|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Hej
u mnie też zimno, do tego mam katar. Z tego względu, a także ze względu na bole brzucha od czasu do czasu zdecydowałam się dziś na L4. Z żalem serca, ale dzisiejsza data dała mi do myślenia, że nic poza zdrowiem się nie liczy dokładnie rok temu # Na szczęście z maluszkiem wszystko ok, ma piękny kręgosłup, zachwyciłam się na usg Widziałam też jak trzyma rączki przy buźce i podkurcza śmiesznie nóżki.Także od jutra będę tu częściej Rosi bardzo proszę wpisz mnie na listę zafasolkowanych na pierwszej stronie ( tp 02.03.2014 syn Jaś) |
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Marta super te szkolenia. Ja niedługo idę na terapię ręki no i mam nadzieję moją logopedię. Teraz w weekend miałam rozmowę kwalifikacyjną. Dostałam się (wymowa i zgryz prawidłowe) - fajna rozmowa była, nawet przy lustrze miałam jakieś ćwiczenia robić. Teraz kwestia ile jest chętnych osób. Czy otworzą kierunek. Niestety w dziekanacie milczą i mówią, ze rekrutacja trwa do 30 września i pary z ust nie puszczą. Fajnie, ze Pat będzie miał zajęcia z logopedii. Gucia ![]() Kitosiu powodzenia na grzybkach. Moi rodzice byli i jutro idę na duszone ![]() Kliwia masz prostownicę? Do mnie dziś przyszła ![]() Baja super, że Jaś łądnie rośnie
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzuszek się uwypukla? może jakieś zdjęcie?![]() Dobrze zrobiłaś z tym l4 |
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za cieple slowa
![]() ![]() ![]() Baja dobrze zrobilas odpoczywaj! Magda gdzie idziesz na terapie ręki. Ile godzin kto prowadzi. To jakiś warsztat szkolenie czy kurs kwalifikacyjny ? Opowiadaj jako ter. reki moze cos ci doradze. Ja w grudniu mam 2 stopien juz teraz pod kątem upośledzen.
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Marta niestety tylko warsztaty -"Terapia ręki w pracy z uczniem ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi" 8 godzin/warsztaty
Beata Rola i rehabilitantka ze szkoły specjlanej |
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
tak piszecie o tych tortach
niby to nic trudnego bo nawet w razie wu mozna kupic biszkopt i po prostu poprzekładać go, ale ja się boję sama zrobic tort jak nie wiem za 2 tygodnie czeka mnie impreza - urodziny, imieniny męża i odebranie dyplomu z mgr ![]() tak więc moglabym zaswiecic swoim tortem, ale jak mi nie wyjdzie to bede pluc sobie w brode a torty drogie bo na 20 osob - tak, najblizsza rodzina, 80 zł dostalam od sasiada siate orzechow wloskich i moze jakis orzechowy placek upieke... na pewno tarte jablkowa...tego orzechowego i no albo zamowie tort, albo zrobie ![]() ![]() lozeczko jutro zamawiamy
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Gucia - tak Domino już spi u siebie w pokoju Od dłuższego czasu przesypia cale noce także nie było zadnegoproblemu Gorzej z matka ![]() baja - super ze wizyta udana! ![]() martucha - brawa dla Pata!
|
|
#1988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super, że Pat tak dobrze się rozwija, a terapia dodatkowo mu pomożeMadzialenka, martucha, zabcia Cytat:
Oto i foto brzuszka w 16tc Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2013-09-20 o 07:51 |
|||
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Baja kobieto, 7:40 a Ty już nie śpisz? Wolne masz!
![]() Cieszę sie, że zdecydowałaś się na L4. Jeśli uznałaś że taka jest potrzeba - to bardzo mądra decyzja. Super, że Jaś ma piękny kręgosłup! ![]() (tak zauważyłam, że wszystkie mamy się zachwycają nad tymi małymi kręgosłupami, a ja tak myślę, że każda mama musi go zobaczyć, żeby pomyśleć o kręgosłupie moralnym i o tym jak go stworzyć u tej małej istatki )Toż to kawał brzucha jest!!! Iwka no widzisz, a ja jeszcze nigdzie nie znalazłam... muszę się uważniej rozglądać ![]() No w sumie z tym krzesłem to nie głupi pomysł. Gdyby nie szafka na buty, którą ostatnio sobie sprawiłam to bym o tym poważnie myślała ![]() Marta brawa dla Patryka! Trzylatek rozwiązujący test dla pięciolatka - no no no!!! Duma!!! ![]() Fajnie, że będzie miał dodatkowe zajęcia. A on nadal ma problem ze ślinieniem? Myślałam, że udało się to zniwelować. Aguś ja w ogóle nie piekę, więc dla mnie tort to też czarna magia. Ale się Wam impreza szykuje! Ty się pochwal menu, jak już będziesz miała ustalone ![]() Żabcia no to super! Tak myślałam, że on już u siebie. Super, bo wykorzystuje swój pokój! Kliwia jak tapeta? Wisi?? ![]() Kitosa super, że dentysta już za Tobą! Witajcie, Dzień dobry piątek! choć ja dzisiaj mam dzień smarka i płaczka. Rozbita psychicznie jestem zupełnie. ogarnąć się jakoś nie mogę.
|
#1990 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz postanowiłam sobie zrobić serię mikrodermabrazji, to zabieg, który najlepiej sluży mojej skórze. Ale się naszkolisz ![]() ja delikatnie tylko weekendowo z mediacji w szkole Cytat:
Guciu mozna się wybrać do salonu nie znając się na zabiegach, kosmetyczka sama odpowiedni dobierze. Poza tym jeśli nawet masz piękną cerę to myślę, że każdej przyda się raz na jakiś czas jakaś bomba witaminowa Ja niestety mam brzydką cerę z zaskórnikami i zmarszczkami, coraz bardziej zwiotczałą ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Ja w październiku też zaczynam nowe działania w domu ![]() Cytat:
![]() W domu też jeszcze nie grzeję, ale jest na razie ciepło obecnie panuje 21 stopni, ale podejrzewam, że jeszcze około tygodnia i będę musiała odpalić piecyk Cytat:
![]() Cytat:
no i kolana w sińcach, niestety tym razem przypadł mi fragment sali bez materacyNo i barwo, że byłaś dzielnym pacjentem. Ja w październiku idę do kontroli Cytat:
A ja mam dziś wolne
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
Baja - ja w podobnej sytuacji byłam . Przeziębiłam sie i od lekarz rodzinnego miałam zwolnienie, a gin mnie juz potem cały czas trzymał na zwolnieniu. Urodziłam w marcu więc tp. mialam podobny. A zauważysz juz niedługo, że bolący brzuch wiąze sie z szybko przybierajacym na wadze dzidziusiem. Mnie przez całą ciaze bolał brzuch i czulam takie rozpieranie mięśni.
|
|
|
|
#1992 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
tapeta wisis!!
:india a tY co bedziesz robic jeszcze?? ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1995 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1996 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Guciu bo to niezwykle interesujące, że tak dokładnie widać ten kręgosłup, aż uwierzyć trudno. Brzuch rośnie a waga stoi w miejscu, ja od początku nie przytyłam nawet kg, a jem normalne posiłki, jedyne czego nie jem to słodycze bo mnie do nich nie ciągnie, wole jogurt lub owoce.Przytulam, jakis powód złego dnia jest? strzel sobie drina po pracy to humor sie polepszy. Dziś piątek trzeba się cieszyć weekendem Cytat:
Masz dłuższy weekend ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
baja sliczny brzuszek
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka ja piekłam na Agaty urodziny. Biszkopt (robię na oko) na moje wypieki są przepisy na sprawdzony biszkopt. Kremówkę ubiłam (ze 3 kubeczki biedronkowe z 1/3 szklanki cukru) (odłożyłam trochę), rozpuściłam dwie czekolady jedyna. Lekko ubiłam mascarpone i do tego dodałam przestudzoną czekoladę. Mascarpone i śmietanę połączyłam delikatnie. Blaty przełożyłam masą czekoladową. Boki i wierzch posmarowałam białą. Ozdobiłam maltikeksami, m&msami i kolorowymi wiórkami
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej.
za nami ciezka noc. Tomcio do 3 nad ranem wymiotowal normalnie jakies fatum z tymi chorobami...
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2013-09-20 o 10:25 |
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dobrze, że już piątek! Zmęczona jestem tym tygodniem, totalnie wybita z własnego rytmu, wieczorami padam na twarz, a rano nie mogę wstać. Zima idzie ![]() Żabciazajęcia z farbami bardzo udane Za tydzień też mamy się ubrać na brudasa, więc aż się boję co będziemy robić ![]() Myszko bidulko! Co Ty się nadenerwujesz! Zdrówka dla Tomka i sił dla Ciebie! Marta duma mnie rozpiera, że mam takiego zdolnego zięcia! No ale wiadomo - po rodzicach! ![]() Bzyczko nie wszystkie tapety trzeba smarować klejem, są takie, przy których smaruje się tylko ścianę Bajuś cieszę się, że z Syneczkiem wszystko w porządku! Myslę też, że to dobrze, że zdecydowałaś się na l4. Brzuszek śliczny! |
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie spokoj, godzina 22 a ja zasypiam w ubraniach
![]() dla mnie piatek nic nie znaczy w sobote i w niedziele, bede musiala przyjsc do pracy Przyszla prostownica wczora, ale dzis odebralam Jedyny minus - nie ma w srodku zadnego "listu" w stylu witamy w klubie recenzentki, pozdrawia redakcja wizazu . taka bezoosobowa ta paczka eh
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-09-20 o 10:49 |
|
|
|
#2002 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() cudny brzuchol ![]() Cytat:
tule cie mocno.. hej. jak ja lubie piatki ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
dostala to testuj i sie ciesz, to nie s t r e e t c o m
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
w koncu mam sie czuc wyjatkowo
![]() no ale wiesz, pol kartki by nie zbawilo
|
|
|
|
#2004 |
|
Zadomowienie
|
Temperaturę też ma? Wymioty mogą byc od wysokiej temepratury, a ta od infekcji gardła. Oby się maluszek nie odwodnił. Zdrówka życze.
|
|
|
|
#2005 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Cytat:
Cytat:
Myszko dużo zdrowia dla Tomka |
||
|
|
|
#2006 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
odpoczywajcie teraz Cytat:
zjadłabym cały Cytat:
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwenko
A jak Karo? lepiej trochę? |
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Karo miała tylko gorączkę z żłobku, od tamtej pory nie gorączkuje, ale ma ciut gardło czerwone
może chora na żłobek jest wkurza mnie tylko że rodzice puszczają dzieci do żłobka chore, jedna mama po 2 dniach gorączkowania, puściła dziecko w pon do żłobka bo gorączki nie miało rano
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie to jeszcze troszkę zostało. Marzą mi się drzwi do pralni i garderoby, ale tu muszą być tylko na zamówienie. Trochę życia muszę wprowadzić do sypialni, o jest taka nijaka, ogólnie góra domu jest bez życia- nie podoba mi się. Na całej górze brakuje mi oświetlenia, ale jakoś trudno mi coś wybrać. Jak mąż wróci to zaczniemy wyposażać do końca "jego" pokój. Na pewno trzeba kupić żaluzje i jakieś łoże
No a może jak się rozkręcę to jeszcze urządzę nasz najmniejszy pokoik, choć nie wiem czy się opłaca, bo w sumie jest z przeznaczeniem dla dziecka, więc nie wiem czy opłaca się go urządzać, bo później i tak pewnie pojawią się nowe pomysły. Więc jak widzisz trochę do roboty jest. AAA i zapomniałam, chciałabym skończyć łazienkę u góry. No ale wszystkiego na raz na pewno nie damy rady.Cytat:
![]() Weekend wcale dłuższy nie będzie, bo w sobotę i ndz będę na szkoleniu, więc zleci jeszcze szybciej niż normalnie
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

Widziałam też jak trzyma rączki przy buźce i podkurcza śmiesznie nóżki.

ale o tym w klubie napiszę.
klask i:
No, ale jak się nie chce być szczerbatym to niestety
W tamtym roku ani my ani rodzice nie zbierali, więc w tym trzeba.

zjadłabym cały