![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
O i Kina sie pojawila.co u Ciebie kochana?
Dziewczyny ale dzis cisza na watku...
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos mi znowu wizaz szwankuje,a co wkoncu swieto to ma prawo hihi
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
kachulko, zostane z wami
![]() ![]() Ja dzisiaj mam mega spokojny dzionek. Relaksuje sie z mezem na calego. Ale co , trzeba zazywac ostatnich miesiecy wolnosci ![]() jejku , mam ksiazkowego dola, raz sie ciesze, raz za duzo mysle. Stara kobita ze mnie, meza mam, warunki dla dzidiusia tez a siedze i sie martwie. Chyba brak mi kogos do rozmowy, kto by wzbudzil we mnie entuzjazm. Maz oczywiscie cieszy sie, ale wiem, ze poki brzuszek mi nie urosnie to zbytnio sie nic nie zmieni. Poza tym, on pewnie tez musi to przetrawic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Madziu my się CIESZYMY !!!!!!!!!
![]() ogromnie się cieszymy. zostaniemy znowu ciociami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle, ze po wizycie u lekarza, dotrze do mnie naprawde co sie dzieje, i zacznie sie radosc . Bo poki co to jestem na etapie pod tytulem "sama nie wiem czego chce". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzienko to ja mialam identycznie jak Ty ,niby chcielismy dzidzi ale jak juz zobaczylam 2 kreski to najpierw dlugo dlugo w to nie wierzylam,dopiero jak poszlam do lekarza i dostalam zwolnienie a na zwolnieniu byl kod B co oznacza ciaze powoli zaczynalo do mnie docierac ze jestem w ciazy i wtedy zaczelam sie martwic ze moze to jeszcze za wczesnie ze moze jestem jeszcze nie gotowa itp ale szybko mi te mysli przeszly i cieszylam sie ciaza Dzisiaj z perspektywy czasu patrze na to inaczej i wiem ze z kolejnej ciazy tez bede ogromnie sie cieszyc i bede szczesliwa ale u mnie zostanie strach czy wszystko bedzie dobrze az do konca juz teraz o tym wiem Ciesz sie kochana ze swojego szczescia bo wielkim szczesciem jest nosic pod serduszkiem mala sliczna fasolke ktora rosnie sobie w Twiom brzuszku,i wielkim szczesciem jest przezywanie tych wszystkich dolegliwosci typu mdlosci,nudnosci,wiele bym oddala zeby znowu miec mdlosci ,zasypiac na stojaco itp,ale wierze ze i wkoncu mi sie uda i niedlugo bede sie cieszyc fasolka Zycze szczescia kochana i dbaj o siebie i fasolke ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
Mykam na troszke,wkoncu trzeba poprzytulac sie do Tz jak juz mam go w domku
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Madziu rozumiem te mieszane uczucia
![]() Wielka radość i ostrożność żeby nie zapeszyć i niedowierzanie ![]() Chyba każda kobieta, która oczekuje na dziecko i widzi 2 śliczne kreseczki na teście tak ma Życzę Ci zdrówka i żeby to były bardzo szczęśliwe chwile i niezapomniane... Na kiedy planujesz wizytę u lekarza? |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kozystaj póki masz TZ w zasięgu ręki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
Kachulko,
ciesze sie oczywiscie, ale jak sama piszesz do pelnej swiadomosci z wlasnego szczescia musi toche czasu uplynac ![]() Ja tez mam 1000 mysli, bo pmaiezam jaka btalie o dzidiusia staczala moja siostra. Wiele przeszla a my razem z nia, wiec ja tez sie troszke martwie bo nikt nie wie co bedzie dalej ![]() Mialam w tym miesiacu przeczucie, ze cos zmalujemy a jak robilam test, to bylam pewna , ze cos wyjsc musi, mimo, ze test zrobilam kilka dni przed spodziewana @. Teraz sie zastanawiam, czy nie nosze jakis malych blizniakow, wprawdzie na tym tescie bylo napisane, ze wykrywa ciaze juz od 7-10 dnia od zaplodnienia ale ja juz mam glupie mysli, ze pewnie hormon jest wyzszy bo moze to blizniaki, paranoja. Jedno mi w zupelnosci wystarczy ![]() A ty kochana, napewno niedlugo do nas dolaczysz jako kolejna przyszla mamusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() My też z mężem leniwe popołudnie mamy ![]() ![]() ![]() ![]() Madziu nic się nie martw! My cieszymy się z tobą! To cudowna wiadomość, ale mogę zrozumieć twoje uczucia ![]() ![]() Powiedziałam P. o przystojnym wykładowcy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
mijaela to zupelnie naturalne miec mieszane mysli
![]() ![]() jak poczulam ruchy i teraz czuje je dobrze i na usg widze czlowieczka a nie "kijanke" to zupelnie inaczej do mnie to wszystko dociera no i wiem ze nie duzo mi zostalo ![]() a u mnie nuda maz chory i kisze sie w domu ![]()
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
Też bym chciała poznać to uczucie...
![]() Na razie dużo badań i wizyt u lekarza przede mną ![]() Tylko kiedy znaleźć na to wszystko czas ? Może zrobię jak Mężatka pojadę na 2 tyg do Polski porobię wszystkie badania Tylko boję się, że mi powiedzą że nie mogę mieć dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
Kasiasiar, a czemu czekaja cie badania? Ja jestem niedoinformowana jakas widze
![]() Gizelciu, napisz nam jak minela niedziela |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Mijalea najważniejsze żeby było zdrowe
![]() Kasiu czemu lekarze mieliby Ci tak powiedzieć, że nie możesz mieć dzieci?? Pomidorko chyba lubisz się ze swoim P. przekomarzać, tak jak mu mówiłaś o przystojnym wykładowcy :P ja za to mam słabość do jednego doktorka z ćw od finansów i zawsze jak się zaczynają to pisze do J. sms-a z kim to ja mam zajęcia :P Później pytam czy był chociaż troszke zazdrosny :P
![]() |
#1998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2000 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2001 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki..ja wlasnie przespalam pol niedzieli..Mala uwielbia budzic mnie w nocy
![]() ![]() ..jezuu..dziewczyny jak u mnie bialo za oknem..az chce sie wyjsc na spacer..niestety..Mala chyba nie bylaby zadowolona ze Mama znow ja zostawila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie usłyszałam w wiadomościach, że w przyszłym roku małą wzrosnąć stopy procentowe w kredytach hipotecznych
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co, mam dosyć tej porąbanej rodzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byłam jeszcze młodziutka ok 12 roku życia złapały mnie potworne bóle brzucha, podejrzewano atak wyrostka. Byłam na 2 usg jamy brzusznej a lekarka mówiła:ale ogromne jajniki chyba niedługo dostaniesz okres". Ale nie przyjżała się tym jajnikom lepiej. I tak męczyłam się jeszcze 2tyg może dłużej aż ból stał się nie do zniesienia. Postanowili mnie operować z zamysłem usunięcia wyrostka. W trakcie operacji okazało się, że na jajniku zrobiła się ogromna torbiel, coś się tam powikłało i trzeba było usunąć jajnik ![]() ![]() Siostra nie miała takich problemów wcześniej ale przy próbach zajścia w ciążę też okazało się że coś jest nie tak: miała dwie laparoskopie, brała sterydy i hormon łożyskowy aż się udało. Ale co będzie ze mną ![]() tego nie wie nikt.TZ nie wie o moim problemie, nigdy nie pytał o bliznę, ja też nie mówiłam.Boję się ![]() ![]() ![]() Cytat:
My kredyt wzięliśmy 11 mcy temu i już oprocentowanie wzrosło o 1% ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
kasiasiar to powinnas powiedziec partnerowi bo wiesz jak wezmiecie slub i okaze sie ze beda problemy z zajsciem w ciazy i wtedy sie dowie ze mu nie powiedzialas to bedzie zawiedziony i bedzie zle... a teraz chodziasz bedzie mial swiadomosc jesli planujecie miec dzieci... nie trzeba zakladac ze od razu sie nie uda czy bedzie zle ale z tego co piszesz to na pewno nie jest to prosta sprawa i jakies utrudnienia moga byc a chlopak nie bedzie wiedzial o co chodzi ... takie jest moje zdanie
ale nie lam sie jeszcze nie probowaliscie to nic nie wiadomo ![]() co do kredytu to my sami zalatwiamy teraz czekamy do wtorku na odpowiedz z banku licze ze nam go dadza bo bedzie zle... ja normalnie przez to siedzenie w domu dola zlapalam... maz marudzi jak male dziecko ani wyjsc ani nic caly tydzien pracuje to na wyjscia nie ma czasu a jak weekend to chory echhhh.... i jeszcze do pracy chcial jutro isc ale mu to wybilam z glowy polamany chodzi i do pracy faceci to jak dzieci na prawde...
#2006 |
Zakorzenienie
|
moi zdaniem ślub nie ma nic do rzeczy...
jesteśmy razem 8 lat nawt przed ślubem pewnie będzie czuł się źle, że mu nie powiedziałam ![]() nie boję się, że mnie zostawi no bo w końcu jesteśmy ze sobą na dobre i na złe w zdrowiu i chorobie. ale to jest takie trudne... kobieta stworzona jest do bycia matką... jeśli z jakiś powodów nie może nią być to uznawana jest przez społeczeństwo za mniej wartościową, ja przynajmniej bym się tak czuła ![]() W ogóle wiem, że muszę powiedzieć TZ ale nie mam na razie sił i odwagi... |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
idę się położyć. Mam jakieś czarne myśli. Leniuchowaliśmy dziś cały dzień z TZ. a jak mam za dużo wolnego czasu to zaczynam myśleć za dużo. Czuję że tracę czas, życie mi umyka a ja się nie rozwijam.czas leci nieubłagani a w moim zyciu prawie nic się nie zmienia... koleżanki powychodziły za mąż, mają domy, dzieci...
a ja nie mam nic, tyramy z TZ od 3 lat i jakoś nic z tego nie wychodzi. Niby mieszkanie kupione ale jest w budowie czeka nas długie doprowadzanie go do stanu do zamieszkania więc tak jakby nie było jeszcze tego mieszkania... Ech czuję, że ten tydzień nie będzie wesoły... |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiu tak jak napisała Ray lepiej powiedziec... Napisalas, ze jestescie ze sobą na dobre i na złe, w zdrowiu i chorobie, więc on to powinien zrozumieć...
Pomyśl o czymś przyjemnym i pogoń czarne myśli bo ona wcale nei są potrzebne ![]() Życze Wam, żebyście się doczekali bobaska ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
oj kasia wydaje mi sie ze masz dzis po prostu zly dzien
![]() moze z twojego punktu widzenia stoisz w miejscu ale ja np widxe to juz inaczej, masz faceta 8 lat to kupa czasu i dla mnie to duza oznaka ze pasujecie do siebie bo ja mam znajomych ktorzy jak mineli 7 lat pryslo jak banka mydlana i to nie jedna para jaka znam jakas magiczna ta 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mi sie tez czasem wydaje ze ja stoje w miejscu... moje koelzanki robia kariere szaleja na imprezach zycie na szybkich obrotach a ja siedze w domu i lada moment bede mama w pieluchach ktora ma inne zmartwienia niz to czy kupic sobie nowe butki, isc na impreze czy mowic sie na randke... ale tak wybralam swiadomie i nie skreslam sie jeszcze ![]() ![]() glowa do gory ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.