|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz masz, czyli wszystkie o wszystkim:), część XI
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co zrobic
P byl z lekka zaskoczony ze wiem ale nie az tak jakby to byla wielka tajemnica...powiedzial ze ona napisala do niego pierwsza i jak siedzial w robocie to z nudow z nia pisal...jak poszedl do lazienki przejrzalam tel nie bylo nic od niej nawet nr...zezwalam ją i powiedzialam zeby wybieral albo ja albo jaks dziwka no to powiedzial ze napisze jej ze nie chce miec z nia kontaktu...a ze syt jest jak jest miedzy nami to byl wczoraj taki obojetny tzn zartował z łózka mnie spychal i takie tam a ja liczylam ze mnie przytuli pocałuje... potem zapytał czy moze ze mna spac i sie polozylismy nie wiem co zrobic obiecał mi, wogole powiedzial ze w jego ujeciu to ja nie mam sie czym martwic...a mnie najbardziej w****ia to ze on wogole mial chce pisac z ta dziwka bo wie dokladnie jaka ona jest potem pyta mnie z kim pisze ja to mowie ze z takim bartkiem sobie pogadam z karolem to powiedział :a widzisz, ale ok ja z nimi pogadam pol godzinki i nara i nie tak jak on Edytowane przez gosiaczek6 Czas edycji: 2009-02-28 o 10:35 |
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
helooł
![]() Cytat:
totalnie nic mi się nie chce ( jak zwykle) :P siedzę i grzeje sobie nogi o!
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Ponieważ wczoraj nie chciałam się miziać, tż stwierdził, że kogoś ma. Napisał o 24 mi na gg czy kogoś mam..a ja nie odpisywałam bo byłam czymś zajęta , napisał ze rozumie te ciszę, telefon ma wyłączony na gadu też go nie ma . A wszystko przez to , że wczoraj rano mialam iść do neigo po angielskim, ale zwyczajnie mi sie nei chciao do sopotu jechać. |
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudens co za facet
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudens,
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- o i chciałam dodać że są prymitywnymi stworzeniami
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2009-02-28 o 11:49 |
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() dopiero wstałam.. Zostało mi praktycznie1,5 dnia ferii.. Klaudens hehe faceci.. moj tez tak.. albo lezy kolo mnie i sie pyta czy go kocham a ja mu nie odpowiadam to juz ze mam kogoś
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Linka chyba co kurs to inna "nauka"
![]() Pati, może powiesz nam jak ty robisz? w którą warstwę żelu wtapiasz ozdoby ?
![]() "...tylko ty jak chleb smakujesz mi..." http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120901580113.htm http://www.suwaczek.pl/cache/d6a36ba4d6.png Edytowane przez Karolcia2401 Czas edycji: 2009-02-28 o 12:12 |
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia sama znasz tż ta swojego najlepiej i pewnie wiesz jak postąpic
![]() Klaudens Ci faceci to czasem az śmieszni są.... cześć dziewczyny ja właśnie co wstałam
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- poza tym.. ja nie jestem zadwolona z tego kursu szczególnie własnie ze stylizacji... nasza b abka to była tak że si edziała przez 7 h i ze słuchawkami w uszach chodziła na ploty a p oza tym musiałysmy sie wszystkiego same u czyć bo nawet nie raczyła nam pokazać co i jak ![]() a jak sie zapytałysmy czy mogłaby nam pokazac jak zdobić paznokcie to powiedziała ze nie ma reguły jak sie zdobi.. no dobra nie ma ale jakoś mogłaby pokazać chociaż troche ![]() a Ty już skońcvzyłaś kurs? ![]() przydałoby sie ubrac w końcu i iść po kartoflaki
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2009-02-28 o 12:24 |
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ubrane jeansy a u gory koszulę nocną jeszcze.
Dodzwoniłam sie do niego, pytam czy sie spotkamy, on ze nie, pytam czemu"wiesz". Mowie ze nie mam nikogo i skad takie bzdyru mu sie wzieły do głowy. On " ewentulanie wieczorem sie spotkać mogę". aq co robisz? "muszę isc do pieca(praca),fryzjera, cos w domu zrobic". mówie nie idz do fryzjerqa, nie scinaj, a on"walę to nie bede chodził jak debil" i sie wyłączyłam. poryczałam sie. |
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem nie wiem boje sie...chyba jestem rozdarta miedzy rozumem a sercem
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
![]() może ma jakiś gorszy okres w życiu? a nie chce Ci powiedzieć?
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
to do mnie?
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
ale piękne słońce świeci
![]() nie do Klaudensa
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2009-02-28 o 12:45 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
ale czego powiedzieć?
Twierdzi, ze skoro nie mielismy sexu od 3miesiecy, nie chciałam do niego wpaść, nie tęskniłam (nie zaprzeczyłam mu) to kogoś mam. |
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ja bym zrobiła tak, że bym go też troszkę olewała....jak zacznię się starać , pisać i dzwonić do Ciebie to znaczy, że mu zależy
![]() Klaudia mi się wydaje, że Twój tż jeszcze w niektórych sprawach strasznie niedojrzały jest i zachowuje się czasem jak dziecko.
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
on normalnie pisali i dzwonil i teraz tez pisze i dzwoni...poprostu nie wiem czy faktycznie przestanie z nia pisac albo z inna, czy bedzie klamac a z drugiej strony to jego bedzie mi najbardziej brakowac jak zaczne sie leczyc
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przesada.. to nie swiadczy o tym ze go nie kochasz i ze mam kogoś..Gosia moj tez tak robił, ale juz nie robi.. wiedział że moze stracic zby wiele . A Twój tŻ.. hmmm.. ja bym spróbowala mu zaufać.. ale to Twój wybór. Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2009-02-28 o 13:43 |
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia jak dzwoni i pisze to musi mu zależec, bo inaczej po co by to robił?
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw daje warstwe podstawowa i od razu ew.ozdoby.. pozniej warstwa budujaca i koncowa, wszystko opilowuje nadaje ksztalty i koniec
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
a czy to ze ktoś z kims nie chce seksu (nie może czy coś) to od razu znaczy że kogoś się ma?
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
zgłupialam...
![]() mam ochote zrobic mu obiad ale chyba nie zasłuzyl |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Nie rozumiem go. U nas piękna pogoda, nie mam z kim wyjść na spacer, wiec ide uczyc do poprawki.
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ja tez w tej sytuacji pewnie mialabym metlik w glowie...
Ale skoro jakies zainteresowanie jest z jego strony, ze dzowni itp to musi mu zalezec na tobie, moze warto dac mu kolejna szanse? Moj B. tez kiedys sobie flirtowal z jedna dziwka... byla awantura..dni ciszy i nie zaluje ze dalam mu jeszcze jedna szanse, skasowal wszelki kontakt z ta osoba...nie ma nr telefonu, nr gg... na nk ja zablokowal
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez ładna pogoda narazie.. Słonce swieci i jest nawet ciepło..
Kludens a moze sama? Ja czasem jak mam ochote a nie mam z kim to ide sama sie przejsc z 10-15 minut a to pomaga zwłszcza jak tak ładnie jak dzis szkoda ze jestem jeszcze w pizamie to bym poszła z Tobą Ogolnie dzisiaj nigdzie nie wychodze
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudia u mnie też pięknie i też nie mam z kim
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie niby świeci słońce ale generalnie to piździ trochę
![]() robię naleśniczki do krokietów z parówkami ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- ale jestem inteligentna nie ma co nalałam do szklanki gorącą wodę i tą samą szklankę oblałam zimną wodą ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- wow mamy kolejny złoty medal ta Kowalczyk wymiata normalnie
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię sama, bo mam wtedy dziwne myśli ; )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

i później wykończeniowy
. 

do Klaudensa