![]() |
#1981 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
cudnee opisiki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1982 |
Wtajemniczenie
|
"Jednym miłość odebrano…. Inni na miłość czekają…. Dla jeszcze innych nowa miłość… może nigdy nie nadejść."
"Widziałam w swoim zyciu kobiety piękniejsze odemnie było ich moze z 10 ![]() 'Jedna jest miłość tak jak życie jedno. " Musisz mi objecać, że nigdy się nie poddasz, choćby wygasła wszelka nadzieja "Nigdy nie wiadomo jaka przyjdzie następna karta... Trzeba brać życie takim jakie jest sprawiać, by liczył się każdy dzień..." "Trzymaj swoich przyjaciół blisko, ale jeszcze bliżej trzymaj swoich wrogów. Wiesz, dlaczego upadamy? Żebyśmy mogli się pozbierać. Jeżeli sądzisz, że wytarzany w błocie wyglądasz jak mała ciemna chmurka, mylisz się. Wyglądasz tak jak ty, tylko brudniejszy." -Stój, bo strzelam! - Stoję.. - Strzelam.. -Nie będziesz dzwoniła do byłych fagasów z mojej komóry, bejbe. Musisz rozważyć możliwość, że Bóg wcale Cię nie lubi, nigdy Cię nie chciał i najprawdopodobniej Cię nienawidzi Nawet, jeśli dziś koniec i tak warto było. Mimo strasznych błędów, których teraz żałuję. Cierpień, które mnie wypaliły i spłoszyły dusze warto było...Bo mogłam dotrzeć tam gdzie dotarłam. Do piekła na ziemi, do nieba na ziemi i z powrotem do środka, pod, pomiędzy, poprzez i ponad to... Do nieba na ziemi i z powrotem. cytaty |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zadomowienie
|
Lepiej zejdź z mojej drogi
Rozglądam się w rozgorączkowaniu za każdym słowem Mam klase sama w sobie ![]() Telefon bez odpowiedzi A noc upływa tak powoli Pora wykonać ruch, strząsam z siebie rdzę I oddałbyś wszystko by dostać to co dobre Ale to nie dobrego potrzebujesz Aż do teraz radziłam sobie sama ...
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
BAN stały
|
Wierzyć, To Znaczy Ufać Kiedy Cudów Nie Ma " .
*...może To Jest Tak, Że Boleć Ma Uśmiech...* ~~~w Miejscu Gdzie Błekit Zlewa Sie Z Czerwienią~~~ Nigdy Nikomu Nic... ...jeśli Zabijesz Miłość Ziemia Stanie Się Grobowcem... Nawet Jesli Niebo Zmeczylo Sie Blekitem,nie Gaś Nigdy Światła Nadzei.. "życie Jest Piękne"-pomyślał Samobójca.....i Skoczył... ęłęó Ran Na Duszy Nie Obwine Bandazem... Nie Żyć Mi Się Nie Chce Wszyscy Są Przeciwko Mnie... Co Ja Takiego Robie? - Żyje... Ten Opis Jest Tak Smutny Ze Az Zal Mi Go Pisac ;/ ^^ Mam Cię W Jednym Miejscu, Ale Na Pewno Nie W Sercu "na Pożegnanie Nic Mu Nie Powiedziała, Choć Tak Bardzo Go Kochała'' ![]() Zakochana Twym Sercem Opętana...... Prośba : JAkieś na przeprosiny ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuje opisów, że niedawno zerwałam z chłopakiem, ale on nadal pisze, że mnie kocha, a ja nie potrafie poiwedzieć mu wprost, że nic już z tego nie będzie. Plissss.
![]() Julia umarła. Hmm. W XXI wieku nie umiera się z miłości.
![]() |
#1986 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki moje..ja chciałam tylko napisać, że nie będzie mnie prawdopodobnie do końca tygodnia na wizazu, z powodów braku internetu. :/
Kocham i juz tesknie.. ;**
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
~ Spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale
~ Szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy ~ Rób co chcesz wiesz... i nie żałuj ~ Co chcę mam. Nie chcę więcej niż chcę sam ~ Ja wizerunek zmienię swój ~ Ja mogę gadać a ty i tak pójdziesz złą ścieżką ~ Na drogę całus - Przez życie pedałuj, rób co chcesz ~ rób co chcesz, w dupe mnie pocaluj!
#1988 |
Raczkowanie
|
a jakies opisy o tym, ze nie chce byc ta druga i zeby wreszcie sie zdecydowal,bo nie mozna isc w dwoch kierunkach jednoczesnie..?
tylko takie dyskretne... ![]() Zrób coś bym nie bała się tych slów. tych dwóch przeklętych słów. Podniosłam głowę, spojrzałam w niebo i zrozumiałam, że jest wiele ważniejszych rzeczy niż te, którymi się przejmuję Wychodzi na to, że jestem uzalaeżniona od złości,Sama stwarzam sytuacje by poczuć gniew i tu wcale nie chodzi o jakąś miłość czy głupią grype uczuciową! Dystans do związków - za to teraz siebie lubię.
#1989 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ____________ Czasami myślę, że to ty byś mi się przydał, taaa Ta myśl Cie zgubi,zmieniam się, gdy tylko zechcę Jeszcze nie odkryłam Siebie tak Żebyś ty był pewien, że mnie dobrze znasz Lubisz gdy mam tak ostry smak W miłości ogniem bądź A nie bezradną ćmą Nawet nie wiesz że... Przestałeś cenić się Boli- wiem Nie jest łatwo lecz... Powiedz nie! Nie jest łatwo broniĆ się,gdy krwawi z wielu miejsc nie pozwól mi wierzyć w chore sny Nigdy nie zwątpię w twój boski,dla mnie,plan Wyciągasz dłoń i nie chwyta jej nikt Dlaczego sypiesz sól na swe rany? Będę się śmiała ze swych łez
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() _______ żeby offa nie było ![]() Nie będą mi radzić, bo nie posłucham ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podbijam !!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
zgadza sie. to był najlepszy skład
![]() ![]() bez off'a ~ ile grzechów kusi nas by swiat spelnil marzenie?..
#1993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ____ Nie chcę zrozumienia Nie chcę pocieszenia Chcę wierzyć w człowieka O nie nigdy nie złamiesz mnie Wiem że kłamstwem jeszcze nikt nie wygrał,nie
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2008-09-23 o 15:20 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zadomowienie
|
Elliannia ;*************
świetne ![]() musiałam to napisać;D jak coś jeszcze bede miałą dopisac to zrpbie edita ![]() opis dam, mojego mena, ;D Dla Ciebie siegne do gwiazd by dac ci najpiekniejsza z nich...
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ~ Los nami gardzi bez świadków.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 |
Raczkowanie
|
możee.!
Przepraszam za to co zrobiłam, lecz to nie była moja wina ! Przepraszam Cię. Zraniłam serce Twe, wybacz ![]() Przepraszam, że się w Tobie zakochałam. Chociaż przepraszam Cię, Ty nie widzisz mnie, nie wiesz ile znaczysz dla mnie. Co ja zrobiłam ? No, tak zraniłam ! Przepraszam Cię za to, taka głupia byłam.! ![]() Przepraszam... Poniosło mnie. ![]() I przepraszam, za słowa, w namiętność gorące. Za to, co się stało przepraszam Cię kochanie. Przepraszam, że w miast miłości daruję Ci płakanie 'Przepraszam Kochanie, że w miast tchnienia miłości, Okraszonej dotykiem namiętnym i erotyzmem. Daję Ci noce łzawe, w bezsennej samotności I przepraszam za mą miłość podpartą egoizmem.' Może coś się przyda ![]()
![]() |
#1997 |
Wtajemniczenie
|
Takiee coś ode mnie
![]() _"Lubię tłum. W tłumie nie musisz się popisywać, wyróżniać, błyszczeć dowcipem i błyskać inteligencją. Nikogo nie obchodzi, że masz dżinsy ubłocone do kolan, dziurę w bluzce (zderzenie z papierosem), a zamiast kenzo śmierdzisz piwem (zderzenie z plastikowym kubkiem). Tłum bezpiecznie Cię otula i pozwala na chwilę zapomnieć o sobie. O tym co było i będzie. Bo ważne jest to, co tu i teraz. To, że mogę wrzeszczeć razem z resztą: "Hej, czy nie wiecie, nie macie władzy na świecie!". I choć przez chwilę w to wierzyć." _Spojrzenia delikatne .. przepełnione pragnieniemm ..Czy tak rodzi się miłość?? .. _Zycie niemal na pewno ma sens. _"Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić. Nareszcie przyda się na coś ten cały Internet. Trafiło na Ciebie. Czy mogę Ci o tym opowiedzieć?" _"Gdy sie juz zobaczymy nie pozwol mi sie zapomniec. Przypominaj mi nieustannie, ze jestesmy tylko przyjaciolmi. Chyba, ze i Ty sie zapomnnisz. Jesli tak, to mi nie przypominaj. Takie zpoamnienie moze zdarzyc sie nawet najwiekszym przyjaciolom." _"Chce wiedziec do ktorego momentu moj smutek ma sens, a radosc ma swoj powod. Chce takze wiedziec, do ktorego momentu wolno mi dojsc w moich nadziejach. W wyobrazni i tak bylam juz dalej..." _"Cokolwiek stanie nam na drodze, Jakiekolwiek bitwy będziemy musieli stoczyć wewnątrz siebie - Zawsze mamy wybór. Mój przyjaciel mi to powiedział. Wybrał aby dać z siebie wszystko. To wybory czynią nas tym kim jesteśmy, i zawsze możemy wybrać to co jest właściwe ..." _Mówił Ci ktos,że jestes przystojny? .. _I to wszystko bez kropelki rumu?! _"Zamierzam złożyć mu propozycję nie do odrzucenia" .. _Kolega z Wiezienia wrócił ;D <--- zawsze mowie tak mamci,kiedy przychodzi ktoś do mnie a ona pyta kto to;D _Gdybyś wiedział, że tak będzie..., zrobiłbyś to? _Wolałbym tylko raz...powąchać jej włosy. Pocałować usta. Dotknąć dłoni. Niż zaznać wieczności bez tego. Choć raz... _Jeśli wierzysz we własne sny, masz pewność że żadna siła: tornado, wulkan, tajfun, nie odbierze ci miłości. Bo miłość istnieje sama przez się. [If you believe in your dreams, no tornado, volcano or typhoon can knock you "out of love," because love exists on its own.] _"..Ludzi przeraża to, jak wiele w życiu zależy od szczęścia i jak wiele pozostaje poza naszą kontrolą. Podczas gry w tenisa zdarza się, że piłka uderza w gorną krawędź siatki i balansuje przez chwilę, nim spadnie na jedną lub drugą stronę kortu. Przy odrobinie szczęścia ląduje po stronie przeciwnika i wygrywasz. Innym razem spada na twoje pole i przegrywasz... " |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wybacz mi wszystko to, za co Cie nie potrafie przeprosiĆ (jeden a konkretny,i dużo mówi ![]() EDIT: (zapominam o offie ;] ) Ja z zasady lubię w życiu porządek, z przyzwyczajenia lekki burdel
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2008-09-23 o 15:39 Powód: skleroza xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Raczkowanie
|
Mówisz ze kochasz, a z inną sypiasz...
Całością nie można nazwać zlepione częsci... Nie można "zlepić" złamango serca z osobą która je złamała! Widocznie moje "kocham" znaczyło wiecej niż Twoje "na zawsze" Twierdzisz że kumple są ważniejsi niż my? To niech oni teraz co noc rozkładają przed Tobą nogi ![]() To na tyle z mojej twórczości teraz coś nie mojego ![]() Nie bać się Nie dać się I zwyciężyć Będę chodził jak champion, i mówił jak champion ![]() A ja nie będę nikogo do niczego przekonywał Będę siedział w cieniu, nazywał rzeczy po imieniu Sk*rwysyny, oni runą, upadną, pójdą na dno Pierd*lę fobie, uświadom to sobie Dym palonego suszu tańczy ulotny taniec Bitu pulsowanie powtarzane jak różaniec Mam nadzieje ze ktoś skorzysta ![]()
![]() |
#2000 |
Raczkowanie
|
a coś o tym że jestem strsznie przeziębiona ? jak zawsze jesienią o tej porze ... i że strasznie się źle czuje...
#2001 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_Czas mnie zmienił, wiara w miłość mi obrzydła... _W moich oczach nie ma już nas... _...skrzywdziłam? Przepraszam!.. _MY to tylko wspomnienie, poprostu głupie przejęzyczenie... _Czasami sprawiamy komuś ból tak wielki, że sami go odczuwamy ...wybacz ;( _Nie wiem jak to się stało, ale moje serce gdzieś wyparowało _Kochałam, kochałam, lecz dłużej nie mam zamiaru... _Nie ma już my, jestem tylko ja i ty _Nie Pisz Już Do Mnie Sms-ów...one Są Już Dla Mnie Niczym... _______________ Może coś się przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Raczkowanie
|
To ze Ona ma dłuższe nogi nie znaczy ze jest lepsza...
No popatrz nawet zapomniałam ze Cie kocham...ups i znów wiruje mój świat....szkoda tylko ze po %% ![]() tak...pogodzę się z tym ... na pewno ;/ Dla Ciebie nawet umaluje rzęsy ![]() układam czerwone puzzle w kształcie serca.... To dziś....spojrzałeś na mnie pierwszy raz... wiesz - dziękuje Ci za te niebieskie oczy ![]() potykam się o twoje słowa o nieee eeeee......każda nie znaczy twoja!!!:P chodzil smutny.....az do dnia kiedy mnie poznal ![]()
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chciałam wiedzieć _Ale jedno jest pewne. Ktoś zostanie sam... _Ich troje....?? To już nie jest modne... _Kilka prostych prawd. Prawd. Tego chcę. _tak wiele dróg, zawiłych dróg...żeby zrozumieć co jest ważne... _pragnę mieć coś mojego...tylko mojego.... CIEBIE _______________ Jeśli nie pomogłam to przepraszam, ale mimo chęci nie mam czasu na to by znaleźć coś lepszego... Jeśli pocałunek byłby kroplą wysłałabym Ci deszcz. Jeśli przytulenie byłoby sekundą wysłałbym Ci godzinę. Jeśli szept słodki byłby wodą wysłałabym Ci morze. Jeśli miłość byłaby człowiekiem wysłałabym Ci siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanów się dwa razy zanim zwątpisz... Bo Bóg o Tobie nie zapomni.... Istniejemy, póki ktoś o nas pamięta. Dangerous games we play... But You know I'm not afraid... / Gramy w niebezpieczne gry... ale wiesz że ja nie czuję strachu
![]() |
#2005 |
Rozeznanie
|
poranki nie cieszą mnie, rozczarowują noce.
wyziębia Nam serca wiatr. mru mru to ta cisza, która czas gubić lubi. może powiem Ci jakie lubie wino.. podaruj mi nie pozwól by zniknął znów z Twoich snów. już teraz wiem jak smakują noce bez Ciebie. już teraz wiem jak smakuje samotność.
#2006 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale Twoje i tak genialne. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zadomowienie
|
Urodziłam się na nowo, kiedy odkryłam, że mogę kupić nowy flakonik perfum zanim skończę poprzedni.
Nie chcę się skarżyć na swój los, Nie proszę więcej niż dać możesz I ciągle mam nadzieję, że, Że chyba wiesz co robisz Boże? Pokazałeś kolory Kiedy wszystko szare widziałam Odnalazłeś uśmiech Choć na twarzy wciąż smutek miałam Chciałeś być blisko Choć niczego Ci nie obiecywałam Dałeś szczęście Ja ból czasem ogromny sprawiałam Nauczyłeś kochać A me serce nienawidzić wszystko potrafiło Tyle słów już zostało wypowiedzianych, Słów zbyt naiwnych i tak zakłamanych. Bo ja jestem Na pół prawdą Na pół ciszą Czy to ja, czy moje odbicie? bycie soba nie zostawia miejsca na to by byc kims innym... I zrobiło się ciemno... I zrobiło się zimno... I zrobiło się pusto... A ja zapomniałam już. Jak tuliłam w dłoniach naszą Przyjaźń... |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Raczkowanie
|
kochane strasznie uwielbiam opisy w stylu takiej rozmówki np:
*-Myślisz o przyszłości?-I co widzisz? -Ciebie kochanie ![]() *- Ufasz mi? - Bardziej niż sobie Kochanie.. ![]() *-Kochanie... czy Ty...? -Tak, zawsze będę przy Tobie... te 2 ostatnie z wizażu.....boooskie sa...proszę o więcej najlepiej do chlopaka o miłości i takie tam ![]() bez o'ff Marzyć i myśleć, chociaż życia nie pokolorował Disney
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "nie mam siły na zabawę w miłość..." Nie lubię tez niczyją być, to takie smutne przecież wiesz. jak pięknie mieć kogoś, kto jest zawsze przy tobie.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() -A gdy jest już ciemno ... - to co? - pokaż na co Cię stać -Obiecał:"ja cie nie skrzydzę" -odparła "to tylko kwestia czasu"... (w swoim czasie był dla mnie idealny,jedynie zmieniłam ja na już ![]() -A wytrzymasz ze mną.? -Nie wytrzymam bez Ciebie.! <3 - Ja cię bardzo lubię - No to mamy problem, bo ja Cię kocham -pierwszy raz w życiu się takzakochałam -i co?jakie to uczucie? -chujowe -Skąd wiesz że mnie kochasz? -A skąd wiesz że Cię dotykam? -Czuję to. -No właśnie. - Kochany,co Ci mogę dać żebyś mnie zapamiętał na długie lata? - Dupy,kochana - ![]() ![]() ...bo nas połączyła chemia - Hormony? - Nie, etanol wszystkie z wizażu ![]() no i ten co mam w podpisie ![]() ___________ Nie wiem jak ty, ale ja tu gram o wszystko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.