|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
dzisiaj bedzie piekna pogoda...
![]() ![]() spiew ptaszkow, slonko, kawka..ach ach...dzien zaczyna sie swietnie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1982 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
A ja jeszcze polprzytomna w sumie
![]() Komenty wystawiam, slonko mi niesmialo zaglada do pokoju... az chce sie zaspiewac, ze czuje sie lepiej... ![]() "Allegrowicz albo ma uklady z poczta, albo z samym diablem, paczka doszla na drugi dzien, nasza dobra Polska Poczta. Towar - idealny! Cena - wg. mnie nawet za niska za taka jakosc! Allegrowiczu, nie zastanawiaj sie! Kupuj tutaj! WARTO!" Myslicie ze sprzedawcy sie spodoba rownie bardzo jak mnie?:P
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-04-29 o 07:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1983 |
Nie depcze krokusów
|
Kończę na Rondzie ONZ po 16, a pociąg mam po 17
![]() blacksheepe - o matko! To przerażające co piszesz, może jednak powinnaś zdecydować się na tę operację. Będzie to oznaczało kilka tygodni bądź miesięcy męczarni, ale jeśli nic nie będziesz robić, to będzie coraz gorzej.
![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() Szpiegu- fajny komentarz, lubię takie nietypowe, a nie "100% pozytyw, polecam" ![]() black- współczuję bardzo! Moja teściowa w wakacje miała takie bóle, mdlała w nocy, dzwoniła do nas, że chyba umiera. Lekarze nie umieli jej pomóc, aż znajomy lekarz polecił jej Klinikę Neurochirurgii w Olsztynie. Normalnie cuda tam robią. Już jest po operacji i wreszcie może funkcjonować bez bólu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Nie depcze krokusów
|
Szpiegu - fajny komentarz, zindywidualizowany. Nie lubię sprzedawców bądź kupujących, którzy każdemu wklejają to samo.
Impersona - ta herbatka kosztuje 12 zł!
![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
Malluś- fakt, ale mimo, że sypie się 4 łyżeczki, jest dość wydajna. Niestety na kobietach w ciąży i produktach dla dzieci i mam zawsze zdzierają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Wtajemniczenie
|
Witam z mrożoną kawą
![]() Black bardzo Ci współczuję. Domyślam się, co przeżywasz, moja mama też ma problemy z kręgosłupem, zdecydowała się na operację i bardzo sobie chwali.. Malla a do Zamościa Cię nie wysyłają przypadkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Podziel się kawą ![]() Black ![]() ![]() A ja mam od trzech sni problemy ze zbiciem ciśnienia ![]()
![]() |
![]() |
#1989 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Nie obraziłabym się, jakby często mnie gdzieś wysyłali, ale niestety nie ma tak dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1990 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1991 |
Zadomowienie
|
Witam!
Żyję co prawda chora ale lepiej maddie - dyskopatia to jest dokładnie to samo schorzenie na które cierpiał mój tż. Black - ![]()
![]() |
![]() |
#1992 |
BAN stały
|
jestem!!
skończyłam gotować bogracz o 14 tej przyjdą po niego ![]() dyskopatia... to jest tak,że ból znika lub zmniejsza się i nagle pojawia się w najmniej oczekiwanym momencie.. mnie dziś zablokowało i nie potrafię zgiąć się,żeby usiąść gdzieś w oba biodra wlazło.. a po apapie czuje się jak pijana ohyda, słabo mi aż ale to tyle..Chanelko dobrze,żeś jest bo już też się martwiłam,że może i Ciebie co gorszego poza tym uchem... chwała Bogu,że lepiej Paulina z ciśnieniem skaczącym do góry to nie ma żartów też..masz na to jakieś leki? ja akurat niskociśnieniowa jestem, stresem sobie potrafię podnieść ciśnienie tak,że aż mam wrażenie,że to niemożliwe, no ale te w górę skoki są bardziej niebezpieczne..mam nadzieję,że masz dobrego lekarza.. herbatki... wiecie co..dostałam kiedyś herbatę zieloną z bławatkiem i różą (taka sypana) no i podobno z vitaxu, wczoraj oblazłam trzy sklepy gdzie są rozmaite herbatki i nigdy nie słyszano o tym co mówiłam ![]() i kupiłam zieloną, z bławatkiem, ananasem i jeszcze czymś tam też smaczna ale już inniejsza dziś to nawet moja herbata mi nie poprawi samopoczucia... na chwilę się potrafię ucieszyć, ale natychmiast mnie ogarnia przygnębienie.. hehh niech to minie chociaż na trochę, byle poszło już.. a zgadza się,że dopóki ktoś przez operację nie przejdzie to nie odczuje ulgi tej prawdziwej tylko niech ktoś mnie nauczy się nie bać ![]() panika się to zwie.. masakra idę do dziewczynek moich ukochanych, bo dziś je w odstawkę od rana...tu gotowanie tu stękanie,że boli... zajrzę znów tutaj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1993 |
Rozeznanie
|
Melduję się...
Żyję. Termin darcia tyłka- za tydzień. Mam dość już tego brzucha. Mam dość okopki po żebrach. Mam dość wstawania do sikania po tysiące razy w nocy. Chcę już urodzić. p.s. - jak się robi kawę mrożoną? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Nie depcze krokusów
|
roksanula - czyżby 3 Mohery miały urodzić w tym samym czasie?
![]()
![]() |
![]() |
#1995 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja tu nowa, ale zaprawiona w boju jeśli chodzi o dzieci... ojjjj wstawanie do sikania w ciąży to rozkosz...czeka Cię teraz inna przyjemność także proponuję delektuj się wolnym czasem wypoczywaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
ha..przerwa w dostawie pradu wydluza dzien
![]() za godzinke jade po piese ![]() Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-29 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1997 |
BAN stały
|
jaka piesa????????
![]() gratulacje Ani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Nie depcze krokusów
|
Aniko - ooo, dobra wiadomość
![]()
![]() |
![]() |
#1999 |
Wtajemniczenie
|
Chanel i Twój TŻ też miał kręgi wycinane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
wczesniej myslalam o hasiorze ..od dawna marze o psie-wilku..jednak zrezygnowalam..na ten czas brakuje mi czasu by zagwarantowac psu z tak specyficznymi wymaganiami, odpowiednia opieke..kiedys napewno...
jaka piesa?? nie wiem...jade do schroniska..napewno suczka..podejrzewam ze zobacze jakas bide i bede wiedziala ze to ta cala sie telepie...niecierpliwie sie strasznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2001 |
BAN stały
|
ojj to niesamowite..
moi sąsiedzi pochowali swoją bokserkę i przygarnęli ze schronu pięknego chłopca też pręgusa teraz biega radosny ojjj nawet zabawki po swoim psie dałam im ![]() wybierz najkochańszą...w oczkach będzie widać... i zaraz nam tu proszę zdjęcie nowej pocieszycielki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2002 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ja dzisiaj taka połamana a mam ćwiczyć, wieczorem biegać, nie wiem Idę oglądnąc desperatki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
BAN stały
|
donoszę uprzejmie,że udało mi się ugotować coś co smakowało większej ilości ludzi niż moje dzieci
![]() bogracz był rewelacyjny i oddano mi właśnie UMYTY garnek z chochlą na tę okoliczność...powinnam wyjść chyba na spacer z Moherówną mniejszą tylko nie wiem czy to nie za duże ryzyko dla mnie dziś.. a ona woła papa i papa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2005 | |
Zadomowienie
|
Nie kręgów mu nie wycinali tylko usuwali spomiędzy kręgów przepuklinę jądra miażdzystego. Lekarz powiedział że to tak jak wyciąganie słonia przez dziurkę od klucza. Polecam klinikę neurochirurgii na Bródnie w Warszawie
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2006 | ||
Zakorzenienie
|
Lo jezusicku, wrocilam... :P butow nie znalezlismy, tzn znalezlismy, kupimy chyba jutro
Majciochy mam, par 6 Torebke sobie kupilam, za cale 4zl ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-04-29 o 14:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2007 |
Rozeznanie
|
A ja nie wiem czy 3 bo ja w brzuchu mam tylko jednego ![]() Blackshepee Wolnego czasu za bardzo nie mam, bo mnie córka 2,5letnia absorbuje, jednakże umie się zająć sama sobą więc deko czasu na odpoczynek gdzieś tam wygospodaruję... Szpigu Ręce mi podaj, ja też mam 6 par majtochów... Jednorazowych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2008 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2009 |
Rozeznanie
|
eeee, to ja mam niebieskie, prawie jak na wesele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2010 |
BAN stały
|
no torebeczka fajna będzie ładnie wyglądać z resztą
![]() a w tle..? Moherowy wątek ![]() jadę do lekarza moje drogie na 18tą proszę o wsparcie... ![]() dobrze,że z tatą jadę bo powiem Wam, wyszłam z małą na spacer,dziadek nam towarzyszył i okazało się,że jak włączyłam przyspieszenie,żeby krok wyrównać to był wielki śmiech bo..jak żółw na emeryturze normalnie nogami nie potrafię przebierać, boli że hoho pokażę Wam jakie drzewo sobie rośnie w naszej okolicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.