![]() |
#1981 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 | |
Zakorzenienie
|
luffka nawet nie wiesz jak się cieszę, że się wszystko dobrze skończyło, myślę, że teraz będzie nas regularnie podczytywał i będzie się zachowywał tak jakbyś to Ty była Jego księżniczką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Justyna – na pewno mu przejdzie i się pogodzicie, czasem taka burza może zdziałać więcej dobrego niż złego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przepraszam, że mnie wczoraj nie było, ale miałam dość już wszystkiego i po prostu poszłam spać z kurami ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Ale to nie z wizazu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
zastanawiam się czy by po prostu nie zrobić sobie urlopu od facetów w ogóle, żeby się przestać przejmować czy spełniam ich wszystkie wymagania i kryteria, pożyć trochę tak po prostu dla siebie nie myśląc czy jemu pasuje to, co robie i jaki mam humor.
Wczoraj, co znowu było, wrócił z pracy i od razu mnie wkurzył swoim gadaniem. Wiedział, że będą mielone na obiad i że musze iść do Tesco bo mu dzień wcześniej wieczorem mówiłam a tu wchodzi do kuchni i taki zaskoczony mówi ”oooooo mielone! ale fajnie i w Tesco byłaś” no to się spytałam „coś taki zdziwiony przecież Ci mówiłam!” No i się zaczęło, że tylko się czepiam, że znowu mu humor popsułam i ze ostatnio się nie przytulam i nie całuje, po czym zrobił minę 5 latka, któremu zabrano cukierka i poszedł się myć, więc ja poszłam spać. edit: a teraz się katuje http://martusza.wrzuta.pl/audio/dhXh...american_mouth ![]() ![]() ![]() za***... kawałek do poryczenia sobie ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-07 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, muszę sobie kupić nowy podkład, może byście mi coś poleciły? Musi być lekki - najważniejsze. Do tej pory miałam maxfactora lasting performance i mi odpowiada, ale że lubię zmiany to chętnie się skuszę na coś innego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dalabys rade tak wszytsko teraz zaprzepascic przez ta wymiane zdan? moze przytul sie do niego dzis i daj buziaczka i porozmawiajcie sobie. ja tez sie czesto doluje tym ze nie spelniam oczekiwan TZ-ta ale jak mu cos mowie w tym kierunku to on mi to zybko wybija z glowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
Grapefrutka śliczna piosenka, nie przejmuj, mojemu też czesto się zdarza, że nie słucha, niestety
![]() A dla mnie wyciskaczem łez jest ta: http://gunia92.wrzuta.pl/audio/gvwj0...e_you_loved_me Napewno będę ją chciała na filmie ślubnym, np. przy prezentacji z naszych zdjęć od małego, co myślicie? Idę z Fruniem na spacer ![]() edit: carmelova to wiec tak: lecieliśmy z orbisem i w tym roku też, do Alanyi. To jedna z typowo turystycznych miejscowości, z piękną plażą kleopatry. Szczerze mówiąc to mam średnie porównanie z innymi krajami, bo byłam tylko jeszcze we Włoszech i Bułgarii, ale na ich tle Turcja wypada naprawde korzystnie. No i nie jest tak drogo na miejscu. Turcy nastawieni są na targowanie i można zbić cenę praktycznie na wszystkim. W zeszłym roku byliśmy w hotelu z opcją HB (sniadania, obiadokolacje, bez napojów), a tym razem będziemy mieli AI (sniadania, obiady, kolacje, napoje, alkohole regionalne), wiec mam nadzieję, że trochę oszczędzimy. No i też rok temu musieliśmy dopłacać, bo pare mcy przed odlotem wzrosła cena paliwowa, a tym razem zarezerwowaliśmy do końca listopada 08' co nam daje gwarancję stałej ceny ![]() ![]() Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-02-07 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o nie!! ![]() ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-07 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | ||
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o kurcze ja to zawsze płacze przy takich piosenkach ![]() eh. dobra wszystko przeczytałam to ide dalej sprzątać... No i pogoda od rana była śliczna ![]() ![]() trzymajcie się wszystkie ![]() a ja juz w domku ![]() ![]() ![]() luffka ja tez poprosze na pw ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
Gdyby to się zdarzało raz na jakiś czas to ja rozumiem, nie ma ochoty słuchać o tym, co planuje na obiad albo, co trzeba kupić, bo nie on gotuje, jego interesuje tylko tyle żeby było cos lodówce do zjedzenia, ale ja mam tak cały czas ja sobie mogę gadać a on się mnie za chwile o to samo pyta. Ile tak można? Powtarza mi ze rozumie mnie i to, dlaczego mam tak często kiepski nastrój, bo wie, dlaczego tak jest, skoro rozumie to, dlaczego się mnie o to czepia? Zbliża mi się @ i czuje, że nie mam już siły ani ochoty na takie „matkowanie”
![]() |
#1996 |
Raczkowanie
|
a i zapomniałam dodać.. elizka gratuleje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj sie dowiem i Wam powiem
![]() Jak myślicie spodoba sie kartka dla TZ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...5#post10867945 ostatni post ![]()
I ja bloguję ![]() BEE NATURAL Pomegranate 100% Denko kosmetyczne luty i marzec Walka o długie włosy: podsumowanie drożdżowej kuracji Ubranka dla psów Edytowane przez lasoa Czas edycji: 2009-02-07 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
dobra koniec ze smutami
![]() - play lista załadowana, - słuchawki na uszach, - volume -> full obecna play lista: http://omega88.wrzuta.pl/audio/oyFVu...jem_pomarancze http://rzabazeksiezyca.wrzuta.pl/aud...oga_dluga_jest http://marcinos87.wrzuta.pl/audio/bs...kurat_-_haczyk http://omega88.wrzuta.pl/audio/covKK...as_dogania_nas http://farbena.wrzuta.pl/audio/2bkm6...anczowa_mantra Jeśli ktoś ma ochotę podładować akumulator to proszę bardzo, nie znam nic lepszego ![]() ![]()
![]() |
#1999 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Mada. ale tak Aelitce miejce zajelam pod jej nieobrcnosc..ehh Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-07 o 14:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Muzyka zaczyna działać ![]() edit: zapomniałam o jednym, chyba najlepszym kawałku http://kamcioss.wrzuta.pl/audio/jTTa...rat_-piekarnik tekst jest boski ![]() ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-07 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Rozeznanie
|
A co mi tam. Rozmawiałam przed chwilą na gg z moim TŻ:
Kotuch 14:55:32 jak pojade do wku to bede wiedzial wiecej ![]() Ja 14:55:32 wiesz, musimy sie spotkać jeszcze w ten weekend porozmawiac Kotuch 14:55:32 ![]() Kotuch 14:55:47 wiesz jak chce jak najpredzej sie ustatkoiwac Kotuch 14:55:54 i ci kupowac sukienki Ja 14:56:00 rili? ;> Kotuch 14:56:12 nio tak Ja 14:56:14 hihi to drugie zdanie tez mi sie podoba ![]() Kotuch 14:56:20 tylko po to by ci kupowac sukienusie ![]() Ja 14:56:35 i koszulki nocne<jupi> Ja 14:56:39 <haha> Kotuch 14:56:46 uhm:d Kotuch 14:56:51 moja mala laleczka Ja 14:56:53 to ja też chcę Ja 14:56:57 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
no wiesz oni to tak wiele "dziur" nie mają, więc nie ma gdzie niestety
![]() teraz siedzę i się gibie w rytm muzyki przed monitorem, gdyby mnie ktoś teraz zobaczył to by sobie pomyślał ze jakąś psychiczna jestem ![]() ![]() Ktoś z obecnych tutaj aktualnie lubi może Akurat’a? edit: Soy Marisol widzę, że sprawy nabierają szybkiego tempa ![]() ![]() ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-07 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
ojjj ale fajnie...a moj TZ mowi ze ciuchow mam za duzo
![]() ![]() Dlatego wiem,ze zawsze bede pracowac,zeby miec na swoje wydatki bo ta sknera to by mi zalowala pewnie Uciekam do TZta wiec pewnie bede jutro...nie piszcie za duzo....taka ladna pogoda - sio sprzed kompa na spacer czy gdzies ![]()
![]() |
#2007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodki jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Rozeznanie
|
Bo widzicie ja mu nie pozwalam na kupowanie mi drogich rzeczy. Od dawna mówię mu, że jak będzie miał pracę, to wtedy może mnie rozpieszczać
![]()
![]() |
#2010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.