![]() |
#1981 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj.
do K : Jestes moim największym szczęsciem , jakie mnie spotkalo w zyciu.
Wszystko pachnie Toba . |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Przyczajenie
|
![]()
koniec... skończyło się... to co trzymało mnie przy życiu, dawało nadzieję, że jeszcze będziemy razem... wierzyłam w to... a on... OŻENIŁ SIĘ...
![]() szoooook... niech chociaż oni (ona) będą szczęśliwi... a ja?... dam rade - chyba? - taki już mój los... Dlaczego?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zadomowienie
|
Badz dzisiaj.. bo bez Ciebie sobie nie poradze... w sumie to poradze sobie ale bedzie beznadziejnie... Jak mam sobie ciagle radzic bez CIebie to po co mam byc z TOba.. Sama milosc mi nie wystarczy..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Raczkowanie
|
Wszystko się tak pogmatwało. Serce boli gorzej niż twarz. Jak mam Ci wybaczyć? Chyba nie potrafię
![]()
#1985 |
Raczkowanie
|
Pamiętam,pamiętam,pamięta m...
ehh,żeby życie było prostrze to chyba było by nudne ![]()
#1986 |
Raczkowanie
|
D. Kocham Cie...
K. Ty zawsze bedziesz dla mnie kims wyjatkowym... |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Rozeznanie
|
A ja chcę powiedzieć mojej szanownej byłej przyjaciółce, że jest świnią.
Nie mam ochoty wiecej się z tobą zadawać, skoro dla ciebie ważniejsze jest przypodobanie się facetowi niż moje sekrety. Nie wiedziałam, że jesteś aż tak głupia. Nie licz, że jeszcze kiedyś zwierzę ci sie z czegokolwiek, nawet gdy złamie mi się paznokieć nic ci nie pwoiem. Przykro mi, ze moje życie intymne posłużyło ci za ciekawy temat do rozmów. O pewnych sprawach nie wie nawet moja mama, a teraz wie twój chłopak! nie wiedziałam, ze moje życie jest tak ekscytujące, że rozmawiasz o nim na randkach. I jeszcze masz czelność obrżac się na mnie? to JA powinnam być obrażona. |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
astro-loszka
|
M.: Może się już nie spotkamy...może kontakt nam się urwie...może to, co było, przysypią okruchy zapomnienia, ale...dzięki za tamto spotkanie! To mi było potrzebne. Byłeś dla mnie super inspiracją i weną twórczą
D: Powodzenia, Tigre! Cały chlewik trzyma za ciebie kciuki! I: Nie mogę się doczekać naszych babskich plotek!!! A: Wracaj już! K: Zawiodłam się na tobie...przykre
#1989 |
Raczkowanie
|
K. Co miało znaczyć że teraz mnie dobrze poznałaś? Może powoli masz mnie dosyć?
Po tym jakim tonem mi to powiedziałaś miło mi nie było.... ![]() Do siebie: Chcę się wyspać, jestem zmęczona i to bardzo...a tu jeszcze ta praca...:|
#1990 |
Raczkowanie
|
Może nawet już nie kocham Cię tak jak kochałam kiedyś, ale wiedz, że bardzo za Tobą tęsknię. I wiesz, lubięczytać listy, które napisałam do Ciebie i których nigdy nie wysłałam.
#1991 |
Zadomowienie
|
zupełnie jak w Twoim opisie - " you're on my heart just like a tattoo, I'll always have you ". Tęsknię, ciekawe czy Ty też ...
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Zadomowienie
|
Czy naprawde mozna kochac mniej... Przeciez albo sie kocha albo nie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Wtajemniczenie
|
Do niego: Bardzo się cieszę, ale zarazem obawiam tego wyjazdu
![]() ![]() ![]()
#1994 |
Raczkowanie
|
Nie chcę nikomu niszczyć życia rodzinnego.
Gdybym poznała wolnego mężczyznę, to odeszłabym od męża. Gdybym ja była szczęśliwa, to i moje dziecko byłoby szczęśliwsze, tata by nie krzyczał i nie burzył jej poczucia bezpieczeństwa i poczucia własnej wartości. Nie chce mi się już naprawiać małżeństwa. Chciałabym się znów zakochać i być kochaną... |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Raczkowanie
|
Do:
A 'nigdy cię nie pokocham. próbowałam' K 'wkurzasz mnie swoim dziecinnym zachowaniem. kiedyś byłas inna' W 'dziwi mnie ze wszystcy cię tak lubią zachowujesz się czasami bardzo dziwnie, często cię nie rozumiem wolisz ją ode mnie?? ale i tak cię lubię' P 'mam dość wysłuchiwania twoich problemów z nim. zdecyduj się wreszcie. to twoje problemy pomagałam ci z nimi od 4 lat. czas dorosnąć' H 'Żygać mi się chce na samą myśl o tobie.Nie jestem idioto łatwa!! oo jak dobrze wszytsko z siebie wyżucić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 |
Raczkowanie
|
A. Wiedz, że strasznie mnie zraniłeś .. skrzywdziłeś .. straciłam wiarę w siebie i w to, że jeszcze kiedyś komuś zaufam ... Jesteś dupkiem .... ale nie umiem przestać myśleć o Tobie .... tak strasznie mnie zraniłes i zawiodłes .............
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Kokon pro
|
za co sie pytam za co ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe,co mi odpowiesz blondasku...
Do siebie-pisanie takich smsów po pijaku to może nie najlepszy pomysł,ale czasem trzeba prosto z grubej rury...mam nadzieję,że to mi się opłaci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
Pyrrusowe zwycięstwo=wiem wszystko,nienawidzę Cię.I co to za tekst"nie wiem czy z kimś jestem",to kto ma wiedzieć,kosmici??
![]() Dziś są moje 26urodziny,już mam tego dość. |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Rozeznanie
|
a ja tak troche bardziej prozaicznie:
do siebie - od dzisiaj glupia babo nastawiasz 3 budziki, nie 2 ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Rozeznanie
|
M: jaki ty jesteś żałosny, matko jedyna.. nie dość, że mnie zdradziłeś, nie przyznałeś się to teraz mnie próbujesz oczernić? przecież ty jesteś zerem, myślisz, że twoi przyjaciele Cię szanują? przecież wypaplali naokoło wszystko co o mnie mówiłeś. i po prostu żal mi Ciebie, gdy patrzę na tym nk jak piszesz do każdej 'musimy koniecznie się umówić na piwo/ musimy opić twoje urodzinki/ musimy się spotkać bo się nie pożegnaliśmy jak trzeba..'. teraz już wiem, że mówisz każdej dokładnie to, co chce usłyszeć. teraz już kompletnie straciłam wiarę w testosteron!
B: już Cię zupełnie.. nie pamiętam.. A: myślisz, że będzie ok? bo z Tobą normalnie rozmawiam? mam do Ciebie wielki żal.. ale i tak będę trzymać za Ciebie kciuki na poprawce! ![]() do siebie: znajdź wreszcie spokój i pamiętaj, nie mów za dużo. milczenie jest złotem. nie nabieraj się więcej na te sztuczne gadki i gesty. co prawda, M był tylko lekiem - zadziałał i już go nie potrzebujesz. A B.. na zawsze będzie tym pierwszym i najukochańszym, chociaż teraz kocha inną.
#2002 |
Raczkowanie
|
Do siebie:Trzymaj się, przecież jeżdżenie z elka na dachu już Ci szło, a wczoraj miałaś poprostu słabszy dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Raczkowanie
|
K: Przepraszam, nie wiem co mi jest, nie chciałam Cię zranić. Nie obrażaj się, niech Ci przejdzie ten foszek.
Ja się naprawdę staram... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
Zadomowienie
|
M- żart chyba? chłopcze, ty mów do mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Raczkowanie
|
P: zapomniałaś nawet o moich urodzinach. Znowu przypomnisz sobie o mnie kiedy będziesz potrzebować pomocy?
M: dwa lata czekania to nadal za mało... szkoda.
#2006 |
Zakorzenienie
|
G: mam swojego chłopca z którym jestem szczęśliwa... nie wiem dlaczego wciąż myślisz, że jestem w Tobie zakochana.. myślisz, że jesteś guru ?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2007 |
Raczkowanie
|
do C******: Przegięłaś kobieto, zanim się wypowiesz posłuchaj prawdy...
do G*******: Chciałaś rozniecić wojnę, to ją teraz masz. Mam nadzieję, że pogryzie Cię sumienie i coś zrozumiesz. do P******: Do Ciebie też już nie mam siły czasem.... do świata: LUDZIE!!! Nie dajcie się zwariować. Nie bądźcie tacy zawistni i bezuczuciowi. Czy dostanę choć odrobinkę spokoju i szczęścia?
#2008 |
Raczkowanie
|
Nie wiem... spróbować czy nie? Moze jednak troche pomoc temu szczesciu? Hmm...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
Bardzo tęsknię,
Bardzo pragnę, nic nigdy nie zmieni Domyślasz się, wiesz co będzie dalej
#2010 |
Zakorzenienie
|
Teraz to JA zamierzam dyktować warunki...zapowiada się bardzo bardzo ciekawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.