|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#1982 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka a dziękuję, po Świętach dobrze tyle że pewnie z 1kg na plus
Ogólnie atmosfera super, wczoraj imprezka ze znajomymi, więc się wybawiłam trochę a dziś leniuchowanie a jak tam u Ciebie? Pewnie nie chce Ci się wracać do Anglii :/ wiadomo już co z Tż? Jedzie z Tobą czy dojedzie?Koniecznie wstaw zdjęcie na forum, niech dziewczyny zobaczą jaka z Ciebie ślicznotka ![]() Lecę oglądać Twoje zdjęcie ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Zelka śliczne wyglądasz i jaka szczuplutka ![]() Widzisz na Twoich zdjęciach w albumie też jest napisany Twój nick
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
hej gwiazdeczki moje
![]() Przepraszam, że tak mało piszę i obiecuję nadrobić wszystko w najbliższych dniach ale kurde nie mam kiedy nawet do Was napisać przeczytałam wszystko co naskrobałyście i cieszę się że Święta minęły każdej z Was spokojnie i miło Ja miałam również piękne Święta wczoraj byliśmy na imieninach u mojej mamy a później u męża siostry. Było bardzo fajnie dziś byliśmy u teściów a potem u męża kuzyna i też było super Mąż kochany i opiekuńczy Te Święta mogę zaliczyć do jak najbardziej udanych Obżarłam się strasznie przez te 3 dni i mam dość! Dobrze, że już po Świętach jutro planujemy z mężem i dziećmi iść na długi spacer na dworze bardzo ciepło! teraz na termometrze jest 10 stopni na plusie!!!!Jutro postaram się więcej napisać bo teraz synek nie daje mi żyć! Nie spi jeszcze i broi Mąz go uspokaja i próbuje czymś zająć ale on chce do mnie i koniec! uparciuch mały. Śpiący jest i marudzi. Także do jutra miłej nocki
|
#1985 |
|
Zadomowienie
|
Gosia2011, widzę, że jesteś z moich stron, bo ja mieszkam niecałe 30 km od Chełma
|
|
|
|
#1986 |
|
CORELIPS
|
A ja właśnie myślałam sobie nad sylwestrowymi przekąskami i doszłam do wniosku, że najlepsze będą hiszpańskie tapas (co można - do nabijania wykałaczkami długimi) na stole 'dla wszystkich' , taki szwedzki stół
Pokręciłam opis, ale może się domyślacie co mi po główce chodzi.Dziewczyny, powiedzcie mi czy mogę zastosować przez najbliższe dni dietę zerową? (tak nazwałam pochłanianie minimalnej ilości kalorii, około 500/dzień) Muszę do sylwestra zgubić trochę brzuszek... Dziś zaczęłam brzuszki, przysiady - co będę kontynuować oczywiście.. ale to nie wystarczy Od nowego roku obiecuję już sobie zdrowo z rozsądkiem dbać o dietę i plan ćwiczeń. |
|
|
|
#1987 |
|
Raczkowanie
|
witam Was wizażanki;* nazywam się Agnieszka i chodzę do ogólniaka. niedawno postanowilam, ze chce schudnac i zmienie cos w swoim zyciu. przy wzroscie 155 cm waze 59(przez swieta doszly 3kg), wiec same widzicie, ze przydałoby sie zrzucic troche balastu
zaczynam od dzisiejszego dnia, na sniadanie zdrowa owsianeczka. poki co mam przerwe swiateczna do 2 stycznia, ale wiadomo, szkola kiedys przyjdzie, a odchudzanie pozostanie... jak myslicie, co moge przygotowywac sobie do szkoly na drugie sniadanko? lekcje mam do godziny 15, czasem nawet 17... z gory mowie, ze wszelkie salatki odpadaja... wiec jakies jablko, kanapka moga byc? czy powinnam cos jeszcze dorzucic? czekam z niecierpliwościa na Wasze rady i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona pogromczyc tluszczyku
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie po świętach 0,6 kg na plusie, dziś waga pokazała 48,4 kg także nie jest tak źle jak na moje obżarstwo mam nadzieję do sylwestra stracić to co nadrobiłam w święta od dziś wracam do ćwiczeń, bo w święta sobie darowałam no i może jakaś mini dietka Monia cieszę się, że tak fajnie spędziłaś święta i mąż był taki kochany trzymam kciuki i życzę Ci tego, żeby już zawsze tak było ![]() Sylvia ja jestem przeciwnikiem takich diet, moim zdaniem przez takie coś możesz sobie rozregulować metabolizm a po tym paru dniach "głodówki" rzucisz się na jedzenie. Moim zdaniem najlepiej od samego początku wprowadzić dietkę 1000kcal i zdrowo się odżywiać. Możesz jedynie zrobić sobie jeden dzień "oczyszczenia" po świętach jak już tu Eldo_rado radziła i w tym dniu jedz przeważnie produkty białkowe, typu kefiry, jogurty no i może jakieś owoce zobaczysz im prędzej przestawisz się na taką zdrową dietę tym łatwiej i szybciej zaczniesz gubić kg nawet nie wiesz kiedy się obejrzysz a waga zacznie spadać Ale może niech się jeszcze bardziej doświadczone dziewczyny wypowiedzą, bo ja takiej diety (500 kalorii ) nie stosowałam ciągle byłam na zdrowym odżywianiu + ćwiczenia i zawsze byłam zadowolona ze spadku kg i co najważniejsze nie miałam efektu jojo ![]() Agnieszko witaj miło nam, że postanowiłaś dołączyć oczywiście, że Cię przyjmiemy co do posiłków w szkole, to na pewno jakaś kanapka, jak nie masz możliwości sałatek, może jakiś jogurt i owoc?
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
|
#1990 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
o wiele lepszy efekt (bo nie będziesz głodna) da Ci zamienienie większości posiłków na bogatobiałkowe dania/produkty... brzuszek będzie płaski po takiej 3-4dniowej diecie kefirki, twarożki + duuuużo warzyw
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Witam sie z pracy z kawka ale masakra dzisiaj nie moge sie zebrac i mam lenia po tych Świętach![]() Kamikadze1706 ale Ty masz figurke nie wiem z czego sie odchudzac chcesz i wogole Ślicznie wyglądasz![]() zelka9o wysłałam zaproszenie do znajomych tez chce foto zobaczyc![]() Karolina hej razem napewno damy rademonika01011986 super ze miałaś udane Świeta i ze z Męzem wszystko sie dobrze układa ![]() agnlan witaj U mnie nic ciekawego, wczoraj byłam u rodzinki a pozniej z kolezanka sie spotkałam i film oglądałysmy komedie "Grubaski" ale naprawde świetny film No a dzisiaj powrót juz do rzeczywistosci i praca az do piatku![]() Wracam do liczenia kcal i codziennych ćwiczen
|
#1992 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety ale nie chce sie ;// alee jade dopiero 8 stycznia ! a Tż jeszcze nie wiadomo bo 3 stycznia ma egzamin na prawko jeśli zda to jedzie ze Mna bo tu i tak póki co nie pracuje ;/ a jeśli nie zda to bedzie zdawał aż zda dostanie prawko i przyjedżie także wszystko bedzie pewne po 3 stycznia jak mu pójdzie ![]() a zdjecieee nie jest ładne a noooooooooo faktycznie jest ! nawet nie zauważyłam ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
ależ prosze bardzo przyjełam oczywiście już ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
Witamyy |
|||
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ty śliczna jestes
|
|
#1994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana napisz napisz bo sie steskniłyśmy za Tobą ![]() aguniaaaaa no coś Ty nie jestem taka jak napisałaś do takiej mi daleko ale spojrzałam na Twój album i u Ciebie też jest bardzo przyjemnie
Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-27 o 10:16 |
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zupełnie serio napisałam
Dziewczyny napewno tez podzielaja moje zdanie![]()
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
![]() U mnie książkowe obżarstwo Na wagę nie bede wchodzic, nie chce sie załamywac.W czwartek sie zwaze jak unormuje się wszystko i spr ile to na plusie bedzie![]() Widzę, że u Was świeta udane Cieszę się razem z Wami!!U mnie tez było oki Wizyta przyszlych tesciow bez ofiar. Było milo. Poznali się z moimi rodzicami i nawet wspolny jezyk znalezli. Tak ze fajnie![]() Milego dzionka, po kawie juz, biorę się za pracowanie
|
|
|
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
CORELIPS
|
Cytat:
Medzik, ja w zasadzie jeśli zrezygnuję z tak dużej ilości słonecznika i orzechów jaki pochłaniam aktualnie - myślę, że bez problemu wyjdzie 800-1100 kcal AAaaa.... słuchajcie, mam mega-wątpliwość. O co chodzi z tym, że NIBY kawa źle wpływa na kształtowanie płaskiego brzuszka? Wiele artkułów zawiera informację o tym, że trzeba ją ograniczać. Wątpię, że chodzio po prostu o fakt, że zazwyczaj ludzie słodzą ostro i wlewają śmietankę... Ja piję 3 kubki dzienne rozpuszczalnej (bez cukru) z mleczkiem, na oko 7 łyżeczek mleczka. Zweryfikujcie to co napisałam, proszę. Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2011-12-27 o 10:42 |
|
|
|
|
#1999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny wczoraj pialam ze zaczynam diete jednak kolo godziny 14 pochlonelam kilka piernikow, pozniej czekolade wiec dieta poszla w las. Jednak dzisiaj rano weszlam na wage i sie przerazilam! az wstyd mi sie przyznawac ile waze ((( wiec z tym postem rozpoczynam definitywnie diete. Zdrową taką jak wy tutaj propagujecie :P Co do mojego organizmu, sadze ze zwolnil mi sie metabolizm przez pojedyncze dni glodowek w ostatnim czasie, i ta diete zegarową. Jakie sa sposoby na przyspieszenie metabolizmu? Pozdrawiam was kochane! i milego dnia zycze )
|
|
#2000 |
|
amor vincit omnia
|
muffinek Chudizno Ty, jaki wstyd?! nawet tak nie mów
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez dzisiaj ruszam z dietka![]()
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka trzymam kciuki, żeby zdał
A ci do Twojego zdjęcia, to nie wiem dlaczego uważasz inaczej niż my jesteś śliczną kobitką i nie zmienimy zdania ![]() Cieszę się dziewczyny, że wszystkie miło spędziłyśmy święta Przyszła mi przed chwilą bluza dla mojego psa ale super jest cieplutka ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Mufinek na pewno nie jest tak źle jak piszesz a co do przyspieszenia metabolizmy to nie wiem jaki może być dobry sposób, ja od siebie polecam codziennie z rana picie wody z cytryną no i ogólnie w ciągu dnia, mi to dobrze robi na trawienie ![]() Czbasia cieszę się, że spotkanie rodziców i teściów się udało Zelka dziękuję za komentarz przy zdjęciu
|
#2003 |
|
Raczkowanie
|
Kochana dziekuje ale tak to jest jak kiedys wazylo sie mniej
((Medzik dziekuje za rade. Mam nadzieje ze cos pomoze bo ostatnio pije duzo wodu ale efektow nie widze. Do ubikacji chodze hmm przy dobrych wiatrach raz dziennie. A czasami nawet co drugi dzien
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Mufinek ja taką wodę piję codziennie i rano i w ciągu dnia i codziennie chodże do wc a nawet dwa razy dziennie, a kiedyś miałam z tym problemy i raz na 2-3 dni chodziłam
|
#2005 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik dziekuje za miłe słowa ale ja niewiem czemu tak uwarzacie
dodam jeszcze jakies zdjecie gdzie widac mnie cała może sie nie przestraszycie ![]() a co do TŻ to nie dziekuje mam nadzieje ze zda bo podchodzi juz 3 raz ! ;/ Heeeeh skomentowałam bo to zdjecie jest Najlepsze Twoje ! reszta też są fajne ale to Najlepsze i Najbardziej podoba mi sie
|
|
|
|
#2006 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() U mnie na wadze53,1 , dziś na rowerku spaliłam 250 kcal Jak będziecie mi pisały ,że jestem chudzina to będą baty na tyłek ![]() Witam nowe dziewczynki
|
|
|
|
#2007 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka naprawdę? Dziękuję ślicznie
Elduś chyba nasze dziewczynki muszą popracować trochę nad samooceną śliczne i szczupłe a wypisują głupoty
|
#2009 |
|
Raczkowanie
|
Eldo ale ja naprawę nie jestem chudzina!Miałam wczoraj czarne rajtki(to wyszczupla), czarną bluzkę.Jakbym ważyła 40-pare kilo to bym się z Wami zgodziła.Specjalnie sie włąsnie zmierzyłam
talia68(aaa żadnego wcięcia) brzuch(najszersze miejsce)78(aaaaaaaa) biodra 89 Zelka przepraszam ,że dopiero teraz odpisuje, ale widzę ,że meedzik już Ci pomogła.Ja po prostu wrzuciłam fotę a nick sam wyskoczył ![]() A Tobie baty należą się spacjalne -zerknęłam na Twoje nowe zdjęcie i co zobaczyłam-płaski brzuszek , zgrabny , malutki tyłeczek |
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka no to czekam na zdjęcie, bo zaglądam do albumu a tam nie ma
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Kamikadze ja mam w brzuchu tylko 2 cm mniej napisz ile masz w udzie czy coś spadło ?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.

do tego ciągłe wsparcie itd 
jedna drugiej doradzi 
Ogólnie atmosfera super, wczoraj imprezka ze znajomymi, więc się wybawiłam trochę a dziś leniuchowanie 

przeczytałam wszystko co naskrobałyście i cieszę się że Święta minęły każdej z Was spokojnie i miło

...
o wiele lepszy efekt (bo nie będziesz głodna) da Ci zamienienie większości posiłków na bogatobiałkowe dania/produkty... brzuszek będzie płaski po takiej 3-4dniowej diecie