Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-19, 19:48   #1981
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Hej

u mnie też zimno, do tego mam katar. Z tego względu, a także ze względu na bole brzucha od czasu do czasu zdecydowałam się dziś na L4. Z żalem serca, ale dzisiejsza data dała mi do myślenia, że nic poza zdrowiem się nie liczy
dokładnie rok temu #
Na szczęście z maluszkiem wszystko ok, ma piękny kręgosłup, zachwyciłam się na usg Widziałam też jak trzyma rączki przy buźce i podkurcza śmiesznie nóżki.

Także od jutra będę tu częściej

Rosi
bardzo proszę wpisz mnie na listę zafasolkowanych na pierwszej stronie ( tp 02.03.2014 syn Jaś)
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 21:15   #1982
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Marta super te szkolenia. Ja niedługo idę na terapię ręki no i mam nadzieję moją logopedię. Teraz w weekend miałam rozmowę kwalifikacyjną. Dostałam się (wymowa i zgryz prawidłowe) - fajna rozmowa była, nawet przy lustrze miałam jakieś ćwiczenia robić. Teraz kwestia ile jest chętnych osób. Czy otworzą kierunek. Niestety w dziekanacie milczą i mówią, ze rekrutacja trwa do 30 września i pary z ust nie puszczą. Fajnie, ze Pat będzie miał zajęcia z logopedii.
Gucia
Kitosiu powodzenia na grzybkach. Moi rodzice byli i jutro idę na duszone
Kliwia masz prostownicę? Do mnie dziś przyszła
Baja super, że Jaś łądnie rośnie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 21:16   #1983
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Hej

u mnie też zimno, do tego mam katar. Z tego względu, a także ze względu na bole brzucha od czasu do czasu zdecydowałam się dziś na L4. Z żalem serca, ale dzisiejsza data dała mi do myślenia, że nic poza zdrowiem się nie liczy
dokładnie rok temu #
Na szczęście z maluszkiem wszystko ok, ma piękny kręgosłup, zachwyciłam się na usg Widziałam też jak trzyma rączki przy buźce i podkurcza śmiesznie nóżki.

Rosi
bardzo proszę wpisz mnie na listę zafasolkowanych na pierwszej stronie ( tp 02.03.2014 syn Jaś)
Basieńko jejuś właśnie spojrzałam na suwaczek, że to zaraz połowa ciąży będzie, nie wiem kiedy to zleciało brzuszek się uwypukla? może jakieś zdjęcie?

Dobrze zrobiłaś z tym l4
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 22:12   #1984
martucha84
Zakorzenienie

dzięki za cieple slowa

Baja dobrze zrobilas odpoczywaj!

Magda gdzie idziesz na terapie ręki. Ile godzin kto prowadzi. To jakiś warsztat szkolenie czy kurs kwalifikacyjny ? Opowiadaj jako ter. reki moze cos ci doradze. Ja w grudniu mam 2 stopien juz teraz pod kątem upośledzen.
Stary 2013-09-19, 22:21   #1985
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta niestety tylko warsztaty -"Terapia ręki w pracy z uczniem ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi" 8 godzin/warsztaty
Beata Rola i rehabilitantka ze
szkoły specjlanej

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 23:44   #1986
agus87
Zakorzenienie

tak piszecie o tych tortach
niby to nic trudnego bo nawet w razie wu mozna kupic biszkopt i po prostu poprzekładać go, ale ja się boję sama zrobic tort jak nie wiem
za 2 tygodnie czeka mnie impreza - urodziny, imieniny męża i odebranie dyplomu z mgr
tak więc moglabym zaswiecic swoim tortem, ale jak mi nie wyjdzie to bede pluc sobie w brode
a torty drogie bo na 20 osob - tak, najblizsza rodzina, 80 zł
dostalam od sasiada siate orzechow wloskich i moze jakis orzechowy placek upieke...
na pewno tarte jablkowa...tego orzechowego i no albo zamowie tort, albo zrobie

lozeczko jutro zamawiamy
Stary 2013-09-20, 04:20   #1987
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej!

Gucia - tak Domino już spi u siebie w pokoju Od dłuższego czasu przesypia cale noce także nie było zadnegoproblemu Gorzej z matka

baja - super ze wizyta udana!

martucha - brawa dla Pata!

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 07:48   #1988
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to juz wszytsko rozumiem
a wizyta u kosmetyczki - miodzio

ja tez mam szkolenie - w piatek od 16 do 20 a w sobote od 8.30 do 15.30 cudownie! jeszcze mega mega aktywne bo z muzyki B. Strauss (takie fajne zabawy muzyczne dla dzieci )

i juz mnie dyr zapisala na kolejne szkolenie w listopadzie z Dziamskiej - z kolei to jest muzyka i ruch w dzialaniach plastycznych bylam juz na czesci wiosennej i jesiennej teraz ide na zimowa i jestem zadowolona szczegolnie ze oba (teraz to w weekend i to listopadowe) mi oplacila

a w grudniu łorsoł
zazdraszczam B.Strauss, lubie te metodę. A Dziamska też super. Oby więcej takich fajnych kursów

Cytat:
- dzień dobry nazywam sie ....... jestem mama tego o to patryka miała go pani dziś u siebie na diagnozie i co tam nie hula? (powiedziałam wchodząc do przedszkolnego logopedy)
- (pani patrzy patrzy w papiery i orzeka) dzie dobry no wie pani zasób słów super, myślenie fantastyczne.. tylko nie pionizuje języka i ma obniżone napięcie to przez to się ślini i wypycha język miedzy zęby. muszę jeszcze sprawdzić czy język nie jest przyrośnięty ale to na diagnozie szczegółowej bo chce go zabrać na terapie. ale proszę sie nie martwić jak na 4 latka to zasób słów kojarzenie i myślenie fantastyczne! rozwiązał test dla pięciolatka w połowie bo czterolatka tak śmignął że hej
- no super ale on ma 3 lata. dopiero skończył w sierpniu.
- TAAAAAK????? wow!!! a mi pani salowa powiedziała że 4 ale jestem teraz w szoku

i potem sobie jeszcze pogadałyśmy mega fajna pani
i takim o to cudem będziemy mieli zajęcia logo w przedszkolu - 15 minut albo pol godziny w tygodniu plus poradnia
super, że Pat tak dobrze się rozwija, a terapia dodatkowo mu pomoże

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
W szkole dzisiaj masakra ale o tym w klubie napiszę.

Madzialenka, martucha, zabcia

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Basieńko jejuś właśnie spojrzałam na suwaczek, że to zaraz połowa ciąży będzie, nie wiem kiedy to zleciało brzuszek się uwypukla? może jakieś zdjęcie?

Dobrze zrobiłaś z tym l4
brzuszek już jest, w zeszłym tyg robiłam zdjęcie, zmniejsze i wrzuce. Zbliżam się do połowy i sama uwierzyć w to nie mogę kiedy to zleciało

Oto i foto brzuszka w 16tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 16tc.jpg (40,0 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2013-09-20 o 07:51
Stary 2013-09-20, 08:07   #1989
Gucia0987
Zakorzenienie

Baja kobieto, 7:40 a Ty już nie śpisz? Wolne masz!

Cieszę sie, że zdecydowałaś się na L4. Jeśli uznałaś że taka jest potrzeba - to bardzo mądra decyzja. Super, że Jaś ma piękny kręgosłup!
(tak zauważyłam, że wszystkie mamy się zachwycają nad tymi małymi kręgosłupami, a ja tak myślę, że każda mama musi go zobaczyć, żeby pomyśleć o kręgosłupie moralnym i o tym jak go stworzyć u tej małej istatki )

Toż to kawał brzucha jest!!!

Iwka no widzisz, a ja jeszcze nigdzie nie znalazłam... muszę się uważniej rozglądać
No w sumie z tym krzesłem to nie głupi pomysł. Gdyby nie szafka na buty, którą ostatnio sobie sprawiłam to bym o tym poważnie myślała

Marta brawa dla Patryka! Trzylatek rozwiązujący test dla pięciolatka - no no no!!! Duma!!!
Fajnie, że będzie miał dodatkowe zajęcia.
A on nadal ma problem ze ślinieniem? Myślałam, że udało się to zniwelować.

Aguś ja w ogóle nie piekę, więc dla mnie tort to też czarna magia.
Ale się Wam impreza szykuje! Ty się pochwal menu, jak już będziesz miała ustalone

Żabcia no to super! Tak myślałam, że on już u siebie. Super, bo wykorzystuje swój pokój! A matka dorosła jest, da se radę!

Kliwia jak tapeta? Wisi??

Kitosa super, że dentysta już za Tobą!

Witajcie,

Dzień dobry piątek! choć ja dzisiaj mam dzień smarka i płaczka. Rozbita psychicznie jestem zupełnie. ogarnąć się jakoś nie mogę.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 08:24   #1990
india83
Zakorzenienie

Cytat:
to juz wszytsko rozumiem
a wizyta u kosmetyczki - miodzio

ja tez mam szkolenie - w piatek od 16 do 20 a w sobote od 8.30 do 15.30 cudownie! jeszcze mega mega aktywne bo z muzyki B. Strauss (takie fajne zabawy muzyczne dla dzieci )

i juz mnie dyr zapisala na kolejne szkolenie w listopadzie z Dziamskiej - z kolei to jest muzyka i ruch w dzialaniach plastycznych bylam juz na czesci wiosennej i jesiennej teraz ide na zimowa i jestem zadowolona szczegolnie ze oba (teraz to w weekend i to listopadowe) mi oplacila

a w grudniu łorsoł
oo tak lubię chodzić do kosmetyczki, ale szkoda, że zabiegi są tak drogie.
Ja teraz postanowiłam sobie zrobić serię mikrodermabrazji, to zabieg, który najlepiej sluży mojej skórze.

Ale się naszkolisz
ja delikatnie tylko weekendowo z mediacji w szkole

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
India spotkanie się nie odbyło. Przyjaciółka nie zdążyła wrócić do Krk. No nic, innym razem.

Fajnie, że poćwiczeniach ok! Zazdroszczę kosmetyczki!
Ja właśnie sobie uświadmiłam, że nie chodzę do kosmetyczki. To znaczy czasami na regulacje brwi, ale nawet bym nie wiedziała na jakie zabiegi się zdecydować co i jak
Ja jestem umówiona ze znajomymi na dziś, mam nadzieję, że wypali- choć pogoda nie zachęca. A chcieliśmy iść na SkyWay festiwal światła

Guciu mozna się wybrać do salonu nie znając się na zabiegach, kosmetyczka sama odpowiedni dobierze. Poza tym jeśli nawet masz piękną cerę to myślę, że każdej przyda się raz na jakiś czas jakaś bomba witaminowa Ja niestety mam brzydką cerę z zaskórnikami i zmarszczkami, coraz bardziej zwiotczałą

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jestem miestrz polozylam tapete na sciance
ale klej mam jakis dziadowski. pani mie psrezdala jakis no name, i sie tapeta nie trzyma tego
klask i:
Ja w październiku też zaczynam nowe działania w domu

Cytat:
U mnie w domu też jeszcze nie grzeją. Na razie napisali informacje, że przymierzają się do tego i w związku z tym trzeba coś tam posprawdzać.

A w pracy nawet w lecie używałam farelki, a początkiem tygodnia zarządziłam włączenie ogrzewania. Teraz mam i ogrzewanie i farelkę. i herbatę oczywiście .
:
W pracy też nie grzeją, ale da się wytrzymać, ja dodatkowo ciągle się wietrze i kto wchodzi do pokoju to ucieka bo mu zimno
W domu też jeszcze nie grzeję, ale jest na razie ciepło obecnie panuje 21 stopni, ale podejrzewam, że jeszcze około tygodnia i będę musiała odpalić piecyk

Cytat:
- dzień dobry nazywam sie ....... jestem mama tego o to patryka miała go pani dziś u siebie na diagnozie i co tam nie hula? (powiedziałam wchodząc do przedszkolnego logopedy)
- (pani patrzy patrzy w papiery i orzeka) dzie dobry no wie pani zasób słów super, myślenie fantastyczne.. tylko nie pionizuje języka i ma obniżone napięcie to przez to się ślini i wypycha język miedzy zęby. muszę jeszcze sprawdzić czy język nie jest przyrośnięty ale to na diagnozie szczegółowej bo chce go zabrać na terapie. ale proszę sie nie martwić jak na 4 latka to zasób słów kojarzenie i myślenie fantastyczne! rozwiązał test dla pięciolatka w połowie bo czterolatka tak śmignął że hej
- no super ale on ma 3 lata. dopiero skończył w sierpniu.
- TAAAAAK????? wow!!! a mi pani salowa powiedziała że 4 ale jestem teraz w szoku

i potem sobie jeszcze pogadałyśmy mega fajna pani
i takim o to cudem będziemy mieli zajęcia logo w przedszkolu - 15 minut albo pol godziny w tygodniu plus poradnia
Pat zdolniacha za rodzicami

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
India dzięki za kciuki kochana. Jak mięśnie po wfie?

I prawidłowo

Melduję, że dzięki romantyczności męża ząbek został pozbyty próchnicy Może ze 20 minut nawet i nie siedziałam i 100 zł nie naszeNo, ale jak się nie chce być szczerbatym to niestety Jutro urlopuję Teoretycznie po to, żeby się kurować, ale coś mam ochotę jechać na grzybki W tamtym roku ani my ani rodzice nie zbierali, więc w tym trzeba.
Mięśnie spoko, najgorzej z barkami. Niestety po tylu wykręceniach i sprowadzania do parteru mają prawo być nadwyręzone no i kolana w sińcach, niestety tym razem przypadł mi fragment sali bez materacy

No i barwo, że byłaś dzielnym pacjentem.
Ja w październiku idę do kontroli

Cytat:
Hej

dokładnie rok temu #

Rosi
Baju zdrówko najważniejsze, no i Jaś musi dalej takładnie się rozwijać

A ja mam dziś wolne
Stary 2013-09-20, 08:24   #1991
kolanka
Zadomowienie

Baja - ja w podobnej sytuacji byłam . Przeziębiłam sie i od lekarz rodzinnego miałam zwolnienie, a gin mnie juz potem cały czas trzymał na zwolnieniu. Urodziłam w marcu więc tp. mialam podobny. A zauważysz juz niedługo, że bolący brzuch wiąze sie z szybko przybierajacym na wadze dzidziusiem. Mnie przez całą ciaze bolał brzuch i czulam takie rozpieranie mięśni.

kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 08:33   #1992
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 08:35   #1993
india83
Zakorzenienie

hej
Stary 2013-09-20, 08:42   #1994
kliwia
Zakorzenienie

tapeta wisis!! :

india a tY co bedziesz robic jeszcze??
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 08:51   #1995
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 08:56   #1996
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Baja kobieto, 7:40 a Ty już nie śpisz? Wolne masz!

Cieszę sie, że zdecydowałaś się na L4. Jeśli uznałaś że taka jest potrzeba - to bardzo mądra decyzja. Super, że Jaś ma piękny kręgosłup!
(tak zauważyłam, że wszystkie mamy się zachwycają nad tymi małymi kręgosłupami, a ja tak myślę, że każda mama musi go zobaczyć, żeby pomyśleć o kręgosłupie moralnym i o tym jak go stworzyć u tej małej istatki )

Toż to kawał brzucha jest!!!

Witajcie,

Dzień dobry piątek! choć ja dzisiaj mam dzień smarka i płaczka. Rozbita psychicznie jestem zupełnie. ogarnąć się jakoś nie mogę.
Ja nie spie juz od 7, przyzwyczajenie robi swoje, ale oduczę się Guciu bo to niezwykle interesujące, że tak dokładnie widać ten kręgosłup, aż uwierzyć trudno. Brzuch rośnie a waga stoi w miejscu, ja od początku nie przytyłam nawet kg, a jem normalne posiłki, jedyne czego nie jem to słodycze bo mnie do nich nie ciągnie, wole jogurt lub owoce.
Przytulam, jakis powód złego dnia jest? strzel sobie drina po pracy to humor sie polepszy. Dziś piątek trzeba się cieszyć weekendem

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Baju zdrówko najważniejsze, no i Jaś musi dalej takładnie się rozwijać

A ja mam dziś wolne

Masz dłuższy weekend

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Baja - ja w podobnej sytuacji byłam . Przeziębiłam sie i od lekarz rodzinnego miałam zwolnienie, a gin mnie juz potem cały czas trzymał na zwolnieniu. Urodziłam w marcu więc tp. mialam podobny. A zauważysz juz niedługo, że bolący brzuch wiąze sie z szybko przybierajacym na wadze dzidziusiem. Mnie przez całą ciaze bolał brzuch i czulam takie rozpieranie mięśni.
Gin uspokoiła, że te bóle to pewnie rosnąca macica, w nadaniu nie wyszło nic niepokojącego. Teraz jak będzie bolec to się położe i odpocznę, w pracy nie było takiej możliwości
Stary 2013-09-20, 09:02   #1997
kliwia
Zakorzenienie

baja sliczny brzuszek
Stary 2013-09-20, 09:33   #1998
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Iwka ja piekłam na Agaty urodziny. Biszkopt (robię na oko) na moje wypieki są przepisy na sprawdzony biszkopt. Kremówkę ubiłam (ze 3 kubeczki biedronkowe z 1/3 szklanki cukru) (odłożyłam trochę), rozpuściłam dwie czekolady jedyna. Lekko ubiłam mascarpone i do tego dodałam przestudzoną czekoladę. Mascarpone i śmietanę połączyłam delikatnie. Blaty przełożyłam masą czekoladową. Boki i wierzch posmarowałam białą. Ozdobiłam maltikeksami, m&msami i kolorowymi wiórkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (82,0 KB, 27 załadowań)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 10:24   #1999
myszka_maj
Zakorzenienie

hej hej.

za nami ciezka noc. Tomcio do 3 nad ranem wymiotowal normalnie jakies fatum z tymi chorobami...

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2013-09-20 o 10:25
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 10:45   #2000
ktosia86
Zakorzenienie

Hej

Dobrze, że już piątek! Zmęczona jestem tym tygodniem, totalnie wybita z własnego rytmu, wieczorami padam na twarz, a rano nie mogę wstać. Zima idzie

Żabciazajęcia z farbami bardzo udane Za tydzień też mamy się ubrać na brudasa, więc aż się boję co będziemy robić

Myszko bidulko! Co Ty się nadenerwujesz! Zdrówka dla Tomka i sił dla Ciebie!

Marta duma mnie rozpiera, że mam takiego zdolnego zięcia! No ale wiadomo - po rodzicach!

Bzyczko nie wszystkie tapety trzeba smarować klejem, są takie, przy których smaruje się tylko ścianę

Bajuś cieszę się, że z Syneczkiem wszystko w porządku! Myslę też, że to dobrze, że zdecydowałaś się na l4. Brzuszek śliczny!
Stary 2013-09-20, 10:47   #2001
kliwia
Zakorzenienie

dajcie spokoj, godzina 22 a ja zasypiam w ubraniach
dla mnie piatek nic nie znaczy w sobote i w niedziele, bede musiala przyjsc do pracy na rano - by listy podpisali na warsztatach i ustalic na ktora chca obiad

Przyszla prostownica wczora, ale dzis odebralam
Jedyny minus - nie ma w srodku zadnego "listu" w stylu witamy w klubie recenzentki, pozdrawia redakcja wizazu . taka bezoosobowa ta paczka eh

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-09-20 o 10:49
Stary 2013-09-20, 10:57   #2002
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta niestety tylko warsztaty -"Terapia ręki w pracy z uczniem ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi" 8 godzin/warsztaty
Beata Rola i rehabilitantka ze
szkoły specjlanej
u to szkoda.

Cytat:
zazdraszczam B.Strauss, lubie te metodę. A Dziamska też super. Oby więcej takich fajnych kursów
o tak oby wiecej
cudny brzuchol

Cytat:
Marta brawa dla Patryka! Trzylatek rozwiązujący test dla pięciolatka - no no no!!! Duma!!!
Fajnie, że będzie miał dodatkowe zajęcia.
A on nadal ma problem ze ślinieniem? Myślałam, że udało się to zniwelować.
slini sie dalej tzn mega mega mniej. choc jak inni co go nie widzieli patrza to mowi ooo ale on sie slini.. a dla nas to mega mega malo. ale tak slini sie.
tule cie mocno..

hej.
jak ja lubie piatki

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
dla mnie piatek nic nie znaczy w sobote i w niedziele, bede musiala przyjsc do pracy na rano - by listy podpisali na warsztatach i ustalic na ktora chca obiad

Jedyny minus - nie ma w srodku zadnego "listu" w stylu witamy w klubie recenzentki, pozdrawia redakcja wizazu . taka bezoosobowa ta paczka eh
te a w d. ci sie nie poprzewracalo?
dostala to testuj i sie ciesz, to nie s t r e e t c o m
Stary 2013-09-20, 11:00   #2003
kliwia
Zakorzenienie

w koncu mam sie czuc wyjatkowo

no ale wiesz, pol kartki by nie zbawilo
Stary 2013-09-20, 11:36   #2004
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
hej hej.

za nami ciezka noc. Tomcio do 3 nad ranem wymiotowal normalnie jakies fatum z tymi chorobami...
Temperaturę też ma? Wymioty mogą byc od wysokiej temepratury, a ta od infekcji gardła. Oby się maluszek nie odwodnił. Zdrówka życze.

kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 12:06   #2005
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dzięki

Cytat:
baja sliczny brzuszek

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Iwka ja piekłam na Agaty urodziny. Biszkopt (robię na oko) na moje wypieki są przepisy na sprawdzony biszkopt. Kremówkę ubiłam (ze 3 kubeczki biedronkowe z 1/3 szklanki cukru) (odłożyłam trochę), rozpuściłam dwie czekolady jedyna. Lekko ubiłam mascarpone i do tego dodałam przestudzoną czekoladę. Mascarpone i śmietanę połączyłam delikatnie. Blaty przełożyłam masą czekoladową. Boki i wierzch posmarowałam białą. Ozdobiłam maltikeksami, m&msami i kolorowymi wiórkami
wygląda przepysznie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Bajuś cieszę się, że z Syneczkiem wszystko w porządku! Myslę też, że to dobrze, że zdecydowałaś się na l4. Brzuszek śliczny!

Cytat:
o tak oby wiecej
cudny brzuchol

Myszko
dużo zdrowia dla Tomka
Stary 2013-09-20, 12:19   #2006
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
pamietam, dlatego w sklepie spytalam czy tapete tez mam smarowac nastepnym razem robie metoda stara :d

istnieje jednak ryzyko ze gdybym nasmarowala pas tapety klejem, to mi by sie urwal w traksie podnoszenia do przyklejenia
pamiętam brat posmarował tylko ścianę klejem i przez to pęcherze były, a jak posmarował tapetę, to gładziutko
Cytat:
Hej

dokładnie rok temu #

Rosi
Cytat:

super, że Pat tak dobrze się rozwija, a terapia dodatkowo mu pomoże

Madzialenka, martucha, zabcia

brzuszek już jest, w zeszłym tyg robiłam zdjęcie, zmniejsze i wrzuce. Zbliżam się do połowy i sama uwierzyć w to nie mogę kiedy to zleciało

Oto i foto brzuszka w 16tc
brzuszek piękny odpoczywajcie teraz
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
zjadłabym cały

Cytat:

jak bezosobowa to chyba adres pomylili i była do mnie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 12:21   #2007
baja_86
Zakorzenienie

Śliwenko
A jak Karo? lepiej trochę?
Stary 2013-09-20, 12:26   #2008
śliweńka
Zakorzenienie

Karo miała tylko gorączkę z żłobku, od tamtej pory nie gorączkuje, ale ma ciut gardło czerwone może chora na żłobek jest wkurza mnie tylko że rodzice puszczają dzieci do żłobka chore, jedna mama po 2 dniach gorączkowania, puściła dziecko w pon do żłobka bo gorączki nie miało rano

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 12:31   #2009
india83
Zakorzenienie

Cytat:
tapeta wisis!! :

india a tY co bedziesz robic jeszcze??
Ogólnie to jeszcze troszkę zostało. Marzą mi się drzwi do pralni i garderoby, ale tu muszą być tylko na zamówienie. Trochę życia muszę wprowadzić do sypialni, o jest taka nijaka, ogólnie góra domu jest bez życia- nie podoba mi się. Na całej górze brakuje mi oświetlenia, ale jakoś trudno mi coś wybrać. Jak mąż wróci to zaczniemy wyposażać do końca "jego" pokój. Na pewno trzeba kupić żaluzje i jakieś łoże No a może jak się rozkręcę to jeszcze urządzę nasz najmniejszy pokoik, choć nie wiem czy się opłaca, bo w sumie jest z przeznaczeniem dla dziecka, więc nie wiem czy opłaca się go urządzać, bo później i tak pewnie pojawią się nowe pomysły. Więc jak widzisz trochę do roboty jest. AAA i zapomniałam, chciałabym skończyć łazienkę u góry. No ale wszystkiego na raz na pewno nie damy rady.

Cytat:
Ja nie spie juz od 7, przyzwyczajenie robi swoje, ale oduczę się Guciu bo to niezwykle interesujące, że tak dokładnie widać ten kręgosłup, aż uwierzyć trudno. Brzuch rośnie a waga stoi w miejscu, ja od początku nie przytyłam nawet kg, a jem normalne posiłki, jedyne czego nie jem to słodycze bo mnie do nich nie ciągnie, wole jogurt lub owoce.
Przytulam, jakis powód złego dnia jest? strzel sobie drina po pracy to humor sie polepszy. Dziś piątek trzeba się cieszyć weekendem

Masz dłuższy weekend

Gin uspokoiła, że te bóle to pewnie rosnąca macica, w nadaniu nie wyszło nic niepokojącego. Teraz jak będzie bolec to się położe i odpocznę, w pracy nie było takiej możliwości
baja ja też dziś od 7 nie śpię, mimo dnia wolnego. Organizm sam budzi się do życia

Weekend wcale dłuższy nie będzie, bo w sobotę i ndz będę na szkoleniu, więc zleci jeszcze szybciej niż normalnie
Stary 2013-09-20, 12:32   #2010
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
Karo miała tylko gorączkę z żłobku, od tamtej pory nie gorączkuje, ale ma ciut gardło czerwone może chora na żłobek jest wkurza mnie tylko że rodzice puszczają dzieci do żłobka chore, jedna mama po 2 dniach gorączkowania, puściła dziecko w pon do żłobka bo gorączki nie miało rano
Puszczanie chorych dzieci do złobka/przedszkola to temat rzeka, niestety nie każdy pomyśli o swoim dziecku i o pozostałych, nie ma co z dzieckiem zrobić więc daje je do placówki. Na wielu takich to nie ma chyba rady, prośby praktycznie nie działają, chyba tylko wołanie o zaświadczenie lekarski pozostaje. Ja się jeszcze nie odważyłam nigdy, ale jak widzę, że dziecko się męczy i wisza mu zielone gile to mówię, że jest chore i źle się czuje, jest osowiałe, płaczliwe-przeważnie na drugi dzien nie przychodzi, choć jak mówię nie na wszystkich to działa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości