|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Hej Dziewczynki
![]() U mnie w sumie nic ciekawego się nie dzieje. Nie wiem czasem co mam zrobić sama ze sobą, pracy w moim mieście brak (jutro jadę do Gdańska na rozmowę ws. pracy, bo przeszłam kolejny etap, nie bardzo chce tam jechać, no ale...), w sprawach uczuciowych też nie jest ok. W ogóle J. powiedział dla swojego syna, że się z kimś od dwóch lat spotyka, pokazał dla R. moje zdjęcia, opowiadał o mnie, o planach zamieszkania ze mną. Ponoć Młody zaaragował pozytywnie, tylko powiedział, że nie chce, żebym się wtrącała w Jego wychowanie i kazała mu coś robić, a tak to spoko. I teraz kiedy być może w końcu poznamy się na żywo ja zaczynam się bać tego spotkania. Zresztą nie wiem czy jest sens spotkania, skoro nie wiem czy chcę być z Jego ojcem. J co prawda zachowuje się ok i czasami mam wrażenie jakby mnie znowu zdobywał ( może czuje zagrożenie ze strony G), stał się zazdrosny, pyta jakie mam plany, gdzie wychodzę, z kim. Ostatnio np. wracałam ze spaceru z G i akurat na przejściu spotkałam Go, to potem, a skąd wracałam? a kogo odprowadzałam idt? ![]() A z G. nie umiem niczego zbudować niestety. Nawet jako kolega mnie drażni. Odmawiam spotkań jak tylko mogę. Za bardzo się chyba jednak różnimy, ja się już wyszalałam i myślę bardziej o założeniu rodziny i o spotkaniu, a ten jakieś imprezki, piwko. Inne bajki jesteśmy... Ja już se odpuściłam..Niech teraz faceci się o mnie starają :P Chociaż nie powiem miłe to jest jak 3 naraz zaczęło mnie podrywać (bo jeszcze jest M. mój przyjaciel - jedyny facet, z którym mam ochotę teraz na jakieś spotkania, pogaduchy etc). Behind oj...to zazdrosny ten Twój facet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Wtajemniczenie
|
OOO matko... eh jak za starych dobrych czasów, jest co czytać. Ja po weselu mega zmęczona i jeszcze na 20 jadę na poprawiny i będę nad wszystkim czuwać, bo państwo młodzi pojechali w podróż poślubną już, więc wszystko na mojej głowie i drużby. Wesele cudoooowne
![]() ![]() ![]() Behind- pogadaj z K. dokładnie co Cię boli i powiedz mu, że nie pasują Ci takie zachowania. Morire- co tam u Ciebie? ![]() Serpentine- kochana kategorycznie zabraniam takiego zachowania ![]() Moonspell90 nie no ja po prostu wysiadłam po przeczytaniu tego co napisałaś. Oto rzeczy z Twojej wypowiedzi, które są mega ale to mega dziwne: 1)Chciał mnie odprowadzić, ale nie za bardzo znał drogę. Mówi, że sie o mnie boi- nie no małe dziecko się znalazło. Niby się o Ciebie boi a tyłka nie ruszy. 2) gdzieś tam zasłyszałam od jednego kumpla, że jest bardzo opiekuńczy, że dba o siostry - i jak to się ma do Ciebie przepraszam??? 3) w dalszym ciągu nie rozumiałam o co mu chodzi, ale to też moja wina bo bałam się pytać. - facetowi wyraźnie chodziło o seks, bo żaden facet którego znam na pierwszym spotkaniu, jeśli chciałby żeby wyszło z tego coś wiecej, nie dążył by do seksu.. 4) Nie jestem droga w utrzymaniu bo mało jem, jak dzwoni to akurat trafia, że sprzątam albo gotuje. Potem rozmowa zeszła na plan, że jest mnie w stanie utrzymać i jeśli kiedyś zdecydowałabym się z nim zamieszkać to on nie widzi żadnych przeciwskazań.- no tak nie ma nic biedaczek przeciwko.... no i jak można o takich rzeczach rozmawiać przy znajomych, czy on sobie sprzątaczke i kucharke chce zatrudnić czy być z kimś?? 5) . Oczywiście zawsze była gadka o jego fantazjach i tego kiedy się dla niego przebiorę, kiedy będzie egzamin z miłości francuskiej. I właśnie te teksty mnie rozbrajały.- no coż, dla mnie to jest chore i nienormalne...innych rozbraja.... 6) Teraz nie mam odwagi do niego zadzwonić...- no i bardzo dobrze, bo źle by to o Tobie mówiło gdybyś to zrobiła, odpuść sobie kolesia, nie jest wart zachodu.... ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cóż Morenica ręce mi opadają na myśl o tym, że nadal kontaktujesz się z tym kolesiem. Według mnie to nie ma sensu najmniejszego, a jego zachowania jest jak dla mnie aktem desperacji, bo zabrali mu coś do czego się przyzwyczaił. Ten koleś jest toksyczny, ale jakiej byś decyzji nie podjęła to życze powodzenia.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, zawiadamiam radośnie, że wróciłam, a teraz idę spać - odezwę się wieczorkiem, przeczytam wszystko i doradzę, jeśli będzie trzeba
![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Rozeznanie
|
Besio
![]() ![]() a u mnie Słoneczko dobrze wszystko ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Aivilo ![]()
#1985 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
uff... zagmatwana ta historia, ale daj sobie spokój. takie teksty, że gotujesz, sprzątasz i jesteś niedroga w utrzymaniu to coś poniżej poziomu. w dodatku przy osobach trzecich. jak szuka gosposi, to niech da ogłoszenie w gazecie, a nie zawraca ci głowę. opcja, że chce cię tylko wykorzystać jest prawdopodobna. i w ogóle co to za facet, który niby się o ciebie boi, a nie odprowadzi cię, bo oh oh nie zna drogi??? a zapytać o nią nie łaska? teksty o jego fantazjach to trochę żenua, biorąc pod uwagę wasz "staż". i one też sygnalizują, o co mu chodzi... pociąg fizyczny nie oznacza, że między wami byłoby coś wartego twej uwagi i uczuć. a to, że wyzbył się zasad i twierdzi, że dlatego teraz jest wolny niezbyt dobrze świadczy o jego rozumie. raczej sugerowałabym wielką czerwoną lampkę alarmową, a nie nie wielkie, czerwone serducho.
![]() |
#1986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aivilo- Witaj kochana ![]() ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki!
![]() Oj jak to dobrze, że pada i trochę się ochłodziło. W końcu jest czym oddychać ![]() Behind zazdrośnik z tego Twojego K. ![]() Besio to super, że się dobrze bawiłaś na weselu, mimo ogromu obowiązków świadkowej ![]() Morenica uważam dokładnie tak jak Besio. J. poczuł się zagrożony i jedynie stąd jego zachowanie. Inny kochający facet na jego miejscu już dawno zrobiłby by wszystko, żeby udowodnić Ci, że jesteś dla nie najważniejsza. Moonspell90 dziewczyny już wszystko napisały. Ja myślę podobnie. Taki facet byłby dla mnie skreślony już na wstępie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Rozeznanie
|
Besio u mnie wszystko stoi w miejscu
![]() ![]() ![]() Jak będzie chciał to napisze jak nie to niech spada ![]() On jak i Twój Mr. Lew nie nadaje się na związek ,a może unika i boi się czegoś . . . Brak słów do tych facetów . Najpierw w głowie zawróci , a później nic nie robi z tym .
#1989 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za trzeźwe spojrzenie i ustawienie mnie do pionu. Kurde macie racje i zawsze lepiej jak ktoś opierniczy i stwierdzi że nie ma sensu się w to pakować. Wiecie, to taka fascynacja niby dojrzałym facetem, ale teraz tak patrząc to o niczym konkretnym z nim nie dało się porozmawiać, bo wszystko sprowadzało się do jednego. Więc miłego wieczoru a ja kasuje jego numer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Wtajemniczenie
|
Taaa skąd ja to znam. Dzisiaj napisał coś o tym, że do niego trzeba mieć dużo cierpliwości i jakoś tak wyszło, że coś napisał o dziewczynach. To ja mu powiedziałam, żeby sobie poszukał jakieś, a on, że żadnej źle nie życzy więc nie. To ja mu na to, a no tak zapomniałam, że ty jesteś antyzwiązkowy, a on, że zrobiłby wyjątek dla Penelope Cruz...coż nie komentuje i tyle. Ja na nic nie licze już poza jakąś zwykłą koleżeńską znajomościa, nie znoszę takich ciągłych huśtawek. nie zamierzam myśleć jakie są tego wszystkiego powody. Aktualnie będę singlem, bo to mi najlepiej wychodzi
![]()
Edytowane przez besio Czas edycji: 2010-07-18 o 17:13 Powód: błąd, literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Rozeznanie
|
Robi z siebie bad boya
![]() ![]() ![]() Powiem Ci kochana , że rok temu w wakacje też byłam singielką i miałam najlepsze wakacje w życiu ![]() ![]() a koleżanka ostatnio wspominała o rejsie dla singli w chorwacji bodajże ![]() ![]()
#1992 |
Wtajemniczenie
|
kurde, tak czytam i czytam i szczerze mówiąc nie wiem, co pisać xD
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aivilo - witaj ![]() ![]() Morire - dobre podejście ![]() ![]() besio - trafi się odpowiedni w najmniej spodziewnym momencie ![]() morenica - coś za długo on kręci..już dawno powinien się wyprowadzić od eks ![]() Serpentine. Suger, foremka,Agnjeska, malgoska co u Was? ![]() ![]() ![]() ![]() My z K. mamy teraz 2 dni przerwy od siebie. W czw. moje imieninki..ciekawe co wymyśli ![]() A w pt. jadę do niego na weekend ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-07-18 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Rozeznanie
|
Behind, alez sie Tobie zazdrosnik trafil
![]() ![]() Besio pokazesz jak sie wystroilas na wesele? ![]() ![]() Morire rejs dla singli.. ciekawe co tam sie dzieje hihi ![]() U mnie bez zmian. Duzo czasu spedzam z TZ i staram sie nie myslec o tym, ze juz wkrotce zniknie na dlugo. Chcialabym zlapac ten wspolnie spedzany czas w jakis worek ![]()
#1995 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1996 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj miałam nieprzespaną noc... Jakoś tak wszystko mi się nazbierało. Jeszcze wczoraj dowiedziałam się, że nasi najlepsi znajomi wyjeżdżają do Anglii do pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rozstajemy sie na 2-3 miesiace ![]()
![]() |
#1998 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego popołudnia! ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-07-19 o 10:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Raczkowanie
|
Ojj Behind widzę, że pierwsze tarcia z TŻ… On się zachowuje troche tak jak ja w stosunku do M
![]() ![]() Widzieliśmy się w piątek wieczorem. Atmosfera była średnia, cały dzień w zepsutych humorach dał taki finał. Ewidentnie popełniłam straszny błąd, M. się trochę odsunął. Stwierdził, że nie chce uczestniczyć w moich imprezach rodzinnych (nawet wesele mu nie leży, ale wytłumaczyłam mu, że jakbym nie poszła z nim, to zabrałabym jakiegoś kolegę i na to samo by wyszło), bo to za wcześnie, że nie będzie dzwonił codziennie z nad morza, że mam się zająć sobą. Słowa dość ostre, ale podziałało to na mnie jak lodowaty prysznic na otrzeźwienie. Już wczoraj się prawie nie odzywałam, chciałam tylko wiedzieć, czy już dojechali, czy są bezpieczni. Poskutkowało to Słoneczkami, buziaczkami w smsach (nielada wyczyn w jego wykonaniu ![]() ![]() Morenica co Ty jeszcze robisz z J??? Z jego strony to znów tylko słowa… Besio cieszę się, że zabawa udana ![]() ![]() ![]() Foremka a daleko będzie Twój mężczyzna? Będziecie się w między czasie spotykać? Asiaczek czasem tak bywa… Nagromadzi się różnych spraw i po spaniu. A znajomi… Pewnie szybko wrócą ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj całe szczęście, że istnieje możliwość kontaktu. Widywaliśmy się bardzo często, dlatego tak ciężko mi się pogodzić z ich wyjazdem... ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() Mam taką nadzieję. Chociaż życzę im jak najlepiej. Mają tam zagwarantowaną pracę, ale myślę że przywiązanie do rodziny i znajomych zrobią swoje ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilę bo umieram z bólu i jedyne o czym myślę to leżenie na łóżku. Impreza udana, wczoraj wszystko na mojej głowie było, ale wydaje mi się że jakoś się z tego wszystkiego wywiązałam.
Morire- Mówisz rejs dla singli..eh i to jeszcze po mojej kochanej Chorwacji.... ja jestem jak najbardziej za! Co do Liona to powiem tak, ja nie zrobię już nic, jak sam zechce to coś z tym zrobi jak nie to mówi się trudno. I błagam Cię naucz mnie mówić nie panom lwom! Serpentine- to niezupełnie tak w moim przypadku, że on tak mówi o tych związkach...tutaj raczej jest to związane z tym, że ja skończyłam związek i on widział jak to przeżywałam i mówiłam wtedy, że nie chcę się już z nikim wiązać..mam dość facetów itd. A Ty widzisz jak wyluzowałaś od razu jest lepiej ![]() Foremka- jak już mówiłam wyślę zdjęcia po powrocie do Wawy, bo tutaj nie mam możliwości, bo ten komputer ledwo chodzi. A co do przystojniaków to jakoś nie mam ochoty na nikogo od czasu gdy piszę z Lionem. Sama nie wiem czemu, ale koleś strasznie mnie intryguje. Eh a Ty będziesz się widywać w miedzyczasie z tż?? Kiepskie są takie rozstania, ale wierzę, że przetrwacie wszystko ![]() Behind- właśnie problem jest w tym, że mnie zainteresował jeden, ale jakoś się kiedyś może wyleczę z tego ![]() Asiaczek- na pewno będziecie się odwiedzać, pisać do siebie, przesiadywać na skypie itd.Więc głowa do góry ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja wróciłam od chrześniaczki. Dostałam ładny rysunek ![]() ![]()
![]() |
#2003 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do panów lwów, to nie wszyscy są tacy. Więc nie ma co wszystkich skreślać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Rozeznanie
|
Behind
![]() ![]() Foremka Kochana seks seks i seks uh ![]() Besioo To rozumiem , że jedziemy na rejs ![]() ![]() ![]() ale boli mnie to , bo jesteśmy takie fajne , a oni są tacy ślepi ![]()
#2005 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hehe ![]() Z lwami tak właśnie trzeba! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2007 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Słodko! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Raczkowanie
|
no i się okazuje, że to niekoniecznie zakończenie tej historii... ex-luby się odzywa na gadu, w ogóle usiłuje złapać kontakt, wbił się do nas na imprezę (był zaproszony, ale nikt przy zdrowych zmysłach nie sądził, że przyjdzie) i następnego dnia chciał wpaść "na papierosa", ale zmienił zdanie. wygląda na to, jakby się miotał i chciał sobie na mnie popatrzeć, poobserwować jak będę się zachowywać i dręczyć nas oboje
![]()
#2009 |
Rozeznanie
|
aaa gdzie Maguś ?
![]() Asia , Behind no a jak ![]() ![]() ![]()
#2010 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.