![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zadomowienie
|
prostownica boska...
![]() Ponaglam pytanie dotyczące kosmetyków dr Nick Lowe ![]()
#1983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, ze prostownica jest boska ![]() ![]()
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Na Gatwicku zerknij koniecznie do World Duty Free, maja tam dosc duzy wybor kosmetykow. Niektore produkty maja pokazane na swojej stronce internetowej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Rozeznanie
|
niestety nie pomoge bo nie uzywalam.
a ja dzis dorwalam w koncu biala czekoladke Bourjois, naszukalam sie jej intensywnie ale warto bylo ![]() kusi mnie jeszcze maczek clinique ale mam juz gadzetow do rozswietlania/rozowienia policzkow sporo i chyba nie dalabym rady ich wszystkich przerobic... |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zadomowienie
|
zwierzun zazdroszczę białej czekoladki...
![]() Naszukałam się też i niestety- NIGDZIE JEJ NIE MA ![]() Jeśli znajdziesz jakąś jeszcze, proszę kup dla mnie ![]() anaiss a możesz mi powiedzieć, czy ta prostownica zniszczyła Ci włosy??
#1987 |
Rozeznanie
|
kuseczko, moge ci ja kupic ale to dopiero w przyszly weekend bo wczesniej nie bede raczej w okolicy tego sklepu.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 |
Zadomowienie
|
zwierzun byłoby świetnie. Tylko nie zapomnij o mnie
![]()
#1989 |
Rozeznanie
|
jasne, z pamiecia u mnie nie najgorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Raczkowanie
|
anaiss a możesz mi powiedzieć, czy ta prostownica zniszczyła Ci włosy??[/quote]
Wydaje mi sie , ze moje wlosy sa w dosyc dobrym stanie.Pewnie dlatego, ze uzywam kosmetyku termoochronnego rowniez firmy GHD, a poza tym do pielegnacji wlosow uzywam kosmetykow profesjonalnych firm np. Karastase, Tigi, itp.
#1991 |
Zadomowienie
|
anaiss ja też mam dwa spray'e z GHD termoochronne i też używam Kerastase, L'oreal itd...
![]() Możesz mi odpowiedzieć na kilka pytań? 1. Jak często prostujesz włosy i jak długo efekt się trzyma? 2. Próbowałaś robić tą prostownicą loki? 3. Jak używasz spray'u ? Na filmiku wydziałam, jak dziewczyna psika włosy po czym od razu je prostuje, a tyle się mówi, że włosy muszą być kompletnie suche...więc się nieco pogubiłam. zwierzun no to czekam z niecierpliwością ![]()
#1992 |
Raczkowanie
|
[quote=kuseczka;6544867]anaiss ja też mam dwa spray'e z GHD termoochronne i też używam Kerastase, L'oreal itd...
![]() Możesz mi odpowiedzieć na kilka pytań? 1. Jak często prostujesz włosy i jak długo efekt się trzyma? 2. Próbowałaś robić tą prostownicą loki? 3. Jak używasz spray'u ? Na filmiku wydziałam, jak dziewczyna psika włosy po czym od razu je prostuje, a tyle się mówi, że włosy muszą być kompletnie suche...więc się nieco pogubiłam Odpowiadam na pytanka ![]() 1.Wlosy prostuje po kazdym umyciu, czyli co 2-3 dni. Przez te 2-3 dni mam prosciutkie wloski ![]() ![]() 2.Lokow nie robilam,moje wlosy sa z natury krecone, wiec z uporem maniaka ciagle je prostuje ![]() 3. Sprey'em psikam wlosy wilgotne, zanim je wysusze. Jak juz sa suche to nakladam troche jadwabiu Biosilk Chi ![]() ![]()
#1993 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kuseczko -prostownicá LOKI? Jak to mozliwe? ![]()
![]() |
#1994 |
Zadomowienie
|
Lovely_Girl tą prostownicą można zrobić loki także i to w bardzo prosty sposób
![]()
#1995 |
Raczkowanie
|
Ale jak sie robi loki prostownica
![]()
#1996 |
Zadomowienie
|
Hmm...Ja mam na filmiku pokazane. Przekręcasz prostownicę na paśmie włosów, przeciągasz, zawijasz szybko na koniec palcem i done.
anaiss nie dostałaś płytki dvd załączonej do prostownicy?
#1997 |
Zadomowienie
|
ta prostownica jest naprawde boska, pożyczam od znajomej angielki i wciąż nie moge się nadziwić, odstrasza mnie tylko i jedynie cena :/ 100 funtow to chyba nie dam. A ty ile za swoją płaciłaś?? Zastanawia mnie też gdzie moje ja kupić, ebay to na 100% ale w żadnym Bootsie ani Argosie jej nie widziałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Rozeznanie
|
polecam wpisac w youtube "how to curl hair with the staightener"..bardzo prosto sie robi, i efekt fantasyczny!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Zadomowienie
|
nigdy bym nie pomyślała, ze prostownicą można kręcić włosy
Kuseczko możesz zamieścić zdjęcia opakowania tej prostownicy, bo szukałam na ebay ale tal jest ich mnóstwo i nie wim którą tak zachwalacie, a mam zamiar sprawić siostrze prezent- właśnie prostownicę
![]() |
#2000 |
Raczkowanie
|
anaiss nie dostałaś płytki dvd załączonej do prostownicy?[/quote]
dostalam ![]() ![]()
#2001 |
Raczkowanie
|
http://www.ghdhair.com/uk/iv-styler.php
ja mam prostownice GHD IV, dostalam ja w prezencie od TZ ( ale zrobil mi niespodzianke ![]() Na powyzszej stronce mozna tez kupic, niedawno dostalam maila od Boots, ze tez juz ja maja w sprzedazy za 98 funtow. Wiem , ze sporo kosztuje, ale na prawde warto, polecam http://www.boots.com/brandtreatment/...tionid=1050948
Edytowane przez anaiss Czas edycji: 2008-02-10 o 21:07 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie kupiłam na oficjalnej stronie GHD w UK. Zamówiłam zestaw razem ze sprayem termoochronnym ,pokrowcem, matą i spineczkami
![]() ![]()
#2003 |
Wtajemniczenie
|
A ja musze sobie kupic nowá suszarke
![]() ![]() Niecale 2 lata temu dostalam od mojego TZ porzádná suszarke do wlosow z ktorej bylam baaardzo zadowolona. W sobote suszylam wlosy i nagle polecial z niej dym wiec szybko já wyláczylam. Na poczatku myslalam ze wpadly do niej moze wlosy,ale dym polecial z ráczki. Moj TZ já wláczyl i dzialala -w sumie dziala do tej pory,ale strasznie smierdzi i boje sie jej uzywac. Okazalo sie ze na raczce byl taki guzik od zimnego powietrza i on sié zaciál-prawdopodobnie cos sie w nim spalilo. Probowalismy otworzyc tá suszarke,ale za nic sie nie dala otworzyc. Gwarancje mam ,ale nie byla podbita, pozatym rachunku nie mam. A tak bylam z niá zwiázana ![]() Teraz moj TZ nie ma wyjscia-musi kupic mi taká samá ![]()
![]() |
#2004 |
Zadomowienie
|
Lovely_Girl a jaką masz...przepraszam- miałaś- suszarkę ?
![]() Ja mam Nutritecha z tymi kapsułkami nawilżającymi, fajna jest ale cholernie ciężka.
#2005 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na moje wlosy musze miec suszarke o duzej mocy, bo zwyklá suszarká nie uloze wlosów-mam tak ciezkie wlosy do ulozenia ze hej ![]() Teraz ogládam katalog argosu,ale zglupialam bo tyle wyboru jest ... Co to wlasciwie to "EHD+" jest? Albo "Coolshot" Potrzebna mi suszarka z taká cienká koncówká ![]()
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
http://www.boots.com/shop/product_de...0&slmRefer=000
Lovely, a moze to Cie zainteresuje ![]() Cold shot sluzy do utrwalenia fryzury pod koniec suszenia. Ja skusilabym sie na ta, ale mam bardzo podobna od Charlesa Worthingtona: http://www.boots.com/shop/product_de...0&slmRefer=000 Jest ceramiczna i ionic do tego - nie przesuszy Ci wlosow. W ogole polecam Ci zebys przejrzala strone Bootsa, maja duzo fajnych suszarek za pol ceny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie chodzilo mi o cold shot bo przeciez to zimne powietrze ![]() Chodzilo mi o ..hmmm teraz tego znalesc nie moge. Takie niebieskie swiatelko sie wlácza -ja mialam to w swojej "w pol zyjácej jeszcze suszarce",ale nie wiedzialam do czego to sluzy tak naprawde ![]() Aaliyah ta Obydwie suszarki ktore pokazalas majá zbyt grube koncówki ![]() Zaraz wejde na stronke Bootsa.. Narazie wklejam co mi sie w argosie spodobalo Philips(podobna do mojej starej): http://www.argos.co.uk/static/Produc...r%2Bdryers.htm Ta Toni&Guy mnie zainteresowala choc nie widze koncówki: http://www.argos.co.uk/static/Produc...r%2Bdryers.htm No i ta-choc firma jest mi nieznana,ale koncowke ma chudziutká ![]() http://www.argos.co.uk/static/Produc...r%2Bdryers.htm
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2008-02-11 o 19:42 Powód: poprawka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
to niebieskie to jonizacja, mam sama suszrke philipsa tre semme, kupiłam za 15 f, normalnie kosztuje 15 podobna do tej
http://www.argos.co.uk/static/Produc...r%2Bdryers.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zadomowienie
|
Strasznie się napaliłam na tą prostownice, ale na ebayu znalazłam też niby taką samą ale w różowm kolorze - niby wszystko się zgadza w opisie - prostownica ghd mk4 tylko że limited edition. Zastanawiam się nad zakupem,tylko nie wiem czy warto i czy to ta sama prostownica tylko że w różu co mi akurat nie przeszkadza, a dodatkowy plus że te prostownice są jakieś 30funtów tansze ??!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Przyczajenie
|
witam wszyskich serdecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.