|
|
#1981 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
|
|
|
|
|
#1982 |
|
Raczkowanie
|
Huuura! Będą ze mnie ludzie!
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1984 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny kochane, mam do was kilka pytań.
Jakieś dwa tygodnie temu zarejestrowałam się na stronie Avonu, chciałam zostać konsultantką. Ze mną skontaktowała się osoba z Avonu, przyjechała do mnie. Ja wypełniłam formularz, w którym wyrażam chęć zostania konsultantką. Miałam złożyć zamówienie tej osobie z Avonu przy najbliższym spotkaniu u mnie. Niestety nie mam kontaktu z tą osobą, nie odbiera telefonu. Mam teraz masę wątpliwości, czy moja karta konsultantki nie będzie użyta bez mojej wiedzy przez osobę, która się ze mną spotkała. Na czyje konto ja miałabym złożyć to moje pierwsze zamówienie jeszcze nie posiadając karty. Kiedy ja w ogóle ją otrzymam. Wybaczcie jeśli pytania są naiwne, nie znam się za bardzo. |
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
ale o jaka kartę chodzi? zapisując się do avonu jako konsultantka nie dostajesz żadnej karty.
|
|
|
|
#1986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
|
|
#1987 |
|
Przyczajenie
|
Tak, podpisałam umowę. Proszę mi wyjaśnić jaki ma być ciąg dalszy, bo myślałam, że dostanę kartę z numerem konsultantki, zaloguję się z tym numerem na stronie avon i już będę mogła złożyć zamówienie. Teraz już nic nie wiem, hehe
|
|
|
|
#1988 |
|
Rozeznanie
|
Matujący jest też kompakt z Anew. Nawiasem mówiąc dopiero zaczęłam go uzywać, a odcień Warmest Beige okazał się baaardzo jasny (bałam się zamawiając że poczeka do lata), ale swoje funkcje spełnia super. Matuje, jest niemal niewidoczny, ma extra praktyczne i eleganckie opakowanie. Ode mnie duży plus
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
kukolka jeśli do poniedziałku nie będziesz mogła się z nią skontaktować to zadzwoń w poniedziałek do avonu 0 22 878 28 00 od 08:00 do 20:00 i powiedz jaka jest sytuacja, pod tym telefonem też przyjmą od ciebie zamówienie, możesz też poprosić ich o numer do twojej OMS lub lidera.
Z tego co ja pamietam to pierwsze zamówienie składasz właśnie u tej kobiety, później jak dostaniesz fakturę to na niej będzie numer konsultantki i dzięki niemu zalogujesz się w strefie konsultantki, potem już będziesz mogła wszystko robić sama. Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-27 o 22:13 |
|
|
|
#1991 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1992 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
Mam dośc nietypowe pytanie: jak wygląda spotkanie z konsultantką avon? wiem, że to może dziwnie brzmieć, ale była bym wdzięczna za odpowiedź
|
#1993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żadnych wytycznych nie ma tak na prawdę. Wszystko zależy na jaką osobę trafisz. A skąd takie pytanie tymczak jeśli można wiedzieć.
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A pytanie dość nietypowe jak na to forum
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektórych klientek najchętniej w ogóle bym nie oglądała, gdyby nie wysokie zamówienia. Mam kilka kientek bardzo komunikatywnych, zasypujących mnie gradem pytań, na które czasem nawet nie znam odp, ale widzę, że laska wie co chce. Czasem jednak są takie potwory, które "dobrze wiedzą czego chcą i w ogóle nie potrzebują mojej pomocy". Nawet gdybym im na spotkaniu chciała nieba uchylić, to nic nie da, bo KLIENT wie lepiej |
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za opinie odnośnie zapachów męskich
Chyba zdecyduję sie na Noir ![]() Miłej nocki i do jutra
|
#1997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może i czasem twierdzą, ze wiedzą lepiej. Gdyby mnie to jakoś ruszyło to bym takiej pani wiesz co zrobiła? Potwierdziłabym jej opinie o kosmetyku dla niej rewelacyjnym, (który jest guzik warty wg mnie) i zapytała o opinię za 2 tygodnie ![]() A co do oglądania takich pań - ja miałam w pracy takich chyba ze 3 czy 4. Dopraszanie o zapłatę trwalo zazwyczaj ponad miesiąc ( a ja nigdy nie sprzedawałam z cen katalogowych), jedna tylko z nich nie zamawia avonu wcale. Reszta mieści się w 2tygodniowym terminie płatności, co więcej - są zszokowane, że jak coś zamówia i odmówią za 2 dni, to ja nie mam pretensji. I wiem, ze odmawianie tkwi w Allegro...... Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-11-27 o 23:44 |
|
|
|
|
#1998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ile czasu ją masz?;> Może Ci się dopiero złamie ;-))
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo tak zostałam poinformowana przez Panią z którą rozmawiałam. Robiałm teraz też zwrot dwóch tuszy, też powinni mi od salda odciągnąc. ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- miałam ostatnio ten sam problem, chcciałm zaznaczyć ze kilka katalogów wczesniej kupowałam ten sam i był idealnby, nie wiem wiec czy zmienili formule mieszania odcieni ze teraz jest inny ;|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, alem się zbulwersowała! Prowadzimy u nas w okręgu prospekting - za wypełnienie ankietki prospeltingowej można wylosować prezent. Przy okazji osoby które wylosowały zachęcamy do współpracy z Avonem.
W środę zadzwoniła do mnie laska że ona wylosowała prezent który miała odebrać w poniedziałek i czy może się jeszcze po niego zgłosić. Powiedziałam że jasne, bo faktycznie w poniedziałek nie wszyscy przyszli po prezenty. Przyszła w piątek, okazało się że ma 14 lat :-O! czyli nie mogła być umówiona, bo umawiamy tylko osoby pełnoletnie. Ale ponieważ była bardzo chętna powiedziałam że musi przyjść z mamą żeby podpisała umowę, powiedziała że ok. Laska się zakręciła tak, że wzięła 2 prezenty (2 błyszczyki)- 1 ukradła, o czym skapłam się jak już poszła. A dziś dzwoni do mnie jej matka i najeżdża na mnie że to jest "jakiś śmiech na sali, żeby córka przyjeżdżała do Krakowa, po jakiś gówniany tester błyszczyka" i "czy to jest firma czy śmietnisko" i że "powinniśmy się wstydzić". Powiedziałam jej że wstydzić to się powinna za córunię, która nie dość że sama chciała przyjechać po prezent bo nikt jej do Krakowa nie zapraszał, wzięła błyszczyk który kosztuje 15zł, to jeszcze drugi ukradła!
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
dziekuję bardzo za odpowiedzi
|
|
|
|
#2003 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Raczkowanie
|
lalaith teraz takich cwaniar jest pełno i może to nie matka tej dziewczyny dzwonila tylko ona albo jej kolezanka:p Tego typu dziewczynki zamawiały u mojej kolezanki i z poczatku wszystko fajnie - małe zamowionka placiły od razu i po uplywie jakoś 4 miesięcy zrobily u niej mega zamówienie a ze ona myslała ze uczciwe zaniosła i dziewczyna poprosiła czy mogła by zapłacic jutro bo mama da jej dopiero pieniądze. Tydzień ciszy a gdy postanowiła sie upomnieć to matka tej dziewuchy ja zrąbała jak moze takie rzeczy wymyslać co ona sobie wyobraza ze jej corka nic od niej nie zamawiala i ze to ze jej córka jest młoda to nie znaczy ze jet frajerka i bd jej płacic za nic
Dlatego moje drogie uwazajcie na nowe(młode chociaż te starsze też kombinuja) klientki bo takich jest naprawde duzo Najlepiej z rączki do rączki.
Edytowane przez ewa_krk Czas edycji: 2009-11-28 o 13:21 |
|
|
|
#2005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co za. Hm? Brak słów! Cudnie, no, ale miałam namiary i po prostu ją zaprosiłam, mówię, że może odnowić program itp., że może być konsultantką, ona taka rozentuzjazmowana... No i zgodziła się, a na końcu wzięłam ją do muru, że tak powiem... I przyznała sie... Hm, co było dalej nie wspomnę, w każdym razie konsultantką oczywiście nie była, teraz nawet mieszka w innym mieście.
|
|
|
#2006 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15551023]to ty jesteś OMS jesli masz biuro???
![]() ![]() czy zwykla KK?[/QUOTE]
|
|
#2008 |
|
Raczkowanie
|
Hej dzieweczki
![]() Wiem, wiem...trzeba się samemu wysilać i wykazywać inicjatywę, ale chciałabym mieć jakąś "grupę wsparacia", punkt zaczepienia...może są tu jakieś rowojowe dziewczyny z BIAŁEGOSTOKU!! PS. jestem konsultantka dopiero od czerwca.. Ok. już mi lżej... wygadałam się. zaczynam mieć pomysły jak to zmienić
|
|
|
|
#2009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wierz w siebie i się nie poddawaj... Ja nawet na studiach musiałam mieć motywację, aby po prostu wiedzieć, że MAM skończyć i tyle. Nie pracuję w aptece, nie mam swojej, zajęłam się czym innym, ale pamiętaj CEL=REALIZACJA. ''domśl się, że rzeczy nie układały się to niedługo zniknie i będzie daleko daleko stąd nie obraź się, jeśli życie nie jest takie piękne to niedługo zniknie i będzie daleko daleko stąd'' Kocham tę piosenkę I will be here DJ Tiesto, daje motywację, mocny tekst..
|
|
|
#2010 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

sama nie używam takich kosmetyków więc proszę o podpowiedzi 

Cudnie, no, ale miałam namiary i po prostu ją zaprosiłam, mówię, że może odnowić program itp., że może być konsultantką, ona taka rozentuzjazmowana... No i zgodziła się, a na końcu wzięłam ją do muru, że tak powiem... I przyznała sie... Hm, co było dalej nie wspomnę, w każdym razie konsultantką oczywiście nie była, teraz nawet mieszka w innym mieście.