|
|
#1981 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Cytat:
W każdym razie na pewno da się coś zrobić ! |
|
|
|
|
#1982 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Mnie też się róża bardzo podoba
|
|
#1984 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Raczkowanie
|
Za 20 lat też będzie do Ciebie przemawiać?
Nikt Ci nie zabroni, ale ja bym się nie zgodziła na taką tandetę, nawet gdyby mi dopłacili.
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Kminimy z Karolem kompozycję z sercem
|
#1987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlaczego od razu tandetę? Bo to, że dużo osób taki ma to znaczy ze jest słaby? Nie chce dużego tatuażu, chce prosty i przemawiający "dosłownie" |
|
|
|
|
#1988 |
|
Raczkowanie
|
Wg mnie jest słaby, niezależnie od tysięcy osób, które mają go na skórze. A dołączając te tysiące, to wychodzi naprawdę jakaś porażka.
![]() Ale rób, co chcesz. Zakładam, że jesteś dorosła. Twój wybór. Na tym polega życie, że podejmujemy decyzje i niekoniecznie należy się opierać na opiniach anonimowych ludzi w necie (wręcz przeciwnie). Należy mieć własny rozum, a potem żyć z konsekwencjami własnych wyborów. W każdej dziedzinie.
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy ma taki tatuaż i tatuatora na jakiego zasługuje
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
Już mam konkretny termin na moją różę do Karola
nie mogę się doczekać![]() Czy któraś z was robiła coś u tej dziewczyny? https://www.facebook.com/KarolaTattoo koleżanka pytałam się mnie o opinie tego studia. Edytowane przez gazelaa Czas edycji: 2014-03-17 o 12:12 |
|
|
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
Miss, widzę inspirację Beksińskim czy mi się tylko wydaje?;>
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
tak-czuć beksę -a strasznie lubie takie klimaty więc idealnie się zgrało
|
#1993 |
|
Raczkowanie
|
dobrze rozumiem
sama mam umówioną sesję i będę robić coś związanego z nim
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam sesję u Domana 3 kwietnia
Zaczynam rękę woohoo
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie. Jeżeli sesja kosztuje 800 zł, a ja mam coś na całą jedną sesję, ale chcę zrobić jeszcze coś mniejszego, to zapłacę wciąż to 800zł czy muszę wziąć więcej? Piszę tutaj, bo nie odpisują mi w studio..
|
|
|
|
#1996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zdecydowałam się jednak nie poprawiać tatuażu, teraz i tak nawet jak ktoś widzi tę rzymską datę, to rzadko ją czyta ze zrozumieniem, bo bardziej zwraca uwagę napis po arabsku powyżej
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dwa lata temu chciałam zrobić tatuaż, ale stwierdziłam, że poczekam do 18 i jeżeli nadal będę go chciała to zrobię i wreszcie przekroczyłam magiczną 18 |
|
|
|
#1998 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
Przekopałam się przez cały wątek i niektóre Wasze tatuaże naprawdę powalają ![]() Ja właśnie planuję zrobić swój pierwszy tatuaż, ma to być anioł stojący lub klęczący (mniej więcej taki jak w załącznikach). Chciałam go zrobić na dole pleców z prawej strony, ale spotkałam się z opiniami, że takie tatuaże lepiej robić na środku i już sama nie wiem. Co wy o tym myślicie? Mam jeszcze pytanie kogo mogłybyście polecić do wykonania takiego tatuażu w Krakowie, albo na Śląsku (Rybnik, Katowice)? Przeglądałam tatuaże wykonywanie w Kulcie w Krakowie, ale jakoś taki typ tatuażu nie pasuje mi do żadnego z tatuażystów (a może się mylę :?). Mimo, że dużo czytam na ten temat to nie jestem jeszcze na tyle zorientowana i niestety zawsze pojawiają się jakieś wątpliwości.
|
|
|
|
#1999 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Obserwuję ten wątek od dłuższego czasu i przygotowuję się do zrobienia pierwszego tatuażu. Chciałam poruszyc kwestię, która chyba się tutaj nie pojawiła - jak wygląda robienie tatuażu na konwencie? Wiem, że trzeba wcześniej umówic się z tatuażystą. Ale co z projektem, ceną itp.? Orientujecie się? |
|
|
|
#2000 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, za trzy tygodnie robię tatuaż, dość spory. Na klacie
![]() Co z aktywnością fizyczną? Podejrzewam, że treningi siłowe odpadają, a co z np. bieganiem?
|
#2001 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeśli to spory tatuaż to przez pierwsze dni będziesz obolała, więc i tak nie będziesz w stanie biegać. Poza tym jeśli jesteś kobietą (bo nie wiem) i tatuaż jest w miescu gdzie nosi się stanik, to zapomnij. Poza tym nie wyobrażam sobie biegania z tatuażem po folią, a bez folii - ocierające się ubranie + pot, to można zapomnieć o ładnym zagojeniu się tatuażu. |
|
|
|
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
moja kolejna sesja juz wygojona
![]() na nastepna musze czekac niestety az do lipca, buu . tak bardzo chcialabym juz skonczyc!
|
|
|
|
#2003 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W Rybniku poleciłabym Ci Karola z Ink-Ognito. Może kogoś z Rock n'Roll ale tam ekipa jest ''płynna" i ja sie nie orientuje jest w Katowicach. Ewentualnie Marcin z Aliena z Dąbrowy Górniczej Z Krakowa nie wiem - może Agrypa z 9th circle? ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2004 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Raczkowanie
|
zaczelam tez w lipcu w zeszlym roku. opalac sie nie lubie wiec to nie problem. przez miesiac nie plywam rowniez, mozna przezyc
tatuaz smaruje filtrem dla niemowlat ,ale i tak robie to cale lato , nie wazne czy nowa czesc czy stara. na wakacje lece w polowie wrzesnia wiec w sam raz
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
A w kwietniu w Lublinie ma być pierwszy lubelski konwent, może to kogoś zainteresuje. 27 kwietnia zdaje się, mają wydarzenie na fb założone
|
#2007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będzie to spory tatuaż, myślę, że stanik sportowy może przeszkadzać. Na pewno przez parę dni po zrobieniu dam sobie na wstrzymanie z aktywnością. Ale może po jakimś tygodniu spróbować z bieganiem? Oczywiście z folią. Bo pewnie o ćwiczeniach z ciężarami można zapomnieć... Tylko na jaki czas?
|
|
#2008 |
|
Raczkowanie
|
hej, odesłano mnie tutaj do Was
Waszym zdaniem, który salon w Łodzi jest najlepszy? Byłam zdecydowana na Olę z Od Świtu Do Zmierzchu. Chcę wytatuować sobie kotwicę przeplecioną różami. Bardzo się zastanawiam kogo wybrać, bo ostatnio widziałam prace studia Kamea Tattoo https://www.facebook.com/kamea.art/photos_streami też są nawet ok. Mam spory dylemat. Doradźcie coś. tylko Łódź.
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w Łodzi tatuowałam się u Jarka w Sigilu, doradzono mi ten salon, także tutaj, na forum.
Jestem zadowolona, z tym, że nie mam żadnego porównania, bo to był mój pierwszy i jak dotąd jedyny tatuaż. Może wypowie się jeszcze ktoś z większym doświadczeniem.
|
#2010 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
co do ceny to też ustalana jest ona wcześniej, może być wyższa niż w studio (to już zależy od danego tatuatora), bo tatuator płaci za boks na konwencie.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

nie mogę się doczekać