Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-26, 21:27   #1981
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
jedna druga przypilnuje do tego ciągłe wsparcie itd

dokładnie jedna drugiej doradzi i moża by tak wymieniac i wymieniac
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 21:33   #1982
Karolina :-)
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
jedna druga przypilnuje do tego ciągłe wsparcie itd
Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
dokładnie jedna drugiej doradzi i moża by tak wymieniac i wymieniac
I podzieli się pomysłem na coś smacznego, ale dietetycznego
Karolina :-) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 21:40   #1983
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka a dziękuję, po Świętach dobrze tyle że pewnie z 1kg na plus Ogólnie atmosfera super, wczoraj imprezka ze znajomymi, więc się wybawiłam trochę a dziś leniuchowanie a jak tam u Ciebie? Pewnie nie chce Ci się wracać do Anglii :/ wiadomo już co z Tż? Jedzie z Tobą czy dojedzie?
Koniecznie wstaw zdjęcie na forum, niech dziewczyny zobaczą jaka z Ciebie ślicznotka
Lecę oglądać Twoje zdjęcie

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Zelka śliczne wyglądasz i jaka szczuplutka
Widzisz na Twoich zdjęciach w albumie też jest napisany Twój nick
Stary 2011-12-26, 22:13   #1984
monika01011986
Zakorzenienie

hej gwiazdeczki moje
Przepraszam, że tak mało piszę i obiecuję nadrobić wszystko w najbliższych dniach ale kurde nie mam kiedy nawet do Was napisać przeczytałam wszystko co naskrobałyście i cieszę się że Święta minęły każdej z Was spokojnie i miło
Ja miałam również piękne Święta wczoraj byliśmy na imieninach u mojej mamy a później u męża siostry. Było bardzo fajnie dziś byliśmy u teściów a potem u męża kuzyna i też było super Mąż kochany i opiekuńczy mimo, że się trochę napił to był potulny jak baranek Te Święta mogę zaliczyć do jak najbardziej udanych
Obżarłam się strasznie przez te 3 dni i mam dość! Dobrze, że już po Świętach jutro planujemy z mężem i dziećmi iść na długi spacer na dworze bardzo ciepło! teraz na termometrze jest 10 stopni na plusie!!!!
Jutro postaram się więcej napisać bo teraz synek nie daje mi żyć! Nie spi jeszcze i broi Mąz go uspokaja i próbuje czymś zająć ale on chce do mnie i koniec! uparciuch mały. Śpiący jest i marudzi. Także do jutra miłej nocki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 22:31   #1985
Karolina :-)
Zadomowienie

Gosia2011, widzę, że jesteś z moich stron, bo ja mieszkam niecałe 30 km od Chełma
Karolina :-) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 02:06   #1986
sylvia_doll
CORELIPS

Cytat:
Napisane przez Karolina :-) Pokaż wiadomość
I podzieli się pomysłem na coś smacznego, ale dietetycznego
A ja właśnie myślałam sobie nad sylwestrowymi przekąskami i doszłam do wniosku, że najlepsze będą hiszpańskie tapas (co można - do nabijania wykałaczkami długimi) na stole 'dla wszystkich' , taki szwedzki stół Pokręciłam opis, ale może się domyślacie co mi po główce chodzi.

Dziewczyny, powiedzcie mi czy mogę zastosować przez najbliższe dni dietę zerową? (tak nazwałam pochłanianie minimalnej ilości kalorii, około 500/dzień) Muszę do sylwestra zgubić trochę brzuszek... Dziś zaczęłam brzuszki, przysiady - co będę kontynuować oczywiście.. ale to nie wystarczy
Od nowego roku obiecuję już sobie zdrowo z rozsądkiem dbać o dietę i plan ćwiczeń.
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 03:51   #1987
agnlan
Raczkowanie

witam Was wizażanki;* nazywam się Agnieszka i chodzę do ogólniaka. niedawno postanowilam, ze chce schudnac i zmienie cos w swoim zyciu. przy wzroscie 155 cm waze 59(przez swieta doszly 3kg), wiec same widzicie, ze przydałoby sie zrzucic troche balastu zaczynam od dzisiejszego dnia, na sniadanie zdrowa owsianeczka. poki co mam przerwe swiateczna do 2 stycznia, ale wiadomo, szkola kiedys przyjdzie, a odchudzanie pozostanie... jak myslicie, co moge przygotowywac sobie do szkoly na drugie sniadanko? lekcje mam do godziny 15, czasem nawet 17... z gory mowie, ze wszelkie salatki odpadaja... wiec jakies jablko, kanapka moga byc? czy powinnam cos jeszcze dorzucic? czekam z niecierpliwościa na Wasze rady i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona pogromczyc tluszczyku
Stary 2011-12-27, 08:23   #1988
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie po świętach 0,6 kg na plusie, dziś waga pokazała 48,4 kg także nie jest tak źle jak na moje obżarstwo mam nadzieję do sylwestra stracić to co nadrobiłam w święta od dziś wracam do ćwiczeń, bo w święta sobie darowałam no i może jakaś mini dietka

Monia cieszę się, że tak fajnie spędziłaś święta i mąż był taki kochany trzymam kciuki i życzę Ci tego, żeby już zawsze tak było

Sylvia ja jestem przeciwnikiem takich diet, moim zdaniem przez takie coś możesz sobie rozregulować metabolizm a po tym paru dniach "głodówki" rzucisz się na jedzenie. Moim zdaniem najlepiej od samego początku wprowadzić dietkę 1000kcal i zdrowo się odżywiać. Możesz jedynie zrobić sobie jeden dzień "oczyszczenia" po świętach jak już tu Eldo_rado radziła i w tym dniu jedz przeważnie produkty białkowe, typu kefiry, jogurty no i może jakieś owoce zobaczysz im prędzej przestawisz się na taką zdrową dietę tym łatwiej i szybciej zaczniesz gubić kg nawet nie wiesz kiedy się obejrzysz a waga zacznie spadać
Ale może niech się jeszcze bardziej doświadczone dziewczyny wypowiedzą, bo ja takiej diety (500 kalorii ) nie stosowałam ciągle byłam na zdrowym odżywianiu + ćwiczenia i zawsze byłam zadowolona ze spadku kg i co najważniejsze nie miałam efektu jojo

Agnieszko witaj miło nam, że postanowiłaś dołączyć oczywiście, że Cię przyjmiemy co do posiłków w szkole, to na pewno jakaś kanapka, jak nie masz możliwości sałatek, może jakiś jogurt i owoc?
Stary 2011-12-27, 08:29   #1989
kselijka
Raczkowanie

Hej! Uf, dobrze, że już po świętach. Na wadze przybyło 1kg ;/ Kurcze, nie wiem jak będzie z wagą do sylwestra... ale od stycznia zapisuje się na siłownie - chcę chodzić tak 3-4 razy w tygodniu po 90minut. Ruszyłam dziś z dietą zegarowa, trzeba się trochę oczyścić

Chudniemy! ... 6-5-4-3-2-1-0

kselijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 08:35   #1990
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie mi czy mogę zastosować przez najbliższe dni dietę zerową? (tak nazwałam pochłanianie minimalnej ilości kalorii, około 500/dzień) Muszę do sylwestra zgubić trochę brzuszek...
nawet nie próbuj o wiele lepszy efekt (bo nie będziesz głodna) da Ci zamienienie większości posiłków na bogatobiałkowe dania/produkty... brzuszek będzie płaski po takiej 3-4dniowej diecie kefirki, twarożki + duuuużo warzyw
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 08:47   #1991
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Witam sie z pracy z kawka ale masakra dzisiaj nie moge sie zebrac i mam lenia po tych Świętach

Kamikadze1706 ale Ty masz figurke nie wiem z czego sie odchudzac chcesz i wogole Ślicznie wyglądasz

zelka9o wysłałam zaproszenie do znajomych tez chce foto zobaczyc

Karolina hej napewno CI sie uda zrzucic te kg razem napewno damy rade

monika01011986 super ze miałaś udane Świeta i ze z Męzem wszystko sie dobrze układa

agnlan witaj

U mnie nic ciekawego, wczoraj byłam u rodzinki a pozniej z kolezanka sie spotkałam i film oglądałysmy komedie "Grubaski" ale naprawde świetny film
No a dzisiaj powrót juz do rzeczywistosci i praca az do piatku
Wracam do liczenia kcal i codziennych ćwiczen

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-27, 09:10   #1992
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zelka a dziękuję, po Świętach dobrze tyle że pewnie z 1kg na plus Ogólnie atmosfera super, wczoraj imprezka ze znajomymi, więc się wybawiłam trochę a dziś leniuchowanie a jak tam u Ciebie? Pewnie nie chce Ci się wracać do Anglii :/ wiadomo już co z Tż? Jedzie z Tobą czy dojedzie?
Koniecznie wstaw zdjęcie na forum, niech dziewczyny zobaczą jaka z Ciebie ślicznotka
Lecę oglądać Twoje zdjęcie

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Zelka śliczne wyglądasz i jaka szczuplutka
Widzisz na Twoich zdjęciach w albumie też jest napisany Twój nick

niestety ale nie chce sie ;// alee jade dopiero 8 stycznia ! a Tż jeszcze nie wiadomo bo 3 stycznia ma egzamin na prawko jeśli zda to jedzie ze Mna bo tu i tak póki co nie pracuje ;/ a jeśli nie zda to bedzie zdawał aż zda dostanie prawko i przyjedżie także wszystko bedzie pewne po 3 stycznia jak mu pójdzie
a zdjecieee nie jest ładne a noooooooooo faktycznie jest ! nawet nie zauważyłam

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Witam sie z pracy z kawka ale masakra dzisiaj nie moge sie zebrac i mam lenia po tych Świętach

Kamikadze1706 ale Ty masz figurke nie wiem z czego sie odchudzac chcesz i wogole Ślicznie wyglądasz

zelka9o wysłałam zaproszenie do znajomych tez chce foto zobaczyc

Karolina hej napewno CI sie uda zrzucic te kg razem napewno damy rade

monika01011986 super ze miałaś udane Świeta i ze z Męzem wszystko sie dobrze układa

agnlan witaj

U mnie nic ciekawego, wczoraj byłam u rodzinki a pozniej z kolezanka sie spotkałam i film oglądałysmy komedie "Grubaski" ale naprawde świetny film
No a dzisiaj powrót juz do rzeczywistosci i praca az do piatku
Wracam do liczenia kcal i codziennych ćwiczen

ależ prosze bardzo przyjełam oczywiście już

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez agnlan Pokaż wiadomość
witam Was wizażanki;* nazywam się Agnieszka i chodzę do ogólniaka. niedawno postanowilam, ze chce schudnac i zmienie cos w swoim zyciu. przy wzroscie 155 cm waze 59(przez swieta doszly 3kg), wiec same widzicie, ze przydałoby sie zrzucic troche balastu zaczynam od dzisiejszego dnia, na sniadanie zdrowa owsianeczka. poki co mam przerwe swiateczna do 2 stycznia, ale wiadomo, szkola kiedys przyjdzie, a odchudzanie pozostanie... jak myslicie, co moge przygotowywac sobie do szkoly na drugie sniadanko? lekcje mam do godziny 15, czasem nawet 17... z gory mowie, ze wszelkie salatki odpadaja... wiec jakies jablko, kanapka moga byc? czy powinnam cos jeszcze dorzucic? czekam z niecierpliwościa na Wasze rady i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona pogromczyc tluszczyku

Witamyy
Stary 2011-12-27, 09:12   #1993
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
niestety ale nie chce sie ;// alee jade dopiero 8 stycznia ! a Tż jeszcze nie wiadomo bo 3 stycznia ma egzamin na prawko jeśli zda to jedzie ze Mna bo tu i tak póki co nie pracuje ;/ a jeśli nie zda to bedzie zdawał aż zda dostanie prawko i przyjedżie także wszystko bedzie pewne po 3 stycznia jak mu pójdzie
a zdjecieee nie jest ładne a noooooooooo faktycznie jest ! nawet nie zauważyłam

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

ależ prosze bardzo przyjełam oczywiście już

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Witamyy

Ale Ty śliczna jestes figurke tez masz super

Think happy - be happy

M

Stary 2011-12-27, 09:14   #1994
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej gwiazdeczki moje
Przepraszam, że tak mało piszę i obiecuję nadrobić wszystko w najbliższych dniach ale kurde nie mam kiedy nawet do Was napisać przeczytałam wszystko co naskrobałyście i cieszę się że Święta minęły każdej z Was spokojnie i miło
Ja miałam również piękne Święta wczoraj byliśmy na imieninach u mojej mamy a później u męża siostry. Było bardzo fajnie dziś byliśmy u teściów a potem u męża kuzyna i też było super Mąż kochany i opiekuńczy mimo, że się trochę napił to był potulny jak baranek Te Święta mogę zaliczyć do jak najbardziej udanych
Obżarłam się strasznie przez te 3 dni i mam dość! Dobrze, że już po Świętach jutro planujemy z mężem i dziećmi iść na długi spacer na dworze bardzo ciepło! teraz na termometrze jest 10 stopni na plusie!!!!
Jutro postaram się więcej napisać bo teraz synek nie daje mi żyć! Nie spi jeszcze i broi Mąz go uspokaja i próbuje czymś zająć ale on chce do mnie i koniec! uparciuch mały. Śpiący jest i marudzi. Także do jutra miłej nocki

Kochana napisz napisz bo sie steskniłyśmy za Tobą widze że wszystko Pięknie u Ciebie to sie ciesze oby tak było już zawsze

aguniaaaaa no coś Ty nie jestem taka jak napisałaś do takiej mi daleko ale spojrzałam na Twój album i u Ciebie też jest bardzo przyjemnie

Edytowane przez zelka9o
Czas edycji: 2011-12-27 o 09:16
Stary 2011-12-27, 09:17   #1995
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja zupełnie serio napisałam Dziewczyny napewno tez podzielaja moje zdanie

Think happy - be happy

M

Stary 2011-12-27, 09:18   #1996
czbasia
Zakorzenienie

witajcie kochane
U mnie książkowe obżarstwo Na wagę nie bede wchodzic, nie chce sie załamywac.W czwartek sie zwaze jak unormuje się wszystko i spr ile to na plusie bedzie
Widzę, że u Was świeta udane Cieszę się razem z Wami!!
U mnie tez było oki Wizyta przyszlych tesciow bez ofiar. Było milo. Poznali się z moimi rodzicami i nawet wspolny jezyk znalezli. Tak ze fajnie
Milego dzionka, po kawie juz, biorę się za pracowanie
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 09:22   #1997
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja zupełnie serio napisałam Dziewczyny napewno tez podzielaja moje zdanie
eee nie ale dziękuje za tak miłe słowa z Twojej strony chodż nie uwarzam tak i nigdy nie bede uwarzac
Stary 2011-12-27, 09:39   #1998
sylvia_doll
CORELIPS

Cytat:
nawet nie próbuj o wiele lepszy efekt (bo nie będziesz głodna) da Ci zamienienie większości posiłków na bogatobiałkowe dania/produkty... brzuszek będzie płaski po takiej 3-4dniowej diecie kefirki, twarożki + duuuużo warzyw
Hmm... głównie białkowo-owocowa dieta W porządku. Będę zatem zdawała Wam relację za 4 dni czy nieco lepiej u mnie sytuacja

Medzik, ja w zasadzie jeśli zrezygnuję z tak dużej ilości słonecznika i orzechów jaki pochłaniam aktualnie - myślę, że bez problemu wyjdzie 800-1100 kcal raczej Was posłucham!

AAaaa.... słuchajcie, mam mega-wątpliwość. O co chodzi z tym, że NIBY kawa źle wpływa na kształtowanie płaskiego brzuszka? Wiele artkułów zawiera informację o tym, że trzeba ją ograniczać. Wątpię, że chodzio po prostu o fakt, że zazwyczaj ludzie słodzą ostro i wlewają śmietankę... Ja piję 3 kubki dzienne rozpuszczalnej (bez cukru) z mleczkiem, na oko 7 łyżeczek mleczka. Zweryfikujcie to co napisałam, proszę.

Edytowane przez sylvia_doll
Czas edycji: 2011-12-27 o 09:42
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 10:47   #1999
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kselijka Pokaż wiadomość
Hej! Uf, dobrze, że już po świętach. Na wadze przybyło 1kg ;/ Kurcze, nie wiem jak będzie z wagą do sylwestra... ale od stycznia zapisuje się na siłownie - chcę chodzić tak 3-4 razy w tygodniu po 90minut. Ruszyłam dziś z dietą zegarowa, trzeba się trochę oczyścić
kselijka bylam na diecie zegarowej i stanowczo odradzam. Z 2 zgubionych kilogramow w ciagu 3 dni, na wadze przybylo mi 4. Odradzam z calego serca.

Dziewczyny wczoraj pialam ze zaczynam diete jednak kolo godziny 14 pochlonelam kilka piernikow, pozniej czekolade wiec dieta poszla w las. Jednak dzisiaj rano weszlam na wage i sie przerazilam! az wstyd mi sie przyznawac ile waze ((( wiec z tym postem rozpoczynam definitywnie diete. Zdrową taką jak wy tutaj propagujecie :P
Co do mojego organizmu, sadze ze zwolnil mi sie metabolizm przez pojedyncze dni glodowek w ostatnim czasie, i ta diete zegarową. Jakie sa sposoby na przyspieszenie metabolizmu?

Pozdrawiam was kochane! i milego dnia zycze )

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 10:52   #2000
Eldo_rado
amor vincit omnia

muffinek Chudizno Ty, jaki wstyd?! nawet tak nie mów
Stary 2011-12-27, 10:57   #2001
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
kselijka bylam na diecie zegarowej i stanowczo odradzam. Z 2 zgubionych kilogramow w ciagu 3 dni, na wadze przybylo mi 4. Odradzam z calego serca.

Dziewczyny wczoraj pialam ze zaczynam diete jednak kolo godziny 14 pochlonelam kilka piernikow, pozniej czekolade wiec dieta poszla w las. Jednak dzisiaj rano weszlam na wage i sie przerazilam! az wstyd mi sie przyznawac ile waze ((( wiec z tym postem rozpoczynam definitywnie diete. Zdrową taką jak wy tutaj propagujecie :P
Co do mojego organizmu, sadze ze zwolnil mi sie metabolizm przez pojedyncze dni glodowek w ostatnim czasie, i ta diete zegarową. Jakie sa sposoby na przyspieszenie metabolizmu?

Pozdrawiam was kochane! i milego dnia zycze )
To witaj w klubie ja tez dzisiaj ruszam z dietka

Think happy - be happy

M

Stary 2011-12-27, 11:14   #2002
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka trzymam kciuki, żeby zdał
A ci do Twojego zdjęcia, to nie wiem dlaczego uważasz inaczej niż my jesteś śliczną kobitką i nie zmienimy zdania

Cieszę się dziewczyny, że wszystkie miło spędziłyśmy święta

Przyszła mi przed chwilą bluza dla mojego psa ale super jest cieplutka

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Mufinek na pewno nie jest tak źle jak piszesz a co do przyspieszenia metabolizmy to nie wiem jaki może być dobry sposób, ja od siebie polecam codziennie z rana picie wody z cytryną no i ogólnie w ciągu dnia, mi to dobrze robi na trawienie
Czbasia cieszę się, że spotkanie rodziców i teściów się udało
Zelka dziękuję za komentarz przy zdjęciu
Stary 2011-12-27, 11:36   #2003
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
muffinek Chudizno Ty, jaki wstyd?! nawet tak nie mów
Kochana dziekuje ale tak to jest jak kiedys wazylo sie mniej ((

Medzik dziekuje za rade. Mam nadzieje ze cos pomoze bo ostatnio pije duzo wodu ale efektow nie widze. Do ubikacji chodze hmm przy dobrych wiatrach raz dziennie. A czasami nawet co drugi dzien

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-27, 11:56   #2004
meeedzik
Zakorzenienie

Mufinek ja taką wodę piję codziennie i rano i w ciągu dnia i codziennie chodże do wc a nawet dwa razy dziennie, a kiedyś miałam z tym problemy i raz na 2-3 dni chodziłam
Stary 2011-12-27, 11:59   #2005
zelka9o
Zadomowienie

Meedzik dziekuje za miłe słowa ale ja niewiem czemu tak uwarzacie dodam jeszcze jakies zdjecie gdzie widac mnie cała może sie nie przestraszycie
a co do TŻ to nie dziekuje mam nadzieje ze zda bo podchodzi juz 3 raz ! ;/
Heeeeh skomentowałam bo to zdjecie jest Najlepsze Twoje ! reszta też są fajne ale to Najlepsze i Najbardziej podoba mi sie
Stary 2011-12-27, 12:01   #2006
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczynki
U mnie na wadze53,1 , dziś na rowerku spaliłam 250 kcal
Jak będziecie mi pisały ,że jestem chudzina to będą baty na tyłek
Witam nowe dziewczynki
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 12:03   #2007
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Jak będziecie mi pisały ,że jestem chudzina to będą baty na tyłek
ale co... mamy kłamać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-27, 12:13   #2008
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka naprawdę? Dziękuję ślicznie
Elduś chyba nasze dziewczynki muszą popracować trochę nad samooceną śliczne i szczupłe a wypisują głupoty
Stary 2011-12-27, 12:16   #2009
Kamikadze1706
Raczkowanie

Eldo ale ja naprawę nie jestem chudzina!Miałam wczoraj czarne rajtki(to wyszczupla), czarną bluzkę.Jakbym ważyła 40-pare kilo to bym się z Wami zgodziła.Specjalnie sie włąsnie zmierzyłam
talia68(aaa żadnego wcięcia)
brzuch(najszersze miejsce)78(aaaaaaaa)
biodra 89
Zelka przepraszam ,że dopiero teraz odpisuje, ale widzę ,że meedzik już Ci pomogła.Ja po prostu wrzuciłam fotę a nick sam wyskoczył
A Tobie baty należą się spacjalne-zerknęłam na Twoje nowe zdjęcie i co zobaczyłam-płaski brzuszek , zgrabny , malutki tyłeczek
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 12:17   #2010
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka no to czekam na zdjęcie, bo zaglądam do albumu a tam nie ma

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Kamikadze ja mam w brzuchu tylko 2 cm mniej napisz ile masz w udzie czy coś spadło ?

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości