![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
dzięki za odpowiedź
a powiedz mi jeszcze z jakich ty robisz //chodzi mi o smak / czy robiłaś już z tych co mają kawałki czekolady ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2011-01-20 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Maluśna tak, tak to ten sweter. Broszka jest na wielkiej agrafce i można ją odpinać. Zawsze rozkładam ten golf na ramiona, ale na zdjęciu jest taki zbebeszony
![]() ![]() Wiecie co, sama muszę spróbować tych placuszków z serka homo ![]() Dziewczyny dziekuje, ciesze sie ze fryz Wam podoba ![]() Lece komarzyc, obejrzałam jakis fajny film od brata ![]()
#1985 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() Anka znowu wyskoczyła ![]() ![]() Kasiulka :brawo: ładnie, cudny kolorek. A jaki to film taki fajny ![]() ![]() ja ostatnio widziałam Incepcje z Di Caprio i padłam ![]()
#1986 |
Zakorzenienie
|
Piotrek wlasnie gadal przez sen
![]() lece na leb na szyje ratowac moje dziecko bo slysze "nie ma mamy" "o mamo!" ![]() wpadam do sypialni a on chrapie ![]()
#1987 |
Zakorzenienie
|
Mija, Maluśna, Kristi, dziękuję
![]() Maluśna, no to byłaby bójka o tygrysa, pewnie nic by z niego nie zostało ![]() Mija, ja mam niskopółkowe lustro - d60 ![]() ![]() ![]() O Takuśna, mówisz, że Incepcja fajna? Mieliśmy iść na to do kina, potem TŻ miał załatwić na dvd, ale jakoś tak ciągle to odkładamy. Skoro polecasz to go ścignę żeby przyniósł ![]() Jutro na Canal+ będzie Avatar ![]() ![]() Anisia, Mati też wczoraj gadała przez sen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bry. małż zawiózł dziecko do przedszkola, ja jeszcze opuchnięta. małż ma ostre zapalenie zatok, oszczędzę szczegółów co mu z nosa leci w nocy w poduszkę blehhh dziś idzie po antybiotyk. ja też zakatarzona, Iga to samo. dziś na weekend stodal kupię bo znów jej gardło dziś mi się podejrzane rano wydało. tzn. bardziej chodzi o rodzaj kataru,który tam siedzi. ehhh, ja chcę już kwiecień !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry...
![]() cierpie chyba na bezsennosc najpierw nie umiem zasnac, a jak zasypiam robi sie 3 rano... a o 6.30 pobudka przez pitera ![]() mam dosyc
#1990 |
Zakorzenienie
|
witam, ja tez dopiero co doszłam do siebie
![]() ![]() ![]() Incepcja super! juz dawno mnie tak nie ruszył zaden film
#1991 |
Zakorzenienie
|
hello
już zdążyłam zaliczyć z Mikim ortopedę, nadal wkładki, rowerek i wizyta na jesieni potem biedronka i ciuchland po drodze, kupiłam parę pajacyków , prawie nówek dla bobasa, bo po Mikim to już nieco sprane nawet zdążyłam usmażyć racuszki serkowe, pyyyyysznnnne ![]() ![]() ![]() robiłam z 400 g serka homo z biedronki Kristi zależy czy chcesz robić to na obiad czy na deser, jak na deser to 400 g serek styknie jak na obiad to wątpię, żeby cała rodzina sie tym najadła ![]() no chyba że Wy najadacie się jak Jowiszkowa-wróbelek ![]() ![]() ![]() z tej porcji wyszło mi 12 sporych racuszków, 3 na na patelnię taką 26 cm ![]() zakasuję rękawy , sprzątać czas, jutro ksiądz nas nawiedza a jeszcze trzeba babcie obdzwonić , brr jak to szybko z taboretem zrobić to nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
uff... mnie dziś lepiej, chociaż wieczorem wyglądało, że się rozłożę... noc taka se - zwłaszcza, że mojemu małżonkowi wróciło cherlanie i szczekał, potem przyszło młode i też coś kaszlała, bo jej do gardła znów zaczęło spływać
![]() !!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
Aż jestem ciekawa jak smakują te racuchy, choć przyznam szczerze, że mam mieszane uczucia. Serek homo smażyć na tłuszczu... a fe
![]() ![]() Ależ mi idą aukcje WOŚPowe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
Witam się
anka no niestety moja rodzinka to wielkie żarłoki nie wróbelki więc tylko na deser Ale dobrze wiedzieć ile z danej porcji ja zrobię z 2 powiększonych danio to będzie jak 3 normalne u mnie tradycja że do babci się jedzie /telonowe życzenia to tylko w razie choroby co do gardła to mnie kilka dni temu bolało i zaczynał mi się katar ale nafaszerowałam się wit. C i rutinoskorbinem zjadłam 2 cholinosepty i tabletkę na katar ten alergiczny co kiedyś któraś mi podawała nazwę i następnego dnia wstałam nówka nie śmigana co do aparatu to ja mam taki zwykły najzwyklejszy i zawsze uważałam że mi lepszego nie trzeba, ale jak widze jakie wy robicie zdjęcia to jest mi chol...nie żal że ja moim takich nigdy nie osiągnę i chyba czas najwyższy go zmienić |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
postanowiłam podpisać umowę z jakimś operatorem. może doradzicie ?
który najatańszy ? potrzebuję ok. 100min. rozmów w abonamencie ![]() ostatnie lata miałam tel. na kartę,ale rezygnujemy z małżem ze stacjonarnego (zostawimy tylko net w netii). |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
ja do swojej babci już dzwoniłam
![]() Iga ma ost. za to bunt na rozmowy tel. i w ogóle nie chce z nikim przez tel.rozmawiać więc przykro mi bardzo,ale za nią składała życzeń nie będę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa
to widać obie się chcemy na umowy nawrócić telefoniczne ![]() ![]() ![]() ale małz potrzebuje telefonu to jakbym umowę podpisała byłoby na rękę ![]() ja wierna orange więc jakiegoś delfina chyba zapodam 30-40 zł abonament , .ale tam 40/60 minut ale bonusem są minuty z wybranymi numerami 1200/2400 na początku się cykałam bo kiedyś trzeba było zaświadczenie o zarobkach ale teraz jakies inne rachunki tez mogą być ![]() Cestia to jest przecież taki serniczek smażony ![]() ![]() ![]() ![]() ps. Miki zawzięcie wyrywa telefony jak dzwonimy, chce gadać i słuchać, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
ale się wpieprzyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
Też już do mojej babci kochanej dzwoniłam. Rany... jak mi dobrze, że już po tym zabiegu i wszystko się unormowało
![]() Ja od 3 lat mam abonament w PLAY, bardzo jestem zadowolona bo wcześniej przerabiałam wszystkich pozostałych operatorów i mam ich głęboko w d ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie chciałabyś wiedzieć, jaką ja miałam dziś nockę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz zamiast spać też wymyśla...2 razy siknęła a przed chwilą woła kupę ![]() ![]() o niebiosa, oby tak dalej ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-01-21 o 13:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
A ja mam plusa abonament za 55 zł i aktualnie 120 minut + pakiet 25 minut do pieciu wybranych numerow w plusie plus stacjonarne. Smsy platne i chcemy z malzem przejsc z powrotem ns syberyjska taryfe wtedy mamy smsy wymienne na 90 minut/450 sms i mms
![]() Cestunia aukcje na WOSP czyli wystawiasz cos i pieniazki ida na konto orkiestry?
#2003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() patrzę na Play ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
ja niestety nie dzwonię dziś do nikogo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sikanie w nocy to norma więc się przygotuje,że z raz wstawać będziesz ![]() ![]() owszem są noce kiedy się nie obudzi ale jak się obudzi to z reguły siku poczuje. no i siku to najlepsza wymówka przed uśnięciem ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- ja jutro też nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
A co do filmu, bo zasklerozowałam to oglądałam wczoraj ten :
http://www.traileraddict.com/trailer/adandoned/trailer Naprawde fajny choc zakonczenie takie troche juz naciagane ale ogolnie milo sie ogladalo ![]()
#2007 |
Zakorzenienie
|
Jowisz - raz w nocy mogę wstać ;> ale wczoraj to był horror, bo żadnego spania nie mieliśmy
![]() ![]() ![]() ![]() a sikanie jest zdecydowanie najlepszą wymówką żeby nie spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
Malusna kochana super!!! Gratulacje dla Majeczki!
![]() ![]() ![]()
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() na razie jeszcze nie sram żarem (za bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.