Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-07, 13:09   #1981
elizka773
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Pewno znajdź sobie pracę, zawsze to jakiś grosz! Ja od 3. roku pracuję i już sobie nie wyobrażam, że bym nie miała swojej kasy i brała od rodziców na swoje wydatki.
to znaczy 3 lata? czy od 3 roku zycia?
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:09   #1982
Grapefrutka
Zakorzenienie

luffka nawet nie wiesz jak się cieszę, że się wszystko dobrze skończyło, myślę, że teraz będzie nas regularnie podczytywał i będzie się zachowywał tak jakbyś to Ty była Jego księżniczką jeśli sam będzie chciał to na pewno zmieni swoje zachowania. Mimo wszystko faceci też są zdolnymi bestiami i dobrze wiedzą jak się zachowywać żeby czerpać z tego korzyści, przecież wiedzą, że jeżeli kobieta jest szczęśliwa i zadowolona to oni maja spokój, bo nikt im za uchem nie „truje” Trzymam kciuki żeby zostało już tak jak jest teraz, czyli żebyście oboje byli szczęśliwi ale to nie znaczy, że przestanę Cię bacznie obserwować – tak to do osobnika, który mam nadzieje to przeczyta w ukryciu <– to żart oczywiście

Justyna – na pewno mu przejdzie i się pogodzicie, czasem taka burza może zdziałać więcej dobrego niż złego

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
Grapefrutka : zastanawiam się czemu masz nick od grejpfruta, skoro poiwnnaś mieć nick POMIDORKA bardziej by pasował ehehe
mój nick jest od grapefruta, bo bardzo lubię je jeść już od dawna, nawet bardzo dawna mogłabym je jeść 3x dziennie, ale niestety tak się nie da, bo mają za mocny kwas w soku i jedzone w dużych ilościach uwrażliwiają mi zęby a z pomidorami to mam tak od jakichś 2 miesięcy

Przepraszam, że mnie wczoraj nie było, ale miałam dość już wszystkiego i po prostu poszłam spać z kurami Dzisiaj rano znowu nie miałam internetu, więc nie miałam jak pisać, ale i humor nie był/nie jest najlepszy Myślałam, że jak obejrzę po raz kolejny „Zmierzch” to mi przejdzie, ale niestety tak się nie stało, więc cały czas się katuje soundtrack’iem z tego filmu i się zastanawiam gdzie jest i kiedy spotkam mojego własnego Edwarda?
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:11   #1983
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
luffka nawet nie wiesz jak się cieszę, że się wszystko dobrze skończyło, myślę, że teraz będzie nas regularnie podczytywał i będzie się zachowywał tak jakbyś to Ty była Jego księżniczką jeśli sam będzie chciał to na pewno zmieni swoje zachowania. Mimo wszystko faceci też są zdolnymi bestiami i dobrze wiedzą jak się zachowywać żeby czerpać z tego korzyści, przecież wiedzą, że jeżeli kobieta jest szczęśliwa i zadowolona to oni maja spokój, bo nikt im za uchem nie „truje” Trzymam kciuki żeby zostało już tak jak jest teraz, czyli żebyście oboje byli szczęśliwi ale to nie znaczy, że przestanę Cię bacznie obserwować – tak to do osobnika, który mam nadzieje to przeczyta w ukryciu <– to żart oczywiście

Justyna – na pewno mu przejdzie i się pogodzicie, czasem taka burza może zdziałać więcej dobrego niż złego

mój nick jest od grapefruta, bo bardzo lubię je jeść już od dawna, nawet bardzo dawna mogłabym je jeść 3x dziennie, ale niestety tak się nie da, bo mają za mocny kwas w soku i jedzone w dużych ilościach uwrażliwiają mi zęby a z pomidorami to mam tak od jakichś 2 miesięcy

Przepraszam, że mnie wczoraj nie było, ale miałam dość już wszystkiego i po prostu poszłam spać z kurami Dzisiaj rano znowu nie miałam internetu, więc nie miałam jak pisać, ale i humor nie był/nie jest najlepszy Myślałam, że jak obejrzę po raz kolejny „Zmierzch” to mi przejdzie, ale niestety tak się nie stało, więc cały czas się katuje soundtrack’iem z tego filmu i się zastanawiam gdzie jest i kiedy spotkam mojego własnego Edwarda?
Grapefrutka to co sie stalo ?
Stary 2009-02-07, 13:15   #1984
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
to pocieszaj sie ze juz blizej niz dalej
i jak nazwala?
Ale to nie z wizazu
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:17   #1985
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Ale to nie z wizazu
a ja tak z ciekwosci pytam jak dziewczynke nazwala?
Stary 2009-02-07, 13:18   #1986
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
to znaczy 3 lata? czy od 3 roku zycia?

Hehe nie Od 3. roku studiów, czyli już prawie 2 latka. Mogłam sobie polecieć dzięki temu do Turcji na 2 tyg. i w tym roku lecimy znowu
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:19   #1987
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe nie Od 3. roku studiów, czyli już prawie 2 latka. Mogłam sobie polecieć dzięki temu do Turcji na 2 tyg. i w tym roku lecimy znowu
ahhhh jak zadroszcze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-07, 13:20   #1988
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Grapefrutka to co sie stalo ?
zastanawiam się czy by po prostu nie zrobić sobie urlopu od facetów w ogóle, żeby się przestać przejmować czy spełniam ich wszystkie wymagania i kryteria, pożyć trochę tak po prostu dla siebie nie myśląc czy jemu pasuje to, co robie i jaki mam humor.
Wczoraj, co znowu było, wrócił z pracy i od razu mnie wkurzył swoim gadaniem. Wiedział, że będą mielone na obiad i że musze iść do Tesco bo mu dzień wcześniej wieczorem mówiłam a tu wchodzi do kuchni i taki zaskoczony mówi ”oooooo mielone! ale fajnie i w Tesco byłaś” no to się spytałam „coś taki zdziwiony przecież Ci mówiłam!” No i się zaczęło, że tylko się czepiam, że znowu mu humor popsułam i ze ostatnio się nie przytulam i nie całuje, po czym zrobił minę 5 latka, któremu zabrano cukierka i poszedł się myć, więc ja poszłam spać.

edit:
a teraz się katuje

http://martusza.wrzuta.pl/audio/dhXh...american_mouth

za***... kawałek do poryczenia sobie
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-02-07 o 13:25
Stary 2009-02-07, 13:27   #1989
Claris
Zakorzenienie

Dziewczyny, muszę sobie kupić nowy podkład, może byście mi coś poleciły? Musi być lekki - najważniejsze. Do tej pory miałam maxfactora lasting performance i mi odpowiada, ale że lubię zmiany to chętnie się skuszę na coś innego Jak nic mi do głowy nie wpadnie do zamówię znowu mf
Stary 2009-02-07, 13:31   #1990
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
zastanawiam się czy by po prostu nie zrobić sobie urlopu od facetów w ogóle, żeby się przestać przejmować czy spełniam ich wszystkie wymagania i kryteria, pożyć trochę tak po prostu dla siebie nie myśląc czy jemu pasuje to, co robie i jaki mam humor.
Wczoraj, co znowu było, wrócił z pracy i od razu mnie wkurzył swoim gadaniem. Wiedział, że będą mielone na obiad i że musze iść do Tesco bo mu dzień wcześniej wieczorem mówiłam a tu wchodzi do kuchni i taki zaskoczony mówi ”oooooo mielone! ale fajnie i w Tesco byłaś” no to się spytałam „coś taki zdziwiony przecież Ci mówiłam!” No i się zaczęło, że tylko się czepiam, że znowu mu humor popsułam i ze ostatnio się nie przytulam i nie całuje, po czym zrobił minę 5 latka, któremu zabrano cukierka i poszedł się myć, więc ja poszłam spać.

edit:
a teraz się katuje

Grape nie płakulaj bo i mi sie smutno robi jeszcze jak dalas ten kawalek..

dalabys rade tak wszytsko teraz zaprzepascic przez ta wymiane zdan? moze przytul sie do niego dzis i daj buziaczka i porozmawiajcie sobie. ja tez sie czesto doluje tym ze nie spelniam oczekiwan TZ-ta ale jak mu cos mowie w tym kierunku to on mi to zybko wybija z glowy
Stary 2009-02-07, 13:33   #1991
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Mam plan Spędzimy Walentynki razem na wizażu Otworzymy wino i będziemy pisać głupoty A jak jest w Turcji ? Gdzie dokladnie jedziesz? z jakiego biura? W tamtym roku bylam w Tunezji, a w tym planowalam Grecję, ale cany mnie przerażają. Zaczęłam więc myśleć o Turcji. Napisz coś więcej
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-07, 13:36   #1992
Claris
Zakorzenienie

Grapefrutka śliczna piosenka, nie przejmuj, mojemu też czesto się zdarza, że nie słucha, niestety
A dla mnie wyciskaczem łez jest ta: http://gunia92.wrzuta.pl/audio/gvwj0...e_you_loved_me
Napewno będę ją chciała na filmie ślubnym, np. przy prezentacji z naszych zdjęć od małego, co myślicie?
Idę z Fruniem na spacer

edit: carmelova to wiec tak: lecieliśmy z orbisem i w tym roku też, do Alanyi. To jedna z typowo turystycznych miejscowości, z piękną plażą kleopatry. Szczerze mówiąc to mam średnie porównanie z innymi krajami, bo byłam tylko jeszcze we Włoszech i Bułgarii, ale na ich tle Turcja wypada naprawde korzystnie. No i nie jest tak drogo na miejscu. Turcy nastawieni są na targowanie i można zbić cenę praktycznie na wszystkim. W zeszłym roku byliśmy w hotelu z opcją HB (sniadania, obiadokolacje, bez napojów), a tym razem będziemy mieli AI (sniadania, obiady, kolacje, napoje, alkohole regionalne), wiec mam nadzieję, że trochę oszczędzimy. No i też rok temu musieliśmy dopłacać, bo pare mcy przed odlotem wzrosła cena paliwowa, a tym razem zarezerwowaliśmy do końca listopada 08' co nam daje gwarancję stałej ceny Alanya to też dobra baza wypadowa do wycieczek fakultatywnych (Pamukkale-wapienne tarasy, green kanyon - oba te miejsca polecam, rafting, czy safari jeep w górach Taurus). W tym roku planujemy pojechać na wycieczkę 2dniową do Kapadocji, ponoć piękna. Nie wiem co jeszcze byś chciała wiedziec, jakby co to pyta, zresztą na wizażu jest wątek o Turcji

Edytowane przez Claris
Czas edycji: 2009-02-07 o 13:45
Stary 2009-02-07, 13:39   #1993
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Grapefrutka śliczna piosenka, nie przejmuj, mojemu też czesto się zdarza, że nie słucha, niestety
A dla mnie wyciskaczem łez jest ta: http://gunia92.wrzuta.pl/audio/gvwj0...e_you_loved_me
Napewno będę ją chciała na filmie ślubnym, np. przy prezentacji z naszych zdjęć od małego, co myślicie?
Idę z Fruniem na spacer

o nie!! przypomnialas mi ta piosenke...calkowity wyciskacz lez jak dla mnie... co do kasety na wesele moze byc.tekst ma super tylko ze w czasie przeszlym...byles..

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-07 o 13:47
Stary 2009-02-07, 13:43   #1994
.Mada.
Raczkowanie

Cześć Dziewczynki

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Ja ostatnio sobie pomyślałam: niech on mnie tylko nie prosi o rękę! Ja chcę zostać na wątku z oczekującymi!!! uzależniłam się!
hehe tez tak myslałam, bo co tam z obcymi później znowu gdzies indziej rozmawiac jak tu ma sie juz swoich..

Cytat:

edit:
a teraz się katuje

nie płacz głowa do góry
o kurcze ja to zawsze płacze przy takich piosenkach

eh. dobra wszystko przeczytałam to ide dalej sprzątać... No i pogoda od rana była śliczna Teraz jakos tak u mnie chyba juz słońce powoli zanika..

trzymajcie się wszystkie

a ja juz w domku tak wpadłam tu na chwile zeby toche nadrobic..
luffka ja tez poprosze na pw

Jestem dystrybutorką firmy FM Group - zapraszam na priv
.Mada. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:44   #1995
Grapefrutka
Zakorzenienie

Gdyby to się zdarzało raz na jakiś czas to ja rozumiem, nie ma ochoty słuchać o tym, co planuje na obiad albo, co trzeba kupić, bo nie on gotuje, jego interesuje tylko tyle żeby było cos lodówce do zjedzenia, ale ja mam tak cały czas ja sobie mogę gadać a on się mnie za chwile o to samo pyta. Ile tak można? Powtarza mi ze rozumie mnie i to, dlaczego mam tak często kiepski nastrój, bo wie, dlaczego tak jest, skoro rozumie to, dlaczego się mnie o to czepia? Zbliża mi się @ i czuje, że nie mam już siły ani ochoty na takie „matkowanie”
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-02-07, 13:48   #1996
.Mada.
Raczkowanie

a i zapomniałam dodać.. elizka gratuleje pierwszego miejsca

Jestem dystrybutorką firmy FM Group - zapraszam na priv
.Mada. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:53   #1997
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja tak z ciekwosci pytam jak dziewczynke nazwala?
Dzisiaj sie dowiem i Wam powiem
Jak myślicie spodoba sie kartka dla TZ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...5#post10867945 ostatni post

Edytowane przez lasoa
Czas edycji: 2009-02-07 o 13:59
Stary 2009-02-07, 13:59   #1998
Grapefrutka
Zakorzenienie

dobra koniec ze smutami
- play lista załadowana,
- słuchawki na uszach,
- volume -> full

obecna play lista:
http://omega88.wrzuta.pl/audio/oyFVu...jem_pomarancze
http://rzabazeksiezyca.wrzuta.pl/aud...oga_dluga_jest
http://marcinos87.wrzuta.pl/audio/bs...kurat_-_haczyk
http://omega88.wrzuta.pl/audio/covKK...as_dogania_nas
http://farbena.wrzuta.pl/audio/2bkm6...anczowa_mantra

Jeśli ktoś ma ochotę podładować akumulator to proszę bardzo, nie znam nic lepszego
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-02-07, 13:59   #1999
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdyby to się zdarzało raz na jakiś czas to ja rozumiem, nie ma ochoty słuchać o tym, co planuje na obiad albo, co trzeba kupić, bo nie on gotuje, jego interesuje tylko tyle żeby było cos lodówce do zjedzenia, ale ja mam tak cały czas ja sobie mogę gadać a on się mnie za chwile o to samo pyta. Ile tak można? Powtarza mi ze rozumie mnie i to, dlaczego mam tak często kiepski nastrój, bo wie, dlaczego tak jest, skoro rozumie to, dlaczego się mnie o to czepia? Zbliża mi się @ i czuje, że nie mam już siły ani ochoty na takie „matkowanie”
a co jak Ci sie skonczy @ i zrozumiesz ze moze to byl blad? teraz masz zle emocje w sobie i wszystko widzisz w czarniejszych barwach przez ta @. ja wiem jak to wkur... takie zapominanie i nie sluchanie.. ile razy ja cos mowie a ten nic nie pamieta.co smieszniejsze pamieta rok piosenek kiedy wyszly (phi) ale to co ja mowie to nie pamieta,

.Mada. ale tak Aelitce miejce zajelam pod jej nieobrcnosc..ehh

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-07 o 14:06

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-07, 14:08   #2000
Soy Marisol
Rozeznanie

Cytat:
dobra koniec ze smutami
- play lista załadowana,
- słuchawki na uszach,
- volume -> full

obecna play lista:
http://omega88.wrzuta.pl/audio/oyFVu...jem_pomarancze
http://rzabazeksiezyca.wrzuta.pl/aud...oga_dluga_jest
http://marcinos87.wrzuta.pl/audio/bs...kurat_-_haczyk
http://omega88.wrzuta.pl/audio/covKK...as_dogania_nas
http://farbena.wrzuta.pl/audio/2bkm6...anczowa_mantra

Jeśli ktoś ma ochotę podładować akumulator to proszę bardzo, nie znam nic lepszego
No, już lepiej

Soy Marisol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 14:11   #2001
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
a co jak Ci sie skonczy @ i zrozumiesz ze moze to byl blad? teraz masz zle emocje w sobie i wszystko widzisz w czarniejszych barwach przez ta @. ja wiem jak to wkur... takie zapominanie i nie sluchanie.. ile razy ja cos mowie a ten nic nie pamieta.co smieszniejsze pamieta rok piosenek kiedy wyszly (phi) ale to co ja mowie to nie pamieta,
Ale to nie chodzi tylko PMS, wiem ze zawsze przed @ mnie to dużo bardziej wkurza, on to wie ze w tym okresie jestem bardziej wyczulona na takie rzeczy ale nie robi nic żeby mi „ulżyć”.Wczoraj kumpela stwierdziła, że wypożyczy sobie kiedyś tydzień z życia swojego męża i codziennie rano będzie mu przyklejać podpaskę do majtek żeby zobaczył jak to jest Tak sobie myślę, że to wcale nie był by głupi pomyślą, niech zobaczą jak to fajnie chodzić, chociaż w „pampersie”, bo tampona to nie ma im gdzie „wtyknąć”
Muzyka zaczyna działać

edit:
zapomniałam o jednym, chyba najlepszym kawałku
http://kamcioss.wrzuta.pl/audio/jTTa...rat_-piekarnik
tekst jest boski
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Czas edycji: 2009-02-07 o 14:14
Stary 2009-02-07, 14:13   #2002
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale to nie chodzi tylko PMS, wiem ze zawsze przed @ mnie to dużo bardziej wkurza, on to wie ze w tym okresie jestem bardziej wyczulona na takie rzeczy ale nie robi nic żeby mi „ulżyć”.Wczoraj kumpela stwierdziła, że wypożyczy sobie kiedyś tydzień z życia swojego męża i codziennie rano będzie mu przyklejać podpaskę do majtek żeby zobaczył jak to jest Tak sobie myślę, że to wcale nie był by głupi pomyślą, niech zobaczą jak to fajnie chodzić, chociaż w „pampersie”, bo tampona to nie ma im gdzie „wtyknąć”
Muzyka zaczyna działać
oj tak tak.chyba ze siuśka rozciac i wsadzic(wiem okropna jestem)
Stary 2009-02-07, 14:14   #2003
Soy Marisol
Rozeznanie

A co mi tam. Rozmawiałam przed chwilą na gg z moim TŻ:

Kotuch 14:55:32
jak pojade do wku to bede wiedzial wiecej
Ja 14:55:32
wiesz, musimy sie spotkać jeszcze w ten weekend porozmawiac

Kotuch 14:55:47
wiesz jak chce jak najpredzej sie ustatkoiwac
Kotuch 14:55:54
i ci kupowac sukienki
Ja 14:56:00
rili? ;>
Kotuch 14:56:12
nio tak
Ja 14:56:14
hihi to drugie zdanie tez mi sie podoba
Kotuch 14:56:20
tylko po to by ci kupowac sukienusie
Ja 14:56:35
i koszulki nocne<jupi>
Ja 14:56:39
<haha>
Kotuch 14:56:46
uhm:d
Kotuch 14:56:51
moja mala laleczka
Ja 14:56:53
to ja też chcę
Ja 14:56:57

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-07, 14:19   #2004
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak tak.chyba ze siuśka rozciac i wsadzic(wiem okropna jestem)
no wiesz oni to tak wiele "dziur" nie mają, więc nie ma gdzie niestety

teraz siedzę i się gibie w rytm muzyki przed monitorem, gdyby mnie ktoś teraz zobaczył to by sobie pomyślał ze jakąś psychiczna jestem ale ja tak kocham takie dźwięki, po prostu nie umiem przy nich spokojnie wysiedzieć, gdyby nie to, że pode mną jest obecnie właścicielka mieszkania to pewnie dałabym jeszcze niezły koncert.
Ktoś z obecnych tutaj aktualnie lubi może Akurat’a?

edit:
Soy Marisol widzę, że sprawy nabierają szybkiego tempa Nawet nie wiesz jak się cieszę u jak bardzo Ci zazdroszczę ja mam już zakaz kupowania sobie piżam, majtków i staników
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Czas edycji: 2009-02-07 o 14:22
Stary 2009-02-07, 14:19   #2005
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soy Marisol Pokaż wiadomość

i ci kupowac sukienki
rili? ;>
nio tak
i koszulki nocne<jupi>
<haha>
moja mala laleczka
to ja też chcę
ojooj jak slodko moj stwierdzil ze wywyli szafe bo za duzo miejsca zajmuje i jak bede jego zona to nie bede kupowac i zagracac miejsca.oczywiscie ze smiechem. a ja na niego takie oczy i mowie ze lepiej nie zartuj w ten sposob bo wiesz jaka ja jestem i mi trzeba bedzie ze 3 szafy
Stary 2009-02-07, 14:20   #2006
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ojjj ale fajnie...a moj TZ mowi ze ciuchow mam za duzo jakby nie wiedzial,ze ciuchow, butow, torebek, bizuterii i kosmetykow nigdy nie jest za duzo..

Dlatego wiem,ze zawsze bede pracowac,zeby miec na swoje wydatki bo ta sknera to by mi zalowala pewnie

Uciekam do TZta wiec pewnie bede jutro...nie piszcie za duzo....taka ladna pogoda - sio sprzed kompa na spacer czy gdzies
Stary 2009-02-07, 14:22   #2007
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:

i ci kupowac sukienki
rili? ;>
nio tak
i koszulki nocne<jupi>
<haha>
moja mala laleczka
to ja też chcę
No no ale fajnie Moj TZ powiedzial mi ze jak razem zamieszkamy to bede miala dosc kupowania ubran
Stary 2009-02-07, 14:22   #2008
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

i ci kupowac sukienki
rili? ;>
nio tak
i koszulki nocne<jupi>
<haha>
moja mala laleczka
to ja też chcę

Słodki jest
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 14:25   #2009
Soy Marisol
Rozeznanie

Bo widzicie ja mu nie pozwalam na kupowanie mi drogich rzeczy. Od dawna mówię mu, że jak będzie miał pracę, to wtedy może mnie rozpieszczać W ogóle nie lubię jak za mnie płaci, zawsze staram się żeby było tak, że raz on, raz ja płacę za kino, czy pizze.

Stary 2009-02-07, 14:27   #2010
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Bo widzicie ja mu nie pozwalam na kupowanie mi drogich rzeczy. Od dawna mówię mu, że jak będzie miał pracę, to wtedy może mnie rozpieszczać W ogóle nie lubię jak za mnie płaci, zawsze staram się żeby było tak, że raz on, raz ja płacę za kino, czy pizze.
Ja np nie lubie jak TZ cos mi kupuje a ja dla niego nic nie mam - bez okazji
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości