|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
enchufla a pokaż jeszcze swoją suknię. Kasia pisała, że jest piękna
![]()
![]() |
#1982 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez ten czas który się znamy zmieniłaś się strasznie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja im wygadałam ostatnio ![]() Cytat:
![]() trzymamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madzia będzie super ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuszę, kusze bo na prawdę są swietne i ta cena jest wręcz bajeczna ![]() Cytat:
![]() Ale dziś poruszenie na wąciu, aż było co pocytować i ponadrabiac ![]()
![]() |
![]() |
#1984 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja niestety nie miałam...świadkowa była daleko i dopiero na tydzień przed ślubem przyjechała...nie było już czasu na nic...chociaż w czwartek ona, ja i teściowa obwieszając wódkę kokardkami nie mogłyśmy się oprzeć i opykałyśmy jedną gorzką... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1985 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Rewelacyjny efekt...oby udało Ci się utrzymać wagę... Pokazałam mężowi Twoje zdjęcia i jak zobaczył to powiedział : "Przecież to są dwie różne osoby" ![]() Hehe...wzrokowcy, nie? ![]() I ja też mam taki ząbek też z tej samej strony...jest to mój wielki kompleks...i jedynki też nie są idealne ![]() Cytat:
![]() Ja tam wiem, że wszystko się uda, będziesz mega zadowolona, szczęśliwa i jeszcze mocniej zakochana w już mężu ![]() Z niecierpliwością czekam na relację ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1986 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkie wcześniaki tak mają? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wizależnienie? ![]() ![]() I fajnie ![]() Nadrobiłam mogę iść lulu... Miłego dziona wszystkim ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
jest możliwa operacja usunięcia nerki, ale ona nie gwarantuje, że Agat będzie zdrowy. druga nerka jest praktycznie nie widoczna, wg lekarza nie bardzo ona sobie da radę by pracować
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1989 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a nam tylko chodzi o to że pomimo iż zaglądałyśmy i zaglądamy ty wypominałaś że nikt już nikogo tu nie wspiera ![]() a sama nie zawsze masz czas więc ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1992 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1993 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Nie wiem czy mnie pamiętacie, odzywam się tuż po ślubie. Muszę powiedzieć, ze było cudownie, pogoda taka jaką sobie wymarzyliśmy a dziś uciekamy w małą podróż poślubną ![]() Chyba pochwale się jeszcze zdjęciami, bo dwa dostaliśmy od znajomych ![]()
Dbam o siebie! ![]() Mani hybrydowy <3 Edytowane przez asicuha Czas edycji: 2011-09-27 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1994 | |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Micia miała kolejny wypadek? ... Jest już wątek żony 2011? ![]()
![]() |
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładnie wyglądacie, super masz talię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1998 | |
Zadomowienie
|
Witam,
Cytat:
enchufla dzięki tobie wiem że moze mi się udac, znowy wkraczam powoli na diete bo po weselu dopadła mnie waga z przed roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1999 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje!!!I miesiączek ![]() Cytat:
![]() ![]() Super wyglądaliście...a jacy szczęśliwi oboje ![]() Micia miała kolejny wypadek? ... Jest już wątek żony 2011? ![]() Nie...to była mowa o tamtym wcześniejszym. Jest Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2001 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też często szybko mówię i mi brakuje języka w buzi ale staram się pisać w miarę jasno, nikt mnie nie goni ![]() ![]() Jest ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
to było dawno i już nie pamiętam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2006 |
Zadomowienie
|
http://www.blossomsdress.com/sub.php...45646#subtitle kiedyś znalazłam stronke moze sie wam przyda mnustwo sukienek ślubnych i wieczorowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2007 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam się ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
i liczyłam kalorie. jadłam wszystko ale pilnowałam kalorii. bardzo dużo mi pomogło bieganie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2009 |
Rozeznanie
|
Witam serdecznie po długiej nieobecności
![]() Moja spóźniona relacja ![]() W czwartek miałam już wolne, rano mieli przyjechać moi Rodzice, a moim zadaniem było odebranie wywołanych zdjęć z sesji przedślubnej, które planowaliśmy wręczyć Rodzicom. Byliśmy na ostatniej spowiedzi. Wieczorem TŻ je oprawił i zapakował. Piątek oboje mieliśmy już urlopowy. Zawieźliśmy do restauracji alkohol, winietki i listę usadzenia gości, dogadaliśmy ostatnie szczegóły z kierownikiem sali. Wieczorem ruszyłam na manicure i malowanie paznokci. Sobota zaczęła się bezstresowo, pospaliśmy z TŻ do 9. Po śniadaniu TŻ zawiózł mnie i Mamę na 11 do fryzjerki, u której czesała się już moja świadkowa. Okazało się, że zapomniałam z domu zabrać ozdoby do włosów, ale stwierdziałam że ewentualnie TŻ dowiezie jak będzie mnie odbierał. Po jakimś czasie pojawił się nasz fotograf, zrobił kilka fotek. Godzina mineła, i byłam uczesana. TŻ pojawił się z woalką, i dałam się namówić na wpięcie jej w kokJ W salonie została Mama, a ja wróciłam do domu, gdzie czekała na mnie makijażystka, prawie umalowana świadkowa i Tata z rosołkiemJ Makijaż wyszedł taki jaki chciałam, w trakcie malowania zawitał znowu fotograf. Przyjechała uczesana Mama, i następnie Ona została umalowana. W międzyczasie TŻ zabrał swoje rzeczy i poszedł piętro wyżej, do mieszkania swojej Mamy, gdzie miał się ubierać. Tata ruszył po Babcię do hotelu, a my zostałyśmy we trzy. Zbliżała się godzina 15, więc zaczęłam się ubierać- i tu pojawił się pierwszy stres, ponieważ zanim zdążyłam do końca założyć rajstopy poszło mi oczkoJ ale drugie założyłam już sprawniej. Ubrałam się, przyszli kamerzysta i fotograf, a że są naszymi znajomymi, to obyło się bez stresu, wręcz zrobiło dość wesołoJ Po chwili pojawił się TŻ z bukietem i butonierką- wyszły Moim zdaniem fajnie, pojawiły się Babcie i Rodzice- zaczęliśmy błogosławieństwo. Rodzice bardzo się wzruszyli, ale udało się Mamom nie rozpłakaćJ Około 15.40 ruszyliśmy do Kościoła, tak jak chciałam, na piechotę ( a mamy do niego kilkaset metrów dosłownie). Tam już czekali Rodzina, Znajomi i Przyjaciele. Stanęliśmy przed wejściem, czekając aż wszyscy wejdą do środka i wyjdzie do nas Ksiądz. Zaczęliśmy się trochę denerwować, ale gdy Michał, fotograf powiedział, że ślubu będzie udzielał wikary, nerwy całkiem nam opadły- Ksiądz wyszedł do nas, chwilę porozmawialiśmy, i ruszyliśmy za Nim do ołtarza. Nie rozglądałam się specjalnie, więc nawet nie zobaczyłam dekoracji ławek, ani ile ludzi jestJ. Msza była piękna, taka o jakiej marzyłam, kazanie jeszcze piękniejsze. Cały czas grał i śpiewał zespół naszych znajomych. Przysięgę powiedzieliśmy sobie nawzajem z uśmiechem na ustach, potem obrączki- poczułam, że to najpiękniejszy moment naszego życia. Podpisy złożyliśmy na ołtarzu, Ksiądz jeszcze raz życzył nam wszystkiego najlepszego, i wyszliśmy przed kościół, gdzie zostaliśmy obsypani ryżem i pieniędzmi. Potem życzenia, i ruszyliśmy na salę. Zaczęliśmy tradycyjnie- od powitania chlebem i solą. Potem pierwszy toast i sto lat odśpiewane przez Gości. Obiad, a potem pierwszy taniec- poszło bezstresowo. Po chwili tańców na salę wjechał tort- biały w kropki, przystrojony truskawkamiJ Zabawa potoczyła się dalej. DJ był rewelacyjny- podobał się wszystkim Gościom, nawet zagorzałym zwolennikom zespołu na weseluJ Wieczorem przed restauracją na zielonej trawceJ zrobiliśmy zdjęcia- Mąż (jak to fajnie brzmi) z dziewczynami, ja natomiast z panami (którzy mną dość energicznie podrzucali- i ten element podobał mi się mniej). Zabawa toczyła się dalej, po północy wykupiliśmy nasze buty, rzuciłam bukietem a mąż krawatemJ Ostatni goście wyszli około godziny 5. Jedzenie było pyszne, obsługa bardzo sprawna, wszystko wyszło tak, jak chcieliśmy. W niedzielę byliśmy na mszy, potem zjedliśmy obiad z Rodzicami, i posiedzieliśmy w domu z rodziną- był już pierwszy amatorski film. Poniedziałek był zajęty od rana do wieczora- byliśmy w swoich zakładach pracy z paczkami ciasta, zawieźliśmy zebrane zamiast kwiatów artykuły szkolne do znajomych streetworkerów, a wieczorem zaprosiliśmy na ciasto paru sąsiadów z bloku. W poniedziałek moi Rodzice wrócili do siebie, i zostaliśmy w mieszkaniu sami. Wtorek to zamykanie ostatnich zawodowych spraw mężą i pakowanie, a w środę- Katalonia.
![]() |
#2010 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.