsze pasemko jest gdzies powyzej szyi, ale chcialabym aby bylo jeszcze krotsze... Tylko niewiem czy na moich wloskach taki plan wypali Nie mam baardzo cienkich wlosow, ale geste tez nie sa ![]() Ehh ... Jak narazie to jestem pozytywnie nastawiona na taki fryz, ale boje sie troszke efektu... w sumie to zawsze te najdluzsze warstwywlosow daje do przodu, z przyzwyczajenia i wiekszosc dziewczyn na fotkach z fryzurami emo tez na dole tych najdluzszych wlosow maja malo, i daja je do przodu... no, mam nadzieje ze w ostatniej chwili mi sie nie odzechce fryzurki emo ... ^^" do foryzjera ide chyba 13 czerwca dopiero... ^_^" W tym dniu mam komers ^^
|
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Raczkowanie
|
Im bardziej sie nad tym zastanawiam, tym bardziej sie zniechcecam x[ Boje sie ze jak sobie scieniuje bardziej, a moje koncowki zaczna sie 'wywijac' to beda wygladac moje wlosy jak 'popalone'... ;/ (niewiem jak to ujac, ale mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi)
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. xDD no nie wiem. Jak zetniesz końcówki na krócej to nie powinny sie podkręcac. moze troszke tam lekko ale wydaje mi sie, że jeśli nie masz tendencji do kręconych włosków to nie powinno. Ja mam właśnie takie długie do bioder włosy o.O ale ich jest malutko a na górze to mam dobiero takie króciutkie xp i jakos specjalnie sie nie podkręcają.xpmysle jeszcze tylko nad pasemkami. bo ciemny brąz to mój naturalny kolor włosków a ich nigdy nie farbowałam i są raczej cięzkie do pofarbowania, ale ostatnio poszłam do fryzjera z małą nadzieją na 'białe' pasemka na te długie włoski co są do za plecki. ale wyszedł taki nijaki blond i to jeszcze prawie nic ich nie widac, bo za mało włosów wzieła do farbowania.doczepiane, czy farbowac dalej.?
|
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
Wow! masz wlosy do bioder
? Zazdroszcze ci ! ja ostatnio bylam u fryzjera, kazalam z dlugosci MAX 2 CM skrocic a ona mi chyba z 8 cm sciela ;(! i teram mam wlosyza lopatki... T_T A za niedlugo komers i jak mialam dlugie wlosy to moja fryzurka by 100 razy lepiej wygladala, teraz to chyba nic nie zrobie puki nie odrosną ;( Ehh. Life is brutal -_-
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Raczkowanie
|
A tak poza tym dzieki za odp. x)
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Raczkowanie
|
Ogolnie to tendencji do kreconych wloskow nie mam, jak sie pokreca, to poczesze i juz sie troche prostuja...niekiedy w deszczu albo jak jest wilgotne powietrze to mi sie te koncowki wywijaja ^^' ale jak wyprostuje to bardzo dlugo sie trzymają
A ja bardzo dbam o wlosy, wiec moze przy dobrym pielegnowaniu ich nie powinny sie zniszczyc szybko? ^_^
|
|
|
|
|
#2010 |
|
Przyczajenie
|
;p
Edytowane przez xsarusqx Czas edycji: 2008-05-07 o 15:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

Jestem noowa. I tak się zastanawiam... Bo mam fryzurke na emo mam grzywke na bok, a z tyłu mocno wycieniowane a końcówki są długie. do tej pory tapirowałam z tyłu włoski i utrwalałam lakierem, ale po 10 min włosy opadały. wczoraj tez kupiłam gumę z joanny i nie wiem do końca jak postępowac...
Nie mam baardzo cienkich wlosow, ale geste tez nie sa 
;(! i teram mam wlosyza lopatki... T_T A za niedlugo komers i jak mialam dlugie wlosy to moja fryzurka by 100 razy lepiej wygladala, teraz to chyba nic nie zrobie puki nie odrosną ;( Ehh. Life is brutal -_-