A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-14, 11:15   #1981
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Jeden skrzypek mi odpisał, że bierze 250zł/h w 2011. A na 2012 narazie nie ma cennika, ale termin jest wolny. Napisałam do jeszcze jednego- zobaczę co ten mi odpisze. Ciekawe co mi na te cenę powie mój sponsor skrzypka (czyt. TŻ ). Przypuszczam, że liczył, że z 100zł weźmie za godzinę

Orientujecie się czy 250zł/h to dużo?

Edytowane przez ewika19
Czas edycji: 2011-04-14 o 11:18
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 11:16   #1982
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
o, ciekawa jestem ceny Mi obiecała znajoma zagrać na skrzypcach, tzn. jeszcze nie rozmawiałam z Nią, ale mojej Mamie mówiła, że szykuje skrzypce My byśmy chcieli mieć skrzypce i gitarkę, więc w wakacje muszę się rozejrzeć za jakimś gitarzystą w Łęcznej i okolicach (najlepiej z ładnym męskim głosem ) Dziewczyny z lubelskiego, znacie kogoś takiego?
ooo jak ona tak ładnie gra to i mogła by i u mnie zagrać oczywiście nie za free ;p
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 11:28   #1983
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

ja mam wstępnie zaklepany kwartet smyczkowy i mogę powiedzieć jak to wygląda u mnie. Wstepnie to znaczy, pod koniec roku mam potwierdzić i spiszemy umowe. Babeczki grają fajnie (2xskrzypce, altowka i wiolonczela). Za cztery utwory w kościele, utwór na powitanie pary młodej na weselu i w trakcie pierwszego toastu oraz pierwszy taniec, czyli razem około 7 utworów życzą sobie 1.000 zł Wydaje mi się to nie dużo zwłaszcza, że jest ich cztery więc nie jest to nie wiadomo jaki wydatek. Już wybraliśymy muzykę do kościoła, oprócz standardowych marszy weselnych za początek i zakończenie mszy, chcemy w jej trakcie "Misję" E.Morricone - ta muzyka po prostu jest piękna, zaś na pierwszy taniec tango "Por una cabeza". Co do reszty, to wciąż się wahamy, bo na swojej stronie mają dość bogaty repertuar i nie umiemy się zdecydować

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 11:41   #1984
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ja mam wstępnie zaklepany kwartet smyczkowy i mogę powiedzieć jak to wygląda u mnie. Wstepnie to znaczy, pod koniec roku mam potwierdzić i spiszemy umowe. Babeczki grają fajnie (2xskrzypce, altowka i wiolonczela). Za cztery utwory w kościele, utwór na powitanie pary młodej na weselu i w trakcie pierwszego toastu oraz pierwszy taniec, czyli razem około 7 utworów życzą sobie 1.000 zł Wydaje mi się to nie dużo zwłaszcza, że jest ich cztery więc nie jest to nie wiadomo jaki wydatek. Już wybraliśymy muzykę do kościoła, oprócz standardowych marszy weselnych za początek i zakończenie mszy, chcemy w jej trakcie "Misję" E.Morricone - ta muzyka po prostu jest piękna, zaś na pierwszy taniec tango "Por una cabeza". Co do reszty, to wciąż się wahamy, bo na swojej stronie mają dość bogaty repertuar i nie umiemy się zdecydować
A możesz pokazać ich stronkę ?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 11:43   #1985
nena1984
Zakorzenienie

proszę www.laprimavera.nets.pl

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:01   #1986
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ooo jak ona tak ładnie gra to i mogła by i u mnie zagrać oczywiście nie za free ;p
Hehe, ja sama Jej nie słyszałam jak gra jeszcze, więc nie wiem, czy ładnie, Mama moja twierdzi, że ślicznie Jak będę z Nią rozmawiać, to mogę zapytać, czy miałaby ochotę zarobić u koleżanki A jak będę miała okazję posłuchać Jej grania, to na pewno Ci dam znać, może nawet nagram

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:04   #1987
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewela11 Pokaż wiadomość
W Błoniu znam 2 sale i jedna z nich to było w ogóle moje marzenie. Lawendowy Pałacyk
Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Ja własnie dzisiaj podpisałam umowę z tym fotografem
http://www.marcinkowalczyk.com/index2.html

Przyjedzie do nas z Kielc , cenowo wychodzi lepiej niż Ci miejscowi no i jest na 9 miejscu w rankingu

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

haha LAWENDOWY PAŁACYK is mine!!!

no nie.... ja też tam chcialam weselicho ale... nie było już terminu na 2012 rok jak dzwoniłam pod koniec 2010 roku szczęściara z Ciebie cudowne miejsce

Cytat:
wiesz co niby plaż południowych. Pierwsza dwa tygodnie tylko drób,jajka i warzywa. A na drugim etapie którym jestem można jeść to co wcześniej,owoce(ale z umiarem),kromkę ciemnego pieczywa dziennie( ja jem 1 w tygodniu) jogurt (jem z otrębami jabłkowymi lub żurawinowymi) serek, wiejski, robię sobie sałatki greckie, jajecznicę lub omleta z 2jajek(1 w tygodniu), kotlety sojowe też jakoś raz w tygodniu. Ten drugi etap jest mniej rygorystyczny bo można jeść więcej (można sprawdzić w internecie jest dużo przepisów na pycha potrawy ale mi zależy na ubytku wagi więc troszkę zmieniałam po swojemu). Oczywiście 2 litry płynów dziennie zazwyczaj woda i zielona i czerwona herbata. Ooo właśnie lecę po swój jogurcik ;p
jagodzia 07.04 dołaczyłam do Ciebie czyli do grona odchudzjacych się <jupi> schudłam 2 kg

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki,
w dniu dzisiejszym zostało mi 310 dni
a mi jeszcze 4 z przodu widnieje - już nie mogę się doczekać 3 z przodu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-14, 12:09   #1988
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, ja sama Jej nie słyszałam jak gra jeszcze, więc nie wiem, czy ładnie, Mama moja twierdzi, że ślicznie Jak będę z Nią rozmawiać, to mogę zapytać, czy miałaby ochotę zarobić u koleżanki A jak będę miała okazję posłuchać Jej grania, to na pewno Ci dam znać, może nawet nagram
ok dziękuję
Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
jagodzia 07.04 dołaczyłam do Ciebie czyli do grona odchudzjacych się <jupi> schudłam 2 kg
a no witam witam w tydzień 2kg bardzo ładny wynik na początku jest najgorzej bo tak myślisz co tam kilko dwa trzy ale tak ja już schudłam 8 to daje świetną motywację taki motorek
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-14, 12:16   #1989
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
postanowiłam uaktualnić prawko lekarz mnie kosztować będzie 60zł podobno jakaś babka to ją ubłagam żeby mi bezterminowe dała powiem że chcę wyjechać na stałe z polski na ok. 10 lat i że nie jest mi na rękę terminowe prawko może to łyknie oby proszę trzymajcie kciuki bo to bardzo ważnie dla mnie
mam ten sam problem :/ Tylko mi się kończy prawko niecały rok po ślubie... A to trzeba od nowa prawko wyrabiać? czy oni coś wbijają na te stare? bo jak trzeba nowe to nie opłaca mi się najpierw wymieniać z powodu nazwiska a potem z powodu badań....
Orientujesz się czy np. można zrobić te badania parę m-cy przed terminem końcowym prawka? Tzn żeby nazwisko zmienić i zrobić te badania za jednym razem?

miesiąc na ślub - dla nas było obojętne kiedy będzie Nasz ślub i wesele. wybraliśmy sierpień z prostego powodu. W 2012, jeśli wszystko szczęśliwie się poukłada, będę bronić pracę mgr. Obronę przewiduję na czerwiec/ początek lipca najpóźniej. Wybraliśmy 18.08, by 1,5 m-ca poświęcić całkowicie na sprawy ślubne i ostatnie przygotowania i bym odpoczęła po obronie

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:17   #1990
baskaeta
Zadomowienie

jagodzia133
"a no witam witam w tydzień 2kg bardzo ładny wynik na początku jest najgorzej bo tak myślisz co tam kilko dwa trzy ale tak ja już schudłam 8 to daje świetną motywację taki motorek "

masz rację ale każdy kg przybliża mnie do mojej dawnej wagi - ja do swojej dotrę w październiku już byłam u dietetyczki i stosując sie do jej rad własnie schudłam 2 kg a okazało sie ze 15,5 kg to u mnie zbędna woda - prowadza bezpieczne odchudzanie czyli 1,5 kg w tydzień - a później dostanę dietę stabilizującą już nie mogę doczekac sie października bo do zgubienia mam 28 kg wreszcie będę miesciła się w swoje ciuchy które nosiłam jeszcze 2-3 lata temu a które bardzo lubię

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-04-14 o 12:18
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:18   #1991
Jamee
Zakorzenienie

Dziewczyny doradźcie który zespół.
Oba biorą 2500 zł. Mają tego samego managera.

http://www.zespolobsession.pl/index.php

http://www.zespolsatisfaction.pl/

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:20   #1992
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Witam 14kwietnia...
Za rok o tej porze drogie Pmki będę się już pewnie zbierała do fryzjera
i niewiele godzin będzie mnie już dzieliło od zostania Panią S......
Chciałam się podzielić z wami tą radosną wiadmością z samego rana
Jesteśmy już 3 szczęśliwe, którym do ślubu został rok i mniej

Cytat:
postanowiłam uaktualnić prawko lekarz mnie kosztować będzie 60zł podobno jakaś babka to ją ubłagam żeby mi bezterminowe dała powiem że chcę wyjechać na stałe z polski na ok. 10 lat i że nie jest mi na rękę terminowe prawko może to łyknie oby proszę trzymajcie kciuki bo to bardzo ważnie dla mnie
Po prostu powiedz, że wzrok ci sie poprawił. Ja tak zrobiłam i nawet koleś nie sprawdzał

Cytat:
Nie widziałam!!!!!! oszustwo!
Ty juz tam widziałaś na poczcie....

A co do spotkania, to zdecydowanie babskie!!!!!!! Jeśli będziecie mnie chciały to ja i nad morze mogę się wybrać, znowu okazja do podróży
Mimo wszystko w stolycy chyba najmądrzej byłoby się spotkać

W ramach rekompensaty po południu wstawię więcej fot i na dłużej!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:21   #1993
Magdzia0108
Zadomowienie

Z nudów oglądam rzeczy ślubne na allegro i zauważyłam taka sukienkę:
http://moda.allegro.pl/suknia-slubna-i1559384319.html
dosyć fajna, tylko gdyby zakrywała palce....

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:38   #1994
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

totalnie nie w moim guście - nie podoba mi sie. Ostatnio zaczynają mi sie podobac w stylu greckim ale moje druie ja przemawia do mnie i mówi ze to jedyna taka okazja żeby zalozyć bardziej coś rozłożystego i takiego innego

dziewczyny a co tam - ujawniacie się na forum? jakies fotosy wrzucacie? przepraszam nie czytałam wczesniejszych kilkunastu stron i tak z doskoku troche jestem

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-04-14 o 12:39
Stary 2011-04-14, 12:38   #1995
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
jak dla mnie może być i w Lublinie
Chodziło bardziej o to, że Warszawa to taki punkt środkowy, gdzie zarówno te z Lublina, z Gór, jak i znad morza będą miały w miarę po równo. Więc łatwy dojazd. No i kwestia noclegów. Ja np. w ciągu lata jestem w stanie przenocować hmm, no ok 8 (a może nawet więcej w tym roku, jeszcze nie wiem, jak będzie sprawa z mieszkaniem dziadków stała) dziewczyn, inne dziewczyny warszawskie też mówiły, że kogoś tam mogą przenocować. Wiecie, jak się zbiera duża grupa, to jednak noclegi muszą być jakoś ustalone, chyba, że stać Was na hotele.
Co do mnie ja mam nocleg dla siebie i w Wawie i w Lublinie i w Krakowie w razie co Ale raczej tylko w Wawie mogę przenocować inne laseczki
Jesli chodzi o Wawe, to mi w ogole nie odpowada, bo w ogole mi to nie po drodze .. Jesli Lublin lub Krk, to ja bym sie na to pisala

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
A ja właśnie napisałam maila do skrzypka z pytaniem czy ma wolny termin w dniu Naszego ślubu i ile w ogóle to kosztuje... Mam nadzieję, że szybko mi odpiszą i że wiadomość będzie pozytywna
Ja wlasnie mam zamiar sie odezwac do mojego kolegi, ktory gra na skypcach w orkiestrze. Moze akurat by mogl

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Dotk4, czy mogłabyś się pochwalic którego masz fotografa? Cenowo wychodzi korzystnie a jesteśmy z tych samych okolic wiec może i ja bym skorzystała?
Kochana, ten facet nazywa sie Karol Palka a jego strona internetowa to www.fotokwadrat.com . Z tego co pamietam, to on jest z NS, ale glowy nie daje W kazdym razie z tych rejonow A taki moj, to on jeszcze nie jest, ale jest moim numerem jeden, a kwestie fotografa chcemy zakonczyc do konca kwietnia, kiedy to TZ do Polski jedzie, wiec mam nadzieje, ze jeszcze ma ten moj termin wolny
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:42   #1996
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Zdecydowanie Satisfaction mi się bardziej podoba Dziewczyna w tym pierwszym ma wyraźne problemy z amerykańskim akcentem, a facet śpiewa tak sobie... Natomiast w drugim i laska śpiewa ładnie, z akcentem i lekko, nie sili się na bycie gwiazdą i facet ma też niezły głos.

Swoją droga wcale niedrogo, jak na czteroosobowe zespoły.

Cytat:

dziewczyny a co tam - ujawniacie się na forum? jakies fotosy wrzucacie? przepraszam nie czytałam wczesniejszych kilkunastu stron i tak z doskoku troche jestem
tak, już niemal wszystkie się ujawniły, popatrz sobie parę stron wstecz i wklejaj swoją fotę

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-04-14 o 12:43
Stary 2011-04-14, 12:45   #1997
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Ładna suknia, nawet bardzo

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Ciężko wybrać, oba wydają sie być dość dobre. Repertuar bardzo podobny. Tylko ten pierwszy w podstawowym składzie ma więcej instrumentów, co do mnie bardziej przemawia. Znowu pani z drugiego zespołu ma ładniejszą barwę głosu...
Wiesz może jak cenowo się różnią, może to Ci pomoże w wyborze

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-04-14, 12:49   #1998
(kicia)
Zakorzenienie

Hej dziewczynki ja już po

Troszeczkę się rozczarowałan atmosfera w salonie. Kobieta prawie się nie odzywała no ale wiem już co i jak
Suknia która chciałam zmierzyć no niestety dno. Bardzo grubo w niej wyglądałam więc księżniczki odpadają. No i biel to nie mój kolor.
Zmierzyłam jeszcze Mon Cheri Jolie i to jest mój typ. Suknia w literę A tiul plus koronki. Kolor ivory. No i się zakochałam jest cudowna. Mam fotki ale wstawie je później. Tylko na zdjęciach wygląda średnio bo jest za dużą i za długa. I teraz mam problem kupić czy szukać innej.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:53   #1999
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Ciężko wybrać, oba wydają sie być dość dobre. Repertuar bardzo podobny. Tylko ten pierwszy w podstawowym składzie ma więcej instrumentów, co do mnie bardziej przemawia. Znowu pani z drugiego zespołu ma ładniejszą barwę głosu...
Wiesz może jak cenowo się różnią, może to Ci pomoże w wyborze
Cytat:
Zdecydowanie Satisfaction mi się bardziej podoba Dziewczyna w tym pierwszym ma wyraźne problemy z amerykańskim akcentem, a facet śpiewa tak sobie... Natomiast w drugim i laska śpiewa ładnie, z akcentem i lekko, nie sili się na bycie gwiazdą i facet ma też niezły głos.

Obsession to cztery osoby a Satisfaction trzy. Mnie bardzo zależy na perkusji, którą ma Obsession ale znowu ładniejszy głos ma wokalistka Satisfaction. A TŻ oczywiście stwierdził, że oba są niezłe.

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Troszeczkę się rozczarowałan atmosfera w salonie. Kobieta prawie się nie odzywała no ale wiem już co i jak
Suknia która chciałam zmierzyć no niestety dno. Bardzo grubo w niej wyglądałam więc księżniczki odpadają. No i biel to nie mój kolor.
Zmierzyłam jeszcze Mon Cheri Jolie i to jest mój typ. Suknia w literę A tiul plus koronki. Kolor ivory. No i się zakochałam jest cudowna. Mam fotki ale wstawie je później. Tylko na zdjęciach wygląda średnio bo jest za dużą i za długa. I teraz mam problem kupić czy szukać innej.
Jeśli myślę o tej sukni to jest prześliczna (zauważyłam, że ostatnio mój gust ulega zmianie) Wstaw zdjęcie ocenimy i doradzimy

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-14, 12:53   #2000
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

tak, już niemal wszystkie się ujawniły, popatrz sobie parę stron wstecz i wklejaj swoją fotę
a to Ci dopiero przy sobie póki co nie mam fotosów ale jak będę w domu to jakoś wrzucę żebyście mnie też ujrzały - pzy sobie mam zdjęcia kota - ale kabla brak by przegrać - zostaje jeszcze NK ale to tak na szybko tam też jestem ale jak będę w domu to coś tam wkleję czy jakaś określona liczba zdjęć ma byc? czy jedno styknie?

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-04-14 o 12:59
Stary 2011-04-14, 12:53   #2001
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:

Ojej, to suuuper, ze znalazlas cos w czym tak dobrze sie czulas! Wstawiaj koniecznie zdjecia! Nie moge sie doczekac, az Cie zobacze Wiadomo, w salonach maja tylko sample, wiec idealnie malo kto w nich wyglada Z tego co widze w necie to suknia bardzo ladna! Ale z takim trenem? Czy to tylko ja trafilam na taka fotke?

Co do koloru, to ja tez na pewno w bieli nie wystapie Ecru to moj kolor bez dwoch zdan ..

Widze, ze ten nie trafilas najlepiej w pierwszym salonie .. No widzisz, wszystko zalezy od kobiet. Ale wydaje mi sie, ze w takich miejscach jak salonu z sukniami slubnymi kobiety ktore tam pracuja powinny tryskac entuzjazmem i byc mega mile! Czy to tak duzo?

Ja za 3 godzinki sie wybieram na drugie podejscie do sukien Nie moge sie doczeeeeekaaaaaaac!
Stary 2011-04-14, 13:00   #2002
baskaeta
Zadomowienie

a wiecie co ja ostatnio mam faze że chyba bym chciała bez welonu tylko z kwiatkiem we włosach. Jak myślicie dobry to pomysł?
Stary 2011-04-14, 13:01   #2003
bahari
Raczkowanie

Dziewczyny dzięki za opinie, pomogłyście mi w wyborze
Myślę że zrobimy tak, że zapłacimy mu tylko za wesele, a plener zamówimy sobie jako prezent, wtedy będzie miał większą motywację żeby się na tym weselu skupić na robocie Nie wiem tylko co na to jego żona, bo wyjdzie na to, że będzie się bawić sama Ale będzie też jej brat więc chyba nie będzie tak źle.
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-14, 13:01   #2004
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
mam ten sam problem :/ Tylko mi się kończy prawko niecały rok po ślubie... A to trzeba od nowa prawko wyrabiać? czy oni coś wbijają na te stare? bo jak trzeba nowe to nie opłaca mi się najpierw wymieniać z powodu nazwiska a potem z powodu badań....
Orientujesz się czy np. można zrobić te badania parę m-cy przed terminem końcowym prawka? Tzn żeby nazwisko zmienić i zrobić te badania za jednym razem?
trzeba wyrabiać nowe a to stare możesz sobie pociąć,spalić lub zostawić na pamiątkę ;p moja koleżanka jeździ już 8 lat na starym prawku z panieńskim nazwiskiem ;p
Cytat:

uuu no właśnie tak to jest.... ja też się przekonałam że księżniczki są nie dla mnie a kolor to jeszcze nie wiem...
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-14, 13:03   #2005
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
a wiecie co ja ostatnio mam faze że chyba bym chciała bez welonu tylko z kwiatkiem we włosach. Jak myślicie dobry to pomysł?
Ja sadze, ze wlasnie bede miala kwiat zamiast welonu. Welony nigdy mi sie nie podobaly, a wpiete kwiaty wygladaja tak swiezo i ladnie
Stary 2011-04-14, 13:05   #2006
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

Ale mimo wszystko zazdroszczę że już masz za sobą wizytę w salonie
Czekamy na fotki

A ja znowu mam fazę na Tinę Turner i tak sobie myślę, czy na pierwszy taniec nie wziąć Simply the best. A jeśli nie na pierwszy, to na pewno będzie to moja dedykacja dla męża. I zespół ma saksofon, a w tym utworze on jest boski!!!!!!!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-04-14, 13:11   #2007
(kicia)
Zakorzenienie

Na fotki o musicie poczekać bo jestem w lublinie. A co do samej sukni to była by na tej samej zasadzie co pierwsza. Że przerabiala bym tą co mierzyłam bo taka szyta wprost na mnie 4100zł a ta z przeróbkami 2400zł więc się opłaca. Tylko jest na suwak a nie wiązana to trochę minus
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 13:17   #2008
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
no nie.... ja też tam chcialam weselicho ale... nie było już terminu na 2012 rok jak dzwoniłam pod koniec 2010 roku szczęściara z Ciebie cudowne miejsce

hehe a ja byłam w tym roku w marcu i znalazło sie na 2012;-) Oczywiscie w lutym od kwietnia do października było zajęte. Ale my od razu założyliśmy zimę więc jak szukaliśmy sali to od razu z terminem na luty

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ja sadze, ze wlasnie bede miala kwiat zamiast welonu. Welony nigdy mi sie nie podobaly, a wpiete kwiaty wygladaja tak swiezo i ladnie
hmm a ja na odwrót mam wrażenie że kwiaty sa juz strasznie oklepane bo teraz każda dziewczyna na ślubie ma włosy na bok i kwiat we włosach.Ja jak przymierzyłam welon to nie wyobrażam sobie isc bez, ale ja będę miała rozpuszczone włosy.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ojej, to suuuper, ze znalazlas cos w czym tak dobrze sie czulas! Wstawiaj koniecznie zdjecia! Nie moge sie doczekac, az Cie zobacze Wiadomo, w salonach maja tylko sample, wiec idealnie malo kto w nich wyglada Z tego co widze w necie to suknia bardzo ladna! Ale z takim trenem? Czy to tylko ja trafilam na taka fotke?

Co do koloru, to ja tez na pewno w bieli nie wystapie Ecru to moj kolor bez dwoch zdan ..

hmm..ja na początku też zakładałam ecru i nawet pierwszy mój typ był w ecru, ale potem znalazłam inną bialą i zwyciężyła. W sumie to mówiono mi że i w bilei i w ecru mi dobrze ale jednak w tym ecru wyglądałam trochę zlana i nijaka.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 13:30   #2009
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:

Ojej, obejrzałam ją sobie w necie, jest przepiękna Tylko ten tren taki dłuuuugi, chyba za długi Ale sama suknia cudowna, takie właśnie oglądałam, zanim zakochałam się w falbankach
Czekam z niecierpliwością na fotki
Czyli jak to jest, że to jest sukienka większa, którą przerobiłyby Ci na mniejszą? Ona jest z wyprzedaży?

Cytat:
a to Ci dopiero przy sobie póki co nie mam fotosów ale jak będę w domu to jakoś wrzucę żebyście mnie też ujrzały - pzy sobie mam zdjęcia kota - ale kabla brak by przegrać - zostaje jeszcze NK ale to tak na szybko tam też jestem ale jak będę w domu to coś tam wkleję czy jakaś określona liczba zdjęć ma byc? czy jedno styknie?
Dziewczyny wrzucały zwykle po 2, jedną z TŻ, jedną samotną

Cytat:
Wszystko zależy od tego, co Ci się bardziej podoba. Ja na pewno chcę mieć welon, ale jak się sobie w welonie nie będziesz podobać, a z kwiatem tak, to czemu nie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A ja znowu mam fazę na Tinę Turner i tak sobie myślę, czy na pierwszy taniec nie wziąć Simply the best. A jeśli nie na pierwszy, to na pewno będzie to moja dedykacja dla męża. I zespół ma saksofon, a w tym utworze on jest boski!!!!!!!
Hehe, ja Simply the best zadedykuję swoim Druhnom, bo to taka piosenka, którą sobie często puszczamy i wyjemy na naszych Sabatach Chyba, że One pierwsze mi zadedykują, bo to możliwe

Cytat:
Na fotki o musicie poczekać bo jestem w lublinie. A co do samej sukni to była by na tej samej zasadzie co pierwsza. Że przerabiala bym tą co mierzyłam bo taka szyta wprost na mnie 4100zł a ta z przeróbkami 2400zł więc się opłaca. Tylko jest na suwak a nie wiązana to trochę minus
Jak będzie dobrze dopasowana, to suwak nie będzie minusem. Ja bym nawet wolała na suwak, niż się cisnąć tymi sznurówkami jak w XIX wieku

Moim kolorem zdecydowanie będzie biały TŻ ma hopla na punkcie mnie w białych ciuchach, a i sama myślę, że mi pasuje ten kolor... Mam parę białych bluzek i we wszystkich mi bardzo ładnie (dodała skromnie Chatka ) Więc sądzę, że z suknią będzie podobnie...
Eh, już się nie mogę doczekać tego przymierzania przez Was

Stary 2011-04-14, 13:36   #2010
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
hmm a ja na odwrót mam wrażenie że kwiaty sa juz strasznie oklepane bo teraz każda dziewczyna na ślubie ma włosy na bok i kwiat we włosach.Ja jak przymierzyłam welon to nie wyobrażam sobie isc bez, ale ja będę miała rozpuszczone włosy.
ja też nie chcę kwiatka ;p z welonem to się zobaczy czy do sukni będzie pasował ale jak najbardziej jestem za
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości