|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja niestety hasam sobie w plaskich, bo P ma tyle cm co ja, a ja nie chce byc wyzsza ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aaa wstalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
oki ..ja zmykam..oczka muszą odpocząć
![]() Miłego wieczoru dziewczynki ![]() Papa ![]()
#1983 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16305953]Cześć.Pamiętacie mnie jeszcze? U mnie istny kosmos-zalatwiania mnóstwo i biegania. Ale najważniejsze rzeczy już mamy. W ogóle chyba zaczynam rozumieć te dziewcyzny,które wzięły ślub i się nie odzywają na wątku-czlowiek po jakims czasie odstaje od reszty ![]() Ale trudno... Za miesiąc będę już żonką ![]() [/QUOTE]hejka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jenny jutro będę mojej farby szukać to jak znajdę dam znać ![]()
![]() |
#1984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i ja dawałam cytat z jakiejś książki, potem go omawiałam i dalej cytat i omawianie wróciłam z uczelni i przez durne nadgorliwe laski i nie zrobiłyśmy referatu na wykładzie, bo już zabrakło nam czasu ![]() teraz coś zjeść trzeba, wykąpać się i Housa będziemy ogladać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja na razie próbuje sie tylko zdrowo odżywiac ale odkad zaczelam codiennie mnie brzuch boli wiec chyba przestane ![]() tez o ksero pomyslalam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() piekna ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1986 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() Cytat:
W szafie mojego Tż trzymają tez ciuchy jego rodzice, a Tż się śmieje, że jak sie wprowadzę, to nie dość, że ich z szafy wyrzucę, to i dla niego miejsca braknie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja byłam druga :P Cytat:
![]() śliczne ![]() Cytat:
![]() ![]() Może faktycznie pokarało za chęć niedostosowania sie do szefowej :P Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj tak, oni wiedzą jak to zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ło matko.
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
a mnie wlasnie kusi, zeby zalozyc sobie pazurki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z napisem "Vademecum wędkarza" i tort w kształcie piłki bo on zapalony wędkarz i piłkarz jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
(Milanka) Pójdziesz ze mną na zakupy jutro? Pomożesz mi wybrać kurteczkę
![]() (MIJA 20 MINUT) (Milanka) Kochanie. Chciałam to powiedzieć Tobie w twarz, jednak dzisiaj na zajęciach nie mogłam się przełamać... Na gadu jest trochę łatwiej... (Milanka) Wszystko wskazuje na to, że będziemy mieli dzidziusia. (Korek) No masz... to pewne!?? (Korek) Kurde, dziewczyno... jak ja to ku*wa starym powiem!? (Korek) Jesteś tego pewna!? (Milanka) Nie, tak sprawdzałam czy jesteś. To idziemy do sklepu? oo taki maly off topic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1993 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2010-01-07 o 20:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a teraz nie mam pojęcia co mu kupic na urodziny? 14+15 luty więc prezent walentynkowo-urodzinowy...hmmm....? doradzicie coś? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wpadam po południu do Tż, a on co?? Śpi sobie w najlepsze ehh. z Facetami. obudziłam go oczywiście delikatnie ![]() ![]() Poszukaliśmy czegoś do pracy, trochę sie powygłupialiśmy i oglądnęliśmy Pierwszą Miłość ![]() Zastanawialiśmy się, czy nie wyjechać w lutym na kilka dni do Zakopanego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam sie prysznicować i poczytać książkę ![]()
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2010-01-07 o 20:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie no żartuję, ale np. coś z ubrania, kosmetyki, portfel, płytę CD |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój nie czyta więc sama rozumiesz ![]() a że to 50-te to chcemy coś wesołego, już lokal zamówiony mamy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie musiałabym mieć jeden wielki przypis. Podejrzewam, że przy magisterce będę musiała się więcej nagimnastykować. A to fajna imprezka się szykuje. Mój będzie miał 54 ![]()
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale jest tak że piszesz swoimi niby słowami a sens ten sam zostaje bo nie wymyśliłaś tego sama i mnie uczyli że w tym przypadku robi się również przypis jak słowo w słowo cytuję to w cudzysłów i przypis jak zmieniam trochę słowa to bez cudzysłowiu ale dajesz przypis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
ciesze sie, ze zarcik sie podobał
![]() jutro podam coś innego ![]() ![]() ![]() wlasnie dokonałam kolejnych zakupów zaproszeniowych ![]() bo siedze w domu i sie nudze wiec chociaz zaproszenia porobie dalej ![]() P sie ucieszy jak mu powiem, ze ma zapłacić za materiały 18ozł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą bardzo możliwe że kupię mu wędkę? ![]() on mi teraz kupił płaszczyk (chciał mi kupic buty ale mu nie pozwoliłam) więc kupił płaszczyk (chyba Wam pokazywałam?) i to nie była niespodzianka bo razem poszliśmy na te zakupy i sobie wybrałam i się umówiliśmy że on też ze mną pójdzie przed swoimi urodzinami no ale już ja go znam (raczej zostawi mnie z tym samą a poza tym on ciągle pracuje i nawet nie ma kiedy się umówic na zakupy) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Taaa, na pewno się ucieszy :P Dobra seio uciekam. Buziaki kolorowych Snoow
![]() |
#2003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() taka wędka jak on chce to ze 300zł kosztuje ![]() oj muszę znaleźc szybko pracę... Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-07 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Prowadzacy: z kim przyjechales? Dziecko: z mama i tata Prowadzacy: a kto cie w domu oglada? Dziecko: babcia i piesek Prowadzacy: a jak ma piesek na imie? Dziecko:Burek, ale tato mowi na niego j.eb.any sierściuch jak to trzeba uwazac co sie przy dziecku mowi ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- moja matka zrobila mi dzis zarcika, polozyla sie kolo mnie chwile przed tym jak sie obudzilem, potem jak juz otworzylem oczy to wstala i powiedziala ze jestem lepszy niz ojciec ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na rozmiar mniejszy raczej...przeceniłam że mam takiego dużego mężczyznę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
* Cała sytuacja dzieje się na antenie Radia Zet.
(redaktor) Dzień dobry panu! (facet) Dzień dobry! (redaktor) Dzwonie do pana z Radia Zet. Proszę powiedzieć nam (jest pan na fonii), jakie dwie najintymniejsze rzeczy robił pan tego ranka? Jeżeli pan powie to wygra zestaw mebli kuchennych. (facet) Kochałem się z moja żoną. (redaktor) Bardzo dobrze. To jedna rzecz już mamy. Proszę powiedzieć nam gdzie pan się kochał z żoną? (facet) W kuchni. (redaktor) Mamy wiec już dwie najintymniejsze rzeczy, jakie pan robił tego ranka. Zestaw mebli kuchennych jest już prawie pański. Jeszcze musimy zadzwonić do pana żony i jeżeli ona potwierdzi pańskie słowa, to wygrali państwo konkurs!(Redaktor dzwoni teraz do żony tego faceta) (redaktor) Dzień dobry pani! (żona) Dzień dobry! (redaktor) Dzwonie do pani z Radia Zet. Wcześniej rozmawiałem z pani mężem i zapytałem go, jakie dwie najintymniejsze rzeczy robił tego ranka. Jeżeli potwierdzi pani to, co powiedział mąż, to wygrali państwo zestaw mebli kuchennych!Proszę wiec powiedzieć nam, jakie dwie najintymniejsze rzeczy robiła pani tego ranka? (żona) (po chwili wahania i namowach męża na antenie radia): Kochałam się dzisiaj rano z mężem. (redaktor) Bardzo dobrze - mąż powiedział nam to samo. Proszę nam jeszcze powiedzieć gdzie? (żona) O nie, tego już nie powiem! (facet) Kochanie powiedz panu redaktorowi, ja już wcześniej powiedziałem, bardzo cię proszę! (redaktor) Jeżeli pani powie gdzie i będzie się zgadzało z tym, co powiedział mąż, to przypominam, ze wygrają państwo zestaw mebli kuchennych (facet) Kochanie no powiedz panu redaktorowi gdzie - ja już mu wcześniej powiedziałem, nie wstydź się! (żona) (po chwili wahania): w pupę.... * Teraz w radiu nastąpiła konsternacja. A potem wszyscy ze śmiechu na glebie. (redaktor) Bardzo dobrze! Wygrali państwo zestaw mebli kuchennych! dobra reszta jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() było też takie coś z mini szansy na sukces prowadzący: a co najbardziej lubisz robić? dziecko: pułapki na babcię prowadzący: pułapki? a z kim je robisz? dziecko: a z dziadkiem prowadzący: ale jak je robicie? dziecko: a bierzemy sznurek i przywiązujemy od fotela to stołu i jak babcia idzie to się przewraca ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- z radiem też dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
Karolinusienka
![]() dotta dzieki za info, naprawde bede musiala pomyslec...ten szary to uwielbia golebie ![]() ![]() u nas kazali raczej bezosobowo...ale ja w licencjacie malo mialam takich zdan;p a jesli chodzi o cytowanie to tez musimy wszystko - tzn nie wiem jak teraz,ale robilam tak na licencjacie.w pierwszym rozdziale mam chyba 100 przypisow juz. M. pojechal-zezarlismy dwie paczki chipsow i obejrzelismy odcinek hausa. a teraz chyba pojde sie wykapac i pogram dla telaksu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze że jest późno to nie kupię ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zadomowienie
|
Hehe dziewczyny,niemożliwe jesteście
![]() A mi się przypomniała taka sytuacja...jakoś w wakacje rano przed pracką,włączyłam sobie rm fki i był konkurs,do wygrania około 85 000 zł,a zabawa polegała na wysłaniu esa ze swoim imieniem,a póżniej odebranie telefonu słowami rmf najlepsza muzyka...wyslalam eska i poszlam do pracki.Okolo poludnia dzwoni w pracy do mnie nieznany nr,patrze na wyswietlacz,nie znam nr ,wiec z chwila wahania odchrzakujac,odbieram z radoscia w glosie- rmffm najlepsza muzka!!!!!cisza nastala,po chwili odzywa sie kobiecy glos i mowi -dzien dobrz,bank ...sie klania,mamy dla pani nowa oferte kredytu jakiegos tam...nwet nie pamietam,jakiego,bo ze smiechu nie moglam wytrzymac.Podziekowalam kobitce i pol dnia,smialam sie sama do siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.