|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
![]() Moje wrażenie spowodowane jest chyba tym, że na kanale są filmiki o takiej a nie innej tematyce. Tak sobie myślę teraz że jest ono niesprawiedliwe i mylne ![]() Cytat:
![]() ten filmik bardziej mnie zirytował niż rozbawił a myślałam, że to nie możliwe w przypadku cremedelacreme28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Wtajemniczenie
|
ale nie wierze, ze nikt jej nigdy uwagi nie zwrocil a ona sie dalej upiera robic te bledy, ktore swiadcza tylko o... OK powstrzymam sie od dalszej czesci
![]() ![]() Mnie tez
#1983 |
Zakorzenienie
|
To teraz rozumiem,nigdy się nie wczytywałam w jej podpisy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
NISSIA, jeżli nas czytasz, błagam DODAJ jakiś tutorial!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie cremedelacreme28 to jedna z najbardziej denerwujących dziewczyn na you tube, nie wiem nie moge jej słuchac poprostu jets taka drażniąca, nie wiem jak można tak strugać wariata na wizji, mnie tam nic nie smieszy
![]()
#1986 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Konto usunięte
|
Ja w ogole kurde nie lubie sluchac, juz na to narzekalam. Czesc dziewczyny, dzisiaj kupilam sobie to i tamto, ale faaaajnie. Wrzucilyby laskawie jakis makijaz.
Ah oczywiscie, juz wrzucaja, po raz setny deliaktny, dzienny neutralny, ktore dzieciaki z podstawowki sobie zrobia z zamknietymi oczami. Kiedys moze jeszcze mnie to bawilo, ale juz dawno nie. Chce zobaczyc cos ciekawego ;/ A najlepiej, skoro juz ostatio tyle osob robi ubranie dnia to niech pokaze jaki makijaz proponuja do danego zestawu i jak go zrobic. Bo po prostu ogladajac kanaly makijazowe mam wrazenie, ze ogladam katalog rossmanna... Ktos pytal o demakijaz- cos dwufazowego, YSL albo sephorowy sa fajne, jak nie masz blisko sklepu to jakikolwiek inny, wiesz taki niebiesko-przezroczysty. Micelarnych nie lubie, bo sie klei skora po nich. |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
wiesz ale ja już wolę delikatne, bo dzieł annant0nina to raczej nie powtórzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Konto usunięte
|
Nie bronie lubic, ale ile razy mozna wrzucac ten sam makijaz brazowym cieniem? Blair ma takich chyba ze 20.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jutro lece w podroz sluzbowa za granice to tam sie rozejrze za tym YSL , jakos nie moge sie przekonac do kosmetykow "Sephora". Do tej pory mam z Bandi i jest calkiem w porzadku do momentu az nie umaluje sie MF 2000 Calorie ![]() W ogole to zakochalam sie ostatnio w kosmetykach Bandi, sa po prostu przeswietne ![]()
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
Ja tez polecam kosmetyki bandi
![]()
#1992 |
Zakorzenienie
|
no, zgadzam się z tobą... ja lubię najbardziej toturiale nissi bo imo nie wrzuca tego samego i używa kosmetyków dostępnych, a nie ktoś wysmaruje się nieumiejęntie channel i smashboxem po całej twarzy i cieszy puchę
![]() trudno o dobry tutorial, naprawdę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1994 |
Konto usunięte
|
Mi sie podobaly zawsze fafinettex3, nauczylam sie od niej robic kolorowe smokey eyes, bardzo mi pasuja, i tez Skye Sweetnam ma kilka fajnych. A tak to mam wrazenie, ze w kolko to samo widze. xsparkage niby wrzuca kolorowe ale coz XD troche za ostre.
A, nie wiem czy widzialyscie ten tag http://www.youtube.com/watch?v=-BmfW...&feature=feedu Look your worst, w sensie odpicowac sie najgorzej jak sie da. Nie ze krzywo pomalowac tylko tak noo zupelnie nieodpowiednio, w stylu np. Jolanty R. |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja uwielbiam tutoriale Lisy Eldrige ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
Tak, to prawda. Też bardzo lubię Lise i jej techniki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Konto usunięte
|
Ja uzywam ze sredniej polki i jest dobrze, Ingloty, Rimmele, Maybelliny i jest dobrze ;p
Musz rozwala ale ma racje. Niektore robia tutoriale na zasadzie 'kupilam sobie cien MAC o nazwie X, jest duplikatem cienia Y z poprzedniej kolekcji z ktorym robilam ostatnio tutorial, ale ze jest nowy to zrobie kolejny wlasnie z nim. Swoja droga musze pochwalic Revlona, kupilam lakier, pomalowalam w sobote, od tego czasu namietnie go gryze mimo lakieru przeciw obgryzaniu, a on nie odprysnal, jest taki jak byl w sobote. Inglota i OPI by juz nie bylo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Wtajemniczenie
|
mam nadzieje ze niedlugo brunettes heart zacznie wrzucac jakies tutoriale, nie moge sie doczekac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2001 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ja też od jakiegoś czasu oglądam filmiki urodowe na youtube i podczytuję ten wątek
![]() - callmeblondie za pozytywną energię, za ten dystans jaki ma do siebie, - chlorofilka (chlorofilkę?) - za to że jesteś taką mega sympatyczną osóbką! Chciałabym Cię poznać w realu, bo wydajesz się taka 'swoja' ![]() - BrunettesHeart- przepiękna dziewczyna, uwielbiam jej filmiki, są takie konkretne i pełne informacji. To na duży plus! - kiediska86 - póki co niczego nowego się nie dowiedziałam z jej filmików, ale liczę że w końcu zrobi jakiś tutorial, bo uwielbiam jej makijaże! Poza tym piękna kobieta ![]() Oglądam też inne dziewczyny, ale te wyżej jakoś ostatnio najczęściej dlatego tylko o nich napisałam ![]() Nie mogę za to oglądać ciasteczka i cremedelacreme (przypomina mi trochę JLovesMac i jej humor mnie kompletnie nie bawi a wręcz irytuje...) |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie wrzucam nagranie o myciu flat topów. Jeśli Was interesuje moja metoda, to zapraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chętnie obejrzę filmik, ale muszę najpierw dorwać na allegro flat topa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo fajny tag, usmialam sie przy ogladaniu . Nasze polskie dziewczyny moglyby go powielic.
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Konto usunięte
|
Nasze polskie dziewczyny z ulic powielaja go codziennie XD myslac ze wygladaja jak bostwa, dlatego mnie tak rozsmieszyl, to cos na zasadzie zrob z siebie pania ze spozywczaka/solarium.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Konto usunięte
|
ciekawa jestem Twojej metody. Na pewno ją wypróbuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i like it ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Konto usunięte
|
Podeslac im linka albo cos bo ciekawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.