Czarnow³ose;) - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-02-13, 18:41   #1981
diamentowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 499
Dot.: Czarnow³ose;)

Ja scyka³am z tym czarnym fioletem ostatnio ale tak siê zastanawiam czy nie zrobiæ sobie w ten weekend...
diamentowa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-13, 19:28   #1982
Lola20
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 788

Cytat:
Napisane przez coolasana Poka¿ wiadomo¶æ
Do³±czam do Was czarnulki
Dzisiaj zafarbowa³am swoje wi¶niowe w³osy na czekolade z czerni±.
Tak¿e wysz³y czarne;p

Dziwnie siê troszkê czujê, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia.

Jakie kolory pasuj± do czarnych w³osów?

My¶la³am, ¿e czerwona b³yszczyk do ciemnych w³osów to dobry pomys³, ale kiedy tak zrobi³am-okaza³o, ¿e siê ¿e jednak nie;D

Ehh;p
¶licznie A je¶li chodzi o kolorki ubrañ i makija¿u, to wyszytko zalezy od tego jak± masz cerê itp .Zwykle w takim doborze barw pomaga nam okre¶lenie naszego typu kolorystycznego Ja juz widzê, ¿e w niebieskim Ci ¶wietnie Czerwony kolor ubrañ te¿ by³by dobry, podobnie biel i czerñ. Mozesz te¿ spróbowaæ z odcieniami morskiej zieleni. Cytrynowy ¿ólty powinien wygl±dac korzystnie, zw³aszcza je¶li masz do¶æ ¶niad± cerê. Wydaje mi siê, ¿e wygl±da³aby¶ super tez we wszystkich fioletach - od lila, a¿ po ciemniejsz± ¶liwkê. Jesli masz ¶niad± cerê to takze w kolorze ³ososiowym i brzoskwini Co do ust, to nie ka¿demu jednakowo pasuje czerwony kolor szminki/b³yszczyka, ale wbrew pozorom, czerwieñ te¿ ma bardzo wiele odcieni i ró¿e tonacje (ch³odna, ciep³a). Dla ka¿dej kobiety znajdzie siê odpowiedni odcieñ(dopasowany do jej typu urody, cery, odcienia zêbów), w którym bêdzie wygl±dac korzystnie - wybór jest naprawdê du¿y - od wyzywaj±cych "stra¿ackich" czerwieni, przez ciep³e ceglaste, wpadaj±ce w oran¿, subtelne malinowe, burgund, kolor czerwonego wina...je¶li dobrze Ci w ch³odnych kolorach to wybierz czerwien wpadaj±ca w róz.Oczywicie nie ka¿dy czuje siê dobrze w czerwieniach, je¶li Ty nalezysz to takich osób, to postaw na delikatny ró¿, jaki masz na fotce - wygl±da bardzo dobrze W bardzo uniwersalnym bezowym, lekko pudrowym ró¿u te¿ wygl±da³aby¶ korzystnie - to naturalny,nienachalny odcieñ Je¶li przy swoich niebieskich oczkach masz jasn± cerê i lubisz zaszaleæ z kolorem, to smia³o mo¿esz spróbowac malowaæ siê szmink± lub b³yszczykiem w intensywnym, rózowym kolorze fuksji.Je¶li jeste¶ typem urody ciep³ym, dodatkowo mo¿esz wybieraæ odcienie brzoskwiniowe ze z³otym po³yskiem i rózowe z domieszk± brzoskwinki Je¶li Twoja uroda jest ch³odna, to postaw na odcienie ze srebrnym b±dz lekko b³êkitnym po³yskiem, nie z³amane ¿adna ciep³± domieszk± kolorystyczn±.

Diamentowa - je¶li siê zdecydujesz, to daj potem znaæ jak posz³o - wydaje siê, ¿e to bardzo oryginalny odcieñ czerni Trzymam kciuki, ¿eby wysz³o super
Stary 2009-02-13, 22:20   #1983
strippi
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 888
GG do strippi

Cytat:
Napisane przez coolasana Poka¿ wiadomo¶æ
Do³±czam do Was czarnulki
Dzisiaj zafarbowa³am swoje wi¶niowe w³osy na czekolade z czerni±.
Tak¿e wysz³y czarne;p

Dziwnie siê troszkê czujê, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia.

Jakie kolory pasuj± do czarnych w³osów?

My¶la³am, ¿e czerwona b³yszczyk do ciemnych w³osów to dobry pomys³, ale kiedy tak zrobi³am-okaza³o, ¿e siê ¿e jednak nie;D

Ehh;p

wygl±dasz cudownie !!
witaj z nami
Stary 2009-02-14, 10:06   #1984
ilo16na
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 345

JA mam do Was szanownych czarnych Pan pytanie

Mam wlosy farbowane kasztanowe(ogolnie swoj kolor tez braz)
Czy da sie zrobic czarne wlosy na przyklad na miesiac?
Bo slyszalam ze czarny sie nie spiera
Kolezanki (tez brazowe wlosy) zrobily szamponetkami na kilka myc i nie zeszlo.
A ja bym chciala jednak wrocic do brazu(bez rozjasniania u fryzjera bo wiem ze to niszczy)
Mam obecnie 2 czarne pasemka(podoba mi sie) i przy kazdym farbowaniu na braz one nadal sa czarne i sie nie spieraja

• "Dopóki walczysz, jeste¶ zwyciêzc±"

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2009-02-14 o 10:11
ilo16na jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-14, 10:21   #1985
MarTa51115
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 712
GG do MarTa51115 Send a message via Skype™ to MarTa51115

Do³±czam do was dziewczynki.
Farbuje na hebanowy br±z i mam czarny z po³yskiem br±zowego.
Stary 2009-02-14, 10:28   #1986
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Poka¿ wiadomo¶æ
JA mam do Was szanownych czarnych Pan pytanie

Mam wlosy farbowane kasztanowe(ogolnie swoj kolor tez braz)
Czy da sie zrobic czarne wlosy na przyklad na miesiac?
Bo slyszalam ze czarny sie nie spiera
Kolezanki (tez brazowe wlosy) zrobily szamponetkami na kilka myc i nie zeszlo.
A ja bym chciala jednak wrocic do brazu(bez rozjasniania u fryzjera bo wiem ze to niszczy)
Mam obecnie 2 czarne pasemka(podoba mi sie) i przy kazdym farbowaniu na braz one nadal sa czarne i sie nie spieraja
Powiem Ci tak- robi³am kiedy¶ za czasów br±zowych w³osów szamponetk± na 6-8 myæ granatowa czerñ (bo zdaje mi siê tylko takie s± dostêpne) i wyszed³ mi dziwny, nijaki br±z. Zmy³ siê, aczkolwiek z czerni± mia³ niewiele wspólnego. Co do szamponetek 24 mycia- wiele z nich siê naprawdê nie zmywa. U¿ywa³am kiedy¶ szamponetki granatowa czerñ z palette (akurat nie mam zastrze¿eñ co do tej firmy) i trzyma³a mi o wiele d³u¿ej ni¿ np. trwa³a farba z garniera. Wiêc nie radzê ryzykowaæ, czerñ jest super ale tylko gdy jest to przemy¶lana decyzja na raczej d³u¿szy czas. Bo wychodzenie z czerni to tragedia (raz ju¿ to przechodzi³am, a i tak do niej wróci³am i nie zamierzam tego zmieniaæ ).
Stary 2009-02-14, 11:44   #1987
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diamentowa Poka¿ wiadomo¶æ
Powiem Ci tak- robi³am kiedy¶ za czasów br±zowych w³osów szamponetk± na 6-8 myæ granatowa czerñ (bo zdaje mi siê tylko takie s± dostêpne) i wyszed³ mi dziwny, nijaki br±z. Zmy³ siê, aczkolwiek z czerni± mia³ niewiele wspólnego. Co do szamponetek 24 mycia- wiele z nich siê naprawdê nie zmywa. U¿ywa³am kiedy¶ szamponetki granatowa czerñ z palette (akurat nie mam zastrze¿eñ co do tej firmy) i trzyma³a mi o wiele d³u¿ej ni¿ np. trwa³a farba z garniera. Wiêc nie radzê ryzykowaæ, czerñ jest super ale tylko gdy jest to przemy¶lana decyzja na raczej d³u¿szy czas. Bo wychodzenie z czerni to tragedia (raz ju¿ to przechodzi³am, a i tak do niej wróci³am i nie zamierzam tego zmieniaæ ).
Kurcze to nie bardzo mozna farbowac na czern jesli chce sie krotko
Kolezanki porobily szamponetkami Palette(granatowa czern) i juz ponad miesiac sa czarne a czesto myja i juz zaczyna byc widac odrosty i robia od nowa..aczkolwiek chcialyby wrocic do brazu

Stary 2009-02-15, 00:30   #1988
Lola20
Rozeznanie

Dziewczyny, wiecie mo¿e jak to w koñcu jest z t± "hebanow± czerni±" Castinga?
Musze przyznaæ, ¿e zastanawiam siê nad zakupem w niedalekiej przysz³o¶ci tego kolorku, ale troche siê bojê. Wg L'Oreala to "czarna" czerñ bez refleksów z czystym, srebrnym po³yskiem. Na opakowaniu w sumie chyba na tak± wygl±da - ale spotka³am siê z ró¿nymi recenzjami na jej temat - jedni twierdzili,¿e to czerñ wpadaj±ca w ciemny br±z, inni, ¿e to najciemniejsza ; "najczarniejsza" z czerni L'Oreala, jeszcze inni, ¿e to taka "ciep³a" czerñ z czerwonkawymi refleksami(takie co¶ sugeruje równie¿ zdjêcia z gamy kolorystycznej castinga na na http://lorealparis.pl/minisites/casting/ choæ fotka na opakowaniu farby juz nie ma tego efektu). Najbardziej siê bojê w³a¶nie tego ostatniego, bo preferuje czernie granatowe lub czyste, ale nigdy w ¿yciu z ciep³ym refleksem Raz siê na tak± skusi³am(to by³ w³a¶ciwie ciemny br±z, ale wyszed³ jak czarny z czerwon± po¶wiat±) i efekt bardzo mi nie odpowiada³ Widzia³am hebanow± czerñ castinga na zdjêciu jednej Wiza¿anki w w±tku "metamorfoz" i by³am zachwycona, ale jak wiadomo, fotki czasem przek³amuj± nieco rzeczywisty wygl±d koloru. Bardzo bym Was prosi³a o rozwianie w±tpliwo¶ci - zalezy mi na prawdziwej, g³êbokiej czerni (nie ciemnym br±zie) bez ¿adnych ciep³ych akcentów i nie chcia³abym siê naci±æ
Pozdrawiam

Edytowane przez Lola20
Czas edycji: 2009-02-15 o 06:08
Lola20 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-15, 01:15   #1989
P-o-n-y
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 534

uuuu, u mnie po Joannie "aksamitna czern" pokazaly sie brazowe reflesy, po 4. myciu O_o
P-o-n-y jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-15, 12:14   #1990
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 105

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Poka¿ wiadomo¶æ
uuuu, u mnie po Joannie "aksamitna czern" pokazaly sie brazowe reflesy, po 4. myciu O_o

Po 4 myciu szybko ja nie mam takiego problemu a br±zowe refleksy czyli mój naturalny kolor pojawia mi siê dopiero po 24 myciach ale to normalne bo szampon siê wyp³ukuje.
Siuniaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-15, 12:26   #1991
P-o-n-y
Zakorzenienie

no wlasnie, strasznie szybko... co ciekawe, przy szamponetce z joanny tam do 8 myc nie mialam takich przebojow
Stary 2009-02-15, 19:09   #1992
Lola20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Poka¿ wiadomo¶æ
no wlasnie, strasznie szybko... co ciekawe, przy szamponetce z joanny tam do 8 myc nie mialam takich przebojow
No w³a¶nie, dziwna sprawa z tego co wiem, niektóre dziewczyny nawet trochê narzeka³y na ten szampon, ¿e jest zbyt trwa³y i utrzymuje siê za d³ugo Niemam pojêcia czemu w Twoim przypadku by³o inaczej - widocznie wszystko zalezy od w³osów - to, co sprawdza siê u jednych dziewczyn, mo¿e zawodziæ u innych. Ja np znam osoby, którym dobrze s³u¿± farby Palette, a farbuj± nimi od d³u¿szego czasu

A co do tej "hebanowej czerni" Castinga, to chyba jednak sobie odpuszczê - zbyt wiele opinii siê naczyta³am, ¿e to "ciep³a czerñ" z po³yskiem ciemnego br±zu (i na taki te¿ siê wyp³ukuj±ca) - jako¶ nie przekonuje mnie ten efekt, bo chcia³abym naprawdê intensywnej i i g³êbokiej ch³odnej czerni Z koloru jaki da³a mi "Granatowa czerñ" Ferii jestem zadowolona - w sztucznym ¶wietle rzeczywi¶cie widaæ ten niebieskawy po³ysk. Przy odpowiedniej pielêgnacji zyskuj± ³adny blask.Nie wykluczam, ¿e kiedy¶ do niej wróce, ale wcze¶niej jeszcze przetestujê granatow± czerñ z garnier 100% color No i oczywi¶cie wypróbujê szampon Joanny.Nadal poszukujê mojego KWC w¶ród farbek :P

Edytowane przez Lola20
Czas edycji: 2009-02-15 o 22:27
Stary 2009-02-16, 15:25   #1993
viki12
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 72

http://kim--kardashian.blog.onet.pl/
viki12 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-17, 14:37   #1994
diamentowa
Zakorzenienie

Mia³am wkleiæ fotkê po zastosowaniu ciemnego fioletu Garniera, ale to chyba nie ma sensu . Kolor czarny zosta³ ³adnie od¶wie¿ony, ale fioletowego odcienia tam nie ma za grosz .
Stary 2009-02-17, 15:48   #1995
Lola20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez diamentowa Poka¿ wiadomo¶æ
Mia³am wkleiæ fotkê po zastosowaniu ciemnego fioletu Garniera, ale to chyba nie ma sensu . Kolor czarny zosta³ ³adnie od¶wie¿ony, ale fioletowego odcienia tam nie ma za grosz .
Czyli dok³adnie tak jak zazwyczaj u mnie dzieje siê z granatem w granatowych czerniach szkoda, ¿e tak ciê¿ko znale¿æ farbê, która dawa³a by ³adny, oryginalny odcieñ czerni. Wiadomo, ¿e czerñ nie ma tak bogatej gamy odcieni jak blondy czy br±zy i nie daje tylu mo¿liwo¶ci uzyskania ró¿nych efektów, ale mimo, ¿e w teorii istniej± czernie fioletowe czy niebieskie, to w praktyce i tak najczê¶ciej jeste¶my skazane na "czarn±" czerñ

Edytowane przez Lola20
Czas edycji: 2009-02-17 o 17:02
Stary 2009-02-17, 15:50   #1996
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lola20 Poka¿ wiadomo¶æ
Czyli dok³adnie tak jak zazwyczaj u mnie dzieje siê z granatem w granatowych czerniach szkoda, ¿e tak ciê¿ko znale¿æ farbê, która dawa³a by ³adny, oryginalny odcieñ czerni. Wiadomo, ¿e czerñ nie ma tak bogatej gamy odcieni jak blondy czy br±zy i nie daje tylu mo¿liwo¶ci uzyskania ró¿nych efektów, ale mimo, ¿e w teorii istniej± czernie fioletowe czy niebieskie, to w praktyce i tak najczê¶ciej jeste¶my skazane na "czarn±" czerñ
to i tak nic kiedy¶ na³o¿y³am czerwon± czerñ (nie pamiêtam ju¿ jakiej firmy) po czym ca³e w³osy by³y wci±¿ czarn± czerni±, a odrosty czerwon± ale czerwieni± ;D. To by³o co¶, w podskokach bieg³am do Rossmanna po jak±kolwiek czerñ awaryjn± .
Stary 2009-02-17, 17:07   #1997
Lola20
Rozeznanie

no nie¼le - mi jeszcze nigdy nie wysz³a a¿ tak drastyczna ró¿nica miêdzy odrostami, a reszt± w³osów

A próbowa³a¶ ju¿ mo¿e ciemnego fioletu z Brillance Schwarzkopfa? To kolor, który te¿ znajduje siê w linii czerni tej marki Albo np.ultrafioletowej czerni z L'Oreal Recital preference?
Mnie kusi "granatowa czerñ" z Recitala, ale trochê mnie przera¿a, bo na pude³ku wygl±da jak fiolet, a mnie niestety taki odcieñ nie bardzo pasuje
Stary 2009-02-17, 20:37   #1998
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:

A próbowa³a¶ ju¿ mo¿e ciemnego fioletu z Brillance Schwarzkopfa? To kolor, który te¿ znajduje siê w linii czerni tej marki Albo np.ultrafioletowej czerni z L'Oreal Recital preference?
Muszê siê rozejrzeæ za tym ciemnym fioletem, a je¶li ju¿ mowa o Brillance to od kilku miesiêcy "kr±¿ê" w ko³o kruczej czerni. Wiem, ¿e pewnie wychodzi jak ka¿da inna ale to zdjêcie na pude³ku... jest tak boskie, ten kolor jest dla mnie osza³amiaj±cy. Z tym, ¿e nie wiem jak zim±, przy bladej cerze wygl±da³abym w takiej granatowej czerni, obawiam siê ¿e sztucznie.

Cytat:
Mnie kusi "granatowa czerñ" z Recitala, ale trochê mnie przera¿a, bo na pude³ku wygl±da jak fiolet, a mnie niestety taki odcieñ nie bardzo pasuje
Faktycznie, bardziej jak fiolet. Granatowa jest ³adna z Ferii.
Stary 2009-02-17, 20:43   #1999
1985SiWA
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 205

Dla mnie Joanna Aksamitna Czern jest najlepsza natomiast czern z garniera jak chelm wygl±da na wlosach.
Stary 2009-02-18, 09:26   #2000
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez MarTa51115 Poka¿ wiadomo¶æ
no witaj czarnulko

kurde a ja dalej sie zastanawiam

uwielbiam granatowa czern na wlosach
Stary 2009-02-18, 09:50   #2001
Klarissa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 431
Smile Dot.: Czarnow³ose;)

Przez ponad 8 lat by³am ja¶niuteñk± blondynk±, od 2003 roku jestem ciemnow³osa z jedn± przerw± o czym poni¿ej.
Obecnie te¿ jestem "czarnow³osa" chocia¿ na w³osy k³adê farbê z pallety "ciemny br±z", ale po prostu wychodz± niemal czarne.

Na pytanie czy da siê taki kolor zrobiæ na chwilê (by³o powy¿ej takie pytanie) - da siê, ale to masakra. Ja parê lat temu z ciemnego br±zu (jak pisa³am w moim przypadku s± czarne) robi³am jasny, s³omkowy blond, zajê³o to ponad miesi±c czasu (miêdzy innymi w trakcie chodzenie z pomarañczowymi w³osami, bo tak mi siê odbarwia³y), zmasakrowa³o moje w³osy zupe³nie a i tak potem po 2-3 miesi±cach wróci³am do ciemnych i takie mam do tej pory.
Stary 2009-02-18, 10:19   #2002
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

hihi nie ma to jak ciemny
Stary 2009-02-18, 23:15   #2003
Agula 88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 878

dziewczyny czy wiecie jak± farba (ciemny br±z) jakiej firmy wychodz± prawie czarne z poblaskiem br±zu poniewa¿ raz mi wysz³y odrosty ¶rednio br±zowe a raz br±zowe -prawie ciemny br±z.chce byæ brunetka ale dosz³am do wniosku ¿e odmiana by siê przyda³a

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-02-18 o 23:17
Agula 88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-18, 23:26   #2004
P-o-n-y
Zakorzenienie

ze tak powiem, hyhy, joanna mi sie juz chamsko spiera... jutro ide po trwala farbe ;] i farbuje wlosy
Stary 2009-02-18, 23:36   #2005
Lola20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez strippi Poka¿ wiadomo¶æ
no witaj czarnulko

kurde a ja dalej sie zastanawiam

uwielbiam granatowa czern na wlosach
Ja mam tak samo Bardzo mi sie podoba efekt jaki uzyska³a P-o-n-y szamponem Joanny - jest ¶liczny, g³êboki a zarazem bardzo naturalny Ale ja jednak uwielbiam mieæ na w³osach choæby delikatny po³ysk granatu no i tak± naprawdê baaardzo ciemn± czerñ - nawet je¶li nie wygl±da ani trochê naturalnie :P Ca³y czas siê zastanawiam, my¶lê o granatowej czerni z Garnier 100% color, bo to jedna z kilku drogeryjnych farb w tym kolorze, jakiej jeszcze nie wypróbowa³am Rozwa¿am te¿ powrót do "kruczej czerni" Brillance albo ponowne farbowanie Feri± (kolorek da³a bardzo ³adny, mimo kilku innych rzeczy, które w jej przypadku siê u mnie nie sprawdzi³y, jestem zadowolona z efektu kolorystycznego ) G³êboka b³ekitna czerñ z garnier Nutrisse te¿ mi siê podoba³a, g³ównie ze wzglêdu na delikatno¶æ dla w³osów No, ewentualnie Casting, bo uwielbiam dodawan± do niego od¿ywkê, ale sam kolor i ca³a reszta szczerze mówi±c mnie nie zachwyca ju¿ sama nie wiem

P-o-n-y - a jak± farbkê teraz zamierzasz kupiæ? :P
Stary 2009-02-19, 00:00   #2006
P-o-n-y
Zakorzenienie

nie mam okreslonego planu dzialania :P pewnie wybiore cos juz w sklepie
Stary 2009-02-19, 08:21   #2007
ilo16na
Zakorzenienie

Klarissa dzieki ze odpowiedz

A mam taki pomysl-co myslicie.
Kupilam farbe ciemny braz Londy (na opakowaniu sliczny ciemny..zobaczymy co wyjdzie bo po Welli "gorzka czekolada" wyszedl ciemny kasztan.
Ale do rzeczy.
A jakby mi fryzjerka zmieszala ta farbe z odrobina czerni?
Moze by czarne nie wyszly a z czarnym polyskiem na przyklad co?
Mysle konkretnie o odrobinie granatowej czerni.
Ciekawa co by wyszlo z mieszania farby ciemny braz z odrobina czerni na glowie?

Stary 2009-02-19, 09:37   #2008
iza251
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 624

Cytat:
Napisane przez MarTa51115 Poka¿ wiadomo¶æ
A z jakiej firmy ten HEBANOWY BR¡Z bardzo mnie to zaciekawi³o
Stary 2009-02-19, 10:47   #2009
isKraMc
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 242

Cytat:
Napisane przez iza251 Poka¿ wiadomo¶æ
A z jakiej firmy ten HEBANOWY BR¡Z bardzo mnie to zaciekawi³o
mnie tez :P

***!!!MOja MetaMorfoza!!!***
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=292268
isKraMc jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-19, 10:50   #2010
iza251
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 624

Cytat:
Napisane przez isKraMc Poka¿ wiadomo¶æ
mnie tez :P
Mo¿e to:
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg hebanowy br±z.jpg (14,8 KB, 49 za³adowañ)

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-11-28 18:27:49

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.